FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
dinooh

#6951 Re: FC Bayern Munchen

Post by dinooh »

po ovom videu se cini kao dobro pojacanje za ovu cijenu koju su platili. Mogao bi igrati i u napadu umjesto Mandžukića ali ne klasičnu 9-ku. Ako ove i sljedece sezone ne ode ni jedno "dijete" Bayerna ja cu biti sretan. Samo da Pep ne bude trazio puno tehnike od igraca kao što je u Barci imao jer ce onda neko morati otici, Nijemci nisu tako tehnički jaki kao Španjolci, njima bolje trka ide
DonVito

#6952 Re: FC Bayern Munchen

Post by DonVito »

Pep ce unistiti Jupovu masinicu, drobilicu.. sa tika taka tj. svima poznatom dosadnom igrom vracanjem lopte kruzenje i opet nazad helem tako nabijanjem postotka Thiagi :roll: tzv. passmaker vrati nazad.
dinooh

#6953 Re: FC Bayern Munchen

Post by dinooh »

DonVito wrote:Pep ce unistiti Jupovu masinicu, drobilicu.. sa tika taka tj. svima poznatom dosadnom igrom vracanjem lopte kruzenje i opet nazad helem tako nabijanjem postotka Thiagi :roll: tzv. passmaker vrati nazad.
Ne sluti najgore da ne bi bilo kao i sa Klinsmanom :cry: :cry: . Ali se meni nije ovo svidalo od samog pocetka kada je on potpisao. Previse sam pesimista sto se Pep-a tice. Istina je da je on sve osvojio sta se moglo osvojiti, ali ona igra je bila i prije njegove ere u Barci, samo je trebao motivirati igraci i jos par sitnica popraviti. Ali ako pogledamo Bayern, kao prvo nemamo igrace za tika taka igru, ali bi i sam proces pripreme trebao trajati par godina da bi se ono naucilo. Koliko god da je lijepo gledati onaj fudbal, toliko zna biti i neefikasan, kada se protivnik zatvori i " parkira autobus" pred svoj gol. Samo se nadam da nece biti previse promjena u igri, da ce i dalje ici preko bokova i da napravi samo mali fine tunning ali nista previse.
DonVito

#6954 Re: FC Bayern Munchen

Post by DonVito »

dinooh wrote:
DonVito wrote:Pep ce unistiti Jupovu masinicu, drobilicu.. sa tika taka tj. svima poznatom dosadnom igrom vracanjem lopte kruzenje i opet nazad helem tako nabijanjem postotka Thiagi :roll: tzv. passmaker vrati nazad.
Ne sluti najgore da ne bi bilo kao i sa Klinsmanom :cry: :cry: . Ali se meni nije ovo svidalo od samog pocetka kada je on potpisao. Previse sam pesimista sto se Pep-a tice. Istina je da je on sve osvojio sta se moglo osvojiti, ali ona igra je bila i prije njegove ere u Barci, samo je trebao motivirati igraci i jos par sitnica popraviti. Ali ako pogledamo Bayern, kao prvo nemamo igrace za tika taka igru, ali bi i sam proces pripreme trebao trajati par godina da bi se ono naucilo. Koliko god da je lijepo gledati onaj fudbal, toliko zna biti i neefikasan, kada se protivnik zatvori i " parkira autobus" pred svoj gol. Samo se nadam da nece biti previse promjena u igri, da ce i dalje ici preko bokova i da napravi samo mali fine tunning ali nista previse.
Moze on u BL i DFB kupu ali LP ce imati problema.. veliki jednostavno unistit ce masinicu Jupp-a :( a Jupp je poharao Europu Barsu, Real...
Partijaner

#6955 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Kakva tika-taka, ta ista je bila razbijena pod palicom Juppa, nema potrebe je uvodit kod igraca.
MeanMachine

#6956 Re: FC Bayern Munchen

Post by MeanMachine »

Prema pisanju britanskog časopisa "Metro" Liverpool priprema ponudu za Shaqiri-ja u vrijednosti od 23 miliona eura. Mislim da od ovog transfera nema ništa, kao i općenito od odlaska Shaqiri-ja u neki drugi klub (osim eventualno na posudbu).
fatality

#6957 Re: FC Bayern Munchen

Post by fatality »

MeanMachine wrote:Prema pisanju britanskog časopisa "Metro" Liverpool priprema ponudu za Shaqiri-ja u vrijednosti od 23 miliona eura. Mislim da od ovog transfera nema ništa, kao i općenito od odlaska Shaqiri-ja u neki drugi klub (osim eventualno na posudbu).
jes da nisam ljubitelj bajerna, ali ovog momka mi fakat zao. Dosao, trudi se maksimalno, igra super, ali dzaba opet klupa (po meni bi igrao prije Kroosa, Müllera pa i Robbena). Jedan u nizu koji su dosli i koji ce (kako stvari stoje) zavrsiti kao Podolski (u nekom nizerazrednom klubu - ne mislim na liverpool nego nest tipa keln i slicno). Bas me zanima da li se pokajao sto je dosao odma u Bajern, a ne u neku "medjustanicu".
Pogotovo sad kako su dosli Götze i Thiago, mislim da se nece bas naigrati, a steta jer mislim da bi mogao postati jako dobar igrac samo da ima vise "prakse"
ledeni_caj

#6958 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Tek mu je 21 godina, a Ribery 30, Robben 29 cini mi se. Ima on pred sobom prostora za veliku karijeru u Bayernu. :thumbup:
nKrkan

#6959 Re: FC Bayern Munchen

Post by nKrkan »

Image

Nađoh ovo na fuckbook,kakva formacija :-)
Nema Neura na golu :D :D
Partijaner

#6960 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Neuer - Lahm - Boateng - Dante - Alaba - Martinez - Schweinsteiger - Robben - Muller - Ribery - Mandzukic

Starke - Rafinha - Van Buyten - Badstuber - Contento - Thiago - Gustavo - Shaqiri - Kroos - Gotze - Pizzaro

A formacija je sljedeca :oops: :lol:
---------------------------Neuer---------------------------
-----------------------Martinez----------------------------------
Robben-Muller-Schweinsteiger-Shaqiri-Thiago-Kroos-Gustavo-Ribery
-------------------------Gotze---------------------------

:mrgreen:
DonVito

#6961 Re: FC Bayern Munchen

Post by DonVito »

Partijaner wrote:Kakva tika-taka, ta ista je bila razbijena pod palicom Juppa, nema potrebe je uvodit kod igraca.
Nije on kalibar Juppa.
veella

#6962 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

Partijaner wrote:Neuer - Lahm - Boateng - Dante - Alaba - Martinez - Schweinsteiger - Robben - Muller - Ribery - Mandzukic

Starke - Rafinha - Van Buyten - Badstuber - Contento - Thiago - Gustavo - Shaqiri - Kroos - Gotze - Pizzaro

A formacija je sljedeca :oops: :lol:
---------------------------Neuer---------------------------
-----------------------Martinez----------------------------------
Robben-Muller-Schweinsteiger-Shaqiri-Thiago-Kroos-Gustavo-Ribery
-------------------------Gotze---------------------------

:mrgreen:
Image
Nema te formacije koja ce zaustaviti ovog fudbalskog Mahera!!! :thumbup:
Partijaner

#6963 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Vidjeli smo prosle godine.
MeanMachine

#6964 Re: FC Bayern Munchen

Post by MeanMachine »

veella wrote: Image
Jest', dok i njega ne prozoveš izdajnikom kao Götze-a nakon što, vjerovatno već iduće ljeto, pređe u neki svjetski klub i napusti mali provincijski BVB. Onda ćeš "maherom" nazivati Gündogana (ako i on ne ode :lol: ) ili ovog novog Mkhitaryana :lol:
Mišo_Kovač

#6965 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mišo_Kovač »

MeanMachine wrote:
veella wrote: Image
Jest', dok i njega ne prozoveš izdajnikom kao Götze-a nakon što, vjerovatno već iduće ljeto, pređe u neki svjetski klub i napusti mali provincijski BVB. Onda ćeš "maherom" nazivati Gündogana (ako i on ne ode :lol: ) ili ovog novog Mkhitaryana :lol:
Pa ovaj je već izdajnik :D Prešao je iz Borussije Moenchengladbach u mrskog dortmundskog rivala. :evil: samo što se na westfallenu svi prave budale kad oni uzmu igrača od nekoga :evil: :evil:
groove

#6966 Re: FC Bayern Munchen

Post by groove »

nego, znaju li ovi bavarci ovdje za onu pricu gdje su glavne uloge schweini, gomez i schweini-draga? :D
ledeni_caj

#6967 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Prava stvar.
Image
MeanMachine

#6968 Re: FC Bayern Munchen

Post by MeanMachine »

ledeni_caj wrote:Prava stvar.
Image
:thumbup:

Jedan od najzahvalnijih igrača Bayerna u ovom trenutku, i po meni definitivno neizostavan dio prve postave (ukoliko nije baš u nekoj lošoj formi).

Što se tiče Alcantare u 16:20h je sletio u Minhen, a već sutra u 10:00h ujutro bi trebao prvi put trenirati sa svojim novim timskim kolegama u Bayernu. Mediji uglavnom pretpostavljaju da će Thiago dobiti dres sa brojem "6", što i jeste njegova prirodna pozicija (iako prema Guardiolinim riječima može igrati praktično sve pozicije u veznom redu - defanzivno i ofanzivno) :thumbup:
Partijaner

#6969 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Mullera ne dam za sto Kantara i Messija i Ronalda. :oops:
madtv

#6970 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

veella wrote:Image

kaze Uli: "i njeg' cemo da kupimo" :mrgreen: :mrgreen:
MOSALJOZE

#6971 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Alkantara će da skara cvc.
DonVito

#6972 Re: FC Bayern Munchen

Post by DonVito »

ledeni_caj wrote:Prava stvar.
Image
Bio je simpa vidi pa bio golman :lol: u ovom Opel dresu.
missko

#6973 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Jos jedno NIKE pojacanje :D :D :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2WetU1vne0[/youtube]
ledeni_caj

#6974 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Ovo prelazi sve granice, treba kupit i taj Nike vise, da se ne zajebajemo. :lol: :lol:
Partijaner

#6975 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

One patike ko u "izdajnika", mozda mu je posudio da ih obuce kad se bude predstavljao novinarima. :lol:
Post Reply