Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Cabadahija

#6951 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Cabadahija »

Eh evo i mene da cijelu diskusiju začinim kojom pametnom rečenicom :D :D

Počnim, a odakle, ako ne od početka :-)

Ljudi...... NIKOGA NE TREBA KAŽNJAVATI !!!!!!

Da li smo mi svijesni da od kažnjavanja niko dobrog nije vidio??? Oa da li smo svijesni da nam je svaki igrač PARA VRIJEDAN????

Naravno, Begović je ko malo dijete,- pa ako ne ide Džeko, ne idem ni ja.....
veljaca

#6952 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

Ne treba nikoga kaznjavati .... .samo ih ne treba pozivati u Reprezentaciju Drzave Bosne i Hercegovine .... Kakve kazne i trice .... samo NEPOZIVANJE i gotovo ...

:bih:
Topla voda

#6953 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Topla voda »

bas tako,nepozivanje i to je to,pustiti da se ohlade glave,a ne da nekog zauvijek izgubimo zbog tersluka.

mene spahic sve vise pocinje nervirati,izgubili smo hasana zbog njega,zbog dogadjaja u svlacionici,izgubili smo papca zbog njegovog sazivanja bojkota pa okretanja curka,a sad citam u sc sportu,poziva selektora da ostro kazni begovica.

ko neki mali partijski komesar se ponasa..treba i njega ohladiti na klupi par tekmi,ufatio je previse fursata
Edin H.

#6954 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

Topla voda wrote:bas tako,nepozivanje i to je to,pustiti da se ohlade glave,a ne da nekog zauvijek izgubimo zbog tersluka.

mene spahic sve vise pocinje nervirati,izgubili smo hasana zbog njega,zbog dogadjaja u svlacionici,izgubili smo papca zbog njegovog sazivanja bojkota pa okretanja curka,a sad citam u sc sportu,poziva selektora da ostro kazni begovica.

ko neki mali partijski komesar se ponasa..treba i njega ohladiti na klupi par tekmi,ufatio je previse fursata
Ja vjerujem da je Spahina izjava iskrena i od srca i da je uvrijedjen, ali kao sto semir rece nikako nije u dugorocnom interesu reprezentacije.

Pragmaticnost je cini se, ono sto svima nedostaje.

Ovo je ionako trebalo rjesiti novcanom kaznom koja bi se dala u humanitarne svrhe, posto je nas Savez uvijek bio lider u podrzavanju humanitarnih akcija :D
Navodno je Safet odbio ovakvo rjesenje.
Last edited by Edin H. on 16/02/2011 16:00, edited 1 time in total.
ganjeta

#6955 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

Izgleda da vi vjerujete ovom pokusaju od portala :thumbup: :lol:
Edin H.

#6956 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

ganjeta wrote:Izgleda da vi vjerujete ovom pokusaju od portala :thumbup: :lol:
Zvuci kao logicna izjava.
Topla voda

#6957 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Topla voda »

ganjeta wrote:Izgleda da vi vjerujete ovom pokusaju od portala :thumbup: :lol:
ma citan je,sve i da izmisljaju vijesti...ode u javnost,pa se prenosi dalje.
eto nek demantira spahic da je to rekao,al ko ce ga to upitati?

a sve i da demantira,ispasce da nesto sugerira selektoru..

i ono malo timskog duha sto postoji,novinari koji izmisljaju i iskopavaju senzacije zarad citanosti,rasturaju u paramparcad :(
ganjeta

#6958 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

To sve stoji za taj portal,da uniste i ovo malo atmosfere sto je ostalo.

Ne mogu se sjetiti ali pred utakmice sa Francuzima i Albancima bile su neke slicne izjave sa tog portala....pa je to Spaha demantovao fino,inace ga ne simpatisem od Albanije kada je na Pjanicu treniro kapitensku strogocu.
Corola

#6959 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

hz__semir wrote:
Cabadahija wrote:Kad se Begović odazivao Reprezentaciji, Sušić nije znao ni sa kim igramo, a kamo li da je gledao Repku, jer nije im'o kablovsku koja prikazuje utakmice Reprezentacije.
Kad je Sušić igrao za reprezentaciju BOSNE I HERCEGOVINE, Begović nije znao naći tu zemlju na mapi jugoistočne Evrope.

Image
Auh,ovo je bio lijevi aperkat,K.O i na kraju Kosevo K.C. :lol:
@Cabadahija budem ti poslao cvijece :mrgreen:
hary

#6960 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hary »

Bravo Safete :thumbup:
Samo uopsteni odgovori. Nista konkretno. Konkretno rijesi direktno sa igracima, a "novinarima" daj uobicajne izjave. Ovi sportski Expressi i ne zasluzuju vise od toga, jer u svemu traze skandal, razlog za svadju. Naravno, nisu oni razlog, ali dodaju ulje na vatru, brate. Dabogda ne zaspali od silne brige za reprezentacijom.
Jos samo smogni snage da Misketa malo odmoris od odmaranja na terenu, bice to ok.
Meho Kodro

#6961 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Meho Kodro »

Puna podrska Susicu, dok kvalifikacije ne zavrse nema se pravo pljuvati po covjeku, tek su odigrane 3 utakmice, ima se dovoljno vremena da BIH dodje do mjesta koje joj pripada (baraz)
U ovoj grupi BIH je realno slabija samo od Francuske, ostale ekipe ni po igracima ni po posljednjim rezultatima ne mogu tvrditi da su bolji od BIH (dapace slabiji su)
Realno je da Safet izbori baraz a onda ce dosta ovisiti i o sreci (da ne upadne kakva mrcina od reprezentacije)
neo7

#6962 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by neo7 »

FALI mi ovo!!..fali mi da prodje ova jezaa kroz mene...jbem ti :S
Mobile_Disco

#6963 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mobile_Disco »

hz__semir wrote:
Cabadahija wrote:Kad se Begović odazivao Reprezentaciji, Sušić nije znao ni sa kim igramo, a kamo li da je gledao Repku, jer nije im'o kablovsku koja prikazuje utakmice Reprezentacije.
Kad je Sušić igrao za reprezentaciju BOSNE I HERCEGOVINE, Begović nije znao naći tu zemlju na mapi jugoistočne Evrope.

Image
Svaka cast za ovo.. Ali sta se desilo sa njim poslije ove tekme? Na koje utakmice je dolazio, ili barem gledao na tv.u, pratio na internetu, zvao raju da se raspita? Begovic je rodjen 1987 godine.. A ovo je igrano 94? Pa ti racunaj koliko je ona imao godina, i jel tada imao geografiju u skoli.. Odigrao jednu tekmu, i od tada se pravi francuz, svaka cast! I sad da nije dobio ovaj posao da se pokusa progurati do svoje velike zelje do psg.a (al u qurcu), ne bi ni pratio reprezentaciju..
Obuca9

#6964 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Da li je dolazio na utakmice? Evo naprimjer, jeste na ovu utakmicu u Luksemburgu odigranu prije par godina:

Image

Da li je gledao na TV-u ili se raspitivao kod nekog, eh to ti već ne bih znao reći, moraćeš njega lično pitati.
Mobile_Disco

#6965 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mobile_Disco »

hz__semir wrote:Da li je dolazio na utakmice? Evo naprimjer, jeste na ovu utakmicu u Luksemburgu odigranu prije par godina:

Image

Da li je gledao na TV-u ili se raspitivao kod nekog, eh to ti već ne bih znao reći, moraćeš njega lično pitati.

HAHAHAHHAHA znao sam, a gdje su ostale? Dolazio je u luxemburg u posjetu bratu, pa svratio na utakmicu dobio djaba kartu :lol:
Edin H.

#6966 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

Vadi ih semir iz naftalina :zoka:, gdje ovu sliku nadje?

Jes' li ti ova 30-ka :D
Obuca9

#6967 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Edin H. wrote:Vadi ih semir iz naftalina :zoka:, gdje ovu sliku nadje?

Nađe sa svašta na ovom čudu od "intrajneta" :D

P.S.
Ja nažalost još nisam imao priliku da se slikam sa najboljim igračem BiH svih vremena. :(
Edin H.

#6968 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

hz__semir wrote:
Edin H. wrote:Vadi ih semir iz naftalina :zoka:, gdje ovu sliku nadje?

Nađe sa svašta na ovom čudu od "intrajneta" :D

P.S.
Ja nažalost još nisam imao priliku da se slikam sa najboljim igračem BiH svih vremena. :(
Respekt za ovo, malo si nas uzdrmao, da si izvukao sliku protiv Portugala onda bi bio nokaut :D
Ali ne bojim se ja, dace nama Pape opet municije za raspravu :D
smak

#6969 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by smak »

kaze Pape: necu zvati igrace koji nisu standardni u svojim klubovima,jer mi trebaju igraci koji su u formi i onda pozove Misimovica koji je na godisnjem odmoru u turskoj da igra za repku...

Pape budi od rijeci!

i popustite malo Begovica...
nikog ne treba kaznjavati, ali treba ozbiljno sa svakim igracem porazgovarati, u slucaju da se to ponovi onda ih treba kazniti!

otjerali su ovi iz saveza Salihamidzica i Papca, sad neko hoce i Begovica da sjebe ...

DOSTA VISE! treba vise otjerati one smradove iz saveza a ne igrace!
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#6970 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 1946 »

smak wrote:i popustite malo Begovica...
nikog ne treba kaznjavati, ali treba ozbiljno sa svakim igracem porazgovarati, u slucaju da se to ponovi onda ih treba kazniti!
Begoviću se to PONOVILO. Prvo Slovačka pa onda Amerika :wink:
Obuca9

#6971 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

smak wrote:kaze Pape: necu zvati igrace koji nisu standardni u svojim klubovima,jer mi trebaju igraci koji su u formi i onda pozove Misimovica koji je na godisnjem odmoru u turskoj da igra za repku...

Pape budi od rijeci!
Pape je izgleda slab na Misketa, koji ga svojim stilom igrom podsjeća na njega samog, zato ga valjda i forsira...

otjerali su ovi iz saveza Salihamidzica i Papca, sad neko hoce i Begovica da sjebe ...

DOSTA VISE! treba vise otjerati one smradove iz saveza a ne igrace!
Majke ti, jesi li ti prespavoa novembar ili se namjerno praviš lud? Čuj ako se ponovi, a šta je bilo protiv Slovačke? Zaboravio fol?
cyprus

#6972 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cyprus »

1946 wrote:
Begoviću se to PONOVILO. Prvo Slovačka pa onda Amerika :wink:
Treća sreća :D
miki.ba

#6973 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by miki.ba »

meni je samo bitno da golman zna izbiti loptu kad mu se vrati, a hoće li odbraniti to je samo sreća tako da moze staviti bilo koga
brazzo19

#6974 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by brazzo19 »

miki.ba wrote:meni je samo bitno da golman zna izbiti loptu kad mu se vrati, a hoće li odbraniti to je samo sreća tako da moze staviti bilo koga
:lol: :lol: :lol:
luckylaka

#6975 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

brazzo19 wrote:
miki.ba wrote:meni je samo bitno da golman zna izbiti loptu kad mu se vrati, a hoće li odbraniti to je samo sreća tako da moze staviti bilo koga
:lol: :lol: :lol:
Kako sam ovo propustio :lol: :lol: :lol: :lol:
Locked