Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
vrbas1979
#6951 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kako se zove ova p(l)aćenička "kokoš", pošto ne pratim Fahriiine biiilteeene?
Ovo je zlo zla od "novinarstva". Klasična sluga koja čita već pripremljena pitanja.
Ovo je zlo zla od "novinarstva". Klasična sluga koja čita već pripremljena pitanja.
-
recto-verso
#6952 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Cerka od Demic Marica Zvonimira Zvonka iz Rozaja, tj. rodjenog u Beranam gdje je i mali Scepo a kazu da su ih umalo zamijenili u porodlistu, zvanog Odliv mozaka.vrbas1979 wrote:Kako se zove ova p(l)aćenička "kokoš", pošto ne pratim Fahriiine biiilteeene?
-
vrbas1979
#6953 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Odliv mozaka, dakle mozaka, mozaka, ovaj mozgova, mozaka...recto-verso wrote:Cerka od Demic Marica Zvonimira Zvonka iz Rozaja, tj. rodjenog u Beranam gdje je i mali Scepo a kazu da su ih umalo zamijenili u porodlistu, zvanog Odliv mozaka.vrbas1979 wrote:Kako se zove ova p(l)aćenička "kokoš", pošto ne pratim Fahriiine biiilteeene?
Hvala
-
racionalista
#6954 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Mlađa kći Zvonka Marića ili ako kome više paše Bajrama Demića 
Babo klasični plaćenik među novinarima pa valjda i nju laganice uvodi u biznis
- veljaca
#6955 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ova drzava tone sve dublje i dublje - to se mora podhitno zaustaviti ....racionalista wrote:Mlađa kći Zvonka Marića ili ako kome više paše Bajrama Demića
Ali kada nije nepotizam zaposliti brata - onda ce CIK pronaci da nije ni zaposliti kcerku ....
- Gradski
#6956 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Da li ovaj Fahro ima Državljanstvo pored naših čistih Bosanaca i Hercegovaca mi stavljamo nekog Crnogorca boga ti, on veči patriota od nas samih Bosanaca i Hercegovaca.
- ultima_palabra
#6957 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Pa riječ je o privatnoj televiziji 
-
Aqua_S
#6958 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
vidim spominje se rahmetli Adil-beg, pa eto kad već pišete o njemu moja preporuka vam je knjiga autora M.Đilasa i N.Gaće pod nazivom "Bošnjak"...
- novi.dan.nova.nafaka
#6959 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Mene interesuje hoće li novi miniSTAR bezbEdnosti išta poduzeti u pogledu optužbi koje onomad iznese protiv Velikog vođe !?
- veljaca
#6960 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
novi.dan.nova.nafaka wrote:Mene interesuje hoće li novi miniSTAR bezbEdnosti išta poduzeti u pogledu optužbi koje onomad iznese protiv Velikog vođe !?
Jesi i ti naivan ...
-
kakavdanakneiskustvu
#6961 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
novi.dan.nova.nafaka wrote:Mene interesuje hoće li novi miniSTAR bezbEdnosti išta poduzeti u pogledu optužbi koje onomad iznese protiv Velikog vođe !?
na to se mora zaboraviti
-
vrbas1979
#6962 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ma kakvi, sada se ližu i dobro im je... pravi jarani.kakavdanakneiskustvu wrote:novi.dan.nova.nafaka wrote:Mene interesuje hoće li novi miniSTAR bezbEdnosti išta poduzeti u pogledu optužbi koje onomad iznese protiv Velikog vođe !?
na to se mora zaboraviti
Nema više pomena o Prezident nekretninama ni o Reketu. Još kada nam se Bakir vrati neće biti potrebe za neutralni jingle, skupa će nam njih dvojica palamuditi o prosperitetu, sigurnosti, napretku, ekonooooomiji putem malih ekrana čitavih 240 minuta (je li im dovoljno toliko svakog ponedjeljka?)
-
Granichar
#6963 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
na ovom forumu se da prepoznat koliko njegovih ljudi ima. Na zalost puno!cetmi wrote:Od svih političara koji se navodno bore za bošnjačke intere, Fahrudina Tornjaka Radončića, utemeljitelja i vakifa najviše mrzim, jer je najveće zlo koje nas je gazilo. Da mi Allah dž.š. oprosti, ali njega zaista mrzim.
-
Korisničkoime
#6964 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
De, de, de, ne znam da li spadaš u tu vrstu ali ima mnogo onih koji su se kleli u Fahru, Havaz i njihovo poštenje dok je svoja govancad rasipao po drugima a nema po kome nije. Pa Havaz je bio sveto pismo SDA i Baketa do skora. Sada je to Zlaje i SDP-ovaca samo je pitanje kada će se strane opet okrenuti. Smijem se kladiti za 1 do 1,5 godine opet će se promjeniti a mi nikada doći pameti i prestati uzimati Havaz.Granichar wrote:na ovom forumu se da prepoznat koliko njegovih ljudi ima. Na zalost puno!cetmi wrote:Od svih političara koji se navodno bore za bošnjačke intere, Fahrudina Tornjaka Radončića, utemeljitelja i vakifa najviše mrzim, jer je najveće zlo koje nas je gazilo. Da mi Allah dž.š. oprosti, ali njega zaista mrzim.
- ultima_palabra
#6965 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
I svi odjednom progledali kad je Fahro počeo gaziti po SDA... svakakoKorisničkoime wrote:De, de, de, ne znam da li spadaš u tu vrstu ali ima mnogo onih koji su se kleli u Fahru, Havaz i njihovo poštenje dok je svoja govancad rasipao po drugima a nema po kome nije. Pa Havaz je bio sveto pismo SDA i Baketa do skora. Sada je to Zlaje i SDP-ovaca samo je pitanje kada će se strane opet okrenuti. Smijem se kladiti za 1 do 1,5 godine opet će se promjeniti a mi nikada doći pameti i prestati uzimati Havaz.Granichar wrote:na ovom forumu se da prepoznat koliko njegovih ljudi ima. Na zalost puno!cetmi wrote:Od svih političara koji se navodno bore za bošnjačke intere, Fahrudina Tornjaka Radončića, utemeljitelja i vakifa najviše mrzim, jer je najveće zlo koje nas je gazilo. Da mi Allah dž.š. oprosti, ali njega zaista mrzim.
- crno_sa_zlatnim
#6966 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Isto tako, mnogo ljudi, cija djeca godinama poslije uspješno završenog fakulteta sa viskom prosjekom obijaju pragove biroa i firmi i dobijaju odbijenice, mrze bagru iz SDA koja preko stele zavrsava fakultete (sad im je i to previse pa su se prebacili u Kiseljak i Travnik) i brzopotezno dobijaju najbolja radna mjesta u drzavnim firmama i ministarstvima.cetmi wrote:Od svih političara koji se navodno bore za bošnjačke intere, Fahrudina Tornjaka Radončića, utemeljitelja i vakifa najviše mrzim, jer je najveće zlo koje nas je gazilo. Da mi Allah dž.š. oprosti, ali njega zaista mrzim.
I niima ce Allah dž.š. oprostiti.
- Pasiflora
#6967 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kao i SDP-ovi "puleni"crno_sa_zlatnim wrote:... iz SDA koja preko stele zavrsava fakultete (sad im je i to previse pa su se prebacili u Kiseljak i Travnik) i brzopotezno dobijaju najbolja radna mjesta u drzavnim firmama i ministarstvima.
Edit: nije u pitanju koja je stranka (svi oni to rade), vec je problem sto su u stanju bilo sta uraditi za dobro futrovane pozicije, bez ikakvih kriterija i dobrih namjera - osim za svoje vlastite gu**ice.
Gade mi se, gamad smrdljiva! (smajlikojipovraca)
- kokuz_sa
#6968 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
jel ovo poceo Fahro mesti prvo u svoj dvoristu
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/krivicn ... ahmetovica
- Frtalj_Duše
#6969 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Pa neće valjda havera nasera da tuži, šta ti je!?kokuz_sa wrote:jel ovo poceo Fahro mesti prvo u svoj dvoristu
-
Propast i katastrofa
#6970 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Hapsi Fahro hapsi! Hapsi zelenu mafiju, od mene ti je

- T-Rexx
#6971 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kada ce Fahro da krene u borbu protiv srpske mafije i Dodikove kriminalne hobotnice??
-
Hodidid
#6972 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Zulfikarpasic je bio gospodin covjek iznimne inteligencije i elokvencije sa backgroundom da ga mozes samo pozeljeti.Uradio je vise za svog zivota za bosnjake nego sto bi 10 Alija to uradilo. Steta sto je bio u poznim godinama jos 1990-tih. Valjao bi nam glave dnas. Sa ovim ublehasima i uhljupima nigdje nas nema niti ce nas biti.JoseMujica wrote:mislim da neko bela košulja fali....ona što se na leđima kopča
- dustaban
#6973 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kad malo bolje razmislim... moglo bi se ispostaviti da je ovaj Radoncic dobro rjesenje.
Da se razumijemo, radi se o najvecem lopuzi, kriminalcu, mutivodi itd.
Alo kako ovdje nema sistema i pravne drzave, a ove evropske zandare nabiyem na neku stvar (da se razumijemo, rijec je o Incku i chuni!)... jedini koji moze dohakati domacim kriminalcima je... domaci kriminalac!
I ne znam zasto, ali ovom lopini vjerujem kad kaze da ce biti hapsenja.
U svakom slucaju vise vjerujem njemu nego kad to isto kaze drzavni tuzilac (kojeg takodje nabiyem na istu stvar na kojoj se vec nalazi Incko).
Hapsi Fahro Hapsi. To nam je jedina nada da ces i ti jednog dana biti uhapsen.
Alo kako ovdje nema sistema i pravne drzave, a ove evropske zandare nabiyem na neku stvar (da se razumijemo, rijec je o Incku i chuni!)... jedini koji moze dohakati domacim kriminalcima je... domaci kriminalac!
U svakom slucaju vise vjerujem njemu nego kad to isto kaze drzavni tuzilac (kojeg takodje nabiyem na istu stvar na kojoj se vec nalazi Incko).
- Paranoid
#6974 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ne nadaj se mnogo, jer Fahrin jedini cilj je "uništiti" braću Selimoviće...zakleo se da neće ni marke uzet dok to ne odradi..dustaban wrote:Kad malo bolje razmislim... moglo bi se ispostaviti da je ovaj Radoncic dobro rjesenje.
-
kakavdanakneiskustvu
#6975 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
T-Rexx wrote:Kada ce Fahro da krene u borbu protiv srpske mafije i Dodikove kriminalne hobotnice??
ne interesuje to njega