Dres reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Koja marka za novi BH dress????

Poll ended at 31/07/2009 23:13

Umbro
17
9%
Le qoc sportif
17
9%
Hummel
4
2%
Nike
46
24%
Adidas
59
30%
Puma
26
13%
Kappa
12
6%
Lotto
2
1%
Legea
6
3%
Reebok
5
3%

Total votes: 194

bosnianidiot

#6951 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by bosnianidiot »

agent_zero wrote:Meni je najveća misterija zašto je vedo nosio dres anela hadžića (s tim brojem #21 je prijavljen anel hadžić u 23 igrača za prvenstvo, zato je prezime bilo zaljepljeno trakom), a ne svoj sa brojem #9?

Šta se to dešava s adidasom i opremom, zašto vedo nije nosio svoj dres s brojem #9?

Previše mutnih radnji od strane saveza, od sakrivanja ugovora s adidasom, nepredstavljanja dresova, slučaja "zukanović" i sad ono sinoć.

Otkako su se Štraus i komitet povukli u sjenu, sve opet nekako amaterski djeluje.
Nema mutnih radnji, Vedo donirao svoj dres sa brojem 9 FACE TV-u za humanitarnu akciju pred utakmicu, i zato je igrao u Zukanovicevom dresu sa brojem 21.
Dragi Bosanci, nije sve u zivotu teorija zavjere i mutna radnja, saburite malo i uzivajte, sve je na visokom nivou :thumbup:
Pol_Pot

#6952 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Pol_Pot »

jeza u ledja wrote:
Hehe, i meni stigo bas danas i iz iste radnje. :)

Samo nisam stavio ni broj ni ime, jer upravo sam se bojao da nemaju dijakritike u fontu. Necu da mi pise "Dzeko" pa makar. Prvo sam upisivao "Seo", pa onda nisam znao da li da upisem "SEO" ili "S E O" i da li ce odvojiti i reko pisat ga. Jos uz to $25 manje. :)

Fino mi stoji "L". Taman konture mi se fino naziru :lol: .

PS: Bolje mi stoji bordo dres od HAADa. :oops:
Koliko je trebalo da ti stigne dres?
phillie

#6953 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by phillie »

Da i ja sam to htio napisati... Ovo im vjerovatno nije garnitura za SP, nego za ove pripremne utakmice (a ocito da su dobili po jednu garnituru bijelih i jednu plavih).
agent_zero

#6954 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by agent_zero »

bosnianidiot wrote:
agent_zero wrote:Meni je najveća misterija zašto je vedo nosio dres anela hadžića (s tim brojem #21 je prijavljen anel hadžić u 23 igrača za prvenstvo, zato je prezime bilo zaljepljeno trakom), a ne svoj sa brojem #9?

Šta se to dešava s adidasom i opremom, zašto vedo nije nosio svoj dres s brojem #9?

Previše mutnih radnji od strane saveza, od sakrivanja ugovora s adidasom, nepredstavljanja dresova, slučaja "zukanović" i sad ono sinoć.

Otkako su se Štraus i komitet povukli u sjenu, sve opet nekako amaterski djeluje.
Nema mutnih radnji, Vedo donirao svoj dres sa brojem 9 FACE TV-u za humanitarnu akciju pred utakmicu, i zato je igrao u Zukanovicevom dresu sa brojem 21.
Dragi Bosanci, nije sve u zivotu teorija zavjere i mutna radnja, saburite malo i uzivajte, sve je na visokom nivou :thumbup:
Kako nema mutnih radnji? Pa ne može reprezentacija par dana pred prvu utakmicu imati samo jednu garnituru plavih i bijelih dresova. :-)
BlueBlood

#6955 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by BlueBlood »

moze li neko ko ima ovaj novi dres orginal napisati koji je sastav dresa...?
Mustang1

#6956 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

BlueBlood wrote:moze li neko ko ima ovaj novi dres orginal napisati koji je sastav dresa...?
Svakoga ima pomalo u dresu :D :D

Golmani: Asmir Begović (Stoke City), Jasmin Fejzić (Aalen), Asmir Avdukić (Borac).

Odbrana: Emir Spahić (Bayer Leverkusen), Sead Kolašinac (Schalke), Muhamed Bešić (Ferencvaroš), Ognjen Vranješ (Elazigspor), Ervin Zukanović (Gent), Ermin Bičakčić (Eintracht Braunschweig), Mensur Mujdža (Freiburg), Toni Šunjić (Zorya).

Vezni red: Sejad Salihović (Hoffenheim), Miralem Pjanić (Roma), Senijad Ibričić (Erciyesspor), Izet Hajrović (Galatasaray), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Senad Lulić (Lazio), Avdija Vršajević (Hajduk), Zvjezdan Misimović (Guizhou Renhe), Edin Višća (Istanbul BB), Anel Hadžić (Sturm Graz), Tino Sušić (Hajduk).

Napad: Vedad Ibišević (Stuttgart), Edin Džeko (Manchester City).
and

#6957 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by and »

bosnianidiot wrote:

gdje je na visokom nivou dres sa zalijepljenim flasterom.bolje onda da su dali neki dres od ovih što nisu igrali
phillie

#6958 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by phillie »

and wrote:
bosnianidiot wrote:

gdje je na visokom nivou dres sa zalijepljenim flasterom.bolje onda da su dali neki dres od ovih što nisu igrali
Pa opet bi bio zaljepljen flasterom, jer na svakom dresu ima prezime.
and

#6959 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by and »

face tv- u za humanitarnu akciju da su dali neki drugi dres,recimo džeko,spahić,a ibišević da je igrao u svom dresu ili eventualno da su mu nabavili drugi sa njegovim imenom,ako nije puno skup :mrgreen:
Last edited by and on 10/06/2014 15:48, edited 1 time in total.
Dr. Kuca

#6960 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Dr. Kuca »

Znaci nasi se ne smiju mjenjati za dresove? :lol: :lol:
phillie

#6961 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by phillie »

Dr. Kuca wrote:Znaci nasi se ne smiju mjenjati za dresove? :lol: :lol:
Ko se promjeni ide na klupu slijedecu utakmicu :D
isx

#6962 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by isx »

Eto ispade da savez tegli sleper opreme sa sobom u koferima, sudeci po pisanju portala. Ko mala djeca jebote.
insomnia78

#6963 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by insomnia78 »

Pa vala da nema rezervnog dresa nego mora igrati u tudjem nije normalno da ga jebes
Trebo je plavi obuci

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
OldMayor

#6964 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by OldMayor »

Pa primjetio sam sinoc nakon utakmice da neki igraci nisu htjeli dati dres, il mi se ucinilo. :lol:

Kontaju ba, pusiga, dam ti dres i onda cu qrac uc protiv Argentine. :D

Zato Dzeko i Pjanic nisu igrali, jer je Pape znao da ce morati dat dres ovima iz Santonsa i onda ne bi mogli igrati protiv Argentine, mozda bi protiv Irana stigli, dok snajderice u adidasu skroje nove.
Dr. Kuca

#6965 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Dr. Kuca »

isx wrote:Eto ispade da savez tegli sleper opreme sa sobom u koferima, sudeci po pisanju portala. Ko mala djeca jebote.
Bas se pitam kako ostale reprezentacije. Definitivno nije ovo za nas.
elmirčo

#6966 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by elmirčo »

OldMayor wrote: Kontaju ba, pusiga, dam ti dres i onda cu qrac uc protiv Argentine. :D

:lol: :lol:
bosnianidiot

#6967 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by bosnianidiot »

Ljudi Boziji trening utakmica, nije Adidas ni predvidio da cemo je igrati, zato nam nije proslijedjeno vise garnitura. Vidjet cete Svjetsko kad krene, imat ce ih svako za dijelit' raji ako treba. Sta se sekirate oko svake sitnice k'o da ste odgovorni za nesto. Sjedite, uzivajte i gledajte fudbal 8-)
DaysleepeR

#6968 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by DaysleepeR »

izlišno je čitati ovu temu koliko ima glupih i sitničavih komentara
Kemal Malovčić

#6969 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Kemal Malovčić »

isx wrote:Eto ispade da savez tegli sleper opreme sa sobom u koferima, sudeci po pisanju portala. Ko mala djeca jebote.
Pa i tegli:

http://reprezentacija.ba/7317-cuvari-sv ... misimovica
DonVitoo

#6970 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by DonVitoo »

OldMayor wrote:
Pa primjetio sam sinoc nakon utakmice da neki igraci nisu htjeli dati dres, il mi se ucinilo. :lol:

Kontaju ba, pusiga, dam ti dres i onda cu qrac uc protiv Argentine. :D

Zato Dzeko i Pjanic nisu igrali, jer je Pape znao da ce morati dat dres ovima iz Santonsa i onda ne bi mogli igrati protiv Argentine, mozda bi protiv Irana stigli, dok snajderice u adidasu skroje nove.
Avdija je dao onom sretniku, dobro po nas :izet: :)
phillie

#6971 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by phillie »

Avdija ce igrati, makar mu poslali ovaj sa pijace :P :P :P
Crvena Tifoza

#6972 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Crvena Tifoza »

bosnianidiot wrote:Ljudi Boziji trening utakmica, nije Adidas ni predvidio da cemo je igrati, zato nam nije proslijedjeno vise garnitura. Vidjet cete Svjetsko kad krene, imat ce ih svako za dijelit' raji ako treba. Sta se sekirate oko svake sitnice k'o da ste odgovorni za nesto. Sjedite, uzivajte i gledajte fudbal 8-)
Za ovu utakmicu se znalo od prvog dana kada je naša delegacija posjetila ovaj grad u Brazilu i kad su odlučili da će ovo biti baza reprezentacije.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Warashii

#6973 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Warashii »

Crvena Tifoza wrote:
bosnianidiot wrote:Ljudi Boziji trening utakmica, nije Adidas ni predvidio da cemo je igrati, zato nam nije proslijedjeno vise garnitura. Vidjet cete Svjetsko kad krene, imat ce ih svako za dijelit' raji ako treba. Sta se sekirate oko svake sitnice k'o da ste odgovorni za nesto. Sjedite, uzivajte i gledajte fudbal 8-)
Za ovu utakmicu se znalo od prvog dana kada je naša delegacija posjetila ovaj grad u Brazilu i kad su odlučili da će ovo biti baza reprezentacije.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma ovo ti je propast svega u nasem fudbalu, najveca blamaza koja nas je mogla zadesiti .
Ibisevic "trenirao" u dresu koji je bio "flasterisan" :D :-) :lol:
phillie

#6974 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by phillie »

Ma ja mislim da smo se namjerno i plasirali samo da bi se pred svijetom mogli jos vise blamirati. Sami sebi smo najveci neprijatelji :D :D :D :D :D :D :D
Edin H.

#6975 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

J... vas vise Adidas, ne zarezuju nas ni za suhu sljivu.

U Engleskoj Adidas prodaje sve dresove zemalja ucesnica prvenstva kojim su oni sponzori, osim naravno bosanskog dresa :-x
Post Reply