ako se moze nazvati listomnema me tamo wrote: Nemogu ni ja te price..
Da je kao svaka razlicita i dobra na svoj nacin..
Može se hladno lista napravit šta ti je najviše bilo gledljivo..
vrh:
ne tako dobre:
zaobici:
onda je moja greska i moze lista
Moderator: _BataZiv_0809
ako se moze nazvati listomnema me tamo wrote: Nemogu ni ja te price..
ne nadaj se previse, nakon dvije sezone i to malo sto valja se izgubi i krene nizbrdo i vise se ne popravlja. prosafunjari se uzasno.Jack Be Nimble wrote:Poceo gledati Sons of Anarchy. OK je serija, vidi se da je FX i daleko od HBO/SHOW/itd ali moze proci. Ko Smogovci sa ubijanjem
MedenoSrce wrote:ako se moze nazvati listomnema me tamo wrote: Nemogu ni ja te price..
vrh:
ne tako dobre:
zaobici: La Femme Nikita
onda je moja greska i moze lista
ja sam pogledao prvu, koliko je prikazano dosad?pin-up wrote:The Knick se i meni sviđa, za sad nova omiljenaistina ima malo onih da se naježiš scena gdje šiklja fincherovska krv, ali ok
Pet ili šest, od deset.ja sam pogledao prvu, koliko je prikazano dosad?pin-up wrote:The Knick se i meni sviđa, za sad nova omiljenaistina ima malo onih da se naježiš scena gdje šiklja fincherovska krv, ali ok
Imam jos cetiri epizode do kraja trece sezone. Nije nista posebno, dosada sve sezone na isti fazon, ista prica, isti problemi, ali zabavno za gledati.nema me tamo wrote:Kad završiš s trecom bice ti top 5 najboljih sto si gledo sigurno.Jack Be Nimble wrote:Poceo gledati Sons of Anarchy. OK je serija, vidi se da je FX i daleko od HBO/SHOW/itd ali moze proci. Ko Smogovci sa ubijanjem
BB,osim sto je pobio masu proizvodjaca i dilera tokom 5 sezona na samom kraju Walter je sredio i najveceg.. sebe.Saian wrote:Sopranosi imaju najjachi kraj ikad, idje, samokazhem
meni je suits bolji od MM. par likova mi je nategnuto ali i dalje je boljiJack Be Nimble wrote:Imam jos cetiri epizode do kraja trece sezone. Nije nista posebno, dosada sve sezone na isti fazon, ista prica, isti problemi, ali zabavno za gledati.nema me tamo wrote:Kad završiš s trecom bice ti top 5 najboljih sto si gledo sigurno.Jack Be Nimble wrote:Poceo gledati Sons of Anarchy. OK je serija, vidi se da je FX i daleko od HBO/SHOW/itd ali moze proci. Ko Smogovci sa ubijanjem
Za mene su Sons ko Sutis sad za sada. Sons losa verzija Sopranos a Suits losa verzija Mad Men. Al zabavno za gledati![]()
The Knick je pravo dobra serija. Svidja mi se sto prikazuju drustveno stanje tog vremena.
a ko nije dosad pogledo BB i nece...Saian wrote:ispricha ti to nama fino, a kako bi i znao bolje kad navijas za maljevski klub
![]()
Nisam sve u cugu pogledao, tek na trecoj. Lagano za gledati. Ne zahtjeva puno mozga i razmisljanja. Kada me boli grlo i samo mogu rizu sa pencilinom progutati ta serija mi je dobro doslanema me tamo wrote:Znaci pogledao si sve u cugu, al' je ok serija...![]()
![]()
![]()
![]()
To samo najbolje mogu..
Deutsch für Anfänger mi de svidilo,imaju i prejak filmharač wrote:postoji li kakva dobra njemačka serija?
http://www.imdb.com/title/tt1883092/harač wrote:postoji li kakva dobra njemačka serija?

the shield <3 <3 <3 ne odustaj od te serije ni kad ti se, nakon nekoliko sezona, cini da malo vijugaju i fokusiraju na likove/price koji to ne zasluzuju jer se isplati. onog trenutka kad se pojavi armenijska mafija serija dolazi do svog najkompleksnijeg i najbetonskijeg dijela i tamo ostaje do kraja. inace, moto serije ladno moze biti " *skace sa kauca* ooo shane, you redneck dumbfuck, what have you done!!"Yapi Yapo wrote:Počeo sam gledati Dr. House i The Shield.
The Shield fenomenalna pilot epizoda, nastavljam gledati 100%, a kod Housea me odbija to što ima milijardu epizoda..
Yapi Yapo wrote:
Btw. par puta sam pokušao da gledam The Wire i nakon 5-6 epizoda mi se ne gleda.. jednostavno nemam volju da je gledam :/ al morat ću je pregledati nekada..