NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#6951 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Jutros program samo za starije od 18 :mrgreen: Bar prve 3 cetvrtine. Mali pad u 4., ali cisto da se strucnjaci iz Heata ponadaju :P
Samo nek nastave spustati loptu na Garnetta, to je dobitna kombinacija. Jel ono Garnett bio u mornarici? Svaka cast za sklekove. :thumbup:
Nadam se da ce i sljedecu James dati nekih 35-40 (kao i u sinocnjoj). Koja bezidejnost kod te ekipe, na momente nemaju blage veze sta uraditi u napadu. Doduse, mora se reci da su i Celticsi odigrali sjajnu odbranu kad je najvise trebalo. Rondo :D kralja, posla covjeka u tribine :lol:
n;hill

#6952 Re: NBA - National Basketball Association

Post by n;hill »

Crazy stat: Celtics are +12.7 per 48 minutes with KG on the floor in the playoffs. KG off the floor? -28.6 per 48 mins :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6953 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

Perkins ubi :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#6954 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Izgleda rijesili Thunderi da ne igraju odbranu. Bice veselo :mrgreen:

Edit: Spursi im pomazu u tome ovim nerezonskim shutevima. Ibaka :thumbup:
Mr.Penguin

#6955 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Mr.Penguin »

PROSPECT PROFILE

Image
NIHAD DJEDOVIC

Full Name: Nihad Djedovic
Position: Shooting Guard
Height/Weight: 6-5 / 205
Birthdate: January 12, 1990
College: Galatasary MP Istanbul (Turkey 1st Division)

Strengths:
* Fluid and versatile scorer
* Good ball handler
* Can create shot in 1 vs. 1 situations
* Aggressive and assertive

Weaknesses:
* Inconsistent shooter especially from deep
* Not especially explosive or quick
* Poor shot selection and decision making at times

NBA Projection:
He has some tools and talent to find a spot in a NBA roster (likely deep rotation) but his upside is a major concern. A late second round pick if drafted, he would stay in Europe a few more years before getting ready to jump into the NBA, if he ever steps up and finds consistency.

2011-2012 season:
He left Lotomatica Roma late this season to join Galatasary, with several source and reports confirming that the Italian club was disappointed with his performance. He had an inconsistent season which was highlighted by his last two games with Lottomatica: 23 points in 29 minutes followed by 7 points in 31 minutes. He had a decent, but inconsistent season in both countries.

Key statistics:
11.6 ppg, 3.8 rpg, 1.6 apg, 0.9 spg, 26.7 mpg, .547 FG, .345 3PtFG, .712 FT (Italy)
10.2 ppg, 2.4 rpg, 2.3 apg, 1.5 spg, 24.0 mpg, .509 FG, .333 3PtFG, .639 FT (Turkey)

Reminds me of:
Jeri Welsch, a talented player that never really made it in the NBA.

What Insiders say:

Chris Denker, NetScouts Basketball
"He has a strong scorer mentality and is able to put up some great offensive performances from time to time. However, he’s not always as consistent, aggressive and focused as you would expect for a guy considering the NBA. To his credit, it hasn’t been easy to find much stability either, playing for 4 teams in the last 4 seasons."

Giovanni Conte, Basket Caffe
"He’s a classic role player: he is not a great shooter but he can score in other ways, especially driving in the paint. The mechanics of his shot is strange, so he needs space to shoot, but he’s fairly constant (35% in the season from long distance). He is a good athlete with a nice body, perfect for an NBA guard. But his strength is his defense, and his length which helps him in coming up with steals."
Mr.Penguin

#6956 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Mr.Penguin »

PROSPECT PROFILE
Image

OGNJEN KUZMIC

Full Name: Ognjen Kuzmic
Position: Center
Height/Weight: 7-1 / 231
Birthdate: May 16, 1990
College: Clinicas Rincon (Spain 2nd Division)

Strengths:
* Great size and length
* Agile and mobile for his size
* Moves well off the ball and fights for position
* Uses physical advantage quite well
* Good timing in blocking shots, disruptive on defense in the paint

Weaknesses:
* Needs to add strength
* Needs more work to become a reliable shooter away from the basket
* Gets pushed around by powerful centers

NBA Projection:
A likely mid to late second round pick, he’s a perfect target for a good NBA franchise with no urgent needs that can bet on a player and wait for the kid to develop. He could be a low risk-high reward type of pick. Has to add lot of weight and keep working on his skills, but has very good tools and can become a great option as intimidator/rebounder who can also produce offensively off the ball. Not easy to find a guy with his size, length and agility with a strong work ethic.

2011-2012 season:
Ognjen signed a 3-year deal with Malaga and joined the second team (Clinicas Rincon) in the Spanish second division. A quite unknown prospect until this season, Kuzmic has seen lot of interest from NBA and European scouts. He has played a very solid season in LEB Gold, having some sensational outings (both games against Leon, Palencia, Mallorca, etc). A hard worker and mature guy, he´s developing at a good pace, is focused and gets the job done in practice. Until he arrived in Málaga, he had never played any major competition so lacks high level experience. He had a high game of 22 points and in the final four games of the season averaged 15.2 rebounds.

Key statistics:
10.4 ppg, 8.6 rpg, 0.7 apg, 2.1 bpg, 24.5 mpg, .536 FG, .671 FT
Reminds me of:
Fran Vazquez, based on his rebounding and shot-blocking ability

What Insiders say:

Lorenzo Neri, Draftology
"The young Bosnian developed really well this season in Unicaja's farm team Clinicas Rincon. He is late-bloomer and is NBA prospect in the future but must play couple of seasons in Europe. Must develop physically and polish his offensive moves. Definitely a very intriguing player. The GM who will selects him will be rewarded…or not."

Carl Berman, NetScouts Basketball
"Kuzmic is very inexperienced but has shown quick development. A 7-footer with a long wingspan, he can block shots, is mobile and is developing his skills quickly. He has a high potential and would be worth a second round pick. In several years he can be something special."
Mr.Fundamental

#6957 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Mr.Fundamental »

Šta očekivat od utakmice kad ti napadački totalno ograničeni igrači Perkins i Ibaka kombinovano ubace 41 poen (Ibaka bez promašaja :-) ). Thundere je išlo apsolutno sve, jednostavno bila je njihova noć. Spursi loši u odbrani, loša preuzimanja,a i dosta su ofanzivnih skokova dozvolili Thunderima.
just principe

#6958 Re: NBA - National Basketball Association

Post by just principe »

strasna suterska noc Thundera. Ono se jednom dogadja, sumnjam da ce ih sut ici i naredne utakmice, barem ne ovako..Durant nezaustavljiv u zadnjoj cetvrtini sa cini se 16 vezanih poena..

Zanimljivo dosad sve utakmice domacini sigurni, a tako ce biti vjerujem i do 7 utakmice :dance:
Bodkin

#6959 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Bodkin »

Tomahawk11 wrote:Jutros program samo za starije od 18 :mrgreen: Bar prve 3 cetvrtine. Mali pad u 4., ali cisto da se strucnjaci iz Heata ponadaju :P
Samo nek nastave spustati loptu na Garnetta, to je dobitna kombinacija. Jel ono Garnett bio u mornarici? Svaka cast za sklekove. :thumbup:
Nadam se da ce i sljedecu James dati nekih 35-40 (kao i u sinocnjoj). Koja bezidejnost kod te ekipe, na momente nemaju blage veze sta uraditi u napadu. Doduse, mora se reci da su i Celticsi odigrali sjajnu odbranu kad je najvise trebalo. Rondo :D kralja, posla covjeka u tribine :lol:
nije, to je bio "admiral" david robinson. ovi danasnji indijanci iz pelena idu u nba, kakva vojska :D
n;hill

#6960 Re: NBA - National Basketball Association

Post by n;hill »

Sve utakmice u oba finala se rješavaju pod košem, ko dobije in paint dobiva utakmicu, šteta što u NBA skora da su izumrli centri, sve PF igraju centre, s izuzetkom Perkinsa, ko zgrabi D.Howarda ima svijetlu budućnost...
Svaka čast OKC, Durant, Ibaka, Perkins :thumbup:
Bodkin

#6961 NBA - National Basketball Association

Post by Bodkin »

n;hill wrote:Sve utakmice u oba finala se rješavaju pod košem, ko dobije in paint dobiva utakmicu, šteta što u NBA skora da su izumrli centri, sve PF igraju centre, s izuzetkom Perkinsa, ko zgrabi D.Howarda ima svijetlu budućnost...
Svaka čast OKC, Durant, Ibaka, Perkins :thumbup:
Ma jok to. Bitnije je da ekipa ima dobrog pf nego c. Danas visoki igraci mogu igrati i sa vrha reketa ili pogoditi otvoren sut i zato su opasni. Proslo je vrijeme teskasa u reketima :)

Tapatalk
jasko_ba

#6962 Re: NBA - National Basketball Association

Post by jasko_ba »

da li ce popovic ovo moci iskontrolisati do kraja
bit ce svega :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#6963 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Mr.Fundamental wrote:Šta očekivat od utakmice kad ti napadački totalno ograničeni igrači Perkins i Ibaka kombinovano ubace 41 poen (Ibaka bez promašaja :-) ). Thundere je išlo apsolutno sve, jednostavno bila je njihova noć. Spursi loši u odbrani, loša preuzimanja,a i dosta su ofanzivnih skokova dozvolili Thunderima.
Perkins da, ipak je on centar, ali za Ibaku nisi u pravu. I sam Durant kaze da Ibaka jako puno radi na svom shutu (dobro, 11-11 je malo previse :shock: ), ali daleko je od ogranicenog.
Islo je Thundere sve, ali u odnosu na 3. utakmicu, nisu ni blizu igrali odbranu. Nisu ni Spursi, ali su i u napadu imali previse nerezonskih shuteva (prije svega Ginobili).
Tomahawk11
Globalni moderator

#6964 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Bodkin wrote:
Tomahawk11 wrote:Jutros program samo za starije od 18 :mrgreen: Bar prve 3 cetvrtine. Mali pad u 4., ali cisto da se strucnjaci iz Heata ponadaju :P
nije, to je bio "admiral" david robinson. ovi danasnji indijanci iz pelena idu u nba, kakva vojska :D
:thumbup: Znam za Robinsona, ali me nesto prenijelo da je i Garnett bio soldier. Jamesu bi godilo da ga malo prebere onaj iz Oficir i dzentlmen :mrgreen:
Bodkin

#6965 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Bodkin »

Tomahawk11 wrote:
Bodkin wrote:
:thumbup: Znam za Robinsona, ali me nesto prenijelo da je i Garnett bio soldier. Jamesu bi godilo da ga malo prebere onaj iz Oficir i dzentlmen :mrgreen:
heh nije, the big ticket je dosao sa ja mislim tek napunjenih 18. citao sam da mu je jako tesko padala razdvojenost pa je valjda kao i svi ostali neke prijatelje iz djetinjstva doveo da zive sa njim :)
Mr.Fundamental

#6966 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Mr.Fundamental »

Tomahawk11 wrote:
Mr.Fundamental wrote:Šta očekivat od utakmice kad ti napadački totalno ograničeni igrači Perkins i Ibaka kombinovano ubace 41 poen (Ibaka bez promašaja :-) ). Thundere je išlo apsolutno sve, jednostavno bila je njihova noć. Spursi loši u odbrani, loša preuzimanja,a i dosta su ofanzivnih skokova dozvolili Thunderima.
Perkins da, ipak je on centar, ali za Ibaku nisi u pravu. I sam Durant kaze da Ibaka jako puno radi na svom shutu (dobro, 11-11 je malo previse :shock: ), ali daleko je od ogranicenog.
Islo je Thundere sve, ali u odnosu na 3. utakmicu, nisu ni blizu igrali odbranu. Nisu ni Spursi, ali su i u napadu imali previse nerezonskih shuteva (prije svega Ginobili).
Možda sam pretjerao kad sam rekao da je totalno ograničen ali...čovjek je u sezoni postizao 9 poena po utakmici, a najveći dio tih poena su bila zakucavanja i polaganja poslije ofanzivnog skoka. Ima šut sa poludistance ali to pogađa ako je sam (s tim da ga je sinoć išlo pa je i preko Duncana hladno pogađao). Nema on tehnike (mislim na tehniku pod košem ne da dribla), igre leđima prema košu i slično, nego ovisi od toga da ostane sam pod košem ili da poentira poslije ofanzivnog skoka. Ovo sa poludistance su rijetki šutevi za njega.Na to sam ja mislio, ali činjenica je da napreduje svake sezone.
Mr. Brightside

#6967 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Mr. Brightside »

jel' ono KG gleda crtiće i cmizdri kad izgubi utakmicu bezveze? :D (negdje pročitah :lol: )
Bodkin

#6968 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Bodkin »

@ kakavdanak :-D :thumbup:
inace, meni je kg daleko najbolji igrac zadnjih 7-8 godina. jebiga, popljuvacete me ali nema veze :-D
Bodkin

#6969 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Bodkin »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Bodkin wrote:@ kakavdanak :-D :thumbup:
inace, meni je kg daleko najbolji igrac zadnjih 7-8 godina. jebiga, popljuvacete me ali nema veze :-D

igračina jeste,a da je daleko najbolji,ne znam,odličan je i kao veteran
zato i rekoh meni :-D
burek_in_space

#6970 Re: NBA - National Basketball Association

Post by burek_in_space »

Ima li vecheras shta na programu, totalno sam van svih deshavanja u zadnje vrijeme?! :-)
Mr. Brightside

#6971 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Mr. Brightside »

burek_in_space wrote:Ima li vecheras shta na programu, totalno sam van svih deshavanja u zadnje vrijeme?! :-)
imaš u 10 na sportklubu boston-miami :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6972 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

u 2:30 je tekma, ovo Arminovo je garant repriza :mrgreen:
burek_in_space

#6973 Re: NBA - National Basketball Association

Post by burek_in_space »

Mr. Brightside wrote: imaš u 10 na sportklubu boston-miami :D
Shto tako rano?! :?