Dakle ne bi prošla. EndeeLSD wrote:
Sudije su krive za sve.
Rekoh, PSG su pali heroji i moralni pobjednici koje je UEFA zakinula.
Pravda za Emerya i njegove hrabre momke
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Bosanski_kralj
#6951 Re: UEFA Champions League
- Tito_i_Partija
#6952 Re: UEFA Champions League
Gdje nece kmecat', kad Uniteda, Liverpoola, i Chelsea ni na vidiku LS nema. Placu od muke.Tomahawk11 wrote:Pa vise kmece Unitedovci, Liverpoolovci, Chelski boys, onda raznih talijanskih klubova, ako cemo realnoTito_i_Partija wrote:Kmecanje Madridista se nastavlja. Milina vas gledat'.![]()
A sto se tice Madridista, nisu svi, al' oni sto drece podhitno trebaju na terapiju. Takva kolicina obsesije i muke jednostavno nemere bit' zdrava za insana.
Last edited by Tito_i_Partija on 09/03/2017 18:49, edited 1 time in total.
- Tito_i_Partija
#6953 Re: UEFA Champions League
Bi li Bayern izvuk'o nerijeseno protiv Herthe da nije sudija produzio utakmicu vise nego sto je ustvari trebalo?Bosanski_kralj wrote: Bi li Barcelona prošla bez pomoći sudija?
Svi veliki klubovi regularno profitiraju od sudija koji donose odluke u njihovu korist. Gle cuda.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#6954 Re: UEFA Champions League
A greske na stetu PSG? Kad vec cjepidlacis. Hvalamalakh wrote:već sam imao sličnu diskusiju, pa da se ne ponavljam.kiligonzales wrote:Barsa vodi 2-0, sudija dosudi smješan penal i pogura Barsu, Barsa vodi 3-1, svira im sve oko šesnesterca, zabijaju slobodnjak, sudija praktično u narednom napadu svira nepostojeći penal i Barsu vrača u igru. Normalno je da će se svaka ekipa pogubiti, a ovi osokoliti da prođu dalje.Reći da sudija nije navlačio suđenjem istima, bilo bi laganje. Od utakmice sa Čelzijem, goreg navlačenja Barsi nisam vidio.malakh wrote:ekipa koja vrijedi preko 450 miliona, koja ima predobrog trener i predobar roster, a sebe dovede u situaciju da prokocka 4:0 onda i ne treba proći dalje.
barcelonu nisam simpatisao još od doba kada je mourinho vodio real, ali od sinoć sam njihov fan. pregazili su psg i zasluženo su otišli dalje, a neka se pojedinci i dalje pitaju je li bio penal ili ne i je li mascherano igrao rukom ili ne.
Sinoć je bilo dosta sumnjivih situacija, imao bi se PSG na svašta nešto žaliti, recimo obaranje Meuniera u 16 Barse ili ruka Mašerana.
Od srca im želim Bavarce u četvrtfinalu, ali ko da gledam navuče im ždrijebom nekoga od pobjednika meča Lester - Sevilja ili City - Monaco.
samo ću reći da nije sudija zaslužan što je barca odigrala perfektnu utakmicu, a što se ekipa koja vrijedi 450 miliona branila skoro pa 90% utakmice. nije sudija zaslužan što je neymar odigrao utakmicu života i što je izmaltretirao kompletnu odbranu.
zaista ne razumijem ljude koji krive sudiju. hajde da je napravio kardinalnu grešku pa bi čovjek i razumio, ali dosuditi penal u kojem je bilo kontakta, ruka na ramenu, saplitanje nogama, je van svake pameti. web je svojevremeno dosuđivao penale za tri puta ofirniji pad.
nikada nisam vidio toliku disperziju u igri jedne ekipa, do psga u dvomeču protiv barcelone. prva utakmica perfektna, duga za druge lige fbih.
i da, i kurzawa i kavani su igrali rukom, pa sudija nije svirao penal, a da ne spominjem povlačenje neymara od strane muniera. kada već cjepidlačimo.
-
LSD
#6955 Re: UEFA Champions League
Ma ovdje je problem u percepciji.Tito_i_Partija wrote:
Bi li Bayern izvuk'o nerijeseno protiv Herthe da nije sudija produzio utakmicu vise nego sto je ustvari trebalo?![]()
Svi veliki klubovi regularno profitiraju od sudija koji donose odluke u njihovu korist. Gle cuda.
Citavo vrijeme (evo ispisalo se 20 stranica) se vješto baca fokus samo na Barcu, na neku njenu lošu igru bez šansi , na sudije, na neke penale i šta ti ja znam.
A niko da okrene pricu u pravu stranu, da baci fokus na PSG...to su te mučke podvale.
Ekipa koja dođe sa 4-0 kapitalom, pa ona se mora pitati za sve, ona mora biti jedini protagonist, od nje mora sve zavisiti, nema tu price o sudijama i vadione na te gluposti. Ko dozvoli sebi da ispadne nakon 4-0, neka se mani fudbala dok još nije kasno.
Ekipa koja primi tri gola od 88 do 94 min. ne treba samo ispasti - nego je treba odmah ukinuti po kratkom postupku. A trenera javno bičovati ispred trijumfalne kapije.
I ovo bi isto napisao da je Željo u pitanju
Last edited by LSD on 09/03/2017 19:01, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#6956 Re: UEFA Champions League
Super, hajd me sad podsjeti ko ono ove sezone najvise kmeci o sudijama?Tito_i_Partija wrote:Gdje nece kmecat', kad Uniteda, Liverpoola, i Chelsea ni na vidiku LS nema. Placu od muke.Tomahawk11 wrote:Pa vise kmece Unitedovci, Liverpoolovci, Chelski boys, onda raznih talijanskih klubova, ako cemo realnoTito_i_Partija wrote:Kmecanje Madridista se nastavlja. Milina vas gledat'.![]()
![]()
A sto se tice Madridista, nisu svi, al' oni sto drece podhitno trebaju na terapiju. Takva kolicina obsesije i muke jednostavno nemere bit' zdrava za insana.
- mali_milojica
#6957 Re: UEFA Champions League
Znaci Bavarci su trebali ugasiti klub kad su '99 izgubili finale u 60ak sec?LSD wrote:Ma ovdje je problem u percepciji.Tito_i_Partija wrote:
Bi li Bayern izvuk'o nerijeseno protiv Herthe da nije sudija produzio utakmicu vise nego sto je ustvari trebalo?![]()
Citavo vrijeme (evo ispisalo se 20 stranica) se vješto baca fokus samo na Barcu, na neku njenu lošu igru bez šansi , na sudije, na neke penale i šta ti ja znam.
A niko da okrene pricu u pravu stranu, da baci fokus na PSG...to su te mučke podvale.
Ekipa koja dođe sa 4-0 kapitalom, pa ona se mora pitati za sve, ona mora biti jedini protagonist, od nje mora sve zavisiti, nema tu price o sudijama i vadione na te gluposti. Ko dozvoli sebi da ispadne nakon 4-0, neka se mani fudbala dok još nije kasno.
Ekipa koja primi tri gola od 88 do 94 ne treba samo ispasti - nego je treba odmah ukinuti po kratkom postupku. A trenera javno bičovati ispred trijumfalne kapije.
I ovo bi isto napisao da je Željo u pitanju
Najveci je krivac PSG. Ne mozes igrati ono sto nikada nisi igrao. Da su izasli isto kao u Parizu,pobili se muski,spustenih gardova,nema sanse da bi izgubili 6:1
Mozda 6:3
Last edited by mali_milojica on 09/03/2017 19:03, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6958 Re: UEFA Champions League
Daleko od savrsene utakmice. Napadali i grizli jesu i to im se ne moze osporiti. Nista vise od toga. Ostalo je uglavnom zasluga kukavickog PSZ-a.ultima_palabra wrote:Eh, savrsenu utakmicu... pa haman da nijedan gol nije pao iz akcije, Trapp imao samo jednu odbranu... hajmo malo realni biti, ovi su im poklonili par golova i sudija zacinio.
-
LSD
#6959 Re: UEFA Champions League
Bavarci nisu započeli to finale sa 4-0 prednosti, ogromna razlikamali_milojica wrote: Znaci Bavarci su trebali ugasiti klub kad su '99 izgubili finale u 60ak sec?![]()
Najveci je krivac PSG. Da su izasli isto kao u Parizu,pobili se muski,spustenih gardova,nema sanse da bi izgubili 6:1
- mali_milojica
#6960 Re: UEFA Champions League
Jah,nije govno nego se pas posrao.LSD wrote:Bavarci nisu započeli to finale sa 4-0 prednosti, ogromna razlikamali_milojica wrote: Znaci Bavarci su trebali ugasiti klub kad su '99 izgubili finale u 60ak sec?![]()
Najveci je krivac PSG. Da su izasli isto kao u Parizu,pobili se muski,spustenih gardova,nema sanse da bi izgubili 6:1
Primili su 2 gola u 60 sec i sve prokockali.
- Logovan
#6961 Re: UEFA Champions League
Gdje problem? Ne kontam. Normalno da će se raspravljati o sudijskim greškama, posebno ako se urade onako velike greške i to još u eliminacionoj fazi Lige prvaka.Tito_i_Partija wrote:Gdje nece kmecat', kad Uniteda, Liverpoola, i Chelsea ni na vidiku LS nema. Placu od muke.Tomahawk11 wrote:Pa vise kmece Unitedovci, Liverpoolovci, Chelski boys, onda raznih talijanskih klubova, ako cemo realnoTito_i_Partija wrote:Kmecanje Madridista se nastavlja. Milina vas gledat'.![]()
![]()
Bolje je i laprdati o greškama, nego konstantno pisati postove Realovci kmeče, plaču, oni su na aparatima, bla, bla, bla i ovo ponavljati 8924 puta sve dok sam sebi ne dosadiš. Naravno, podrazumijeva se za sve.
- mali_milojica
#6962 Re: UEFA Champions League
Ako smo ista naucili iz PL BiH i prepucavanja navijaca je
"karma is bitch"
"karma is bitch"
- jeza u ledja
#6963 Re: UEFA Champions League
ma poceo sam na onoj pa prebacio ovdjeskenderija04 wrote:Ni rijeci o utakmici na ovoj temi.jeza u ledja wrote:Iz postova nekih stice se dojam da oni misle da rusenje igraca (prvi penal) mora biti namjerno da bi bio dosudjen prekrsaj (kao u slucaju igranja rukom)? vidim niko to ne opovrgava, pa kontam da nije mozda do mene?
koliko ja znam, nema veze da li je meunier imao namjeru rusiti neymara ili ne, on mu je zaustavio trk i srusio ga, sapleo, to je koliko znam prekrsaj. nije bitno da li se meunier slucajno sapleo ili ne. ne govorimo o kartonu, niti o ruci.
vidim vise ljudi pise o tome kao pa eto nije namjerno, a i skenderija nesto u stilu mogao se zaustaviti da je htio. wtf? mora da je do mene.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#6964 Re: UEFA Champions League
a koje su to greške? dvadeset penala, pet poništenih golova, 4 crvena etc. kada čitam pojedine komentare tačno dobijem osjećaj da je ovo krađa stoljeća, baš u ovim razmjerama kao što sam naveo.mali_milojica wrote: A greske na stetu PSG? Kad vec cjepidlacis. Hvala
-
LSD
#6965 Re: UEFA Champions League
Ko im je kriv kad su levatimali_milojica wrote:Jah,nije govno nego se pas posrao.LSD wrote:Bavarci nisu započeli to finale sa 4-0 prednosti, ogromna razlikamali_milojica wrote: Znaci Bavarci su trebali ugasiti klub kad su '99 izgubili finale u 60ak sec?![]()
Nikad niti jedan klub u LP nije uspio anulirati 4-0, sve do sinoc.
Šta je bilo sa tim silnim igracinama Veratijem, Matuidijem, Cavanijem, Draxlerom, Di Marijom i ostatkom družine sa Parka Prinčeva koji su razbili Barcu u Parizu ??
Propala muda
- mali_milojica
#6966 Re: UEFA Champions League
Ti mi reci. Secirao si greske na racun Barcelone. Posteno bi bilo da navedes greske na stetu PSG. Kad vec cjepidlacis.malakh wrote:a koje su to greške? dvadeset penala, pet poništenih golova, 4 crvena etc. kada čitam pojedine komentare tačno dobijem osjećaj da je ovo krađa stoljeća, baš u ovim razmjerama kao što sam naveo.mali_milojica wrote: A greske na stetu PSG? Kad vec cjepidlacis. Hvala
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6967 Re: UEFA Champions League
Ono kad Depor nadoknadi 4-1, ljudi su rastavili Milan na proste faktore.
Ovi sinoc dosli da odigraju bunker, a poceli trpati sami sebe
Fakat nesvakidasnja situacija po mnogo cemu.
Sto bi se iz Barce bunili sto je PSG odlucio da prospe tako veliku prednost?!
Ovi sinoc dosli da odigraju bunker, a poceli trpati sami sebe
Fakat nesvakidasnja situacija po mnogo cemu.
Sto bi se iz Barce bunili sto je PSG odlucio da prospe tako veliku prednost?!
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#6968 Re: UEFA Champions League
ruka mascherana.mali_milojica wrote:Ti mi reci. Secirao si greske na racun Barcelone. Posteno bi bilo da navedes greske na stetu PSG. Kad vec cjepidlacis.malakh wrote:a koje su to greške? dvadeset penala, pet poništenih golova, 4 crvena etc. kada čitam pojedine komentare tačno dobijem osjećaj da je ovo krađa stoljeća, baš u ovim razmjerama kao što sam naveo.mali_milojica wrote: A greske na stetu PSG? Kad vec cjepidlacis. Hvala
- Bosanski_kralj
#6969 Re: UEFA Champions League
Pa baš zbog toga je i ovolika galama. Zar se mora velikim timovima konstantno pomagati. Ako su već veliki neka pobjeđuju pošteno, bez repova.Tito_i_Partija wrote:Bi li Bayern izvuk'o nerijeseno protiv Herthe da nije sudija produzio utakmicu vise nego sto je ustvari trebalo?Bosanski_kralj wrote: Bi li Barcelona prošla bez pomoći sudija?![]()
Oni što potežu argument da su sudije samo ljudi i da griješe, pitam kako te iste greške u 90% slučajeva idu na štetu ekipe koja nije favorit. Valjda kad se nenamjerno griješi to ne smije da se dešava.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6970 Re: UEFA Champions League
Ma dobro ne stoji ti usporedba sto jest jest.mali_milojica wrote: Jah,nije govno nego se pas posrao.
To su dvije frljoke tako usle i nisu od tada na taj nacin nikako, niti ce jos zadugo. Cista sreca i malo spretnosti. Ovo sinoc jeste slicno ali nije isto.
- Muhamed Đakmić
#6971 Re: UEFA Champions League
Ali nije mi jasno ko je i zašto očekivao lijepu utakmicu, odnosno preciznije lijepe golove od Barcelone?
Pariz se nabio u 30 metara od svog gola sa dva bloka tokom najvećeg dijela utakmice, nemoguće je vidjeti smislene akcije kroz dva bloka. To i probijaju frljoke i odbijene lopte, autogolovi i komične greške zadnje linije.
To ne probija lijepa i tečna igra, jer za lijepu i tečnu igru potreban je prostor.
Pariz se nabio u 30 metara od svog gola sa dva bloka tokom najvećeg dijela utakmice, nemoguće je vidjeti smislene akcije kroz dva bloka. To i probijaju frljoke i odbijene lopte, autogolovi i komične greške zadnje linije.
To ne probija lijepa i tečna igra, jer za lijepu i tečnu igru potreban je prostor.
- Bosanski_kralj
#6972 Re: UEFA Champions League
Paris je igrao ono što očigledno ne znaju igrati i osvetilo im se.Muhamed Đakmić wrote:Ali nije mi jasno ko je i zašto očekivao lijepu utakmicu, odnosno preciznije lijepe golove od Barcelone?
I onda se neko usudi neko nešto govoriti protiv Murinja i njegove defanzive. Sinoć se vidjelo koliko nije jednostavno bunker igrati.
-
LSD
#6973 Re: UEFA Champions League
Pa to je to.Muhamed Đakmić wrote:Ali nije mi jasno ko je i zašto očekivao lijepu utakmicu, odnosno preciznije lijepe golove od Barcelone?
Pojedinci okrecu pricu, kao da Barca namjerno nije htjela ili nije znala da napraviti šanse, neke lijepe igre i pasova
jedan podatak
Barcelona je momčad koja je u Ligi prvaka u najviše navrata uspjela postići pet ili više pogodaka na jednom susretu, ukupno u 18 utakmica. Slijede je Bayern (16), Real Madrid (14), te Manchester United (9) i Arsenal (9).
- Tito_i_Partija
#6974 Re: UEFA Champions League
Ne samo ove sezone, nego svake sezone: Missko pod broj jedan, pa onda najmanje deset praznih mjesta.ultima_palabra wrote:Super, hajd me sad podsjeti ko ono ove sezone najvise kmeci o sudijama?Tito_i_Partija wrote:Gdje nece kmecat', kad Uniteda, Liverpoola, i Chelsea ni na vidiku LS nema. Placu od muke.Tomahawk11 wrote:
Pa vise kmece Unitedovci, Liverpoolovci, Chelski boys, onda raznih talijanskih klubova, ako cemo realno![]()
- Tito_i_Partija
#6975 Re: UEFA Champions League
Ejs, gdje je problem? Problem je u tome sto je hiljadu puta penal dosudjen za Real kad ga nije bilo, ili nije dosudjen penal protiv Reala kad je treb'o bit'. Gdje ste tada bili, o vi silni borci za pravdu? Pravili se mutavi, a sada glumite moralne vertikale.Logovan wrote:Gdje problem? Ne kontam. Normalno da će se raspravljati o sudijskim greškama, posebno ako se urade onako velike greške i to još u eliminacionoj fazi Lige prvaka.
Bolje je i laprdati o greškama, nego konstantno pisati postove Realovci kmeče, plaču, oni su na aparatima, bla, bla, bla i ovo ponavljati 8924 puta sve dok sam sebi ne dosadiš. Naravno, podrazumijeva se za sve.
Eto zasto ti govorim da kmecis, jer se ponasas k'o kad kurva o postenju prica.