Misliš dominišu?turbofolk wrote:I one koji dominiraju.palestinka wrote:Da da, ni ja. A opasno mi na zivce idu oni koji su 'prekucali' 'prekucavaju'zippoo87 wrote:ne kontam ove koji pisu rijeci tipa "preljepoto" i ostale sa prefiksom "pre"
Izdominiro sam te!!!
Popularne stvari koje ne kontam
- ultima_palabra
#6951 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6952 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nista ne kontam
- turbofolk
#6953 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Svega imaultima_palabra wrote: Misliš dominišu?
Eh ne kontam ni ono davanje nadimaka (uglavnom po forumima), poznatim ličnostima, fudbalerima, trenerima, osim ako mu to stvarno nije nadimak. Slično kao i kod onog mi Real mi Barcelona.
Joj Džeksona (Džeke) sinoć protiv Napolija
Lukica (modrić)
Lucho (Luis Enrique) Možda mu i jest nadimak, al mi je glupo kad ga tako oslovljava neko ko ga zna samo s televizije.
Carlito (Ancelotti)
Pikac (Gerard pique)
Kikica, Kiki Kristina - ovo mu sigurno nije nadimak, čak ne vjerujem ni da se koristi po stranim forumima.
Hobit(i) - ovo ne mogu svarit nikako.
Vedator i Oko Plavo su mi dno dna od nadimaka za onako finog čojka.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#6954 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Meni je to prejako, da vidiš na jednom forumu kakve sve nadimke imaju igrači Arsenala:turbofolk wrote:
Svega ima
Eh ne kontam ni ono davanje nadimaka (uglavnom po forumima), poznatim ličnostima, fudbalerima, trenerima, osim ako mu to stvarno nije nadimak. Slično kao i kod onog mi Real mi Barcelona.
Joj Džeksona (Džeke) sinoć protiv Napolija
Lukica (modrić)
Lucho (Luis Enrique) Možda mu i jest nadimak, al mi je glupo kad ga tako oslovljava neko ko ga zna samo s televizije.
Carlito (Ancelotti)
Pikac (Gerard pique)
Kikica, Kiki Kristina - ovo mu sigurno nije nadimak, čak ne vjerujem ni da se koristi po stranim forumima.
Hobit(i) - ovo ne mogu svarit nikako.
Vedator i Oko Plavo su mi dno dna od nadimaka za onako finog čojka.
Arteta je bio - španski traktor
Cazorla - kafanski igrač
Giroud - Panj, drvo
Koscielny - WC proljev od stopera
Mertesacker - njemački jablan
Xhaka - pekar
Mustafi - sljastičar
Alexis - sexator
Ramsey - Ramiz
Gabriel - Lepi
Elneny - taliban na devi
Ozil - najbolji cener familije (kad je bio u lošoj formi jedan ga prozvo da nije ni najbolja 10-ka u porodici)
Walcott - trkaća kokoška
Welbeck - gazela
Sanogo - poštar
I ovi se nadimci češće pišu od imena igrača i svi znaju ko je ko.
- shmizlica
#6955 Re: Popularne stvari koje ne kontam
i njih i top shopa se jedva riješilaTomahawk11 wrote:Ne kontam ove sto zovu godinama....
Konkretno Mladinska knjiga....nekad uzeo neki komplet knjiga....od tad zovu, ubise....jedno vrijeme se javljao i prestanem...znam cim vidim prva tri broja da su oni....poslije ih poceo izbacivati....zovu vazda....radnim danima, subotom, ujutro, navece, po danu....sad zovu....hocu izbaciti, necu....javim se...krenu s pricom, ja zaustavim i objasnim....i zamolim da me obrisu....kaze u bazi....ma brisi me iz svega....ako me bude zanimalo, znam gdje ste, doci cu, ali nemojte me zvati....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6956 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Neces vjerovati, sutradan zvoni telefon, opet Mladinskashmizlica wrote:i njih i top shopa se jedva riješilaTomahawk11 wrote:Ne kontam ove sto zovu godinama....
Konkretno Mladinska knjiga....nekad uzeo neki komplet knjiga....od tad zovu, ubise....jedno vrijeme se javljao i prestanem...znam cim vidim prva tri broja da su oni....poslije ih poceo izbacivati....zovu vazda....radnim danima, subotom, ujutro, navece, po danu....sad zovu....hocu izbaciti, necu....javim se...krenu s pricom, ja zaustavim i objasnim....i zamolim da me obrisu....kaze u bazi....ma brisi me iz svega....ako me bude zanimalo, znam gdje ste, doci cu, ali nemojte me zvati....sad i da mi treba nešto ne naručujem
Javim se, miran ko spricer....dobar dan....dobar dan....gospodin....(stanka)....ovdje pise da ste zamolili da Vas se vise ne zove i da se brisete iz baze....da, tako je.....zbunila se totalno i spusti slusalicu
Otad vise ne zovu
- shmizlica
#6957 Re: Popularne stvari koje ne kontam
meni ispočetka bilo kao žao, ono i ovi što zovu, to im je posao, šta me košta saslušati. ali pretjeraše, pa u svaka doba, pa ponude pljušte...što kažeš ako mi treba nazvaću sama 
- turbofolk
#6958 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To je to.Jimmy McNulty wrote: Meni je to prejako, da vidiš na jednom forumu kakve sve nadimke imaju igrači Arsenala:
Arteta je bio - španski traktor
Cazorla - kafanski igrač
Giroud - Panj, drvo
Koscielny - WC proljev od stopera
Mertesacker - njemački jablan
Xhaka - pekar
Mustafi - sljastičar
Alexis - sexator
Ramsey - Ramiz
Gabriel - Lepi
Elneny - taliban na devi
Ozil - najbolji cener familije (kad je bio u lošoj formi jedan ga prozvo da nije ni najbolja 10-ka u porodici)
Walcott - trkaća kokoška
Welbeck - gazela
Sanogo - poštar
I ovi se nadimci češće pišu od imena igrača i svi znaju ko je ko.![]()
![]()
Ja sam haman, što se kaže, mimo svijeta, pa zato i ne kontam.
- petunija
#6959 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ovo stalno govorim, ali kod trgovaca ne pije vode. I nekako se uvijek potrude da nazove druga osobashmizlica wrote:meni ispočetka bilo kao žao, ono i ovi što zovu, to im je posao, šta me košta saslušati. ali pretjeraše, pa u svaka doba, pa ponude pljušte...što kažeš ako mi treba nazvaću sama
- avetinja
#6960 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kralju, kako je, šta ima?Buckethead wrote:avetinja wrote:Ne razumijem papane koji se razmašu na trotoaru gdje se dvije osobe ne mogu komotno mimoići, pa poslije prave face kada ih otreseš ramenom. Isto vrijedi i za one seljoberke koje stanu na sred trotoara i krenu priču, da ih čovjek ne može zaobići a da ne izađe na cestu, ili one što se uhvate za ruke pa se vodaju. Jebli sebe.
- Logovan
#6961 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ovo su oni što misle da su grad oslobodili.avetinja wrote:Ne razumijem papane koji se razmašu na trotoaru gdje se dvije osobe ne mogu komotno mimoići, pa poslije prave face kada ih otreseš ramenom. Isto vrijedi i za one seljoberke koje stanu na sred trotoara i krenu priču, da ih čovjek ne može zaobići a da ne izađe na cestu, ili one što se uhvate za ruke pa se vodaju. Jebli sebe.
- avetinja
#6962 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Većina ih takva. Prije sam bio kulturan i pomaknem se da prođu, ali više ne. Još se to pravi važno, kao da je materi ispred Predsjedništva ispao iz stomaka.
-
palestinka
#6963 Re: Popularne stvari koje ne kontam
avetinja wrote:Većina ih takva. Prije sam bio kulturan i pomaknem se da prođu, ali više ne. Još se to pravi važno, kao da je materi ispred Predsjedništva ispao iz stomaka.
- avetinja
#6964 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Naravno.palestinka wrote:avetinja wrote:Većina ih takva. Prije sam bio kulturan i pomaknem se da prođu, ali više ne. Još se to pravi važno, kao da je materi ispred Predsjedništva ispao iz stomaka.i oni što se guraju preko reda. Ne puštam nikoga više ispred mene. Prije jesam, a sad znam pristojno upozoriti, zagalamiti, uhvatiti za rame i reci da se vrati na svoje mjesto, zavisno od težine slučaja i ispoljenog papanluka.
Na bezobrazluk se mora odgovoriti. Nekad kulturnim upozorenjem, nekad oštro. Ne vrijedi šutiti i puštati, jer te inače nigdje nema.
- Dr Kova
#6965 Re: Popularne stvari koje ne kontam
avetinja wrote: Kralju, kako je, šta ima?
- avetinja
#6966 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Dobar, ide lagano.
Nadam se da si se prebacio na narodnjake, nakon što si okusio čari Barlotija (valjda je bio Barloti u pitanju).
Nadam se da si se prebacio na narodnjake, nakon što si okusio čari Barlotija (valjda je bio Barloti u pitanju).
- Cherry-Cherry
#6967 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ni kada neko ide ulicom sa cigarom i maše tom rukom u kojoj je cigara. Ili kad stoji na tramvajskoj, autobuskoj stanici i mlati sa onom cigarom. Pa se onda izmičem da me ne progori, gledam hoću li pod auto podletiti koliko se izmičem, a što se ja više odmičem on više razmahuje. Pa pička im materina seljačka i bahata. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6968 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kazes li im ovo na kraju?Cherry-Cherry wrote:Ne kontam ni kada neko ide ulicom sa cigarom i maše tom rukom u kojoj je cigara. Ili kad stoji na tramvajskoj, autobuskoj stanici i mlati sa onom cigarom. Pa se onda izmičem da me ne progori, gledam hoću li pod auto podletiti koliko se izmičem, a što se ja više odmičem on više razmahuje. Pa pička im materina seljačka i bahata.
Ili je ovo za dusu na forumu
- Cherry-Cherry
#6969 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Samo na forumu. Baš ću ja nježnicaTomahawk11 wrote:Kazes li im ovo na kraju?Cherry-Cherry wrote:Ne kontam ni kada neko ide ulicom sa cigarom i maše tom rukom u kojoj je cigara. Ili kad stoji na tramvajskoj, autobuskoj stanici i mlati sa onom cigarom. Pa se onda izmičem da me ne progori, gledam hoću li pod auto podletiti koliko se izmičem, a što se ja više odmičem on više razmahuje. Pa pička im materina seljačka i bahata.
Ili je ovo za dusu na forumu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6970 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zezam te maloCherry-Cherry wrote:Samo na forumu. Baš ću ja nježnicaTomahawk11 wrote:Kazes li im ovo na kraju?Cherry-Cherry wrote:Ne kontam ni kada neko ide ulicom sa cigarom i maše tom rukom u kojoj je cigara. Ili kad stoji na tramvajskoj, autobuskoj stanici i mlati sa onom cigarom. Pa se onda izmičem da me ne progori, gledam hoću li pod auto podletiti koliko se izmičem, a što se ja više odmičem on više razmahuje. Pa pička im materina seljačka i bahata.
Ili je ovo za dusu na forumu![]()
ovo reći nekom kabadahiji.
Znam da nisi
- avetinja
#6971 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pitaj ga može li koji dim, da kraće strahuješ. 
- Dr Kova
#6972 Re: Popularne stvari koje ne kontam
avetinja wrote:Dobar, ide lagano.
- Njanjavi
#6973 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Stojim u redu, ocu platit racun za struju, i sad cura ispred mene, ja uz pult iza nje mozda jedno metar ipo, da narod moze proc dalje izmedju nas, dolazi pemzic i priljepi se ko s poslom uz tu curu na salteru sto je.
Ja mu kultura kazem da sam ja na redu, kaze pemzic ladno, onako jako bezobraznim tonom kao pa stani tu, pa reko stojim vec, obavjestavam te lijepo da sam ja na redu, kad pemzic ladno, pa stani tu u red.
Pa nesh mi ti pricat dje da stojim picka ti materna matora, tim rjecima rekoh od do.
Ne mozes sa stokom fino.
Postovanje se zasluzuje, fuck postovanje na guzove samo jer je matora drtina koja nema mrve kulture i social skills.
Ja mu kultura kazem da sam ja na redu, kaze pemzic ladno, onako jako bezobraznim tonom kao pa stani tu, pa reko stojim vec, obavjestavam te lijepo da sam ja na redu, kad pemzic ladno, pa stani tu u red.
Pa nesh mi ti pricat dje da stojim picka ti materna matora, tim rjecima rekoh od do.
Ne mozes sa stokom fino.
Postovanje se zasluzuje, fuck postovanje na guzove samo jer je matora drtina koja nema mrve kulture i social skills.
-
bluesjunior
#6974 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Njanjavi wrote:Stojim u redu, ocu platit racun za struju, i sad cura ispred mene, ja uz pult iza nje mozda jedno metar ipo, da narod moze proc dalje izmedju nas, dolazi pemzic i priljepi se ko s poslom uz tu curu na salteru sto je.
Ne mozes sa stokom fino.
-
kakavdanakneiskustvu
#6975 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Njanjavi wrote:Stojim u redu, ocu platit racun za struju, i sad cura ispred mene, ja uz pult iza nje mozda jedno metar ipo, da narod moze proc dalje izmedju nas, dolazi pemzic i priljepi se ko s poslom uz tu curu na salteru sto je.
Ne mozes sa stokom fino.