to su mu objavili u veseloj svesciSarajevo1946 wrote:Bravo ti, jesi ovo sam sastavljao?Iker C wrote:Pobjeda na Grbavici je iluzija postala, za pobjedom nad Slavijom nadala je ostala.
#RESPECT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
to su mu objavili u veseloj svesciSarajevo1946 wrote:Bravo ti, jesi ovo sam sastavljao?Iker C wrote:Pobjeda na Grbavici je iluzija postala, za pobjedom nad Slavijom nadala je ostala.
Kemal Malovčić wrote:to su mu objavili u veseloj svesciSarajevo1946 wrote:Bravo ti, jesi ovo sam sastavljao?Iker C wrote:Pobjeda na Grbavici je iluzija postala, za pobjedom nad Slavijom nadala je ostala.
#RESPECT
ništa novoTomahawk11 wrote:Uslo je bruku ljudi koji nisu imali karte![]()
Pa je bila situacija, i kad prodjes na onom ulazu pred stadion, ne mozes uci na tribinujer je zacepljeno sve do ulaza. Al hajd, sve su to cari derbija
Ne znam. Po meni sampioni ne bi trebali slaviti to sto nisu uspjeli najveceg rivala uzeti nijednom u sezoni. Ali sta ja znam, nisam jos iskusio tako nesto. Nas omjer sa vama u sampionskim sezonama (kojih se ja sjecam) je 4:0.lajk wrote:cekaj malo ono je bilo šampionsko slavlje...pa onda skontam da ti ustvari vec dugo vremena ne znas sta je to ustvari pa nije ti ni zamjeritishbc wrote:Cek, cek. Vi ste ono sampioni? Najbolji u drzavi? Pa majke mu ga, sto vi slavite sto ste ostali neporazeni na svom stadionu?Iker C wrote:Pobjeda na Grbavici je iluzija postala, za pobjedom nad Slavijom nadala je ostala.pjevalo se šampioni !!! a ne osvajaci jednog boda na derbiju ...
Priznaj bolan da te jede sto nas ne mozete uzeti, a jos vise sto niste uspjeli bas protiv nas ovjeriti titulu. Mozemo se lagati preko foruma, ali znamo svi da vam je svima bilo to u glaviMOSALJOZE wrote:Nekom derbiji nekom TITULE.To što vi na derbijima pokušavate ublaziti tugu 6 godina bez titule dugu,to je vaš problem.
Allahami ovaj Kemo je tako gotivan lik!Kemal Malovčić wrote:FEJSPALM.Salah ad-Din wrote:Željo kupio još jedan derbi. Delegat na strani Želje kao i sudija. Igra tu negdje, Sarajevo pokazalo da ima za klasu boljeg golmana od Želje. Navijači, Horde poderale, Manijaci po običaju loši, više šutili nego navijali...Sarajevo zaslužilo pobjedu, Hadžić je onaj trebao uvaliti, ali eto.
Sve u svemu jako loš derbi, očito moramo čekati derbi na Koševu, pa da uživamo u pravom derbiju, jer su ovi iz Željine uprave katastrofalni domaćini!
Kemal Malovčić wrote:Tebi, S-Allah, ko da je u glavi kadaif umjesto mozga. Cvaju što daješ klubu za članarinu bolje daj meni da nam kupim logistike, kad već furaš nonsens.
Kemal Malovčić wrote:... koji je sam kopija Sokrata.caros wrote:LSDaSalah ad-Din wrote:Ja sam samo blijeda kopija Moketa
Ljubim ti kurac KemooooKemal Malovčić wrote:Tebi, S-Allah, ko da je u glavi kadaif umjesto mozga. Cvaju što daješ klubu za članarinu bolje daj meni da nam kupim logistike, kad već furaš nonsens.
I ja njemu, i on meni, i ja tebi, i ti meni... Vas Katcha_VendyKinaski wrote:Ljubim ti kurac KemooooKemal Malovčić wrote:Tebi, S-Allah, ko da je u glavi kadaif umjesto mozga. Cvaju što daješ klubu za članarinu bolje daj meni da nam kupim logistike, kad već furaš nonsens.![]()
![]()
Stipu ih, jadni ne mogu se na tribinama čuti pa s tim obrađivanjem slika pokušavaju "kompenzirati" taj STALNI "deficit" i "nemoć" koju osjećaju kad' god nas imaju sa suprotne strane, kako na grbavici tako i na koševu!Sarajevo_Grad wrote:Koliko ste dosad naših slika obradili?
Katcha_Vendy wrote:I ja njemu, i on meni, i ja tebi, i ti meni... Vas Katcha_VendyKinaski wrote:Ljubim ti kurac KemooooKemal Malovčić wrote:Tebi, S-Allah, ko da je u glavi kadaif umjesto mozga. Cvaju što daješ klubu za članarinu bolje daj meni da nam kupim logistike, kad već furaš nonsens.![]()
![]()
![]()
![]()
ma 100%Maharadza wrote:
Stipu ih, jadni ne mogu se na tribinama čuti pa s tim obrađivanjem slika pokušavaju "kompenzirati" taj STALNI "deficit" i "nemoć" koju osjećaju kad' god nas imaju sa suprotne strane, kako na grbavici tako i na koševu!
BlueBlood wrote:ma 100%Maharadza wrote:
Stipu ih, jadni ne mogu se na tribinama čuti pa s tim obrađivanjem slika pokušavaju "kompenzirati" taj STALNI "deficit" i "nemoć" koju osjećaju kad' god nas imaju sa suprotne strane, kako na grbavici tako i na koševu!![]()