nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- kafanski_covjek
- supercali
#6952 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
a koja je fora ovdje
digli ga zbog kazni ili neki prekrsaj pa nalicu mjesta uzeli
digli ga zbog kazni ili neki prekrsaj pa nalicu mjesta uzeli
- Bakir1
#6953 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Neki dan su ispred mene dvojicu pod rotacijama na slepi odvukli u pravcu otpada
-
mahalas505
#6954 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
http://www.klix.ba/vijesti/regija/srbij ... /161022078
Sta bi sa onima sto rekose da policija ne moze oduzeti auto i da je to obicno mahalanje?
Sta bi sa onima sto rekose da policija ne moze oduzeti auto i da je to obicno mahalanje?
-
direstraits0078
#6955 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Čitaju malo i slabo. Zakoni već funkcioniraju u uređenim državama.mahalas505 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/regija/srbij ... /161022078
- vješalica
#6956 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ovaj automobil sa relija zajedno sa šupkom unutra

i ovaj drugi

su sinoć prodivljanili malo obalom u špici,grmi im auspuh u radijusu od kilometar,
koji kretenluk nezz jel se trkaju po svojim državama po ulicama kreteni

i ovaj drugi

su sinoć prodivljanili malo obalom u špici,grmi im auspuh u radijusu od kilometar,
- basicm
#6957 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Poslato s brzoglasa koristeci Tapatalk!
- sparky
#6958 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Naravno da se trkaju. Da si pratio/la onda bi sve učesnike ovogodišnjeg relija stavio/la u ovu temu. Sumnjam da su divljali.vješalica wrote:ovaj automobil sa relija zajedno sa šupkom unutra
i ovaj drugi
To sto su bučni, tako mora biti. To su rally auta. Osim toga, dio rally takmičenja je i vožnja javnim putevima da bi se stiglo do servisne zone ili na putu između brzinskih ispita.
-
Hendrix
#6959 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
I mene je iznenadilo kad sam vidio da svi rally vozaci idu normalnim cestama do trkalista
Pamtim scenu kad je Peter Solberg zaglavio u guzvi u Monaku, sjedi lik sjeban ne moze mrdnut a raja izasla da ga slika, servisni centar u gradu a oni se trkaju po brdima van grada.
Ili kad Gronholma zaustavi policija u Australiji, fali liku pola prednjeg trapa, malo se skrsio ali mora doci do servisa sam ili gubi ogroman broj poena. I pokusava objasniti policajcu da mora sam doci i da nema veze to malo naprijed sto fali
Ili kad Gronholma zaustavi policija u Australiji, fali liku pola prednjeg trapa, malo se skrsio ali mora doci do servisa sam ili gubi ogroman broj poena. I pokusava objasniti policajcu da mora sam doci i da nema veze to malo naprijed sto fali
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
-
tempuser
#6961 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa osnovna karakteristike prvobitnih relija jeste bila da se posade po normalnim cestama i kroz normalan saobracaj voze od check pointa do check pointa gdje su se okupljali i da im se za to mjeri vrijeme. Vjerujem da je odatle i naziv disipline rally = okupljanje. I dan danas se voze takvi reliji tipa historic, old timer itd. Danas je to u sportu evoluiralo da se vrijeme mjeri samo na brzinskim specijalima ali se i danas posade regularnim od brzinca do brzinca voze regularnim cestama i to u stanju kakvom su zavrsili etapu za sta imaju odredjeni vremenski rok i te voznje su sastavni dio relija. Upravo je zato svaki reli auto registrovan, a da bi bio registrovan taj model mora imati homologaciju, a da bi imao homologaciju mora ih najmanje 500 biti proizvedeno za redovnu prodaju!Hendrix wrote:I mene je iznenadilo kad sam vidio da svi rally vozaci idu normalnim cestama do trkalistaPamtim scenu kad je Peter Solberg zaglavio u guzvi u Monaku, sjedi lik sjeban ne moze mrdnut a raja izasla da ga slika, servisni centar u gradu a oni se trkaju po brdima van grada.
![]()
Upravo su zato civilne verzije auta namjenjenih iskljucivo za reli i proizvedenih u minimalnom broju da zadovolje homologaciju, a najvise iz grupe B, tipa Lancie Stratos HF, Delte S4, 037, Peugeota 205 T16, Ford RS200, Rover Metro 6R4, Audi Quattro S1, Citroen BX 4TC, Renault 5 Turbo (2) pa ovi noviji, basnoslovno skupi!
Last edited by tempuser on 23/10/2016 08:50, edited 1 time in total.
- insomnia78
#6962 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]bitanga_sa_otesa wrote:
- insomnia78
#6963 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Gorane [emoji106]
- O'zone
- Globalni moderator
#6964 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Veći mi je papanluk i debiluk isprobavanje Jaguara ispred SCC-a i divljanje na probnim vožnjama prema Pofalićima i nazad kao i od grada prema SCC-u. Jučer je čak i policija intervenirala ispred SCC-a
s mob'tela
s mob'tela
- mayab
#6965 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne znam kuda su išle te probne voznje Jaguara, ali sve sto je kraće od pravca SCC-stupska petlja-sarajevska obilaznica-Jošanica (ili Vlakovo)-i nazad do SCC-a, jednostavno nema smisla za ikakvu probu onih zvijerki
- amar1994
#6966 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Cuj supaksparky wrote:Naravno da se trkaju. Da si pratio/la onda bi sve učesnike ovogodišnjeg relija stavio/la u ovu temu. Sumnjam da su divljali.vješalica wrote:ovaj automobil sa relija zajedno sa šupkom unutra
i ovaj drugi
To sto su bučni, tako mora biti. To su rally auta. Osim toga, dio rally takmičenja je i vožnja javnim putevima da bi se stiglo do servisne zone ili na putu između brzinskih ispita.
Pa ljudi normalno vozili , to sto se dere, mora tako
- amar1994
#6967 Re: RE: Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
insomnia78 wrote:[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]bitanga_sa_otesa wrote:
Na kraju i pratnju dobio
- amar1994
#6968 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ššš, poznati tester je testiraomayab wrote:Ne znam kuda su išle te probne voznje Jaguara, ali sve sto je kraće od pravca SCC-stupska petlja-sarajevska obilaznica-Jošanica (ili Vlakovo)-i nazad do SCC-a, jednostavno nema smisla za ikakvu probu onih zvijerki

-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#6969 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da se uradi još neki chipić bio bi taman, ocekujemo to da kazeamar1994 wrote:Ššš, poznati tester je testiraomayab wrote:Ne znam kuda su išle te probne voznje Jaguara, ali sve sto je kraće od pravca SCC-stupska petlja-sarajevska obilaznica-Jošanica (ili Vlakovo)-i nazad do SCC-a, jednostavno nema smisla za ikakvu probu onih zvijerki
- relax11
#6970 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Al i vas zanimaju tuđi zivoti hahhaha, momka ne poznajem saznao sam za njega ovde preko vas prije par stranica kad se pricalo o njemu... sta sad ako je on probao auto ne kontam sto se to ovde mora objaviti? jel on trkac koji ugrozava saobracaj sto je probao to auto... uzivajte u svom zivotu lakse i vama i ostalim 
ps. Evo ako ima danas jos to, odo i ja snimit pa me okacite ovde
- supercali
#6971 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Fazon je sto on glumi one iz top gear-a i slrelax11 wrote:Al i vas zanimaju tuđi zivoti hahhaha, momka ne poznajem saznao sam za njega ovde preko vas prije par stranica kad se pricalo o njemu... sta sad ako je on probao auto ne kontam sto se to ovde mora objaviti? jel on trkac koji ugrozava saobracaj sto je probao to auto... uzivajte u svom zivotu lakse i vama i ostalim
Hoce da bude neki priznati tester automobila da pokaze da zna oko njih sve da bi se mogao hvaliti okolo raji kako je on vozao to i to kako on zna vise od njih i kako je njegov napucani golf 2 nesto sto je sveto sa stilom i sl
Ovo je inace profil vecine ovih zaljubljenika u auta koji se skupljaju po parkinzima pa onda malo kruzanje ulijetanje u makazice i sl
Ne znam momka al se lako da zakljuciti sta kako gdje
- vješalica
#6972 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
wwwwwwwwwwooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwsparky wrote: Naravno da se trkaju. Da si pratio/la onda bi sve učesnike ovogodišnjeg relija stavio/la u ovu temu. Sumnjam da su divljali.
nisam znala da je reli bio u 21h na obali zajedno sa drugim automobilima
baš sam glupa nek si mi spustio
- insomnia78
#6973 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Dominiras. Kao i obicno [emoji1]
- supercali
#6974 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
A sta ti je spustio? Moral? Libido?vješalica wrote:wwwwwwwwwwooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwsparky wrote: Naravno da se trkaju. Da si pratio/la onda bi sve učesnike ovogodišnjeg relija stavio/la u ovu temu. Sumnjam da su divljali.
nisam znala da je reli bio u 21h na obali zajedno sa drugim automobilima
baš sam glupa nek si mi spustio
Hoces sljive?
- vješalica
#6975 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
koji bolan ljudi?amar1994 wrote: Cuj supak![]()
Pa ljudi normalno vozili , to sto se dere, mora tako![]()
kretenčići balavi dobili auto da ga malo provozaju u 21 sat po gradu tebi je to normalno? kakve su to trke bile kroz grad u špici divljaniti i slalomati između auta?
koji bijednici ko da nikad niste vidjeli jebeno reli auto