Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Po meni cetiri stvari koje su obiljezile ovogodisnji vip vb : NEMOJ PJEVAT , slag u facu , babohebac/vjeverica i na kraju Topova faca kad je cuo da nije klepio pare
pozz do novog druzenja...
Ukućani bojkotovali Žarkovu pobedu, čestitala mu samo Ava!
Žarko je po izlasku iz kuće preuzeo ček i zahvalio se svima koji su glasali za njega, ali je izgledalo kao da ostali ukućani bojkotuju njegovu pobedu jer je jedino Ava prišla da mu čestita i izljubila ga, da bi se zatim Žarko sam okrenuo ka ostalim ukućanima i prišao da mu čestitaju.
P308 wrote:Ukućani bojkotovali Žarkovu pobedu, čestitala mu samo Ava!
Žarko je po izlasku iz kuće preuzeo ček i zahvalio se svima koji su glasali za njega, ali je izgledalo kao da ostali ukućani bojkotuju njegovu pobedu jer je jedino Ava prišla da mu čestita i izljubila ga, da bi se zatim Žarko sam okrenuo ka ostalim ukućanima i prišao da mu čestitaju.
Fakat. Nisam upratila cak ni da je Soraja ustala da mu cestita
Sramota, maske su konacno pale
Da i ja izrazim srecu i zadovoljstvo vecerasnjim ishodom. Potpuno zasluzeno, bar u odnosu na Topa.
A @NMI stekla sam utisak da me nesto bas i ne volis zato sam ono napisala, ali drago mi je da sam pogrijesila
Ambrozija wrote:Da i ja izrazim srecu i zadovoljstvo vecerasnjim ishodom. Potpuno zasluzeno, bar u odnosu na Topa.
A @NMI stekla sam utisak da me nesto bas i ne volis zato sam ono napisala, ali drago mi je da sam pogrijesila
Eto ljudi, vidimo se na Farmi Nedostajat cete mi
Najludja si. Isto kao da umiremo (gluho bilo) ili se rastajemo zauvijek
Ambrozija wrote:Da i ja izrazim srecu i zadovoljstvo vecerasnjim ishodom. Potpuno zasluzeno, bar u odnosu na Topa.
Eto ljudi, vidimo se na Farmi Nedostajat cete mi
mi već tamo skoro ko domaći prifatili nas super a i u toku smo događanja
hajde, čekamo te
Nisam gledao VB ali mi je žao Topa. Čovjek jednostavno nije rođen pod sretnom zvijezdom. U sportskoj karijeri je toliko puta bio potajni favorit za osvajanje medalje na velikim takmičenjima ali je uvijek falilo nešto. Večeras je opet morao sportski da čestita pobjedniku iako ja kako kažete on prokockao svoju pobjedu.
Iker C wrote:Nisam gledao VB ali mi je žao Topa. Čovjek jednostavno nije rođen pod sretnom zvijezdom. U sportskoj karijeri je toliko puta bio potajni favorit za osvajanje medalje na velikim takmičenjima ali je uvijek falilo nešto. Večeras je opet morao sportski da čestita pobjedniku iako ja kako kažete on prokockao svoju pobjedu.
to je ono što smo mi vidjeli, ali poslije mu je čestitala većina....
Last edited by kisni indijanac on 07/05/2013 07:10, edited 1 time in total.