Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
weredsf

#6951 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Corto Maltese wrote:Nisam ni jednom, a kamo li desetak puta bio u kući nekog kriminalca, niti mi je kriminalac napravio političku karijeru, našao mi posao u predsjedništvu države, postavio me za ambasadora iste te države, proglasio me potpredsjednikom svoje kriminalne organizacije, ili političke partije...
Kao što vidiš, fali mi Komšićevskog iskustva da bih mogao odgovoriti na tvoje pitanje.
Imam i ja pitanje za tebe. Pošto je Komšić odlučio da prijavi šefa svog bivšeg kartela, da li Komšić ovim postaje "svjedok pokajnik"?
:thumbup:
Banksy

#6952 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

KatarinaKosaca wrote:
Corto Maltese wrote:Nisam ni jednom, a kamo li desetak puta bio u kući nekog kriminalca, niti mi je kriminalac napravio političku karijeru, našao mi posao u predsjedništvu države, postavio me za ambasadora iste te države, proglasio me potpredsjednikom svoje kriminalne organizacije, ili političke partije...
Kao što vidiš, fali mi Komšićevskog iskustva da bih mogao odgovoriti na tvoje pitanje.
Imam i ja pitanje za tebe. Pošto je Komšić odlučio da prijavi šefa svog bivšeg kartela, da li Komšić ovim postaje "svjedok pokajnik"?
U pravu si potpuno.
Može se čovjek sa tobom slagati ili ne, ali obično imaš argumente kad diskutiraš i jedan od rijetkih kojem nikad nisam vidjela ni slovnu ni gramatičku grešku u postu.
Nijednom je jedna riječ ... :mrgreen:
Banksy

#6953 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Corto Maltese wrote: Nisam ni jednom, a kamo li desetak puta bio u kući nekog kriminalca, niti mi je kriminalac napravio političku karijeru, našao mi posao u predsjedništvu države, postavio me za ambasadora iste te države, proglasio me potpredsjednikom svoje kriminalne organizacije, ili političke partije...
Zamjeraš mu što je tek godinu, dvije duže od tebe bio slijep kod očiju? ccc ... :mrgreen:

Odično saopćenje :thumbup: S bandom banditski.

ŽELJKO KOMŠIĆ ODGOVORIO ZLATKU LAGUMDŽIJI: Pozivam predsjednika SDP-a da javno predočimo svu svoju imovinu... Ja svakom građaninu mogu pogledati u oči!
Četvrtak | 12.12.2013.

Stoga pozivam predsjednika SDP-a da sve što posjedujemo i on i ja ; sve što se vodi kao imovina svih naših bližih i daljnjih srodnika, transparentno i javno predočimo građanima Bosne i Hercegovine - naveo je Komšić u saopćenju za javnost

Nakon najnovijeg niza "koordiniranih uvreda i objeda" koje su na račun predsjednika Demokratske fronte BH Željka Komšića izrekli Milorad Dodik, Zlatko Lagumdžija i rukovodstvo SDP-a, predsjednik DF-a Komšić saopćio je danas da pod moralnom i materijalnom odgovornošću tvrdi da posjeduje jedino stan u ulici Azize Šaćirbegović 16, na XV spratu površine 72 kvadratna metra.

- Ne posjedujem ništa osim toga, izuzmu li se krediti koje još uvijek vraćam. Želim ovim putem da pozovem predsjednika SDP-a da podastre javnosti imovinu koju posjeduje, odnosno kojom imovinom raspolaže, uključujući i onu koja je fiktivno u vlasništvu bližih i daljih srodnika, kao i svoja kreditna zaduženja. Dakle, imovinu koju stvarno posjeduje i kojom stvarno raspolaže. Naime, samo je u paralelnoj stvarnosti u kojoj živi predsjednik SDP-a i njegovi idolopoklonici, enormnu imovinu kojom raspolaže moguće steći sa profesorskom, odnosno ministarskom platom. Stoga pozivam predsjednika SDP-a da sve što posjedujemo i on i ja; sve što se vodi kao imovina svih naših bližih i daljnjih srodnika, transparentno i javno predočimo građanima Bosne i Hercegovine - naveo je Komšić u saopćenju za javnost.

Kaže da oni na to imaju pravo, "mi imamo tu obavezu".

- Pozivam ga da odredi vrijeme i mjesto kada ćemo to uraditi. Živim za taj dan kada ćemo, Vi gospodo i ja, morati odgovoriti na to kako smo stekli - ja stan, a Vi - to što već imate. Kada je pak riječ o tobožnjem sjedenju u krilu, kao član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, dužan sam poštovati dobrovoljni izbor svakog slobodnog pojedinca u našoj zemlji, njegove želje i nadanja pa čak i maštanja, ali ja sam posljednji put sjedio u krilu muškarcu, tada u liku Djeda Mraza, prije nekih 44 godine, na dodjeli novogodišnjih paketića - kaže Komšić.

Istaknuo je da jedino građanima Bosne i Hercegovine duguje objašnjenje za ono što i kako radi.

- Radim najbolje što umijem i znam. Svakom građaninu ove zemlje sam u stanju pogledati u oči. Nije mi teško priznati kada nesto ne znam i ne ustručavam se pitati one koji znaju. I kao čovjek, općinski načelnik i kao ambasador i kao predsjednik države borio sam se za vlastita uvjerenja, nekada s puškom, a danas rječju i djelom. Nisam od toga imao, niti sam stekao nikakvu korist. Stoga, još jednom pozivam predsjednika i rukovodstvo SDP-a da javnosti Bosne i Hercegovine podastremo sve ono što smo imali kada smo ušli u politiku, ono što imamo danas i objasnimo kako i na koji način je svako od nas stekao ono što je stečeno u međuvremenu . navodi se u saopćenju predsjednika Demokratske frinte BH Željka Komšića.

(Fena/av)

Last edited by Banksy on 12/12/2013 19:55, edited 1 time in total.
Havatar

#6954 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Havatar »

Banksy wrote:
Corto Maltese wrote: Nisam ni jednom, a kamo li desetak puta bio u kući nekog kriminalca, niti mi je kriminalac napravio političku karijeru, našao mi posao u predsjedništvu države, postavio me za ambasadora iste te države, proglasio me potpredsjednikom svoje kriminalne organizacije, ili političke partije...
Zamjeraš mu što je tek godinu, dvije duže od tebe bio slijep kod očiju? ccc ... :mrgreen:
:mrgreen:
weredsf

#6955 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Banksy wrote:
Mozes misliti sto je javnost znala ono sto i sam Komsic tokom tog vremena :-)
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#6956 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Banksy wrote:
KatarinaKosaca wrote:
U pravu si potpuno.
Može se čovjek sa tobom slagati ili ne, ali obično imaš argumente kad diskutiraš i jedan od rijetkih kojem nikad nisam vidjela ni slovnu ni gramatičku grešku u postu.
I ti si u toj grupi rijetkih :D
It_is_a_Leclerc

#6957 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

Ubi Željko čime stigne...

Dajte vode za Lagumdžiju, bog vam dao...

:D
weredsf

#6958 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Sto ovaj oplete po Zlatku :D :D :D :D
Styling

#6959 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

Zeljko gost na "Dnevniku D" FTV. Koliko god trazila u njemu osobu za koju bih glasala, ne mogu. Jednostavno, mahalac ostaje mahalac. Niti ima rjecnik, niti ponasanje lidera i politicara.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#6960 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sabina1 »

Večeras sam saznala da nema savršenih budžeta :D
baxul

#6961 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by baxul »

"nisam kompetentan" :D
sour cherry

#6962 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sour cherry »

Styling wrote:Zeljko gost na "Dnevniku D" FTV. Koliko god trazila u njemu osobu za koju bih glasala, ne mogu. Jednostavno, mahalac ostaje mahalac. Niti ima rjecnik, niti ponasanje lidera i politicara.
On je još i najbolji.Kakvi su drugi,mati mila.Baš su finu"ekipicu"okupili.Skoru propast im želim.
Banksy

#6963 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Styling wrote:
Zeljko gost na "Dnevniku D" FTV. Koliko god trazila u njemu osobu za koju bih glasala, ne mogu. Jednostavno, mahalac ostaje mahalac.
Mahalac ili lažov i kriminalac ... Pošten čovjek lako napravi izbor.

Nove nekretnine porodice Lagumdžija
http://www.cin.ba/nove-nekretnine-porod ... map=%5B%5D

Kaže da nije imao obavezu prijaviti ulaganja u imovinu na Poljinama, dodajući da su imovinski kartoni bezvezni: „Potpuno bezveze. Neko tamo stavlja stan, neko nešto, neko ništa. Ja sam u datom momentu opalio cifru tu“.

Lagumdžija je objasnio da je 2003. godine od punca dobio 200.000 KM pozajmice ...
StupskaBitanga

#6964 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

Ja ne znam šta je gore u kadru
Voditeljica koja se guši u pitanjima koja ni sama ne razumije ili gost koji se ponaša kao na nekakvom sijelu za koje je falila još koja ljuta
snaga_znanja

#6965 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by snaga_znanja »

Zeljko Komsic. Vas covjek od procedure. :lol:

Tuga, jad, zalost. Tri rijeci koje mogu opisati nastup Zeljka Komsica.

Pa blento blentavi ne mozes u farmerkama na televiziju. Inace kad je izabran za clana predjsednistva obezbjedjenje je pravdao time da ono stiti funkciju predsjednika. A to sto on svojim oblacenjem od imidza predsjednika pravi papka zadnjeg...

Pa mahalanje. :lol: "Optuzbama neka se bave tuziteljstvo i policija, ja sve sta znam prijavim". A onda u drugoj recenici poziva Lagumdziju da objasni imovinu i bulazni o kreditima.

Voditeljica. Slika i prilika budzetskih korisnika. Nemaju dvije ciste u glavi, al zato rodbinu imaju..
sour cherry

#6966 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sour cherry »

Ne bih u njegovu stranku kad bi me puškom tjerali.Kad vidim ko je sve u njoj,smuči mi se,a fol boriće se protiv korupcije.Baš.
kox

#6967 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kox »

sour cherry wrote:Ne bih u njegovu stranku kad bi me puškom tjerali.Kad vidim ko je sve u njoj,smuči mi se,a fol boriće se protiv korupcije.Baš.
Možeš li ovo malo obrazložiti ?
Hvala.
ultima_palabra

#6968 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Banksy wrote:
KatarinaKosaca wrote:
U pravu si potpuno.
:lol: :lol: :lol:
It_is_a_Leclerc

#6969 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

SDP-ovi lavovi su oslobođeni. Kreće ofanziva formuskih ekspertiza u kojima će nas uvjeriti kako je zapravo Željko kriv za apsolutno sve. Možda je čak i pokrenuo Zlatkovu firmu sa jabukama. Hajd ti znaj čime se sve bavi taj zločesti Komšić. :lol:
CungaLunga

#6970 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by CungaLunga »

Cuo sam da se opet sprema ici na skijanje, sram ga bilo pljuc pljuc pljuc :D
htcxone

#6971 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by htcxone »

It_is_a_Leclerc wrote:SDP-ovi lavovi su oslobođeni. Kreće ofanziva formuskih ekspertiza u kojima će nas uvjeriti kako je zapravo Željko kriv za apsolutno sve. Možda je čak i pokrenuo Zlatkovu firmu sa jabukama. Hajd ti znaj čime se sve bavi taj zločesti Komšić. :lol:
nosi farmerice... fuj! kakav odron, odmah tuzilastvo pa u zatvor, dokle ovako... uz to kazu da je stan 77,3 kvadrata ane 77 kako on tvrdi, mora da je nesto kriminalno u tome...
ja se vracam prijasnjim opcijama, djeci iz istambula, maticarima iz njemacke, braći s druge strane i tako to
Oni imaju vile, apartmane, bazene, ljubavnice, firme, fabrike... sjajnu politicku karijeru, ekonomski propsperitet i sve sto cini jednog POLITICARA
sour cherry

#6972 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sour cherry »

Hvala.
Kadar na nivou opština,moralne gromade kojima je korupcija strana riječ.Ali Željko će se izboriti protiv njih,ne sumnjam :mrgreen: Sve u svemu,nisu ništa bolji od drugih,simboli časti i poštenja na političkoj sceni.Ko bi to drugi bio nego DF-fresh oranges.
htcxone

#6973 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by htcxone »

sour cherry wrote:
Hvala.
Kadar na nivou opština,moralne gromade kojima je korupcija strana riječ.Ali Željko će se izboriti protiv njih,ne sumnjam :mrgreen: Sve u svemu,nisu ništa bolji od drugih,simboli časti i poštenja na političkoj sceni.Ko bi to drugi bio nego DF-fresh oranges.
a objasni nam, kako i koga ti vidis da se hvata u koštac sa korupcijom i kriminalom? Jel ima i jedan politicar na visokoj funkciji u drzavi koji nema CRNU proslost ili sadasnjost osim Zeljka komsica???
Najlakse je plkjuvati po nečemu sto i ne poznajes, uz to, pokusavas na jeftine finte "los politicar" "nosi farmerice" " ne zna sastaviti recenicu" da KAO omalovazavate nekoga...

u Bosni sve mogu da ti oproste, osim uspjeha
mali_balon

#6974 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mali_balon »

Styling wrote:Zeljko gost na "Dnevniku D" FTV. Koliko god trazila u njemu osobu za koju bih glasala, ne mogu. Jednostavno, mahalac ostaje mahalac. Niti ima rjecnik, niti ponasanje lidera i politicara.

Evo jedan magistar ako nije vec i profesor za kojeg mozes glasati koji nije mahalac i koji se ponasa kao lider kojeg ti i slicni tebi zasluzujete, kao i vecina jurisnika na ovoj temi, prepoznat ce se. Kato imal greski?
Image
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#6975 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Truba »

Innovation wrote:
Black swan wrote: IKG :D
ili IGK :mrgreen:
eh ta :D
Post Reply