Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
AmiĐa_Idriz

#69451 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by AmiĐa_Idriz »

Nije zviždanje političkim predstavnicima ništa novo, pogledajte govor potpredsjednika Brazila na otvaranju Ljetnih Olimpijskih Igara u Riu, ono sinoć je kamilica.
Last edited by AmiĐa_Idriz on 11/02/2019 13:20, edited 1 time in total.
Maraschino

#69452 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Styling wrote:
Maraschino wrote:
kakav govor takav aplauz.
Ne znam kakav govor je narod ocekivao. Govor je bio solidan..... pohvale za organizatore..... jedinstvo dva grada.... svi smo dobri domacini.... sretno svima...to je to. Nista vise nije ni trebalo.
Odrzati govor a ni jednom ne spomenuti zemlju domacina nego sve do mjesne zajednice samo da ne izgovori rijec Bosna i Hercegovina i ne zasluzuje nista bolje.

Imam osjecaj da ti nisi ni poslusala ovaj govor a ja evo jos jednom radi tebe.
horkesh

#69453 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

Styling wrote:
Maraschino wrote:
Ne znam kakav govor je narod ocekivao. Govor je bio solidan..... pohvale za organizatore..... jedinstvo dva grada.... svi smo dobri domacini.... sretno svima...to je to. Nista vise nije ni trebalo.
Mogao je barem jednom prevaliti preko usana "Bosna i Hercegovina" vala, kad je već mogao da iskoristi priliku da se pohvali kako sam "ja kad sam bio predsjednik Republike Srpske".

Zvižduci su bili smiješni, ja sam zgrožen silnim licemjernim zgražavanjem nad par zvižduka osobi koja je dobila i aplauz usred govora.

Zviždali su i Šefiku oba puta kad mu je ime bilo spomenuto.

I šta? Neka su. Što neko reče, tuga je što se onoj djevojčici nije aplaudiralo, a ne krokodilske suze sada liti nad tim što je mali, i to zaista mali, procenat publike zviždao Dodiku.
scarface32

#69454 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by scarface32 »

Maraschino wrote:
Styling wrote:
Maraschino wrote:
Odrzati govor a ni jednom ne spomenuti zemlju domacina nego sve do mjesne zajednice samo da ne izgovori rijec Bosna i Hercegovina i ne zasluzuje nista bolje.

Imam osjecaj da ti nisi ni poslusala ovaj govor a ja evo jos jednom radi tebe.

Kad govoris o olimpijadi 84 je li kazes bila u sarajevu ili u jugoslaviji? je nesto ne vidim da je neko spomenuo jugu. tako da ne vidim da se nesto spominje tuzla u organizovanjo ove manifestacije. ili zenica,bihac.....
CPT

#69455 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by CPT »

Styling wrote:
A, po tvom misljenju, ko je trebao odrzati govor?[/quote]

Pa on nije trebao, a nije ni zelio. Kako se ponasa tako je i nagradjen. Nema potrebe lizati guzove djikanu zbog kamera. I zvidzuk nije to nista novo. Puno veci od njega prezive i gore. Od Trumpa pa dalje....
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#69456 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

IVANCOV ŠETAO OD ULAZA DO ULAZA
Ruski ambasador ogorčen ostao ispred Koševa: Treba li da zovem Milorada Dodika da normalno uđem na stadion?!
e jeBemti..puuu
Thorgerson

#69457 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Thorgerson »

Styling wrote: A, po tvom misljenju, ko je trebao odrzati govor?
Nakon Skake i ono iz IS - niko.

Nemamo normlanu drzavu, te se trebamo ponasati u skladu s tim. Znalo se da ce Dodik dobiti zvizduke, samo sam ja ocekivao i gore. Ono je odlicno.
Maraschino

#69458 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

scarface32 wrote:
Kad govoris o olimpijadi 84 je li kazes bila u sarajevu ili u jugoslaviji? je nesto ne vidim da je neko spomenuo jugu. tako da ne vidim da se nesto spominje tuzla u organizovanjo ove manifestacije. ili zenica,bihac.....
Jos mi u dokumentima stoji zemlja rodjenja Jugoslavija tako da sa tim nemam problema i da povezem Jugoslaviju i Sarajevo kao domacine ZOI 84.
Mozda bi i ja bio na tvojoj strani i branio ga da nije namjerno provukao republika srpska ne bili to zaparalo usi nekome ali je tesko reci ''ja kao predsjedavajuci predsjednistva BiH sam ucinio sve kako bi organizacija protekla besprjekorno.

Da se ne lazemo, ovo je najmanje 6 puta pisano i brisano sa se proba nesto reci a u stvari da se nista ne kaze o domacinu.

Prvi dio je govorio(sto to cesto istice) o borbi srpskog naroda za slobodu...tako da, ostaje mi tako gdje mu je mjesto u zapecku.
scarface32

#69459 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by scarface32 »

Maraschino wrote:
scarface32 wrote:
Jos mi u dokumentima stoji zemlja rodjenja Jugoslavija tako da sa tim nemam problema i da povezem Jugoslaviju i Sarajevo kao domacine ZOI 84.
Mozda bi i ja bio na tvojoj strani i branio ga da nije namjerno provukao republika srpska ne bili to zaparalo usi nekome ali je tesko reci ''ja kao predsjedavajuci predsjednistva BiH sam ucinio sve kako bi organizacija protekla besprjekorno.

Da se ne lazemo, ovo je najmanje 6 puta pisano i brisano sa se proba nesto reci a u stvari da se nista ne kaze o domacinu.

Prvi dio je govorio(sto to cesto istice) o borbi srpskog naroda za slobodu...tako da, ostaje mi tako gdje mu je mjesto u zapecku.
ma ne volim ga i ja ali nisam iskreno ni slusao govor pa ne znam o cemu je pricao. ne volim ga ni slusati ,ali ako je spomenuo smrtsku a ne bih onda je govno na kvadrat.
Styling

#69460 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Styling »

Thorgerson wrote:
Styling wrote: A, po tvom misljenju, ko je trebao odrzati govor?
Nakon Skake i ono iz IS - niko.

Nemamo normlanu drzavu, te se trebamo ponasati u skladu s tim. Znalo se da ce Dodik dobiti zvizduke, samo sam ja ocekivao i gore. Ono je odlicno.
Ma ja, trebamo sto vise naglasavati kako smo disfunkcionalni.
Maraschino

#69461 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Styling wrote:
...sto je bilo ocito u njegovom govoru
Styling

#69462 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Styling »

Maraschino wrote:
Styling wrote:
...sto je bilo ocito u njegovom govoru
Ne. Iz njegovog govora je bilo jasno da je on disfunkcionalan, a publika ga je jos podrzala pa pokazala da smo i kao drustvo isti.
JThomas

#69463 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JThomas »

ali ove reakcije su još disfunkcionalnije. k'o nama dobro pa im treba aplaudirati. a naročito njemu.
Styling

#69464 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Styling »

JThomas wrote:ali ove reakcije su još disfunkcionalnije. k'o nama dobro pa im treba aplaudirati. a naročito njemu.
Ne treba ni zvizdati. Ona djeca sto su dosla na takmicenje istraumirana. Pojma nemaju ni o cemu. Pitaju se gdje su dosli.
JThomas

#69465 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JThomas »

neka se čeliče, zvižduci su neodvojivi dio vrhunskog sporta :mrgreen:
bosan

#69466 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bosan »

Ne znam koji je klinac drzo govor trebao je zapjevat onu njegovu :D :D

Nismo ga navikli da je normalan :D :D
mishic

#69467 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mishic »

horkesh wrote:
Styling wrote:
Maraschino wrote:
Taman tako! Kakav govor takav i aplauz i još kakav mentalni sklop takav govor.
Mačevi, borbe, borilišta, svoj narod, svoja zastava i dr. što ne ide pod olimpizam, kao i samohvala o vlastitom doprinosu izzviždani su i neka, i treba tako.
Ali je i aplauzom nagrađeno zajedništvo, tradicionalno gostoprimstvo, dobodomaćinstvo i učvršćenje mira olimpijskim plamenom. Objektivno da objektivnije nemože biti.
Publika se fokusirala na to veče i "zaboravila" mnogo toga što je moglo povuči daleko daleko ružnije geste koje je rečeni govornik i te kako zaslužio. :bih:
JThomas

#69468 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JThomas »

u suštini i jeste objektivno.
mO k3

#69469 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Styling wrote:
JThomas wrote:ali ove reakcije su još disfunkcionalnije. k'o nama dobro pa im treba aplaudirati. a naročito njemu.
Ne treba ni zvizdati. Ona djeca sto su dosla na takmicenje istraumirana. Pojma nemaju ni o cemu. Pitaju se gdje su dosli.
Pa vidi zmedju dva zvizduka bio je i jedan aplauz
Mile-Komsi-Sefik
Styling

#69470 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Styling »

mO k3 wrote:
Styling wrote:
Pa vidi zmedju dva zvizduka bio je i jedan aplauz
Mile-Komsi-Sefik
Komsic i nije ni za sta drugo nego za ovakvih parada. :D
Ommadawn

#69471 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ommadawn »

Sanela Prašović Gadžo je zgrožena zviždanjem.
BHCluster

#69472 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by BHCluster »

Predstavnici SNSD-a, Slobodarske partije Austrije i italijanske Sjeverne lige dogovorili su danas u Beču da ove tri stranke intenziviraju saradnju, posebno u okviru međusobne podrške u pogledu proširenja EU, migrantske krize i zaštite evropskih vrijednosti, kao i u ekonomsko-socijalnoj oblasti.
Image
Na sastanku su učestvovali predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, poslanik Slobodarske partije Austrije u gradskom parlamentu Beča Maksimilijan Kraus, šef Kluba poslanika Slobodarske partije u Saveznom parlamentu Austrije Johan Gudens, gradonačelnik italijanskog grada Čerijano Lageto i kandidat Sjeverne lige na predstojećim izborima za Evropski parlament Dante Kataneo, poslanik u parlamentu i zamjenik predsjednika Sjeverne lige u pokrajinskom parlamentu Lombardije Andrea Monti.

U Beču će danas biti održan i sastanak lidera SNSD-a Milorada Dodika i predsjednika Slobodarske partije Austrije Hajnc Kristijana Štrahea, rečeno je Srni u SNSD-u.
Nek crknu dusmani!
vatrogasac

#69473 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

BHCluster wrote:
Predstavnici SNSD-a, Slobodarske partije Austrije i italijanske Sjeverne lige dogovorili su danas u Beču da ove tri stranke intenziviraju saradnju, posebno u okviru međusobne podrške u pogledu proširenja EU, migrantske krize i zaštite evropskih vrijednosti, kao i u ekonomsko-socijalnoj oblasti.
Image
Na sastanku su učestvovali predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, poslanik Slobodarske partije Austrije u gradskom parlamentu Beča Maksimilijan Kraus, šef Kluba poslanika Slobodarske partije u Saveznom parlamentu Austrije Johan Gudens, gradonačelnik italijanskog grada Čerijano Lageto i kandidat Sjeverne lige na predstojećim izborima za Evropski parlament Dante Kataneo, poslanik u parlamentu i zamjenik predsjednika Sjeverne lige u pokrajinskom parlamentu Lombardije Andrea Monti.

U Beču će danas biti održan i sastanak lidera SNSD-a Milorada Dodika i predsjednika Slobodarske partije Austrije Hajnc Kristijana Štrahea, rečeno je Srni u SNSD-u.
Nek crknu dusmani!
A, pa čekaj sad, ide li to uz obljetnicu 100 godina od bitke na Kajmakčalanu? Mile je tamo nosio zastavu.

Image
AmiĐa_Idriz

#69474 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by AmiĐa_Idriz »

E čuj istraumirana djeca :lol:
Maraschino

#69475 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

mO k3 wrote: Pa vidi zmedju dva zvizduka bio je i jedan aplauz
Mile-Komsi-Sefik
Ti fekaliju kako god umotas ona ce opet zasmrditi kad-tad.
"Bilo je mnogo aplauza i mnogo zviždanja. Јa sam primijetio aplauz upućen "kosovskoj delegaciji" i zvižduk upućen Srbiji", rekao je Dodik.
Locked