Istorija pamti tantalove muke,ali ovo,ovo je bilo 10 x gore od onoga shto je ovaj izmišljeni grčki lik preživio.un1ted wrote:Abd na bosanskojSmokingMan wrote:Srpski muchenik,akobogda na jednoj od ikona.....
Milorad Dodik ALL ABOUT
- SmokingMan
#69426 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- horkesh
#69427 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zviždalo mu je možda 10 posto ljudi, ako i toliko. Izviždali su i Džaferovića, a usred govora je bio i krenuo aplauz. Doduše, od sportista BiH koji su bili u sredini zapadne tribine, ali prihvatilo se bilo.
Nego, čovjek je uspio pet minuta da priča, a da niti jednom ne spomene Bosnu i Hercegovinu
Sve nešto "na ovim prostorima" i slično.
Nego, čovjek je uspio pet minuta da priča, a da niti jednom ne spomene Bosnu i Hercegovinu
- MaksprotivMarksa
#69428 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I 15ak puta RS, pomenuo je zajednicke institucije i Federaciju, a drzavu ciji je PP fakat nijednom, ludilo.horkesh wrote:Zviždalo mu je možda 10 posto ljudi, ako i toliko. Izviždali su i Džaferovića, a usred govora je bio i krenuo aplauz. Doduše, od sportista BiH koji su bili u sredini zapadne tribine, ali prihvatilo se bilo.
-
tabloid
#69429 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Natprirodna pojava i neobjasnjive vibracije u Sarajevu prilikom govora predcenika.
-
zrakomlat
#69430 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bh.tornjak wrote:
........skrnavitelj milokliza....
- horkesh
#69431 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jednom je samo Republiku Srpsku spomenuo, morao jeMaksprotivMarksa wrote:I 15ak puta RS, pomenuo je zajednicke institucije i Federaciju, a drzavu ciji je PP fakat nijednom, ludilo.horkesh wrote:Zviždalo mu je možda 10 posto ljudi, ako i toliko. Izviždali su i Džaferovića, a usred govora je bio i krenuo aplauz. Doduše, od sportista BiH koji su bili u sredini zapadne tribine, ali prihvatilo se bilo.
Bosnu nije niti jednom, ali hajde de, jeste Sarajevo barem par puta.
Moglo je i gore proći, tačno mu se čula trema u glasu
- BarbaDue
#69432 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zaslužio je da mu kompletan stadion zviždi. Koji će mu qrac mač i borba u bilo kom kontekstu + rsMaksprotivMarksa wrote:I 15ak puta RS, pomenuo je zajednicke institucije i Federaciju, a drzavu ciji je PP fakat nijednom, ludilo.horkesh wrote:Zviždalo mu je možda 10 posto ljudi, ako i toliko. Izviždali su i Džaferovića, a usred govora je bio i krenuo aplauz. Doduše, od sportista BiH koji su bili u sredini zapadne tribine, ali prihvatilo se bilo.
- vatrogasac
#69433 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tu je morao dostojanstveno sačekati da se zviždanje smanji.horkesh wrote: Jednom je samo Republiku Srpsku spomenuo, morao je![]()

- bh.tornjak
#69434 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ja sam ocekivao da ufati olimpijsku zastavu da je pocijepa ko krme masnu vrecu sve urlajuci.....kad nema srpske ne moze ni ova....horkesh wrote:Jednom je samo Republiku Srpsku spomenuo, morao jeMaksprotivMarksa wrote:I 15ak puta RS, pomenuo je zajednicke institucije i Federaciju, a drzavu ciji je PP fakat nijednom, ludilo.horkesh wrote:Zviždalo mu je možda 10 posto ljudi, ako i toliko. Izviždali su i Džaferovića, a usred govora je bio i krenuo aplauz. Doduše, od sportista BiH koji su bili u sredini zapadne tribine, ali prihvatilo se bilo.
Sve nešto "na ovim prostorima" i slično.![]()
Bosnu nije niti jednom, ali hajde de, jeste Sarajevo barem par puta.
Moglo je i gore proći, tačno mu se čula trema u glasu
nista.....
pa sam ocekivo da iscipelari ko mu dodje na dohvat noge.....al nista.....skupio se ko cvarak i prica o nekim macevima...
more bidne da je mislio da drzi predavanje na SANU
- Maharadza
#69435 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ruke mu se osušile ko god plješće dušmanu i izdajniku sopstvene države! 
- AmiĐa_Idriz
#69436 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nisam vidio da je Šćepo bio tu

- Styling
#69437 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zgrozena sam zvizdanjem i primitivizmom koji je publika na stadionu sinoc demonstrirala. Zar nemamo ni trunku dostojanstva pa da se bar pred svijetom ne brukamo. Moramo li prljav ves iznositi u svakoj prilici. Fuj!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#69438 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije bila prilika za to, nije politički skupStyling wrote:Zgrozena sam zvizdanjem i primitivizmom koji je publika na stadionu sinoc demonstrirala. Zar nemamo ni trunku dostojanstva pa da se bar pred svijetom ne brukamo. Moramo li prljav ves iznositi u svakoj prilici. Fuj!
- Maraschino
#69439 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kakav govor takav aplauz.Tomahawk11 wrote:Nije bila prilika za to, nije politički skupStyling wrote:Zgrozena sam zvizdanjem i primitivizmom koji je publika na stadionu sinoc demonstrirala. Zar nemamo ni trunku dostojanstva pa da se bar pred svijetom ne brukamo. Moramo li prljav ves iznositi u svakoj prilici. Fuj!
- Styling
#69440 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne znam kakav govor je narod ocekivao. Govor je bio solidan..... pohvale za organizatore..... jedinstvo dva grada.... svi smo dobri domacini.... sretno svima...to je to. Nista vise nije ni trebalo.Maraschino wrote:
kakav govor takav aplauz.
-
The 51st State
#69441 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
fun fact ili tragic fact, gradonacelnik is lijepio plakate mladica pred presudu pa je eto ko manje izvizdan, a inace i dzafko je dobio porciju zvizduka da ne bude da je samo motiv sto je dodik zadrti rsovac.
- Šunj
#69442 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
drzava je zavoravila ovog covjeka:
https://avaz.ba/vijesti/bih/457057/srbi ... zaboravila
SAZNAJEMO Sud u Beogradu potvrdio optužnicu
Srbija optužila Mujanovića za ratni zločin, država BiH ga zaboravila!
https://avaz.ba/vijesti/bih/457057/srbi ... zaboravila
SAZNAJEMO Sud u Beogradu potvrdio optužnicu
Srbija optužila Mujanovića za ratni zločin, država BiH ga zaboravila!
- duminjo
#69443 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zaboli svijet neka stvar za naš veš. Nit misle o tome a nit je vala bilo neko aman zaman zvizdanje. Svuda se politicarima zvizdi. Nije to nista.Styling wrote:Zgrozena sam zvizdanjem i primitivizmom koji je publika na stadionu sinoc demonstrirala. Zar nemamo ni trunku dostojanstva pa da se bar pred svijetom ne brukamo. Moramo li prljav ves iznositi u svakoj prilici. Fuj!
Veca sramota je ono nedavanje aplauza i izostanak podrske djetetu koje se sjebalo da procita zakletvu. Dijete skoro zaplaka od treme i muke a svi na stadionu ko telad.
Što Se milog predsjednika tice, ne znam koji klinac je i prihvatio da drzi ovaj govor. Em njemu muka da ga drzi, em nama da ga gledamo.
- Styling
#69444 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa bas se na otvaranjima velikih dogadjaja i ceremonijama ne zvizdi. Mozda u banana drzavama. Sto Macrona ne izvizdase na obiljezavanju 100-godisnjice Prvog svjetskog rata. Prepoznao narod vaznost dogadjaja.duminjo wrote:Zaboli svijet neka stvar za naš veš. Nit misle o tome a nit je vala bilo neko aman zaman zvizdanje. Svuda se politicarima zvizdi. Nije to nista.Styling wrote:Zgrozena sam zvizdanjem i primitivizmom koji je publika na stadionu sinoc demonstrirala. Zar nemamo ni trunku dostojanstva pa da se bar pred svijetom ne brukamo. Moramo li prljav ves iznositi u svakoj prilici. Fuj!
Veca sramota je ono nedavanje aplauza i izostanak podrske djetetu koje se sjebalo da procita zakletvu. Dijete skoro zaplaka od treme i muke a svi na stadionu ko telad.
Što Se milog predsjednika tice, ne znam koji klinac je i prihvatio da drzi ovaj govor. Em njemu muka da ga drzi, em nama da ga gledamo.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#69445 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
vatrogasac wrote:Tu je morao dostojanstveno sačekati da se zviždanje smanji.horkesh wrote: Jednom je samo Republiku Srpsku spomenuo, morao je![]()
![]()
jeBo eyof dje baJa nije zapjevo, zato su zvizdali
- Thorgerson
#69446 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hahahaha.Styling wrote: Pa bas se na otvaranjima velikih dogadjaja i ceremonijama ne zvizdi. Mozda u banana drzavama. Sto Macrona ne izvizdase na obiljezavanju 100-godisnjice Prvog svjetskog rata. Prepoznao narod vaznost dogadjaja.
Daj ba, reci da se salis.
Pa jesi pratio uopste to obiljezavanje u Parizu? Evo ako nisi, a ocito nisi, ti snimak citave ceremonije preko 4h.
Da te ne bu mucio, evo ti odmah spoiler. Nadji mi na ovom snimku obicne ljude, gradjane da stoje, da su u grupi? Pa nema ih. Macron imao primanje u onoj palaci, zidine okolo, obezbjedjenje vrhunsko. Zatim ih odveo do kapije, gdje su bili pod onim satorom u radijusu od preko 1km nigdje zive duse osim policije.
I kaze sto im nisu zvizdali, Macronu. Pa ko da mu zvizdi?
A pravo stanje, a ne ono rezirano kakvo se zna napraviti, i kako mu "zvizde" vidimo sada u Parizu.
Ovdje je najveca fula, sto su ovom uopste dali da govori. To je najveca greska. I tu su ovi zapadnjaci maheri. Dakle, oni znaju prodati pricu, nesto pod tepih, malo kamere usmjeriti gdje treba. Mi to ne znamo.
I fkt ne znam cija je to ideja. Dovesti Dodika da govori na Koševu. Nakon onakvih izjava o ovom gradu. Pa covjece on je predobro prosao. Jer je dobar dio govora dobijao aplauze i onda kad je spomenuo RS onda su krenuli zvizduci. O pocetnim zvizducima ne bih. Dobio ih je i Sefik, dobio bi ih i Bakir.
- Styling
#69447 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A, po tvom misljenju, ko je trebao odrzati govor?Thorgerson wrote:Hahahaha.Styling wrote: Pa bas se na otvaranjima velikih dogadjaja i ceremonijama ne zvizdi. Mozda u banana drzavama. Sto Macrona ne izvizdase na obiljezavanju 100-godisnjice Prvog svjetskog rata. Prepoznao narod vaznost dogadjaja.![]()
![]()
![]()
Daj ba, reci da se salis.
Pa jesi pratio uopste to obiljezavanje u Parizu? Evo ako nisi, a ocito nisi, ti snimak citave ceremonije preko 4h.
Da te ne bu mucio, evo ti odmah spoiler. Nadji mi na ovom snimku obicne ljude, gradjane da stoje, da su u grupi? Pa nema ih. Macron imao primanje u onoj palaci, zidine okolo, obezbjedjenje vrhunsko. Zatim ih odveo do kapije, gdje su bili pod onim satorom u radijusu od preko 1km nigdje zive duse osim policije.
I kaze sto im nisu zvizdali, Macronu. Pa ko da mu zvizdi?
A pravo stanje, a ne ono rezirano kakvo se zna napraviti, i kako mu "zvizde" vidimo sada u Parizu.
Ovdje je najveca fula, sto su ovom uopste dali da govori. To je najveca greska. I tu su ovi zapadnjaci maheri. Dakle, oni znaju prodati pricu, nesto pod tepih, malo kamere usmjeriti gdje treba. Mi to ne znamo.
I fkt ne znam cija je to ideja. Dovesti Dodika da govori na Koševu. Nakon onakvih izjava o ovom gradu. Pa covjece on je predobro prosao. Jer je dobar dio govora dobijao aplauze i onda kad je spomenuo RS onda su krenuli zvizduci. O pocetnim zvizducima ne bih. Dobio ih je i Sefik, dobio bi ih i Bakir.
- SaraFina
#69448 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja sam mislili PreCjednik će da odvali jedan pjesmuljak u svom stilu kad se dočepao one bine i mikrofona.
Nikad više publike u životu skupiti neće. Ali nažalost ništa.
Nije Mile za suhoparnih govora, on je narodski čovjek i veseljak
Prasići, pEvaljke i šatori to je njegovo prirodno stanište
- mO k3
#69449 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne zamjeri mu , trema ga uhvatila vidio sam ja da je se on zaletioSaraFina wrote:Ja sam mislili PreCjednik će da odvali jedan pjesmuljak u svom stilu kad se dočepao one bine i mikrofona.
Ne može nam Niko ništa , ali Sarajlije ga sjebaše
- SaraFina
#69450 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jadnik. Tužan je bio. Vidi se da nije naučio na onakve sportske manifestacije. Uplašilo ga. I brojnost na tribinama. Stvarno je djelovao kao krme u Teheranu.
On je navikao na par stotina krezubih seljobera, da se na kakvom predizbornom skupu smiju njegovom krkanluku i pošalicama.
On je navikao na par stotina krezubih seljobera, da se na kakvom predizbornom skupu smiju njegovom krkanluku i pošalicama.