Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
SmokingMan

#69426 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

un1ted wrote:
SmokingMan wrote:Srpski muchenik,akobogda na jednoj od ikona..... :thumbup:
Abd na bosanskoj :bih:
Istorija pamti tantalove muke,ali ovo,ovo je bilo 10 x gore od onoga shto je ovaj izmišljeni grčki lik preživio. :bih:
horkesh

#69427 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

Zviždalo mu je možda 10 posto ljudi, ako i toliko. Izviždali su i Džaferovića, a usred govora je bio i krenuo aplauz. Doduše, od sportista BiH koji su bili u sredini zapadne tribine, ali prihvatilo se bilo.

Nego, čovjek je uspio pet minuta da priča, a da niti jednom ne spomene Bosnu i Hercegovinu :-)

Sve nešto "na ovim prostorima" i slično.
MaksprotivMarksa

#69428 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by MaksprotivMarksa »

horkesh wrote:Zviždalo mu je možda 10 posto ljudi, ako i toliko. Izviždali su i Džaferovića, a usred govora je bio i krenuo aplauz. Doduše, od sportista BiH koji su bili u sredini zapadne tribine, ali prihvatilo se bilo.

Nego, čovjek je uspio pet minuta da priča, a da niti jednom ne spomene Bosnu i Hercegovinu :-)

I 15ak puta RS, pomenuo je zajednicke institucije i Federaciju, a drzavu ciji je PP fakat nijednom, ludilo.
tabloid

#69429 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tabloid »

Image

Natprirodna pojava i neobjasnjive vibracije u Sarajevu prilikom govora predcenika.
zrakomlat

#69430 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zrakomlat »

bh.tornjak wrote:

........skrnavitelj milokliza....
:pisnuo:
horkesh

#69431 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

MaksprotivMarksa wrote:
horkesh wrote:Zviždalo mu je možda 10 posto ljudi, ako i toliko. Izviždali su i Džaferovića, a usred govora je bio i krenuo aplauz. Doduše, od sportista BiH koji su bili u sredini zapadne tribine, ali prihvatilo se bilo.

I 15ak puta RS, pomenuo je zajednicke institucije i Federaciju, a drzavu ciji je PP fakat nijednom, ludilo.
Jednom je samo Republiku Srpsku spomenuo, morao je :lol:

Bosnu nije niti jednom, ali hajde de, jeste Sarajevo barem par puta.

Moglo je i gore proći, tačno mu se čula trema u glasu :thumbup:
BarbaDue

#69432 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by BarbaDue »

MaksprotivMarksa wrote:

Zaslužio je da mu kompletan stadion zviždi. Koji će mu qrac mač i borba u bilo kom kontekstu + rs
vatrogasac

#69433 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

horkesh wrote: Jednom je samo Republiku Srpsku spomenuo, morao je :lol:
Tu je morao dostojanstveno sačekati da se zviždanje smanji. :bih:

Image
bh.tornjak

#69434 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

horkesh wrote:
MaksprotivMarksa wrote:

Jednom je samo Republiku Srpsku spomenuo, morao je :lol:

Bosnu nije niti jednom, ali hajde de, jeste Sarajevo barem par puta.

Moglo je i gore proći, tačno mu se čula trema u glasu :thumbup:
ja sam ocekivao da ufati olimpijsku zastavu da je pocijepa ko krme masnu vrecu sve urlajuci.....kad nema srpske ne moze ni ova....

nista.....

pa sam ocekivo da iscipelari ko mu dodje na dohvat noge.....al nista.....skupio se ko cvarak i prica o nekim macevima...
more bidne da je mislio da drzi predavanje na SANU
Maharadza

#69435 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maharadza »

Ruke mu se osušile ko god plješće dušmanu i izdajniku sopstvene države! :P
AmiĐa_Idriz

#69436 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by AmiĐa_Idriz »

Nisam vidio da je Šćepo bio tu :oops: :mrgreen:
Styling

#69437 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Styling »

Zgrozena sam zvizdanjem i primitivizmom koji je publika na stadionu sinoc demonstrirala. Zar nemamo ni trunku dostojanstva pa da se bar pred svijetom ne brukamo. Moramo li prljav ves iznositi u svakoj prilici. Fuj!
Tomahawk11
Globalni moderator

#69438 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Styling wrote:Zgrozena sam zvizdanjem i primitivizmom koji je publika na stadionu sinoc demonstrirala. Zar nemamo ni trunku dostojanstva pa da se bar pred svijetom ne brukamo. Moramo li prljav ves iznositi u svakoj prilici. Fuj!
Nije bila prilika za to, nije politički skup :thumbup:
Maraschino

#69439 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Tomahawk11 wrote:
Styling wrote:Zgrozena sam zvizdanjem i primitivizmom koji je publika na stadionu sinoc demonstrirala. Zar nemamo ni trunku dostojanstva pa da se bar pred svijetom ne brukamo. Moramo li prljav ves iznositi u svakoj prilici. Fuj!
Nije bila prilika za to, nije politički skup :thumbup:
kakav govor takav aplauz.
Styling

#69440 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Styling »

Maraschino wrote:
kakav govor takav aplauz.
Ne znam kakav govor je narod ocekivao. Govor je bio solidan..... pohvale za organizatore..... jedinstvo dva grada.... svi smo dobri domacini.... sretno svima...to je to. Nista vise nije ni trebalo.
The 51st State

#69441 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by The 51st State »

fun fact ili tragic fact, gradonacelnik is lijepio plakate mladica pred presudu pa je eto ko manje izvizdan, a inace i dzafko je dobio porciju zvizduka da ne bude da je samo motiv sto je dodik zadrti rsovac.
Šunj

#69442 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

drzava je zavoravila ovog covjeka:
https://avaz.ba/vijesti/bih/457057/srbi ... zaboravila
SAZNAJEMO Sud u Beogradu potvrdio optužnicu

Srbija optužila Mujanovića za ratni zločin, država BiH ga zaboravila!
duminjo

#69443 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by duminjo »

Zaboli svijet neka stvar za naš veš. Nit misle o tome a nit je vala bilo neko aman zaman zvizdanje. Svuda se politicarima zvizdi. Nije to nista.

Veca sramota je ono nedavanje aplauza i izostanak podrske djetetu koje se sjebalo da procita zakletvu. Dijete skoro zaplaka od treme i muke a svi na stadionu ko telad.

Što Se milog predsjednika tice, ne znam koji klinac je i prihvatio da drzi ovaj govor. Em njemu muka da ga drzi, em nama da ga gledamo.
Styling

#69444 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Styling »

duminjo wrote:
Zaboli svijet neka stvar za naš veš. Nit misle o tome a nit je vala bilo neko aman zaman zvizdanje. Svuda se politicarima zvizdi. Nije to nista.

Veca sramota je ono nedavanje aplauza i izostanak podrske djetetu koje se sjebalo da procita zakletvu. Dijete skoro zaplaka od treme i muke a svi na stadionu ko telad.

Što Se milog predsjednika tice, ne znam koji klinac je i prihvatio da drzi ovaj govor. Em njemu muka da ga drzi, em nama da ga gledamo.
Pa bas se na otvaranjima velikih dogadjaja i ceremonijama ne zvizdi. Mozda u banana drzavama. Sto Macrona ne izvizdase na obiljezavanju 100-godisnjice Prvog svjetskog rata. Prepoznao narod vaznost dogadjaja.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#69445 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

vatrogasac wrote:
horkesh wrote: Jednom je samo Republiku Srpsku spomenuo, morao je :lol:
Tu je morao dostojanstveno sačekati da se zviždanje smanji. :bih:

Image

jeBo eyof dje baJa nije zapjevo, zato su zvizdali
Thorgerson

#69446 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Thorgerson »

Styling wrote: Pa bas se na otvaranjima velikih dogadjaja i ceremonijama ne zvizdi. Mozda u banana drzavama. Sto Macrona ne izvizdase na obiljezavanju 100-godisnjice Prvog svjetskog rata. Prepoznao narod vaznost dogadjaja.
Hahahaha. :lol: :lol: :lol:

Daj ba, reci da se salis.

Pa jesi pratio uopste to obiljezavanje u Parizu? Evo ako nisi, a ocito nisi, ti snimak citave ceremonije preko 4h.

Da te ne bu mucio, evo ti odmah spoiler. Nadji mi na ovom snimku obicne ljude, gradjane da stoje, da su u grupi? Pa nema ih. Macron imao primanje u onoj palaci, zidine okolo, obezbjedjenje vrhunsko. Zatim ih odveo do kapije, gdje su bili pod onim satorom u radijusu od preko 1km nigdje zive duse osim policije.

I kaze sto im nisu zvizdali, Macronu. Pa ko da mu zvizdi?
A pravo stanje, a ne ono rezirano kakvo se zna napraviti, i kako mu "zvizde" vidimo sada u Parizu.

Ovdje je najveca fula, sto su ovom uopste dali da govori. To je najveca greska. I tu su ovi zapadnjaci maheri. Dakle, oni znaju prodati pricu, nesto pod tepih, malo kamere usmjeriti gdje treba. Mi to ne znamo.

I fkt ne znam cija je to ideja. Dovesti Dodika da govori na Koševu. Nakon onakvih izjava o ovom gradu. Pa covjece on je predobro prosao. Jer je dobar dio govora dobijao aplauze i onda kad je spomenuo RS onda su krenuli zvizduci. O pocetnim zvizducima ne bih. Dobio ih je i Sefik, dobio bi ih i Bakir.
Styling

#69447 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Styling »

Thorgerson wrote:
Styling wrote: Pa bas se na otvaranjima velikih dogadjaja i ceremonijama ne zvizdi. Mozda u banana drzavama. Sto Macrona ne izvizdase na obiljezavanju 100-godisnjice Prvog svjetskog rata. Prepoznao narod vaznost dogadjaja.
Hahahaha. :lol: :lol: :lol:

Daj ba, reci da se salis.

Pa jesi pratio uopste to obiljezavanje u Parizu? Evo ako nisi, a ocito nisi, ti snimak citave ceremonije preko 4h.

Da te ne bu mucio, evo ti odmah spoiler. Nadji mi na ovom snimku obicne ljude, gradjane da stoje, da su u grupi? Pa nema ih. Macron imao primanje u onoj palaci, zidine okolo, obezbjedjenje vrhunsko. Zatim ih odveo do kapije, gdje su bili pod onim satorom u radijusu od preko 1km nigdje zive duse osim policije.

I kaze sto im nisu zvizdali, Macronu. Pa ko da mu zvizdi?
A pravo stanje, a ne ono rezirano kakvo se zna napraviti, i kako mu "zvizde" vidimo sada u Parizu.

Ovdje je najveca fula, sto su ovom uopste dali da govori. To je najveca greska. I tu su ovi zapadnjaci maheri. Dakle, oni znaju prodati pricu, nesto pod tepih, malo kamere usmjeriti gdje treba. Mi to ne znamo.

I fkt ne znam cija je to ideja. Dovesti Dodika da govori na Koševu. Nakon onakvih izjava o ovom gradu. Pa covjece on je predobro prosao. Jer je dobar dio govora dobijao aplauze i onda kad je spomenuo RS onda su krenuli zvizduci. O pocetnim zvizducima ne bih. Dobio ih je i Sefik, dobio bi ih i Bakir.
A, po tvom misljenju, ko je trebao odrzati govor?
SaraFina

#69448 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Ja sam mislili PreCjednik će da odvali jedan pjesmuljak u svom stilu kad se dočepao one bine i mikrofona.
Nikad više publike u životu skupiti neće. Ali nažalost ništa.
Nije Mile za suhoparnih govora, on je narodski čovjek i veseljak :D

Prasići, pEvaljke i šatori to je njegovo prirodno stanište :D
mO k3

#69449 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

SaraFina wrote:Ja sam mislili PreCjednik će da odvali jedan pjesmuljak u svom stilu kad se dočepao one bine i mikrofona.
Nikad više publike u životu skupiti neće. Ali nažalost ništa.
Nije Mile za suhoparnih govora, on je narodski čovjek i veseljak :D

Prasići, pEvaljke i šatori to je njegovo prirodno stanište :D
Ne zamjeri mu , trema ga uhvatila vidio sam ja da je se on zaletio

Ne može nam Niko ništa , ali Sarajlije ga sjebaše
SaraFina

#69450 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Jadnik. Tužan je bio. Vidi se da nije naučio na onakve sportske manifestacije. Uplašilo ga. I brojnost na tribinama. Stvarno je djelovao kao krme u Teheranu.
On je navikao na par stotina krezubih seljobera, da se na kakvom predizbornom skupu smiju njegovom krkanluku i pošalicama.
Locked