Al u sustini se slazem, ima boljih prostora. Vidio sam da je borovo izasao i da vise nije u titovoj/alijinoj, to je odlicna lokacija za banku.
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
veliki_ah
#69401 Re: Zeničani
Pa napravice ga oni uglednim 
Al u sustini se slazem, ima boljih prostora. Vidio sam da je borovo izasao i da vise nije u titovoj/alijinoj, to je odlicna lokacija za banku.
-
kuglanje_ze
#69402 Re: Zeničani
-
kuglanje_ze
#69403 Re: Zeničani
To je extra lokacija. ProEksim je pred gašenjem i lagano napuštaju prostore
Vjerovatno će uskoro biti slobodan i onaj prostor u Kineskom u T-10
-
veliki_ah
#69404 Re: Zeničani
Ma realno, bilo koja banka da pokaze prstom na koji god prostor, vlasnici ce obezbijediti da se to zavrsi. Ugovor s bankom je na 10+ godina, iznad prosjecna kirija, sigurica sve kako treba. Nema buke, nema strke, nema razvaljivanja prostora, redovno održavanje, čišćenje, sigurnost. Nema boljeg podstanara
- Laplace
#69405 Re: Zeničani
Digneš 1000 KM i osjećaš se baš sigurno dok ih prebrojavaš.kuglanje_ze wrote: ↑10/12/2024 10:04Ne vjerujem. Čak i da je to gdje ćeš u podrum.
Dođeš na bankomat i čeka te 10 ljudi u mraku![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#69406 Re: Zeničani
Laplace wrote: ↑10/12/2024 12:51Digneš 1000 KM i osjećaš se baš sigurno dok ih prebrojavaš.kuglanje_ze wrote: ↑10/12/2024 10:04Ne vjerujem. Čak i da je to gdje ćeš u podrum.
-
kuglanje_ze
#69407 Re: Zeničani
To kao u onom vicu. Kad vidiš da neko navečer diže lovu na bankomatu, priđi mu tiho, s leđa i poljubi ga u vrat uz riječi:"Ništa ne brini, ja sam tu"Laplace wrote: ↑10/12/2024 12:51Digneš 1000 KM i osjećaš se baš sigurno dok ih prebrojavaš.kuglanje_ze wrote: ↑10/12/2024 10:04Ne vjerujem. Čak i da je to gdje ćeš u podrum.
-
belfy
#69408 Re: Zeničani
upravo tako. reaguje se na napisano dok isto niko ne dovodi u pitanje. ti sebe vjerovatno smatras pametnim, jel? ali, evo, ti i dalje nastavljas po svome. "nekome ko izadje iz auta ba pred svojom djecom bode nekoga"... ni sekunde se ne zapitas zasto bi neko ko je sa porodicom u autu izasao u bodljavinu nozem. ti sada branis svoje misljenje koje si stekao kako? samo zato sto je neko napisao? znas kako izreka ide: "onaj ko vjeruje svemu sto procita treba prestati da cita.". ostatak tvoj napisanog ne zasluzuje to sto jesi nastavnice/profesore/akademski gradjanine. tebe sam samo uzeo za primjer i, vidi vraga, umjesto da pokazes suprotno ti, bukvalno, napises sve ono kako sam opisao, pa se jos vadis... a nije majka Muju klela sto je kockao...Laplace wrote: ↑10/12/2024 09:45Reaguje se na osnovu onoga što je napisano. Ne mogu da pogađam šta je istina, naročito zato što se objavljuju samo inicijalne informacije a ne i informacije dobijene istragom (jer se prelazi na sljedeću udarnu vijest i sljedeću senzaciju).belfy wrote: ↑09/12/2024 20:50da, ali vidi do cega dovodi jedan tako napisan clanak:i vidi kako ovako pristrasno napisan clanak prihvate na prvu. evo, mene prvog zaista interesuje sta se tu desilo. i clanak sam vidio onako kako ga napisah, ali mi lampicu pali pristrasno i tabloidno pisanje koje upravo potice reakcije kao ove iznad, a sumnjam da znaju ista vise o dogadjaju osim ove vijesti (kao sto ni ja ne znam). da li upravo dobijamo naseg "Informera" i brainrot od ljudi koji citaju isti?
P.S. doduse, mozda bi Informer napisao da je golobrade mladice napao udruzeni bracni par dok su djeca na zadnjem sjedistu se u suzama govorili roditeljima da to ne rade... jer ovako napisano nije vijest, nego osuda.
P.P.S. evo, ja se prvi pitam zasto bi neko ko vozi u autu zenu i djecu izasao da se obracunava nozem? kojim povodom? sto bi porodican covjek uopste nosio noz? jel neko drugi ponudio jos neku informaciju povodom ovog dogadjaja? pa dodjem do one da bi trebalo istjerati istinu na vidjelo. e, ako smo dosli do toga da se istina treba istjeravati onda ga hebi...
Stoji da bi nekome ko ostavi djecu u autu i pred njima izbode nekog treba oduzeti djesu, ako ne zbog djece onda zbog društva koje će (kad ovi odrastu uu ovakav odgoj) biti suočeno sa opasnim nasilnicima.
I šta to može navesti roditelja da ostavi djecu u autu i krene da bode momke? Odnosno, šta je ovdje istina?
vjesalica svakako i ne treba, jer se ona redovno upeca na ovakve stvari. i, vidi sada opet vraga - eto vas u ravni. a zasto? sta bi ti rekao zasto?
- Laplace
#69409 Re: Zeničani
A šta bi trebalo? Ne reagovati na nešto ovakvo? Čekati informacije koje neće doći?belfy wrote: ↑10/12/2024 22:23upravo tako. reaguje se na napisano dok isto niko ne dovodi u pitanje. ti sebe vjerovatno smatras pametnim, jel? ali, evo, ti i dalje nastavljas po svome. "nekome ko izadje iz auta ba pred svojom djecom bode nekoga"... ni sekunde se ne zapitas zasto bi neko ko je sa porodicom u autu izasao u bodljavinu nozem. ti sada branis svoje misljenje koje si stekao kako? samo zato sto je neko napisao? znas kako izreka ide: "onaj ko vjeruje svemu sto procita treba prestati da cita.". ostatak tvoj napisanog ne zasluzuje to sto jesi nastavnice/profesore/akademski gradjanine. tebe sam samo uzeo za primjer i, vidi vraga, umjesto da pokazes suprotno ti, bukvalno, napises sve ono kako sam opisao, pa se jos vadis... a nije majka Muju klela sto je kockao...Laplace wrote: ↑10/12/2024 09:45Reaguje se na osnovu onoga što je napisano. Ne mogu da pogađam šta je istina, naročito zato što se objavljuju samo inicijalne informacije a ne i informacije dobijene istragom (jer se prelazi na sljedeću udarnu vijest i sljedeću senzaciju).belfy wrote: ↑09/12/2024 20:50
da, ali vidi do cega dovodi jedan tako napisan clanak:
i vidi kako ovako pristrasno napisan clanak prihvate na prvu. evo, mene prvog zaista interesuje sta se tu desilo. i clanak sam vidio onako kako ga napisah, ali mi lampicu pali pristrasno i tabloidno pisanje koje upravo potice reakcije kao ove iznad, a sumnjam da znaju ista vise o dogadjaju osim ove vijesti (kao sto ni ja ne znam). da li upravo dobijamo naseg "Informera" i brainrot od ljudi koji citaju isti?
P.S. doduse, mozda bi Informer napisao da je golobrade mladice napao udruzeni bracni par dok su djeca na zadnjem sjedistu se u suzama govorili roditeljima da to ne rade... jer ovako napisano nije vijest, nego osuda.
P.P.S. evo, ja se prvi pitam zasto bi neko ko vozi u autu zenu i djecu izasao da se obracunava nozem? kojim povodom? sto bi porodican covjek uopste nosio noz? jel neko drugi ponudio jos neku informaciju povodom ovog dogadjaja? pa dodjem do one da bi trebalo istjerati istinu na vidjelo. e, ako smo dosli do toga da se istina treba istjeravati onda ga hebi...
Stoji da bi nekome ko ostavi djecu u autu i pred njima izbode nekog treba oduzeti djesu, ako ne zbog djece onda zbog društva koje će (kad ovi odrastu uu ovakav odgoj) biti suočeno sa opasnim nasilnicima.
I šta to može navesti roditelja da ostavi djecu u autu i krene da bode momke? Odnosno, šta je ovdje istina?
vjesalica svakako i ne treba, jer se ona redovno upeca na ovakve stvari. i, vidi sada opet vraga - eto vas u ravni. a zasto? sta bi ti rekao zasto?
Kod ans se previše šuti na sve i svašta. U Srbiji i dalje protesti zbog smrti 15 osoba na željezničkoj zbog neodgovornosti nadležnih. Kod nas je u Jablanici 20 nastradalo zbog neodgovornosti nadležnih i niti ima protesta niti pozivanja na odgovornost, samo prvih par dana komentarisanje po forumima i toje to.
Treće, ne postoji razlog da nekog izbodeš nožem. Valjda taj detalj novinari nisu izmislili.
Četvrto, na vrh bglave mi je razumijevanja nasilnika. Osoba A pretuče osobu B i mi smo puni razumijevanja za osobu A dok je osoba B prepuštena sama sebi.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#69410 Re: Zeničani
Ko nosi nož sa sobom ? Ko je spreman upotrebiti nož u napadu ili obrani(odbrani ) ?
- Haris.ba
- Sanjarko
#69412 Re: Zeničani
Ne nosi niko sa sobom, barem ne agresivac, ali u kolima mnogi imaju noz za neke stvari zasto im treba, ne za napad ili odbranu, i kako sam ja shvatio, ovi mladici su preticali ili nesto tako, i umalo sudar nisu napravili, i usmrtili ili povrijedili u mogucoj nesreci roditelje i djecu s njima koja su se u kolima nalazila, a ovaj roditelj kako sam shvatio s nozem izletio na njih, otac ako sam dobro shvatio ili je majka izletila s nozem.
Nisam ni ja dobro upratio sve oko ovoga najbolje, tekst je napisan s zbrda s zdola.
Za djecu bi ubili mnogi, i zene/hanume isto tako. Pa moj deda, rahmetli mu dusa bila htio nekog momka namarisati i ubiti davno za vrijeme Juge kad je nesto rahmetli majci nesto u javnom prijevozu ucinio, ali nikad nismo shvatili sta. Ubit ga htio, da ga nisu sprijecile rahmetli majka, rahmetli nena, rehmetli dido i ostali putnici.
A rahmetli deda nije bio agresivac.
- Laplace
#69413 Re: Zeničani
U članku je navedeno da su momci prelazili cestu na pješačkom prelazu.Sanjarko wrote: ↑11/12/2024 11:12Ne nosi niko sa sobom, barem ne agresivac, ali u kolima mnogi imaju noz za neke stvari zasto im treba, ne za napad ili odbranu, i kako sam ja shvatio, ovi mladici su preticali ili nesto tako, i umalo sudar nisu napravili, i usmrtili ili povrijedili u mogucoj nesreci roditelje i djecu s njima koja su se u kolima nalazila, a ovaj roditelj kako sam shvatio s nozem izletio na njih, otac ako sam dobro shvatio ili je majka izletila s nozem.
Nisam ni ja dobro upratio sve oko ovoga najbolje, tekst je napisan s zbrda s zdola.
Za djecu bi ubili mnogi, i zene/hanume isto tako. Pa moj deda, rahmetli mu dusa bila htio nekog momka namarisati i ubiti davno za vrijeme Juge kad je nesto rahmetli majci nesto u javnom prijevozu ucinio, ali nikad nismo shvatili sta. Ubit ga htio, da ga nisu sprijecile rahmetli majka, rahmetli nena, rehmetli dido i ostali putnici.
Edit - navodi iz članka:
Ako kolega ima druge informacije, trebao ih je podijeliti sa nama a ne zauzimati stav kao mi smo nasjeli na novinarsku patku a on pametan nije nasjeo nego je odmah sve shvatio.Njih dvojica su prelazili cestu na pješakom prelazu. On ih je zamalo udario automobilom. Mladići su rekli: “Jesi li ti normalan, pazi kako voziš” a onda je muškarac izletio iz automobila i napravio to šta je napravio. Žao mi je djece i njihovih roditelja. Oni su i dalje u šoku” – izjavila je Zeničanka za portal Crna-Hronika.
Što se tiče preticanja i ugrožavanja, u dvadesetak godina vozačkog staža mi se bar desetak puta desila slična situacija, bar jednom kad sam vozio roditelje, a nijednom nisam zaustavio vozilo da se tučem niti nekog napao nožem. Niti ga imam u autu (niti bi policija gledala blagonaklono na držanje noža u autu, bez obzira na razlog, to je hladno oružje i nije mu mjesto u vozilu).
- Sanjarko
#69414 Re: Zeničani
Laplace wrote: ↑11/12/2024 11:56U članku je navedeno da su momci prelazili cestu na pješačkom prelazu.Sanjarko wrote: ↑11/12/2024 11:12Ne nosi niko sa sobom, barem ne agresivac, ali u kolima mnogi imaju noz za neke stvari zasto im treba, ne za napad ili odbranu, i kako sam ja shvatio, ovi mladici su preticali ili nesto tako, i umalo sudar nisu napravili, i usmrtili ili povrijedili u mogucoj nesreci roditelje i djecu s njima koja su se u kolima nalazila, a ovaj roditelj kako sam shvatio s nozem izletio na njih, otac ako sam dobro shvatio ili je majka izletila s nozem.
Edit - navodi iz članka:
Ako kolega ima druge informacije, trebao ih je podijeliti sa nama a ne zauzimati stav kao mi smo nasjeli na novinarsku patku a on pametan nije nasjeo nego je odmah sve shvatio.Njih dvojica su prelazili cestu na pješakom prelazu. On ih je zamalo udario automobilom. Mladići su rekli: “Jesi li ti normalan, pazi kako voziš” a onda je muškarac izletio iz automobila i napravio to šta je napravio. Žao mi je djece i njihovih roditelja. Oni su i dalje u šoku” – izjavila je Zeničanka za portal Crna-Hronika.
Što se tiče preticanja i ugrožavanja, u dvadesetak godina vozačkog staža mi se bar desetak puta desila slična situacija, bar jednom kad sam vozio roditelje, a nijednom nisam zaustavio vozilo da se tučem niti nekog napao nožem. Niti ga imam u autu (niti bi policija gledala blagonaklono na držanje noža u autu, bez obzira na razlog, to je hladno oružje i nije mu mjesto u vozilu).
Ubio bi tog garat barem od batina iako je omanjast rastom bio. Tad su se hanume/zene cjenile i cuvale vise nego danas.
- Laplace
#69415 Re: Zeničani
Sjećam se priče iz prvih poslijeratnih godina o događaju kom nisam prisustvovao, ali poznajući aktere nemam razloga sumnjati u to.Sanjarko wrote: ↑11/12/2024 12:05Laplace wrote: ↑11/12/2024 11:56U članku je navedeno da su momci prelazili cestu na pješačkom prelazu.Sanjarko wrote: ↑11/12/2024 11:12
Ne nosi niko sa sobom, barem ne agresivac, ali u kolima mnogi imaju noz za neke stvari zasto im treba, ne za napad ili odbranu, i kako sam ja shvatio, ovi mladici su preticali ili nesto tako, i umalo sudar nisu napravili, i usmrtili ili povrijedili u mogucoj nesreci roditelje i djecu s njima koja su se u kolima nalazila, a ovaj roditelj kako sam shvatio s nozem izletio na njih, otac ako sam dobro shvatio ili je majka izletila s nozem.
Edit - navodi iz članka:
Što se tiče preticanja i ugrožavanja, u dvadesetak godina vozačkog staža mi se bar desetak puta desila slična situacija, bar jednom kad sam vozio roditelje, a nijednom nisam zaustavio vozilo da se tučem niti nekog napao nožem. Niti ga imam u autu (niti bi policija gledala blagonaklono na držanje noža u autu, bez obzira na razlog, to je hladno oružje i nije mu mjesto u vozilu).E hvala, ovo je sad drugi input u vezi ovoga slucaja, ja mislio preticanje i sl bilo, i da umalo nesreca nije se desila. A u vezi rahmetli dede i rahmetli majke mislim da je bilo nesto bas zeznuto. Deda nit kazem agresivac bio, nit nista.
Ubio bi tog garat barem od batina iako je omanjast rastom bio. Tad su se hanume/zene cjenile i cuvale vise nego danas.
Uglavnom, neki momak je u autobusu provocirao čovjeka srednjih godina. Ovaj mu odgovorio "mali, ljudi ne traže belaja pa ga nađu a ti ga tražiš". Neki ljudi baš traže nevolje.
-
belfy
#69416 Re: Zeničani
interesantno, pa ti, izgleda, uopste nisi razumio o cemu ja pisem. ja pisem o nacinu na koji je ocajni clanak napisan, o novinarstvu... evo, pominjes stradale u NS, ajde da i to uzmem za primjer. recimo - da si citao Informer o toj temi i vjerovao u procitano kao sto to cinis sa ovim clankom vjerovatno bi se pitao cemu protesti ili mozda cak bio protiv istih... razumijes li sta zelim da kazem? ti si nakon citanja ONAKO napisanog clanka odmah bio za to da se djeca oduzimaju. zato te i postavih kao primjer ovdje, bas kao i vjesalicu. da jedno onakvo sranje od clanka moze dovesti do linca (bilo koga) ili pozivanja na isti. i to samo zbog toga sto citaoc ni ne razmislja o procitanom... jer novinar moze imati agendu ili motiv, ali to ide samo do jednog dijela, a nadalje je do citaoca...Laplace wrote: ↑11/12/2024 10:39A šta bi trebalo? Ne reagovati na nešto ovakvo? Čekati informacije koje neće doći?belfy wrote: ↑10/12/2024 22:23upravo tako. reaguje se na napisano dok isto niko ne dovodi u pitanje. ti sebe vjerovatno smatras pametnim, jel? ali, evo, ti i dalje nastavljas po svome. "nekome ko izadje iz auta ba pred svojom djecom bode nekoga"... ni sekunde se ne zapitas zasto bi neko ko je sa porodicom u autu izasao u bodljavinu nozem. ti sada branis svoje misljenje koje si stekao kako? samo zato sto je neko napisao? znas kako izreka ide: "onaj ko vjeruje svemu sto procita treba prestati da cita.". ostatak tvoj napisanog ne zasluzuje to sto jesi nastavnice/profesore/akademski gradjanine. tebe sam samo uzeo za primjer i, vidi vraga, umjesto da pokazes suprotno ti, bukvalno, napises sve ono kako sam opisao, pa se jos vadis... a nije majka Muju klela sto je kockao...Laplace wrote: ↑10/12/2024 09:45
Reaguje se na osnovu onoga što je napisano. Ne mogu da pogađam šta je istina, naročito zato što se objavljuju samo inicijalne informacije a ne i informacije dobijene istragom (jer se prelazi na sljedeću udarnu vijest i sljedeću senzaciju).
Kod ans se previše šuti na sve i svašta. U Srbiji i dalje protesti zbog smrti 15 osoba na željezničkoj zbog neodgovornosti nadležnih. Kod nas je u Jablanici 20 nastradalo zbog neodgovornosti nadležnih i niti ima protesta niti pozivanja na odgovornost, samo prvih par dana komentarisanje po forumima i toje to.
Treće, ne postoji razlog da nekog izbodeš nožem. Valjda taj detalj novinari nisu izmislili.
Četvrto, na vrh bglave mi je razumijevanja nasilnika. Osoba A pretuče osobu B i mi smo puni razumijevanja za osobu A dok je osoba B prepuštena sama sebi.
e vidis, ova sumnja koja ti se ovdje javlja (podvuceno) je opet samo djelomicna, a i samo u svrhu samoodbrane. novinar pricu treba da prenese objektivno koliko je to moguce. ako on nekoga (ko god to bio) okarakterise sa "pomahnitali", a drugu stranu (koja god to bila) sa "ne bi mrava zgazili" tu nema price o objektivnom i neovisnom, nego debelo pristrasnom. ako je taj dio jasan, a valjda do sada jeste, jer ga ponavljam treci put, onda se istinitost cijele prenesene price dovodi u pitanje, jel tako?
i, ne vidim da ovdje iko pravda ili "razumije" nasilnike. citas nesto sto nije napisano. ko je napisao nesto takvo? ovdje sam ja poceo pricu o tome da novinar ne prenosi vijest nego sudi. dakle, prvo je pristrasan, pa sto uz to i patetise, a sto onda implicira da mozda i laze. i ja sam vijest otvorio i procitao da bih nesto saznao, sto takodjer vec rekoh. samo sam nakon toga ispricao koliko sam se razocarao i zasto. i, nemoj da se vrtimo u krug da se moram ponavljati, jer vise necu. dosta brate. ako ne shvatis ni ovaj put o cemu govorim onda zaista bi trebalo da prestanes citati.... a ako volis ponavljanje onda radije procitaj ponovo sve od mog prvog posta povodom ovog clanka na ovoj temi.
pozdrav
Last edited by belfy on 11/12/2024 19:24, edited 2 times in total.
-
kuglanje_ze
#69417 Re: Zeničani
Oko čega se vi raspravljate.
Pa pogledajte ko je pisac članka i sve vam je jasno.
Pa pogledajte ko je pisac članka i sve vam je jasno.
- Laplace
#69418 Re: Zeničani
Članak jeste smeće i u to nema sumnje. Problem je što niko ne prenosi kompletne informacije, ne samo o ovome.belfy wrote: ↑11/12/2024 19:18interesantno, pa ti, izgleda, uopste nisi razumio o cemu ja pisem. ja pisem o nacinu na koji je ocajni clanak napisan, o novinarstvu... evo, pominjes stradale u NS, ajde da i to uzmem za primjer. recimo - da si citao Informer o toj temi i vjerovao u procitano kao sto to cinis sa ovim clankom vjerovatno bi se pitao cemu protesti ili mozda cak bio protiv istih... razumijes li sta zelim da kazem? ti si nakon citanja ONAKO napisanog clanka odmah bio za to da se djeca oduzimaju. zato te i postavih kao primjer ovdje, bas kao i vjesalicu. da jedno onakvo sranje od clanka moze dovesti do linca (bilo koga) ili pozivanja na isti. i to samo zbog toga sto citaoc ni ne razmislja o procitanom... jer novinar moze imati agendu ili motiv, ali to ide samo do jednog dijela, a nadalje je do citaoca...Laplace wrote: ↑11/12/2024 10:39A šta bi trebalo? Ne reagovati na nešto ovakvo? Čekati informacije koje neće doći?belfy wrote: ↑10/12/2024 22:23
upravo tako. reaguje se na napisano dok isto niko ne dovodi u pitanje. ti sebe vjerovatno smatras pametnim, jel? ali, evo, ti i dalje nastavljas po svome. "nekome ko izadje iz auta ba pred svojom djecom bode nekoga"... ni sekunde se ne zapitas zasto bi neko ko je sa porodicom u autu izasao u bodljavinu nozem. ti sada branis svoje misljenje koje si stekao kako? samo zato sto je neko napisao? znas kako izreka ide: "onaj ko vjeruje svemu sto procita treba prestati da cita.". ostatak tvoj napisanog ne zasluzuje to sto jesi nastavnice/profesore/akademski gradjanine. tebe sam samo uzeo za primjer i, vidi vraga, umjesto da pokazes suprotno ti, bukvalno, napises sve ono kako sam opisao, pa se jos vadis... a nije majka Muju klela sto je kockao...
e vidis, ova sumnja koja ti se ovdje javlja (podvuceno) je opet samo djelomicna, a i samo u svrhu samoodbrane. novinar pricu treba da prenese objektivno koliko je to moguce. ako on nekoga (ko god to bio) okarakterise sa "pomahnitali", a drugu stranu (koja god to bila) sa "ne bi mrava zgazili" tu nema price o objektivnom i neovisnom, nego debelo pristrasnom. ako je taj dio jasan, a valjda do sada jeste, jer ga ponavljam treci put, onda se istinitost cijele prenesene price dovodi u pitanje, jel tako?
i, ne vidim da ovdje iko pravda ili "razumije" nasilnike. citas nesto sto nije napisano. ko je napisao nesto takvo? ovdje sam ja poceo pricu o tome da novinar ne prenosi vijest nego sudi. dakle, prvo je pristrasan, pa sto uz to i patetise, a sto onda implicira da mozda i laze. i ja sam vijest otvorio i procitao da bih nesto saznao, sto takodjer vec rekoh. samo sam nakon toga ispricao koliko sam se razocarao i zasto. i, nemoj da se vrtimo u krug da se moram ponavljati, jer vise necu. dosta brate. ako ne shvatis ni ovaj put o cemu govorim onda zaista bi trebalo da prestanes citati.... a ako volis ponavljanje onda radije procitaj ponovo sve od mog prvog posta povodom ovog clanka na ovoj temi.
pozdrav![]()
A morali bi me ili napiti ili drogirati ili oboje pa da čitam Informer.
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#69419 Re: Zeničani
Ajd nastavite to na "Elektronski i stampani mediji" jer apsolutno vasa rasprava nema veze sa Zenicom
-
nauticamid
#69420 Re: Zeničani
Kakva se nesreca dogodila iznad kruznog u radakovu, pa tamo prema babinoj rijeci veceras oko 9, zna li neko?
- ShnjaZZZ
#69421 Re: Zeničani
Ja sam prolazio, izgledalo je bezazleno ali eto dvije osobe su prevezene u bolnicu.nauticamid wrote: ↑11/12/2024 23:34 Kakva se nesreca dogodila iznad kruznog u radakovu, pa tamo prema babinoj rijeci veceras oko 9, zna li neko?
https://www.072info.com/nesreca-u-zenic ... 69op8g66rc
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#69423 Re: Zeničani
Jos da se oni kucerci preko puta, gdje je trebao biti Mek Dolanc
polupaju i uz obnovu Rudara, ovaj dio grada ce biti bombona
- xPaco1337
#69424 Re: Zeničani
Ona stara opština tj sad je boračka je isto haos. Bolje da su neki muzej napravili sa vozovima, ćiru smjestiti unutra i sl. Kad već bila stanica prije. I naravno vanjski malo obnoviti da je na stari fazon ali da fasada nekom ne ubije i sl 
-
kakavdanakneiskustvu