hostapler wrote:Najveća kradja je bila u Orašju, prebili ekipu Zrinjskog i kad je Baka izveo ekipu, oduzeli im bodove i Sarajevo na kraju uzelo titulu.

Moderators: Charuga, Tomahawk11
hostapler wrote:Najveća kradja je bila u Orašju, prebili ekipu Zrinjskog i kad je Baka izveo ekipu, oduzeli im bodove i Sarajevo na kraju uzelo titulu.

Sa 3 boda iz te utakmice + 1 oduzeti, Zrinjski bi bio prvak ne Sarajevo. If ju nou vat aj minLogovan wrote:Ja, i?hostapler wrote:Najveća kradja je bila u Orašju, prebili ekipu Zrinjskog i kad je Baka izveo ekipu, oduzeli im bodove i Sarajevo na kraju uzelo titulu.
jadno Sarajevo, uvijek njima uzmuBlueBlood wrote:hostapler wrote:Najveća kradja je bila u Orašju, prebili ekipu Zrinjskog i kad je Baka izveo ekipu, oduzeli im bodove i Sarajevo na kraju uzelo titulu.
Tako i ja mogu reći da smo oštećeni za npr. samo dva boda, remizirali, a trebali pobijediti. Znači Zrinjski opet ne bi bio šampion.hostapler wrote:Sa 3 boda iz te utakmice + 1 oduzeti, Zrinjski bi bio prvak ne Sarajevo.Logovan wrote:Ja, i?hostapler wrote:Najveća kradja je bila u Orašju, prebili ekipu Zrinjskog i kad je Baka izveo ekipu, oduzeli im bodove i Sarajevo na kraju uzelo titulu.
Jesi ti razmišljao o karijeri stand-up komičara?Logovan wrote: Tako i ja mogu reći da smo oštećeni za npr. samo dva boda, remizirali, a trebali pobijediti. Znači Zrinjski opet ne bi bio šampion.
ultima_palabra wrote:Jesi ti razmišljao o karijeri stand-up komičara?Logovan wrote: Tako i ja mogu reći da smo oštećeni za npr. samo dva boda, remizirali, a trebali pobijediti. Znači Zrinjski opet ne bi bio šampion.
gore je tast nije punacTomahawk11 wrote:I šta sad, mi naštimali da ovi iz Orašja istuku Zrinjevce na terenu, pa da mi uzmemo titulu?!
Fakat neko vjeruje u to?!
Ne mogu doći na red od tebe.ultima_palabra wrote:Jesi ti razmišljao o karijeri stand-up komičara?Logovan wrote: Tako i ja mogu reći da smo oštećeni za npr. samo dva boda, remizirali, a trebali pobijediti. Znači Zrinjski opet ne bi bio šampion.
Džabe kolači i sok, sve neke ružne uspomene za poklonplain vanilla wrote:ccc, kakvi ste, nikad vise vas nece zvati na rodjendan
Bolje što nisi, vjeruj mi.Logovan wrote:Ne mogu doći na red od tebe.ultima_palabra wrote:Jesi ti razmišljao o karijeri stand-up komičara?Logovan wrote: Tako i ja mogu reći da smo oštećeni za npr. samo dva boda, remizirali, a trebali pobijediti. Znači Zrinjski opet ne bi bio šampion.
Pa evo vjeruju hostapler, ultima i Blood.Tomahawk11 wrote:I šta sad, mi naštimali da ovi iz Orašja istuku Zrinjevce na terenu kako bi oni napustili isti, pa da mi uzmemo titulu?!
Fakat neko vjeruje u to?!
Je li i ove godine na nas red? Da znam, da se pripremim za proslavu.sumirprimus wrote:sto je smijesno, na vas red bio. taman vam mjera kako su vam i prepisali svako 7 godina? jestel popravili prosjek?
sve kako sam i govorio
da snimim post za proljeca. charuga ne brisiTomahawk11 wrote:Je li i ove godine na nas red? Da znam, da se pripremim za proslavu.sumirprimus wrote:sto je smijesno, na vas red bio. taman vam mjera kako su vam i prepisali svako 7 godina? jestel popravili prosjek?
sve kako sam i govorio
Ma snimaj šta hoćeš, nego de odgovori.sumirprimus wrote:da snimim post za proljeca. charuga ne brisiTomahawk11 wrote:Je li i ove godine na nas red? Da znam, da se pripremim za proslavu.sumirprimus wrote:sto je smijesno, na vas red bio. taman vam mjera kako su vam i prepisali svako 7 godina? jestel popravili prosjek?
sve kako sam i govorio
Teško, fali vam mutikaša... prvo su bili Mućo i Ćelo, pa onda Ibrak i Dino. Ne vidim Sabrinu u toj ulozi.Tomahawk11 wrote:Je li i ove godine na nas red? Da znam, da se pripremim za proslavu.sumirprimus wrote:sto je smijesno, na vas red bio. taman vam mjera kako su vam i prepisali svako 7 godina? jestel popravili prosjek?
sve kako sam i govorio
Kako rekoh, smiješni likovi.ultima_palabra wrote: Bolje što nisi, vjeruj mi.