Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
r_faruk

#69401 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by r_faruk »

Usput bi trebalo zavrsiti barem kakav kurs vezan za "IT" tehnologije jer nema smisla da ti usluga fercera bez problema, a vjerovatno bi trebalo izmijeniti i par linija koda..... Nisam u BiH trenutno, bas me zanima kakva mi je situacija s kablovskom.

Ono sto mi je zanimljivo je sljedece:
Pretplatnik sam HS kablovske koja je u vlasnistvu telemach-a. Sve poteskoce koje bi se eventualno javile bih trebao da rjesavam sa telemahom. Ne daju mi da kupim dodatni paket kanala bez potpisivanja ugovora sa telemachom. Medjutim, ubacuju i izbacuju kanale na mom kablovskom paketu, mislim promotivne, bez ikakvih problema. Dakle mogli bi mi prodati npr. arene i ja bih im bez problema to platio, al' ne moze, odnosno ne daju.... Sve te kanale imam na listi kanala, ali su zakljucani. Pretpostavljam da bi oni poslali informaciju CI modulu da to otkljuca i da bi onda sve radilo......
Dakle, ne zelim uzeti niti jedan paket iz telemacha jer su losi i ne nude ono sto trenutno imam. Zelim da dogradim ono sto trenutno imam , a ako potpisem ugovor sa telemach-om izgubicu ono sto trenutno imam i dobiti 20megabita interneta koji mi ne trebaju......
Forumerrer

#69402 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Forumerrer »

pici wrote:znaci ugovor koji sam potpisao ove godine u prvom mjesecu, ne mogu imati pink kanale, nego moram ponovo obnoviti ugovor :shock: zaista supacki od telemaha... ovo sto sad radite je bezobrazluk
Samo navlace na obnavljanje ugovora, po mogucnosti uz prelazak na veci paket. I onda u te 2 godine sloze 2 povecanja cijena i jos ako si imao nekih pogodnosti poveca ti se racun za 20-30%.

Odlicna politika Telemacha, vrhunski marketing. Za sad to opravdavaju odlicnom uslugom, ali za 5 godina bi se svi mogli zapitati kako to da nam redovno dolaze racuni veci od 100 km za prosjecnu uslugu...
rizibizi

#69403 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by rizibizi »

Telemach wrote: @rizibizi,
Primjedbu na rad uposlenika možete dostaviti u pp. Naš cilj je zadovoljstvo korisnika, a profesionalan odnos uposlenika u interesu kompanije, te ćemo izvršiti detaljne provjere.
Neka hvala, da ja tamo nekog jebivjetra nosim na dusi. Ovo je vise bio savjet poslodavcu da pazi sta prima jer je to prvi kontakt s klijentom. Hvala u svakom slucaju.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#69404 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Bobi »

Šta je ovo sve potelemahnitalo :mrgreen: , uzgred što nema signala ni za šta makar kod mene u Zenici, jel to nešto čačkate ili vam je neko precviko kablove :mrgreen: ?
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#69405 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by un1ted »

Ako neces da ga prijavis, onda nemoj javno ni da se zalis. Ako neko ne radi posao, treba mu dati sansu da ispravi gresku, a ako ponovi, noga u guzicu.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#69406 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pici »

Forumerrer wrote:
pici wrote:znaci ugovor koji sam potpisao ove godine u prvom mjesecu, ne mogu imati pink kanale, nego moram ponovo obnoviti ugovor :shock: zaista supacki od telemaha... ovo sto sad radite je bezobrazluk
Samo navlace na obnavljanje ugovora, po mogucnosti uz prelazak na veci paket. I onda u te 2 godine sloze 2 povecanja cijena i jos ako si imao nekih pogodnosti poveca ti se racun za 20-30%.

Odlicna politika Telemacha, vrhunski marketing. Za sad to opravdavaju odlicnom uslugom, ali za 5 godina bi se svi mogli zapitati kako to da nam redovno dolaze racuni veci od 100 km za prosjecnu uslugu...

maloprije ih zvao i neki momak me skinu ono ko potpisao si desetak dana prije promocije pinka i nemozes dobiti bez novog ugovora i ja jos budala predjoh na veci paket... a hbo premium ko kita ti... javio sam telemahu na PePe... jer ako odem dole bice belaj... ne volim da me prave budalom, ako posteno placam, hocu i postenu uslugu, ako si dzukac ja sam jos veci...
aditon

#69407 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

brine li ikoga u telemachu sve veći broj nezadovoljnih korisnika?

#putevimaBHTelecoma
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#69408 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pici »

vkmiro wrote:Pitanje za Telemach:
Šta dobijem ako evo danas obnovim svoj Duo Net Grande paket?

upravo i mene interesuje to novo potpisivanje ugovora... dali se i cijena 12mjeseci spusta il samo se dobiju pinkovi...
Bobi
Forum administrator

#69409 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Bobi »

Ma ima tam par teta koje mogu odobriti na pr. ako si 10 dana ranije potpisao, ovi obicni operatori ne, samo poshalji zahtjev ono bla bla..ja vas volim, najbolji ste, dugogodisnji pretplatnik, žena galami na mene, i tako to, par lijepih rijeci i mislim da ce ti odobriti :mrgreen: .
Radar71

#69410 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Bobi wrote:Ma ima tam par teta koje mogu odobriti na pr. ako si 10 dana ranije potpisao, ovi obicni operatori ne, samo poshalji zahtjev ono bla bla..ja vas volim, najbolji ste, dugogodisnji pretplatnik, žena galami na mene, i tako to, par lijepih rijeci i mislim da ce ti odobriti :mrgreen: .
:lol: :lol:
pravda za Picia :sax:
vkmiro

#69411 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by vkmiro »

pici wrote:

upravo i mene interesuje to novo potpisivanje ugovora... dali se i cijena 12mjeseci spusta il samo se dobiju pinkovi...
Nešto sporo odgovaraju :?
Telemach

#69412 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

vkmiro wrote:
pici wrote:

@vkmiro,
Imate pp :)
Telemach

#69413 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

pici wrote:

@pici,
Ugovor ste nedavno obnovili. Dostavite nam u pp malo više informacija. Da li želite prelazak na veći paket?
Telemach

#69414 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Bobi wrote:Šta je ovo sve potelemahnitalo :mrgreen: , uzgred što nema signala ni za šta makar kod mene u Zenici, jel to nešto čačkate ili vam je neko precviko kablove :mrgreen: ?
@Bobi,
Izvinjavamo se zbog poteškoća. Kolege rade na otklanjanju istih. Zamolit ćemo za samo malo strpljenja.
vkmiro

#69415 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by vkmiro »

Nešto sporo odgovaraju :?[/quote]

@vkmiro,
Imate pp :)[/quote]

Nemam :-D
Bobi
Forum administrator

#69416 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Bobi »

Telemach wrote:
Bobi wrote:Šta je ovo sve potelemahnitalo :mrgreen: , uzgred što nema signala ni za šta makar kod mene u Zenici, jel to nešto čačkate ili vam je neko precviko kablove :mrgreen: ?
@Bobi,
Izvinjavamo se zbog poteškoća. Kolege rade na otklanjanju istih. Zamolit ćemo za samo malo strpljenja.
Muški dio je strpljiv, ženski nije :mrgreen: .
Bobi
Forum administrator

#69417 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Bobi »

vkmiro wrote:Nešto sporo odgovaraju :?
@vkmiro,
Imate pp :)[/quote]

Nemam :-D[/quote]
Haj a da ti je tražila sliku :mrgreen: ?
Nestala u reakciji

#69418 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Nestala u reakciji »

Pitanje za telemah.
Da li vi sami aktivirate pink paket ili se isti mora aktivirati ako se zeli,nakon promotivnog perioda,pozivom na broj?
Super Genijalac

#69419 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Super Genijalac »

Na koji način zabranit da se gleda VOD?

Dakle kada se pritisne VOD dugme da izbaci ukucavanje šifre ili da potpuno onemogući pristup?
Telemach

#69420 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Nestala u reakciji wrote:Pitanje za telemah.
Da li vi sami aktivirate pink paket ili se isti mora aktivirati ako se zeli,nakon promotivnog perioda,pozivom na broj?
@Nestala u reakciji,
Potrebno je potpisati ugovor u najbližem korisničkom centru.
Telemach

#69421 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Super Genijalac wrote:Na koji način zabranit da se gleda VOD?

Dakle kada se pritisne VOD dugme da izbaci ukucavanje šifre ili da potpuno onemogući pristup?
@Super Genijalac,
Možemo deaktivirati uslugu. Potrebno je samo da nam se javite u pp.
Telemach

#69422 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

vkmiro wrote:
pici wrote:

Zdravo vkmiro,
Ponudu smo Vam poslali u pp.
DON_eARL

#69423 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

Super Genijalac wrote:Na koji način zabranit da se gleda VOD?

Pa ima opcija da se unese pin kod kada hoćeš nešto da iznajmiš što se plaća. Promijeni pin kod, i neće niko moći iznajmljivati sadržaj bez tebe...
Foxx

#69424 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Foxx »

Korisnik sam Trio Grande paketa. Kakve pogodnosti imam ako predjem na Trio Grande Family?
damdam6

#69425 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by damdam6 »

MOLIM VAS sta je sa kanalima ma EONu?? Prevod tipa ceski masu kanala, crtani isto sihrnonizacija neka lijeva..a history ch(zuti) ne moze uopste..od juce traje to..
Locked