Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
sencobih

#69376 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

rizibizi wrote:Ne znam gdje nalazi ove uposlenike na prodajnim mjestima, jel ih gajgerovim brojacem trazite ili kako ali definitivno bi mogle malo da porade na ljubaznosti cast pojedinacnim primjerima kojih je sve manje. Lijepo mobilno i internet bankarstvo. A nekad se maksuz islo placat racune. :D Vidim sapunica bi po broju epizoda mogla prekucati LZN i Vizu za buducnost.
Meni su one uposlenice u filijali Stup sasvim OK, čak šta više vrlo su ljubazne i rade brzo. Druga priča je što vrlo često uvale samo jednu da radi pa se otegne red, ali uposlenica na šalteru nije kriva za to
lijepa u dusi

#69377 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by lijepa u dusi »

Koristi li iko eon.tv?

Prvo sto je usluga katastrofa, sve sto gledate naknadno ima greske u prikazivanju gdje je odredjene dijelove apsolutno nemoguce pogledati, jer na tim istim dijelovima konstantno vraca unazad.

A sad evo vidim, neke kanale koje sam regularno mogla gledati do juce, sad su zakljucali, kaze "niste pretplaceni na ovaj kanal".

Odron od usluge.
lijepa u dusi

#69378 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by lijepa u dusi »

Ah, sad vidjeh da se pisalo o Pink kanalima. Steta, Pink je imao nelos izbor filmova.

I dalje ostaje kritika za vec objasnjenu gresku u prethodnom postu.
CooK

#69379 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by CooK »

Pitanje za @Telemach a i ostale koji mozda znaju. Daljinski mi sinoc normalno radio i sad podjoh da gledam kablovsku a ono pola dugmadi ne radi. Nije ispadao, nije polivan i kao nov je a evo sad sam mu zamijenio i baterije ali opet isto. Pitanje je da li postoji neki reset ili nesto slicno za ovaj daljinski jer mi se cini kao da je nesto istripovao? :)
Video:
https://streamable.com/g8zz7
MTV

#69380 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

crnivrag wrote:.
AMC je manjinski vlasnik i Shorts TV kanala. Da je vecinski i on bi letio iz clanica UG.

https://shorts.tv/corporate

Eto postoji nada da AMC kanali prezive u TM jer nema obavijesti. Mada koliko mi se cini da su Klasik TV izbacili bez prethodnog obavjestenja ili ja nisam dobro upamtio.

Edit: Za Klasik TV su isto tako obavijestili unaprijed da ce ga kanal Cinestar Fantasy zamijeniti. Postoje velike sanse da TM BiH ostane sa AMC kanalima jer jedini nemaju tu obavijet o njihovom ukidanju.
Last edited by MTV on 02/08/2018 20:03, edited 1 time in total.
damdam6

#69381 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by damdam6 »

Na mobitelu EON history i jos neki kanali prevod na ceskom ako se ne varam..na laptopu je ok prevod..o cemu se radi..:/
Telemach

#69382 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

lijepa u dusi wrote:Koristi li iko eon.tv?

Prvo sto je usluga katastrofa, sve sto gledate naknadno ima greske u prikazivanju gdje je odredjene dijelove apsolutno nemoguce pogledati, jer na tim istim dijelovima konstantno vraca unazad.

A sad evo vidim, neke kanale koje sam regularno mogla gledati do juce, sad su zakljucali, kaze "niste pretplaceni na ovaj kanal".

Odron od usluge.
@lijepa u dusi,
Dostavite nam broj Ugovora i kontakt telefon u pp. Kolege će Vas pozvati i izvršiti provjere.
Telemach

#69383 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

CooK wrote:Pitanje za @Telemach a i ostale koji mozda znaju. Daljinski mi sinoc normalno radio i sad podjoh da gledam kablovsku a ono pola dugmadi ne radi. Nije ispadao, nije polivan i kao nov je a evo sad sam mu zamijenio i baterije ali opet isto. Pitanje je da li postoji neki reset ili nesto slicno za ovaj daljinski jer mi se cini kao da je nesto istripovao? :)
Video:
@CooK,
Zamjena fizički ispravnog daljinskog je besplatna i vrši se u najbližem korisničkom centru.
CooK

#69384 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by CooK »

Telemach wrote:
CooK wrote:Pitanje za @Telemach a i ostale koji mozda znaju. Daljinski mi sinoc normalno radio i sad podjoh da gledam kablovsku a ono pola dugmadi ne radi. Nije ispadao, nije polivan i kao nov je a evo sad sam mu zamijenio i baterije ali opet isto. Pitanje je da li postoji neki reset ili nesto slicno za ovaj daljinski jer mi se cini kao da je nesto istripovao? :)
Video:
@CooK,
Zamjena fizički ispravnog daljinskog je besplatna i vrši se u najbližem korisničkom centru.
Jahh da meni nije mrsko otici i cekati u redu samo radi toga. :) A jel to oni njih imaju uvijek u poslovnici i samo zamijene ili je potrebno nazvati i pitati imaju li ih na stanju?
Telemach

#69385 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

CooK wrote:
Telemach wrote:
Video:
@CooK,
Jahh da meni nije mrsko otici i cekati u redu samo radi toga. :) A jel to oni njih imaju uvijek u poslovnici i samo zamijene ili je potrebno nazvati i pitati imaju li ih na stanju?
@CooK,
Provjerit ćemo mi i javite Vam se sutra u pp sa povratnom informacijom.
CooK

#69386 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by CooK »

Telemach wrote:@CooK,
Provjerit ćemo mi i javite Vam se sutra u pp sa povratnom informacijom.
Hvala vam.
lijepa u dusi

#69387 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by lijepa u dusi »

Telemach wrote:
lijepa u dusi wrote:Koristi li iko eon.tv?

Odron od usluge.
@lijepa u dusi,
Dostavite nam broj Ugovora i kontakt telefon u pp. Kolege će Vas pozvati i izvršiti provjere.
Nema potrebe dostavljati broj ugovora jer se zalim na nesto sto se desava svima koji koriste ovu uslugu. Dakle, nije do uredjaja i nije do paketa, jednostavno vam lose funkcionise. Probajte kuci pregledati jednu vracenu epizodu i bice vam jasno o cemu se radi, mada sumnjam da vec niste upuceni.
vkmiro

#69388 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by vkmiro »

Pitanje za Telemach:
Šta dobijem ako evo danas obnovim svoj Duo Net Grande paket?
febo_acm

#69389 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by febo_acm »

Doticna se zali, ne zeli sa da joj se pomogne...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#69390 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pici »

znaci ugovor koji sam potpisao ove godine u prvom mjesecu, ne mogu imati pink kanale, nego moram ponovo obnoviti ugovor :shock: zaista supacki od telemaha... ovo sto sad radite je bezobrazluk
Benq

#69391 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

lijepa u dusi wrote: Dakle, nije do uredjaja i nije do paketa, jednostavno vam lose funkcionise. Probajte kuci pregledati jednu vracenu epizodu i bice vam jasno o cemu se radi, mada sumnjam da vec niste upuceni.
Sinoc sam pregledao epizodu SlucajeviX koja je bila u nedjelju, jutros sam testa radi vratio "Nad lipom 35" i nisam uocio ni najmanji problem. Moguce da je problem do tvog accounta, usput obrisi cache iz browsera, provjeri da li su datum i vrijeme tacni na racunaru..
Radar71

#69392 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

joj benq :lol: :lol:
čitaj malo ba na šta se žali :D
Benq

#69393 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Radar71 wrote:joj benq :lol: :lol:
čitaj malo ba na šta se žai :D
Procitao ovo (da je ne quotam)
Koristi li iko eon.tv?

Sta sam pogresno procitao :?
Qler

#69394 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Qler »

Nikom nista :D
Last edited by Qler on 03/08/2018 09:05, edited 1 time in total.
Radar71

#69395 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

eon TV
Benq

#69396 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

..
Last edited by Benq on 03/08/2018 09:06, edited 1 time in total.
Benq

#69397 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Radar71 wrote:eon TV
Napisala je "eon.tv" a to je link za web verziju. Ko sad ne cita :P
Qler

#69398 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Qler »

Benq wrote:
Qler wrote:Nikom nista
Jesi... trebao si uzivat a ne to ovdje napisat :mrgreen:

Brisi onda :D
Radar71

#69399 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Benq wrote:
Radar71 wrote:eon TV
Napisala je "eon.tv" a to je link za web verziju. Ko sad ne cita :P
Od kada je on ja kontao da je .ba :roll: :-)

btw i kod mene radi, sad bas provjeravao
Benq

#69400 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Radar71 wrote: Od kada je on ja kontao da je .ba :roll: :-)

btw i kod mene radi, sad bas provjeravao
Hehe nije .ba, uvijek je bio .tv :)

Ja sam sinoc pregledao emisiju, jutros malo gledao Nad lipom, sve ok. Tako da je kod nje nesto drugo u pitanju.
Locked