Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ko zna, jer sudeći po logici ako nema cijene uz paket da je besplatan, onda je i iPad isto tako besplatan za većinu korisnika. https://www.bhtelecom.ba/tablet-single. ... i1[uid]=47
S druge strane treba neko nekom šefiću u telecomu objasniti da je danas 25.02.2020 godine bolje nemati proizvod na stranici nikako nego sa polovičnim ili netačnim informacijama ili cijenama.
El clasico real-barcelona ne prenosi sport klub vec nova sport.E ovo je previse razumijem da prenose neke utakmice na Nova sport ali najkvalitetnije utakmice kao sto je el clasico moraju ici na sport klubu jer zbog toga i placamo.Zasto telekom placa milion maraka godisnje a ne mozemo gledati real barcelona.
tipler wrote: ↑25/02/2020 17:31 El clasico real-barcelona ne prenosi sport klub vec nova sport.E ovo je previse razumijem da prenose neke utakmice na Nova sport ali najkvalitetnije utakmice kao sto je el clasico moraju ici na sport klubu jer zbog toga i placamo.Zasto telekom placa milion maraka godisnje a ne mozemo gledati real barcelona.
Sport klub je otkupio prava za prenose utakmica Spanske i Engleske lige, Nova sport je kanal koji nije otkupio niti jedan sportski sadrzaj za prenos u BiH zvanicno.
Tako da je ovo sve lov u mutnom jer nam drzava takva da svako moze raditi sta mu je volja. I dok smo mi svi ovce i samo klimamo glavom
Ako je vjerovati ovom linku samo sport klub ima pravo da prenosi La Ligu
Ko zna, jer sudeći po logici ako nema cijene uz paket da je besplatan, onda je i iPad isto tako besplatan za većinu korisnika. https://www.bhtelecom.ba/tablet-single. ... i1[uid]=47
S druge strane treba neko nekom šefiću u telecomu objasniti da je danas 25.02.2020 godine bolje nemati proizvod na stranici nikako nego sa polovičnim ili netačnim informacijama ili cijenama.
Da li to onda vrijedi i ako smo vec uzeli neki uredjaj uz pretplatu? Ja sam uzela TV na 24 mjeseca. Ako jeste, bio bi mi taman poklon za nekoga u porodici...
kakaljin wrote: ↑25/02/2020 17:50
Sport klub je otkupio prava za prenose utakmica Spanske i Engleske lige, Nova sport je kanal koji nije otkupio niti jedan sportski sadrzaj za prenos u BiH zvanicno.
Tako da je ovo sve lov u mutnom jer nam drzava takva da svako moze raditi sta mu je volja. I dok smo mi svi ovce i samo klimamo glavom
Ako je vjerovati ovom linku samo sport klub ima pravo da prenosi La Ligu
Nije kupio konkretno Sport Klub nego United Media i oni mogu staviti utakmicu i na Pikaboo ako zele. Sad sto oni muljaju s Novom Sport koju ne daju nikome, to je stvar institucija koje ne rade svoj posao.
Imam moja tv net 4 i brzina je bila uvijek oko 30mbs. Zadnjih 7 dana je 5, konstanto, ni manje ni više. Jel moguće da su smanjili šta? Jel mogu gdje provjeriti kolika mi je brzina puštena?
TurboJa wrote: ↑24/02/2020 22:08
Ja koliko vidim nije greška. Čak je istaknuto da je posebna akcijska ponuda.
Evo i na stranici im stoji da je *Mjesečni dokup 30 dana - 25 KM - 200 min + 500 SMS + 10GB
I važi još do 03.03. https://www.bhtelecom.ba/vijest+M50f1a2e82af.html
To su dodali naknadno tek od 02. Februara pa zato nisam vidio, prije toga bile samo ove tri opcije za internet, mjesečne nije bilo pa sam zbog toga mislio da je greška kao što je bila greška na ovoj trećoj opciji u aplikaciji gdje je pisalo 20GB a ono ustvari 6GB 10 dana 6KM.
Vidim da je isti kod za aktivaciju(kao i kodovi za provjeru stanja) kao kod opcije "PAMETNO" 200 minuta 500 poruka 1000MB 25KM što znači da su izmjenili tu mjesečnu opciju i akcijski je pojačali
Pale Rider wrote: ↑25/02/2020 21:21
Imam moja tv net 4 i brzina je bila uvijek oko 30mbs. Zadnjih 7 dana je 5, konstanto, ni manje ni više. Jel moguće da su smanjili šta? Jel mogu gdje provjeriti kolika mi je brzina puštena?
Prvobresetuj ruter. Isključi pa ponovo uključi u struju.
Ako se ne popravi prijabi smetnju
Pale Rider wrote: ↑25/02/2020 21:21
Nazovi i prijavi da imas neki problem. Kod mene je MojaTV Net 4 i evo provjerio 50/8 zakucano kao i uvijek.