Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
to ti frajer sad?
vidicu te kad kola krenu nizbrdo hocel bit do zajebancije
nesto mi iskustvo na ovom forumu veli da neces
vidis kako sad plavaca nema, osim manijaka on je universum specificum
sumirprimus wrote:vise smo mi put bili nizbrdo nego vi. i vise smo put mi jebavali taj isti savez.
doduse na kraju vise je nas savez jebavo nego sve vas zajedno
Ja da sam na vasem mjestu, ja bih vratio onaj milion (1.000.000,00)KM sto ste dobili od drzave (u ovih osam mjeseci) da vide da ste ozbiljni!
Mozda se onda sta i promjeni!
Evo dajte mi vece kradje od strane saveza od sljedecih:
- Dodjeljena titula Brotnju iako smo po svim pravilima mi osvojili titulu
- Slučaj Sadovic, gdje nam nokautiraju igraca, mi izadjemo s terena, a oni Borcu dodijele 3 boda
- Slučaj Gavarić
- Ulete naši navijaci, ne napadnu nikog, pohapse ih - nas kazne (Po sjecanju, jel' ono dodijelise bodove Borcu?)
p.s. Sta je ono bilo kad nismo htjeli ljiljane skloniti pa je onaj kloc prekino utakmicu?
Ne govorim sad o sudijskim lakrdijama kojim su osteceni ama bas svi klubovi, nego o direktnom kriminalu od strane saveza.
sumirprimus wrote:vise smo mi put bili nizbrdo nego vi. i vise smo put mi jebavali taj isti savez.
doduse na kraju vise je nas savez jebavo nego sve vas zajedno
Ja da sam na vasem mjestu, ja bih vratio onaj milion (1.000.000,00)KM sto ste dobili od drzave (u ovih osam mjeseci) da vide da ste ozbiljni!
Mozda se onda sta i promjeni!
Pitar_na_motoru wrote:Evo dajte mi vece kradje od strane saveza od sljedecih:
- Slučaj Sadovic, gdje nam nokautiraju igraca, mi izadjemo s terena, a oni Borcu dodijele 3 boda
- Slučaj Gavarić
- Ulete naši navijaci, ne napadnu nikog, pohapse ih - nas kazne (Po sjecanju, jel' ono dodijelise bodove Borcu?)
p.s. Sta je ono bilo kad nismo htjeli ljiljane skloniti pa je onaj kloc prekino utakmicu?
Ne govorim sad o sudijskim lakrdijama kojim su osteceni ama bas svi klubovi, nego o direktnom kriminalu od strane saveza.
al vama povremeno i kompenziraju, nama nikad
mislim kad vec pricamo o ostecenjima al haj nejse.
Pitar_na_motoru wrote:Evo dajte mi vece kradje od strane saveza od sljedecih:
- Slučaj Gavarić
al vama povremeno i kompenziraju, nama nikad
mislim kad vec pricamo o ostecenjima al haj nejse.
Daj primjer vecih kradja od strane saveza od ove gore?
Zanemarimo sad sudijske lakrdije kojima su osteceni svi klubovi vise puta.
Dakle?
Pitar_na_motoru wrote:
Dakle?
svake godine nesto odrade. ljudi u savezu, dobro su se rasporedili i uhljebili i njima je dobro.
e sad, moje misljenje je da su i klubovi tu samo igracke, a da su igraci ove lapine u savezu, IMT i suti nek ne puca su parole.njima je dobro, imzejdu sebe se dogovaraju, nekad i zakrve, neko nekog prevari, dzungla.
naravno dodas nezaobilaznu politikcu konotaciju na sve to i kako neke stvari ne smijes dirat i dobijes sta dobijes.
mislio sam da smo bili blizu promjena kad je bilo ono sranje s kodrom, kad tad nije proslo nece nikad
Pitar_na_motoru wrote:
Dakle?
svake godine nesto odrade. ljudi u savezu, dobro su se rasporedili i uhljebili i njima je dobro.
e sad, moje misljenje je da su i klubovi tu samo igracke, a da su igraci ove lapine u savezu, IMT i suti nek ne puca su parole.njima je dobro, imzejdu sebe se dogovaraju, nekad i zakrve, neko nekog prevari, dzungla.
naravno dodas nezaobilaznu politikcu konotaciju na sve to i kako neke stvari ne smijes dirat i dobijes sta dobijes.
mislio sam da smo bili blizu promjena kad je bilo ono sranje s kodrom, kad tad nije proslo nece nikad
Znaci nemas primjere.
Hvala.
A da je savez kriminalna organizacija to sma napisao u svom prvom postu.
cuj nemam primjere pa nas od slucaj velez handre i ne vade.
primjer su komplet sezone zadnjih 15 20 godina
a neces navest primjere kad ste uzeli titulu/e kad su vas ispostovali
Last edited by sumirprimus on 24/10/2018 09:55, edited 1 time in total.