I uopće ova politika da Vam šaljem broj ugovora u pp je kontra komon sensa. Zašto? Zato što instant saznajeteTelemach wrote:Zdravo johnnykola,johnnykola wrote:Koja je ovo nebuloza s obnovom Pink paketa. Navukli nas s HS-a, nakon dva mjeseca ukinuli haman sve muzičke kanale i sad ova nebuloza:
Zamolićemo Vas za broj Ugovora.
za ime iza mog nicka na forumu Klixa. Jeste vi čuli za GDPR uredbu, koja se kod nas ne primjenjuje, ali bude
uskoro? Odem do vas direktno nije problem, a definitivno ha se pojavi bolji operter Telemachu je nogica iz moje
kuće. Ovdje ljude prozivati šta i kako gledaju, izuzetno profesionalno. Znate li koji je haos nastao kad sam bio
u Beogradu i sad u Mekdonaldsu žemska mušteriji završava narudžbu, sve završeno i pita na kraju: "Hoće li to gospodinu
biti dovoljno." Najebo joj se i oca i majke šefa zvao, haos trajao pola sata.
I sad neko plaća kenjažu od kanala, te Pinkove i još tu mizeriju ukinete i još komentarišete "Vidi, Mojmir gleda Pink kanale."
U Bosni nema puno stanovnika. Imate one koji nemaju kablovsku, imate one koji su riješili sve kupe ključeve direktno
preko satelitske gledaju TV, imate one na Mojoj TV, dakle, ostatak nekih milion pretplatnika ako imate i toliko svakog
bi trebali znati u glavu i lizati mu muda da ostane vaš mušterija. Vremena se mijenjaju ko zna kako ćemo
gledati TV za godinu, a ne pet-šest. Hoće li biti tad posla za vas na Klix forumu ljude prozivati šta i kako gledaju?
Dakle, s HS-a morao preći na Telemach: veća cijena koliko se sjećam 10KM, brži internet
nešto promo ne promo sportski kanali (koji me ne zanimaju) i muzički. Nakon dva mjeseca
ili pol godine ukinuti mi haman svi muzički, Sad ovo s Pinkom. Ionako gledam i u to nemate pravo
ulaziti jer plaćam ful uslugu samo pet-šest kanala nekad se zalomi kenjaža od Pinka
i sad ukidaj i to. U Bosni neće biti više stanovništva u narednom periodu, bit će ga manje,
dakle kad ja odem u kafanu i kažem tako Telemach ovom i ovom da gleda Pink kanale
nekom će ostati u malom mozgu i kod razvoja negativne situacije s Telemachom
dobro će produmati šta i kako će dalje.
Odoh sad upaliti telku i vdijeti jeste li mi ukinuli kanale.