Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
archi_a

#69276 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

DonieBrasco wrote:Vidjet cete da ce Dodik iz ovoga da ostvari pobjedu na neki nacin, a SDA standardno poraz.
Sve su pobede, srpske! Zar to nismo davno naučili! Normala! :lol:
mO k3

#69277 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Zgovno nam se predsjednik
Maraschino

#69278 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

mO k3 wrote:Zgovno nam se predsjednik
Stigli problemi a on ih sve manje moze kontrolisati.
Proslo vrijeme kada ih je on smisljao a sada to drugi rade. Defanziva, sta's.
asker

#69279 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

Sve ja moram :roll:
Pa ima ljudi koji ne gledaju te imperijalisticke okupatorske televizije vec jedino ovdje dodju da udahnu dasak mudrosti voljenog Precednika!

glockov kolac

#69280 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by glockov kolac »

mO k3 wrote:Novo ime manjeg bih entiteta ?? Sjeverna Bosna ?
Nek se zove Republika Sjeverna!
Maraschino

#69281 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Dodik je rekao da se na američkoj crnoj listi nalazi zbog toga što je podržavao kandidaturu Donalda Trampa za predsjednika SAD. "Amerikancima ne odgovara ono što mislim", kaže Dodik.
On je podsjetio da je, zahvaljujući vetu Rusije, spriječeno da na inicijativu Velike Britanije Savjet bezbjednosti UN proglasi Srbe "genocidnim narodom".
:lol: :lol:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#69282 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Maraschino wrote:
Dodik je rekao da se na američkoj crnoj listi nalazi zbog toga što je podržavao kandidaturu Donalda Trampa za predsjednika SAD. "Amerikancima ne odgovara ono što mislim", kaže Dodik.
On je podsjetio da je, zahvaljujući vetu Rusije, spriječeno da na inicijativu Velike Britanije Savjet bezbjednosti UN proglasi Srbe "genocidnim narodom".
:lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Presudnu Guardianovu podršku Donaldu Trampu u izbornoj utrci,"Deep state" mu nikada nije oprostila.Amerikance boli Guardianova borba
za slobodu govora i mišljenja. :mrgreen:
dezurni_ucenik

#69283 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dezurni_ucenik »

Kako mu ono Zukic rece na opasku kako gdje god da ode ne voli da mu neko kaze da je Bosanac: Pa kako onda kazes ja sam republika srbin :lol:
notsure

#69284 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by notsure »

dezurni_ucenik wrote:Kako mu ono Zukic rece na opasku kako gdje god da ode ne voli da mu neko kaze da je Bosanac: Pa kako onda kazes ja sam republika srbin :lol:
Nije nego републикосрпсканац
archi_a

#69285 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Tužba bi trebala ići i za ovo, jer dolazi od nekog ko predstavlja ili je predstavljao jedan dio BiH... Direktno, otvoreno, javno, uživo na tv-u. Kaže Zukić:" Banjaluka je i moj grad", kaže mu Milorad, parafraziram: "Čiji grad?!? Tvoj?!? Tvoj nije sigurno. Hahahahha. Možeš ti to u duši, al u Banjaluci je sad nova situacija, novi momenti! Probaj to u Banjaluci! Ne, ne, to si se ti malo zbunio. Pusti kraju. Nije Banjaluka tvoja! Čuj njegova. Haha"
A ustav kaže da su i srbi i bošnjaci i hrvati i svi ostali jednako konstitutivni na cijelom prostoru BiH i imaju sva prava. Ovo treba kao klip da se vrti non stop. Ovo nije "verbalni delikt", i nije prvi put da šalje ovakvu ili slične poruke u javnost! Ovo je poruka svim nesrbima da nisu dobrodošli i ovo je poruka svakom nastranom papku da može neometano provocirati ili zastrašivati povratnika bošnjaka ili hrvata na svakom pedlju entiteta pi si.
Acid25

#69286 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

"Ovo je rušenje ustavnog i dejtonskog poretka BiH. Ovo je tačka preko koje se ne može preći i ja je neću preći. Ne želim da neko na ovaj način omalovažava Republiku Srpsku. Nećemo čekati odluku Ustavnog suda, tražit ćemo svoje prijatelje, ja sam već kontaktirao neke", poručio je Dodik.
Image
Image
vatrogasac

#69287 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

I ovaj Zukić dok nije rasplakao predsjednika nije se htio odustati. :oops:

Image
archi_a

#69288 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Vidi Mile, spusti malo loptu. Oguli jabuku. Polako.
Zašto ovo kažem?
Najjednostavniji način da se ukine Republika Srpska jeste tako što bi Narodna skupština Republike Srpske usvojila akt o nezavisnosti.

Šta bi se tada desilo?

1. Ti kažeš Mile da bi preko noći uspostavio granicu; Ajde da kažemo da bi onda i Federacija postavila bodljikavu žicu na entitetskoj liniji.

2. Pošto je Brčko po ustavu u zajedničkom vlasništvu oba entiteta (a za te amandmane oko Brčkog je SNSD glasao), pa u Brčkom ne postoji nikakva linija razgraničenja definisana, što znači da u Brčkom već sutradan počinje rat, a Republika Srpska ostaje podijeljena na dva dijela;

3. Bez obzira da li bi rat bio samo u Brčkom ili bi se proširio po cijeloj dužini entitetske linije, u oba slučaja imas banjalučku regiju stisnutu izmedju Federacije i NATO države Hrvatske, pa ti vidi šta ćeš i kako ćeš;

4. Zapadne sile bez Rusije bi zaključile da tvoj akt o nezavisnosti predstavlja kršenje Dejtonskog sporazuma, a pošto je to mirovni sporazum, onda bi zapad okrivio Republiku Srpsku za početak rata, jer kad poništiš mirovni sporazum onda ostaje samo kontra tome, a to je rat;

5. Rusija bi sigurno rekla da zapad nije u pravu;

6. Ti bi onda rekao da Republika Srpska nije prva počela nego je to uradila SDA tako što je kod Ustavnog suda pokrenula inicijativu za izmjenu imena Republike Srpske, ali to ne bi bila tačna tvrdnja, jer pokretanje bilo kakve inicijative pred Ustavnim sudom u pravnom smislu ne predstavlja kršenje Dejtonskog sporazuma;

7. Tu bi se onda završila rasprava oko toga i onda bi NATO dao ultimatum da povučeš akt o nezavisnosti u roku od recimo 15 dana ili oni iz NATO zemlje Hrvatske dolaze preko Save u Laktaše da te potraže;

8. Rusija bi se žestoko usprotivila ovoj namjeri NATO pakta i stavila bi tačku dnevnog reda u Savjetu bezbjednosti UN-a;

9. U Savjetu bezbjednosti bi svako drvio svoju priču, završilo bi se vetom, nema veze dal' vetom Rusije ili Amerike, sve u svemu trla baba lan;

10. Nakon toga kreće real politika, a to znači da se vidi ko je jači na terenu, tada više nema nadmudrivanja. NATO ulazi, u tom trenutku bi vjerovatno i Federacija iskoristila priliku da i ona krene odozdo, Rusija bi nastavila da vrišti ali ništa više od toga ne bi mogla da uradi;

11. Ti Mile nikako ne možeš biti neki novi Asad na Balkanu, jer Rusija nema kopnenu ni vazdušnu vezu sa Republikom Srpskom i Srbijom, jer su sve okolne zemlje u NATO paktu: Madjarska, Rumunija, Bugarska, Grčka, Albanija, Crna Gora, Italija, Austrija, Hrvatska - znači obruč NATO snaga; U Siriji Rusija ima svoju bazu i nesmetano dejstvuje oružanim snagama, a do tebe Putin i Lavrov ne mogu da dođu ni na kafu dok im NATO ne odobri prelet aviona;

12. Znači Mile ovaj obruč i ofanzivu ne možeš izdržati, a to bi bila ujedno zgodna prilika NATO paktu da te primora da potpišeš reviziju Dejtonskog sporazuma bez entiteta. Tu se više ne bi pričalo o imenu, entitetskom glasanju i sl., nego bi tu sve otišlo. Tako je i Slobo u Kumanovu potpisao za Kosovo;

13. Znam da ćeš ti sad reći da bi Srbija pomogla Republici Srpskoj, ali ni to ne daje nikakvu snagu protiv NATO pakta. Ako bi se Srbija i umješala, a ne bi, NATO pakt bi zgnječio i Srbiju, jer je vojna moć NATO pakta tolika da je smiješno uopšte pomišljati da Srbija i Republika Srpska mogu parirati; Da Rusija ima pristup ovom prostoru, to bi bila druga priča, nešto slično kao u Siriji, ali pošto Rusije ne može biti tu, onda je ovako kako pišem;

14. Šta možemo zaključiti iz ovoga? Znamo svi da ovo SDA sad zateže situaciju zbog toga što ispada iz vlasti na puno mjesta u Federaciji i što se plaši toga. SDA-u odgovara da ti Mile što žešće cirkuzaš, ne bi li kako ona u tom metežu ostala na vlasti. Ali Mile ne možeš ti jedini ispasti budala pa odgovarati brutalnim kršenjem Dejtonskog sporazuma koji će izazvati ovaj redoslijed koraka kako napisah;

15. Ako hoćeš da se prepucavaš ne smiješ koristiti prekomjernu silu, smisli i ti neke začkoljice pa zateži, podnosi nekakve prijave i apelacije za koješta, basta tebi to, smislićeš ti svašta kad hoćeš. Ne sumnjam da će tu biti i dobrih provala;

Neko će sad reći što sam se nakačio da komentarišem kad znamo da nas svaki put političari zamajavaju ovim temama i prije i posle i između izbora. Ima i ta mjesta, ali ipak treba pojašnjavati situaciju jer ipak su to Balkanci, a to znači da ima i neuračunljivosti i neracionalnog razmišljanja. A da ne pričam da su to uglavnom i lopovi javnih para iz budžeta...
:lol: joj Bajića Bojana što kvari zabavu
Maraschino

#69289 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

archi_a wrote:Tužba bi trebala ići i za ovo, jer dolazi od nekog ko predstavlja ili je predstavljao jedan dio BiH... Direktno, otvoreno, javno, uživo na tv-u. Kaže Zukić:" Banjaluka je i moj grad", kaže mu Milorad, parafraziram: "Čiji grad?!? Tvoj?!? Tvoj nije sigurno. Hahahahha. Možeš ti to u duši, al u Banjaluci je sad nova situacija, novi momenti! Probaj to u Banjaluci! Ne, ne, to si se ti malo zbunio. Pusti kraju. Nije Banjaluka tvoja! Čuj njegova. Haha"
A ustav kaže da su i srbi i bošnjaci i hrvati i svi ostali jednako konstitutivni na cijelom prostoru BiH i imaju sva prava. Ovo treba kao klip da se vrti non stop. Ovo nije "verbalni delikt", i nije prvi put da šalje ovakvu ili slične poruke u javnost! Ovo je poruka svim nesrbima da nisu dobrodošli i ovo je poruka svakom nastranom papku da može neometano provocirati ili zastrašivati povratnika bošnjaka ili hrvata na svakom pedlju entiteta pi si.
Koja budala.

Ima ovdje momaka koji bi to mogli obraditi pa da sirimo dalje. Njemu smijesno a povratnicima i drugima zalosno. Novi Hico.
argyle

#69290 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by argyle »

Pitam se prati li Mile desavanja u Venecueli..
mayab

#69291 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

argyle wrote:Pitam se prati li Mile desavanja u Venecueli..
Jel zabrinut :?: :idea:
Acid25

#69292 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Ovaj Bake stvarno nema obraza. Koji je on bre da Guardianu drži lekcije iz ponašanja?
Halo, jesi li normalan Bake?!?
Guardian i Putin ti rasture tzv. BiH za 12 sati. Nemoj se zajebavati.

Ako dođe do rata Guardian će sam osvojiti Brčko, opremljen samo praćkom i flašom brlje.
Crknite dušmani. :izet:
RasAlGhul

#69293 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by RasAlGhul »

Samo da nam Predsjednika ne spuca hercika, navalio tzv. NATO, Bakirove džihatlije, ovi tzv. skupovi po Banjaluci :bih:
zrakomlat

#69294 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zrakomlat »

japin_mutapi wrote:Predlažem da se ova tema vrati na mjesto gdje je bila ranije, na forum Politika.

Ko je ZA?

:bih:
:thumbup:
mayab

#69295 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

zrakomlat wrote:
japin_mutapi wrote:Predlažem da se ova tema vrati na mjesto gdje je bila ranije, na forum Politika.

Ko je ZA?

:thumbup:
problemnatravunu

#69296 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

Image
mO k3

#69297 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Ja predlažem da gospodin , predsjednik Milorad Dodik ima sam svoj podforum ??
djkurt

#69298 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by djkurt »

mO k3 wrote:Ja predlažem da gospodin , predsjednik Milorad Dodik ima sam svoj podforum ??
Pa i ja smatram da bi za našeg predsjednika to bilo u skladu sa likom i djelom.
Tipicoti

#69299 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tipicoti »

Napravio Bakir "paradrzavni" udar u tzv. RS :D
Tipicoti

#69300 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tipicoti »

Otvorite novu temu Milorad Dodik ALL ABOUT Vol.2 na forum Politika :wink:
Locked