Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote:
pa kakvi ste vi kad nas onakve raspale ne mozete cisto dobit, i dobro je nala reko ne bi nam cista gola iz igre dali da se igra jos dva dana
Jesmo vas pobijedili dva puta? Jesmo.
Jeste li zabili makar jedan gol u dvije utakmice? Niste.
Ako smo mi za 8:0, zapitaj se onda kakvi ste vi. Sve i da je bio remi na Koševu ili čak poraz, mi smo prvi na tabeli, pa se sad opet zapitaj kakvi ste vi.
sumirprimus wrote:
pa kakvi ste vi kad nas onakve raspale ne mozete cisto dobit, i dobro je nala reko ne bi nam cista gola iz igre dali da se igra jos dva dana
Jesmo vas pobijedili dva puta? Jesmo.
Jeste li zabili makar jedan gol u dvije utakmice? Niste.
Ako smo mi za 8:0, zapitaj se onda kakvi ste vi. Sve i da je bio remi na Koševu ili čak poraz, mi smo prvi na tabeli, pa se sad opet zapitaj kakvi ste vi.
ma mi smo losi al jedan onaj odbijanac i plus ofsaj ponisten go penal u drugoj za svaki slucaj linija prolic banjac petrovic
plain vanilla wrote:
Pa ponovili utakmicu i opet vas dobili. Trebali igrati dok vi ne pobijedite?
Ili hoces da kazes da su sudije lopovi, gluho bilo
Utakmica je ponovo odigrana zbog lopovluka i kradje u savezu, a protiv FK Sarajevo.
Dakle, danas se na savez zale ljudi za ciji klub se desila najveca kradja u istoriji fudbala u BiH.
Licemjerno.
Pa vi tvrdite da su njihove rijeci svetinja. Kad tamo neki lik iz Saveza kaze da je bio prekrsaj, vi svi aminate. Kad je na vasu stetu, onda lopovi.
Morate se dogovoriti.
plain vanilla wrote:
Pa vi tvrdite da su njihove rijeci svetinja. Kad tamo neki lik iz Saveza kaze da je bio prekrsaj, vi svi aminate. Kad je na vasu stetu, onda lopovi.
Morate se dogovoriti.
plain vanilla wrote:
Morate se dogovoriti.
Procitaj sta sam ja na ovu temu rekao.....
Ma ko ce vas upratiti, vidi koliko je Pitara
Ja sam na vas ulozila pare, a vi tu izvodite bijesne gliste
Nego, hajmo ljudi rucati i odmoriti, pa cemo se kasnije svadjati
hehe samo prospite titulu na proljece a prosucete...
a nek se za dva kola okrene vidicemo price
krv na slamcicu ne pijukat nego srkat
jer vi ste divoviii