Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Leith Abou Fadel @leithfadel 11m11 minutes ago
It's official: just spoke to a journalist with the 87th Brigade in Morek - the SAA withdrew from the city.
Možete misliti koliko je samo pederska bagra ostavila opreme, tehnike i saboraca u ovom sumanutom bežanju
@macroarch 53s54 seconds ago
Areas in Morek not captured yet :
Fourth Point, Fifth Point, Sixth Point, Morek Bridge and Aboud Checkpoint.
Kakva potpuna katastrofa, debakl, ponizenje Assadovaca. Pobunjenici se pisaju po njima gdje stignu. U Moreku su bili (prema proassadovskim izvorima) uglavnom SAA i NDF.
Ovo je smijesno sta im rade
Samo cini mi se da @Patak neku noc najavi jedan veliki napad pobunjenika upravo za danas. Svaka cast pasha, vidi se ko ima najvise informacija.
sarajevoxxxx wrote:Dio Moreka ipak još uvijek drži režim.
Ne rezim nego IRGC (u potpunosti su opkoljeni na tim lokacijama) Assadovci su pobjegli glavom bez obzira
Ali koliko moraš da budeš đubre i kukavica pa da ostaviš iza sebe saborca sa kojim si krvavio gaće zajedno godinama, mesecima...i to bez ispaljenog metka, malte ne...
sarajevoxxxx wrote:Dio Moreka ipak još uvijek drži režim.
Ne rezim nego IRGC (u potpunosti su opkoljeni na tim lokacijama) Assadovci su pobjegli glavom bez obzira
Ali koliko moraš da budeš đubre i kukavica pa da ostaviš iza sebe saborca sa kojim si krvavio gaće zajedno godinama, mesecima...i to bez ispaljenog metka, malte ne...
I koji su, uz to jos, dosli iz druge zemlje da te pomazu jer si ti nesposobna, kukavicka djecoubica.
celava_dlaka wrote:"kozojebi" naruzise SAA i pored rusa
Ocekivati da Rusi pacove koji se ukopavaju po tunelima duboko u zemlji pobijede samo preciznim i svakodnevnim bombardovanjem je pretjerano. To i nije bio cilj. Radi se samo o pripremanju terena za iskrcavanje 300 hiljada ruskih vojnika.
Nema kontrole teritorija dok cizma nezagazi na zemlji dzaba svi avioni ako nisi sposoban na zemlji desavat ce ti se ovakve amaterski stvari kao pad Moreka.
SAA se treba dobro zapitati kako im grad padne za 2 sata borbe nevjerovatno koja nesposobnost a nije prvi put treba smjeniti komplet generalstab odgovoran za ovo.
Dobra stvar je u tome sto u Moreku nema civilnog stanovnista pa nece biti stradanja istog od terorista a vi ostali koji podrzavate ove teroriste polako sa euforijom mogla bi vas strefiti kap.
DuckZz wrote:Pobunjenici će vjerovatno u narednim satima, ili sutra, pokušati da povrate sve izgubljene položaje na sjeveru Hame. Ovo je logican potez usljed najave vladine ofanzive na sjeveru Aleppa, gdje se već nalazi oko 2 500 novih pripadnika Quds brigade i Iranskih elemenata NDF-a.
Napisano 13.Novembra.
5 dana nakon toga, desilo se.
Cheli, jesi se ti ono smijao kad sam ovo napisao prije 20 dana da će pobunjenici pokušat da povrate sve lokacije na sjeveru Hame ? Evo povratili sela Sukayk, Markabah, Lahaya i Kafr Nabudah. Istina da to nije mnogo.
Vidi sad ovo. U tačno srijedu će pokušat da zauzmu nešto novo.
Zanima li vas još nešto ?
Last edited by DuckZz on 04/11/2015 22:46, edited 1 time in total.
Pa grob te jebo gdje se necu smijati. Godinu dana zauzimaju grad, stotine vojnika zijani glavu i onda ga izgube za vrijeme tekme Roma - Leverkuzen. Pa duze su nasi slamali otpor Slovaka veceras u Tuzli
Last edited by Opetja033 on 04/11/2015 22:42, edited 1 time in total.
DuckZz wrote:Pobunjenici će vjerovatno u narednim satima, ili sutra, pokušati da povrate sve izgubljene položaje na sjeveru Hame. Ovo je logican potez usljed najave vladine ofanzive na sjeveru Aleppa, gdje se već nalazi oko 2 500 novih pripadnika Quds brigade i Iranskih elemenata NDF-a.
Napisano 13.Novembra.
Cheli, jesi se ti ono smijao kad sam ovo napisao prije 20 dana da će pobunjenici pokušat da povrate sve lokacije na sjeveru Hame ? Evo povratili sela Sukayk, Markabah, Lahaya i Kafr Nabudah. Istina da to nije mnogo.
Zanima li vas još nešto ?
Jesi i vidovit. Sutra ce dobrica iz sandzaka napisat ode tenk.
Napisano 13.Novembra.
Ja bih ipak sacekao jutro pa onda pravio racun... jedan "upuceni" ima informacije iz prve ruke a oni koji ih trebaju imati... nemaju ... i to nekoliko dana unaprijed...
Poodavno jet Morek grad duhova... a meni ovo lici na perfektan poligon sa slobodno gadjanje.. pogotovo ako je koncentracija ovih terorista na ovako ogranicenom podrucju imponentna kao sto govore..
Znam da je SAA vec danas povukla glavninu svojih trupa iz grada... a u medjuvremenu bi smo svi trebali na ovaj dernek organizovan u cast ove blic-pobjede od strane nepriznatih sinova nusre i satelita ovdje...
Ali sto se mene tice moze samo ako pivu sluze...