Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
seksi_ideje wrote: ↑07/10/2022 22:08
On je zeleni igrac. On ili ode u SDA ili SBiH
Jesi ištao mogao pametnije smisliti? Je li to Neka pojačao majonezu? Dečko od 17 u SDPu.Kad ga ja Neka nagrdio,nije otišao, sad da ide kad se klošaru Neki kraj blizi. Pa ne bi bio tu gdje jeste da je tako plitak kao što ti misliš.
Potpuno se slažem ali mali mi opasno počinje ići na živce sa "brendom" Komšić i Vojinom.
Ma namazan je Irfan svim bojama. Svaka cast za aktivnosti u parlamentu, ali meni kod njega nesto opasno smrdi, a vrijeme ce pokazati sta.
SDP neke stvari treba mijenjati, sarajevski SDP je pokazao pravi put.
Ovaj njegov sukob traje od momenta kada je skinut sa mjesta sekretara stranke, sta je tu bilo ko zna.
A da nije ni on zvecka govori i to kada je bratu sredio podsticaj za biznis da otvori pizzeriu.
On se sam povukao sa mjesta generalnog sekretara, a sukob traje otkad je Irfan iznio prljavi veš i kada ga je šef sabotirao u izboru za predsjednika KO SDPa pri čemu je izabran Masic. Vidjeli smo kako je zavrsio Masic na tom mjestu. Dečko naziva stvari pravim imenom i zato je dobio ovoliku podršku jer to narod prepozna.
seksi_ideje wrote: ↑07/10/2022 22:08
On je zeleni igrac. On ili ode u SDA ili SBiH
Jesi ištao mogao pametnije smisliti? Je li to Neka pojačao majonezu? Dečko od 17 u SDPu.Kad ga ja Neka nagrdio,nije otišao, sad da ide kad se klošaru Neki kraj blizi. Pa ne bi bio tu gdje jeste da je tako plitak kao što ti misliš.
Ja samo kazem sto mislim. Uostalom, ja sam glasac Nase stranke. Meni sigurno niko ne placa sendvic
Ma namazan je Irfan svim bojama. Svaka cast za aktivnosti u parlamentu, ali meni kod njega nesto opasno smrdi, a vrijeme ce pokazati sta.
SDP neke stvari treba mijenjati, sarajevski SDP je pokazao pravi put.
Ovaj njegov sukob traje od momenta kada je skinut sa mjesta sekretara stranke, sta je tu bilo ko zna.
A da nije ni on zvecka govori i to kada je bratu sredio podsticaj za biznis da otvori pizzeriu.
On se sam povukao sa mjesta generalnog sekretara, a sukob traje otkad je Irfan iznio prljavi veš i kada ga je šef sabotirao u izboru za predsjednika KO SDPa pri čemu je izabran Masic. Vidjeli smo kako je zavrsio Masic na tom mjestu. Dečko naziva stvari pravim imenom i zato je dobio ovoliku podršku jer to narod prepozna.
Irfan je uradio vise za sdp sa svojih 10tak godina staza kroz FOM i mandate nego sto su Niksic, Masic i slicni zajedno za 20
Jbt dan SDP maltene nije postojao u SG covjek ih doveo do toga da osovje najvise glasova na izborima
Ja samo kazem sto mislim. Uostalom, ja sam glasac Nase stranke. Meni sigurno niko ne placa sendvic
Pa kako mozes tvrditi nešto bez argumenta, jbg ti. Nije dovoljno imati samo mišljenje o nečemu.
Pa kako mozes tvrditi nešto bez argumenta, jbg ti. Nije dovoljno imati samo mišljenje o nečemu.
Meni je to sve nekako sumljivo. Prvi sam napisao kada je imao onaj intervju za klix prosle hefte kako Kanton Sarajevo ne smije glumiti drzavu, inace narativ SDA i DF-a nakon sto je Trojka preuzela kanton. A i ono razumiljevanje sa Zahiragicom, sada ovo. Izgleda kao neko ko zeli neku vrstu osvete i da cak ugrozi skupstinsku vecinu. Makar moj dojam
Ako je to rekao ne znači da je protiv rada trojke, a prilikom imenovanja šestorke je bio jedan od uključenih u proces imenovanja. Sve vrijeme je podrzavao sdp ministre,osobito Štetu. Ja u toj izjavi ne vidim ništa loše, vlada jeste napravila par kikseva i odluka koje je su zeleni i Fadil oborili na ustavnom sudu ( prilikom razdvajanja ministarstava,ta mi prva naumpade). Lizanje sa Zahom je smiješno. Kolege su, slične dobi i mahalska djeca. Normalno da se poznaju. Mislim da je Vedad Deljkovic najbolji haver Irfanu a na suprotnim su stranama.
Ezel Bayraktar wrote: ↑07/10/2022 22:39
Ako je to rekao ne znači da je protiv rada trojke, a prilikom imenovanja šestorke je bio jedan od uključenih u proces imenovanja. Sve vrijeme je podrzavao sdp ministre,osobito Štetu. Ja u toj izjavi ne vidim ništa loše, vlada jeste napravila par kikseva i odluka koje je su zeleni i Fadil oborili na ustavnom sudu ( prilikom razdvajanja ministarstava,ta mi prva naumpade). Lizanje sa Zahom je smiješno. Kolege su, slične dobi i mahalska djeca. Normalno da se poznaju. Mislim da je Vedad Deljkovic najbolji haver Irfanu a na suprotnim su stranama.
Pa normlano ba, to je ono sto sam prico, ima svugdje normala ljudi i bagre...nije svaki SDA lik Asim, pogotov kad se gleda lokalni nivo
Promjene ce se desit svakako, mislim da sdp trenutno jako puno kvalitetnih i mladih ljudi koji su jako sposobni, vjerovatno su i prva stranka u BiH kad je to u pitanju. Eh sad, hoce li te promjene biti dovoljne vidjet cemo.
Moraju se mjenjati OO u svim mjestima gdje SDP nije pobjedio, gurati mlade i sposobne ljude, samo to moze biti pravi put.
Vrijeme je da se stari ofucani kadrovi kao što su Nikšić i Zukan povuku u pozadinu. Ulazak sa PDA u koaliciju u TK je bio kardinalna greška vrha partije. SDA se izvukla kao relativni pobjednik na izborima upravo odlicnim rezultatom u TK, nekada bastionu SDP-a. Iako nisam SDP-ovac mene su impresionirali svojim radom Čengić i Magazinović.
Je li istina da je Irfan po kazni stavljan na 10 mjesto u kantonu jer nije dobro uradio stvari oko izbora Bogičevića? Njegov čovjek iz SG u Gradskom vijeću je glasao protiv.
Nije Čengića maslo za Ramazana. Neko je dobro primjetio - namazan svim bojama.
Bio je glavni terenski operativac Nikšića u doba dok je isti sjedio u premijerskoj fotelji. Tad su neki SDP-ovci zanoćili u provinciji, probudili se u opštini Centar ili Novo Sarajevo.