Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#6926 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

kabal1337 wrote:
Tomahawk11 wrote:Treba poceti kaznjavati i za presporu voznju. Ima raje koja vozi strogo 40 tamo gdje je ogranicenje 60. Pa nisu svi izasli da se provozaju, neko zuri na posao ili ima nekih drugih obaveza :oops:
A nemas ga gdje proci.
Kreni ranije i nemoj kasnit ;)
Dobro.

To mi je i Bata rekao :D

Jos neki savjet?

@mahalas505, nemam obicaj svirati djevojkama :)
pirpa

#6927 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by pirpa »

kabal1337 wrote:
Tomahawk11 wrote:Treba poceti kaznjavati i za presporu voznju. Ima raje koja vozi strogo 40 tamo gdje je ogranicenje 60. Pa nisu svi izasli da se provozaju, neko zuri na posao ili ima nekih drugih obaveza :oops:
A nemas ga gdje proci.
Kreni ranije i nemoj kasnit ;)
pa svi mi ranije krenemo na posao, logicno. sta treba sad da krecemo 2h ranije da se ne bi nasla kakva stoka koja vozi magistralnim putem 45/55 km/h
mahalas505

#6928 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mahalas505 »

Tomahawk11 wrote:@mahalas505, nemam obicaj svirati djevojkama :)
To je malo u kontekstu zadnjih postova na temi, svi za sve i svasta sviraju. A takodjer, ovdje vidim kod tebe i odredjenu dozu diskiminacije spram zeskong pola :D .
Tomahawk11
Globalni moderator

#6929 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

mahalas505 wrote:
To je malo u kontekstu zadnjih postova na temi, svi za sve i svasta sviraju. A takodjer, ovdje vidim kod tebe i odredjenu dozu diskiminacije spram zeskong pola :D .
Eno sad....ma jok, bas zato sto je bilo zensko, nije bilo nikakve reakcije :D tj. halalio sam joj.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#6930 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote:
Dobro.

To mi je i Bata rekao :D

Jos neki savjet?

@mahalas505, nemam obicaj svirati djevojkama :)
A i ja sam naveo da me nervira spora voznja i opisao slicnu situaciju kao i ti, prije jedno 2 mjeseca. I dobio salvu istih odgovora :D Pa nije red da i ti prodjes nekaznjen za isto djelo :razz:
mahalas505

#6931 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mahalas505 »

Tomahawk11 wrote:
mahalas505 wrote:
Eno sad....ma jok, bas zato sto je bilo zensko, nije bilo nikakve reakcije :D tj. halalio sam joj.
Pa bas zbog toga sto joj nisi svirnuo zato sto je zensko, to je diskriminacija :lol: . Ne smije tu biti razlike kod sviranja, mora covjek biti principljeljan :D .
Tomahawk11
Globalni moderator

#6932 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

:lol: :lol: :mrgreen: :thumbup:
basicm

#6933 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by basicm »

Majmunima koji izbace iz brzine, potegnu rucnu, uzmu telefon na semaforu od 3 sekunde sviram obavezno. Debilima koji se ubacuju ispred svih na semaforu sviram, poteskocama sa oznakom p i svima koji voze sporo ili nekoncentrisano sviram, i tako dalje...
seoBIH

#6934 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by seoBIH »

basicm wrote:Majmunima koji izbace iz brzine, potegnu rucnu, uzmu telefon na semaforu od 3 sekunde sviram obavezno. Debilima koji se ubacuju ispred svih na semaforu sviram, poteskocama sa oznakom p i svima koji voze sporo ili nekoncentrisano sviram, i tako dalje...
Kako da ne. Kada se zatamnjeni dzip ubaci ispred tebe sutis kao pickica, kao i svi. Od vrha, prema dnu.
kokuz_sa

#6935 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kokuz_sa »

Maloprije vw kombi onaj stari..transporter plavi..vidi se da ga neko sminkao i tunirao..
Zalijepio se za auto ispred sebe na bukvalno 5cm od auta..i tako ide od pravca grasa ka kruznom toku Otoka.. i auto koje bi iapred ode prema merkuru..a ovaj lik namota ga u kruznom u suprotnan smijer i ode ka Buca potoku..

:shock: :shock: malo je reci da sam ovakav bio kad sam vidio to..znaci skoro ni kocenja nije bilo ni iceg..nego samo uplovio u kruzni tok u suprotan smjer ...
basicm

#6936 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by basicm »

seoBIH wrote:
basicm wrote:Majmunima koji izbace iz brzine, potegnu rucnu, uzmu telefon na semaforu od 3 sekunde sviram obavezno. Debilima koji se ubacuju ispred svih na semaforu sviram, poteskocama sa oznakom p i svima koji voze sporo ili nekoncentrisano sviram, i tako dalje...
Kako da ne. Kada se zatamnjeni dzip ubaci ispred tebe sutis kao pickica, kao i svi. Od vrha, prema dnu.
Imacemo i mi takvog djipa pasvidit ko suti
commendatore

#6937 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by commendatore »

basicm wrote:
seoBIH wrote:
Imacemo i mi takvog djipa pasvidit ko suti
ma samo pucat ko ima cim i zdravo - ovo je davno posto divlji zapad - zakon jaceg i udri jednom se umire.... kad OBICNA raja pocne pucat za te stvari, sve ce manje i manje drkotina bit i na cesti i u zivotu :) :izet:

i sto je najgore to je, evo po rezonu gore navedenih "normalno ponasanje" da budes pickica papak djuturum hadalj ako imas "slabo" auto :lol: :lol: :-) :-) :-) znaci samo ako vozis BMW M ili X ili Mercedes AMG 6x6 ili G klas AMG ili ML onda si ljud'na i niko ti nemre nista :lol: :lol: :lol: tipicno bosnjacko razmisljanje.... :-) .... .....
supercali

#6938 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by supercali »

seoBIH wrote:
Ne sute svi
seoBIH

#6939 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by seoBIH »

Normalno je da sutis i pustis debila, ako policija nece da radi posao zasto bi ti? Mislis da si sposoban zastiti sebe, svoju imovinu i svoju porodicu? Jesi u kurcu..njih je više i imaju dobra leđa u slučaju problema.

Najjači su mi ovi internet ratnici, sve bi u svoje ruke uzeli. Kako bolan da uzmes nesto u svoje ruke, kad ces samo najebat, ako ne od istih, onda od zakona, jer na tebi strogocu trenirati mogu!
NediM17

#6940 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by NediM17 »

Danas ispred Crnaje semafor, rade tunel. Baja u BMW-u obidje kolonu od jedno cca. 50 auta, vrlo brzo se upali zeleno i uvali se. :-)

Takvi mi bolidi ne idu u glavu. Steta samo sto ga je neko od raje pustio, da bogdo nisu pa da mora ici u rikverc kad krenu iz drugog smjera.
kloniran

#6941 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

zato sto takvom nijeproblem razbiti auto jer ima za drugo, a tome sto ga je pustio jeste.
desetine puta sam morao tako da pustim debila koji je svjesno isao da napravi udes ili da se uvali
Tomahawk11
Globalni moderator

#6942 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

Ne bi ti taj sigurno isao u rikverc. Dovoljno je bezobrazan da zaobidje sviju i jos da se uvali, tako da mu ne bi bila prepreka ni to. Cekao bi on ili bi krenuo na silu da se uvali.
Ma ne moze covjek da uvijek istrpi saobracajnu nepravdu. Jbg, ja nekad planem, pa da je sva mafija svijeta. To je ono - brzi jezik od pameti :D
A realno, ima svakavih budala. Izbije tuca zbog uzimanja prvenstva, nije krenuo na vrijeme na semaforu....i jos se sa nekim kabadahijama klati po ulici :run:
530i

#6943 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by 530i »

Jučer na autoputu kod Visokog srebreni golf 4 karavan hladno vozi oko 100 u lijevoj traci, niđe nikog oko njega. Blicnem idiotu i fakat se odmah skloni, da bi se odmah poslije i vratio u lijevu...xenoni do neba sijaju.
kloniran

#6944 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

ka'e ne valja desnom odoše gewinde izbrazdano sleperima :D :lol:
Laertes

#6945 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laertes »

kloniran wrote:ka'e ne valja desnom odoše gewinde izbrazdano sleperima :D :lol:
Ima jedan takav ovdje na forumu, meščini nightvision sebe nazvao.
BadBoy

#6946 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

seoBIH wrote:Normalno je da sutis i pustis debila, ako policija nece da radi posao zasto bi ti? Mislis da si sposoban zastiti sebe, svoju imovinu i svoju porodicu? Jesi u kurcu..njih je više i imaju dobra leđa u slučaju problema.

Najjači su mi ovi internet ratnici, sve bi u svoje ruke uzeli. Kako bolan da uzmes nesto u svoje ruke, kad ces samo najebat, ako ne od istih, onda od zakona, jer na tebi strogocu trenirati mogu!
Jedini normalan post na forumu. Neki internet formuski ratnik je neki dan na crnoj hronici pisao svoju maštariju ovdje kao kako bi on nekog klošara strpao u auto pa odveo na Igman pa malo našamaro i kao to bi klošara dovelo pameti. Kakva fantazija, pa i Faulkner bi mu pozavidio.
zdruzdjo

#6947 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Optimist wrote:Tako jucer jedan deda od Alipasina do Ilidze, lijeva traka i 40 na sat. Ja sve mislio guzva dok nije dosao na mene red da ga zaobidjem.
ja sam poceo praktikovati u takvim slucajevima da prodjem ispred i spustim ispod 40. naravno ako krene obilaziti onda malo po gasu.....
zdruzdjo

#6948 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

BadBoy wrote: Jedini normalan post na forumu. Neki internet formuski ratnik je neki dan na crnoj hronici pisao svoju maštariju ovdje kao kako bi on nekog klošara strpao u auto pa odveo na Igman pa malo našamaro i kao to bi klošara dovelo pameti. Kakva fantazija, pa i Faulkner bi mu pozavidio.
Ja

Samo procitaj od pocetka pa prokomentarisi.

Ima nas koji imamo djecu ovdje koju smo dobili iz ljubavi, a nije se "omaklo"
I poginuli bi za njih. I kad ti neki bilmez dira to, eto onako sto mu se "moze" onda ne biras sredstva.
E sad ne kazem da bih nekoga nosio na dusi tek tako. bez obzira. Ali uraditi nesto kreativno da ga naucis pameti, to da.
Mada tu u jednacinu upada jos trzanje pistolja, nozeva.....ali to je rizik.
Ne znam da li imas djecu. Ako ne, onda ces jednog dana vidjeti sta si spreman uraditi.

I uvijek se nosim onom "bolje da ja nekog robijam, nego neko mene ili nekog mog".
seoBIH

#6949 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by seoBIH »

I uvijek se nosim onom "bolje da ja nekog robijam, nego neko mene ili nekog mog".
Kako god od ova dva primjera, pogresno je. Opet ce tvoje dijete da bude bez oca, pa mozda na kraju bude isti taj protiv kojeg se "boris".

Ja fino kazem, ako policija (drzava) od takvih okrece glavu, ko si ti da provodis zakon, ili da ucis nekoga pravilima?
zdruzdjo

#6950 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

seoBIH wrote: Ja fino kazem, ako policija (drzava) od takvih okrece glavu, ko si ti da provodis zakon, ili da ucis nekoga pravilima?
Pa idem onom da recimo moje djete sutra ide cestom i susretne se sa istim likom koji ga je maltretirao. I taman kad krene da ga maltretira opet a ono frcne mu kroz glavu "pepersprej, muda, anus, pece, ofiraza oko vracanja gologuz....mozda je njegov neko, ma necu ba"
I tu je ispunjena misija.
Post Reply