Troipogodisnjakinsomnia78 wrote:Pa ako beba ne sjedi tesko da ce uspjeti otvoriti prozor
S moje sokoćalo
Bebe - ALL ABOUT!
Moderator: anex
- CherryLips
#6926 Re: Bebe - ALL ABOUT!
- BarbaDue
#6927 Re: Bebe - ALL ABOUT!
ček...ti reče da beba ne sjedi?CherryLips wrote:Troipogodisnjakinsomnia78 wrote:Pa ako beba ne sjedi tesko da ce uspjeti otvoriti prozor
S moje sokoćalo
- insomnia78
#6928 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Pa ovo je druga 
S moje sokoćalo
S moje sokoćalo
- BarbaDue
#6929 Re: Bebe - ALL ABOUT!
e jbg ne skontah i gledam ovako 

-
sabanss
#6930 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Aha... Nije bilo bas jasno posto je prica bila oko autosjedalicaCherryLips wrote: Mislila sam na prozore u stanu
Imas Schachermayer ponudu nekih rucica za prozore sa zakljucavanjem, neko mi je spominjao da to ima i firma iz Brace Mujic pumpe na Stupu nesto jeftinije...
Mada to ti je prolazna faza, svezi nekom spagom dok ih ne prodje penjanje po prozorima
- CherryLips
#6931 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Ma u njegovoj sobi je jedan prozor,tj.jedno vece krilo prozora,nema se sta zavezati...hvala ,pogledacu u pomenutim radnjamasabanss wrote:Aha... Nije bilo bas jasno posto je prica bila oko autosjedalicaCherryLips wrote: Mislila sam na prozore u stanu![]()
Imas Schachermayer ponudu nekih rucica za prozore sa zakljucavanjem, neko mi je spominjao da to ima i firma iz Brace Mujic pumpe na Stupu nesto jeftinije...
Mada to ti je prolazna faza, svezi nekom spagom dok ih ne prodje penjanje po prozorima
-
djana h
#6932 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Pametno,sa djecom nikad dovoljno opreza.CherryLips wrote:Ma u njegovoj sobi je jedan prozor,tj.jedno vece krilo prozora,nema se sta zavezati...hvala ,pogledacu u pomenutim radnjamasabanss wrote:Aha... Nije bilo bas jasno posto je prica bila oko autosjedalicaCherryLips wrote: Mislila sam na prozore u stanu![]()
Sve te prolazne faze,tipa penjanja po namjestaju,otvaranja prozora i sl.,su i opasne,a bolje je osigurati nego vjecito strahovati.
-
suza81
#6933 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Mi jednostavno skinuli steke sa prozoraCherryLips wrote:Ma u njegovoj sobi je jedan prozor,tj.jedno vece krilo prozora,nema se sta zavezati...hvala ,pogledacu u pomenutim radnjamasabanss wrote:Aha... Nije bilo bas jasno posto je prica bila oko autosjedalicaCherryLips wrote: Mislila sam na prozore u stanu![]()
- TAFKAP
#6934 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Kratko pitanje:
Gdje ima kupit i koliko kostaju Pampers Baby Dry 4+, te hrana HIPP (kasha/griz)?
Hvala unaprijed.
Gdje ima kupit i koliko kostaju Pampers Baby Dry 4+, te hrana HIPP (kasha/griz)?
Hvala unaprijed.
- _turpija_
#6935 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Eh hajde pomozite mi, glupo jest al... Sjedalica ona do 18 kg. ja skinula navlaku da je operem jedva onaj kais skontala da skinem, ali sad ga ne znam vratiti, ako ko ima sjedalicu sa kasievima ono 5 tacki da mi slika iz svih profila kako da vratim pojas, kako god okrenem nije to to.. Na net u nisam uspjela to naci...

- JanuaryJones
#6936 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Slikala bih da nije u autu a auto na drugom kraju grada. Koji je model u pitanju?_turpija_ wrote:Eh hajde pomozite mi, glupo jest al... Sjedalica ona do 18 kg. ja skinula navlaku da je operem jedva onaj kais skontala da skinem, ali sad ga ne znam vratiti, ako ko ima sjedalicu sa kasievima ono 5 tacki da mi slika iz svih profila kako da vratim pojas, kako god okrenem nije to to.. Na net u nisam uspjela to naci...![]()
- _turpija_
#6937 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Bgm ne znam, u autu stoji samo nekako spengala da se ne povlaci po kuci, a muz na poslu, znam samo da je od 13 do 18 kg cini mi se... Na poklon smo dobili, pa nisam zavirivala... Ali nigdje na netu ne mogu da nadjem kako to ide.. cccJanuaryJones wrote:Slikala bih da nije u autu a auto na drugom kraju grada. Koji je model u pitanju?_turpija_ wrote:Eh hajde pomozite mi, glupo jest al... Sjedalica ona do 18 kg. ja skinula navlaku da je operem jedva onaj kais skontala da skinem, ali sad ga ne znam vratiti, ako ko ima sjedalicu sa kasievima ono 5 tacki da mi slika iz svih profila kako da vratim pojas, kako god okrenem nije to to.. Na net u nisam uspjela to naci...![]()
- insomnia78
#6938 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Trebalo bi da ima crtez na sjedistu
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
- JanuaryJones
- _turpija_
#6940 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Hvala puno, nije taj ali ima videa kamaru, youtube mi nije ni naumpao
Hvalaaa
- CherryLips
#6941 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Ima li kakva tuta da je siri onaj gornji dio,znaci da je veca od nekog standarda? Imam dvije od starijeg djecaka a ovom malom guzlanu najveca knap
-
Satori
#6942 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Hahaha,CherryLips wrote:Ima li kakva tuta da je siri onaj gornji dio,znaci da je veca od nekog standarda? Imam dvije od starijeg djecaka a ovom malom guzlanu najveca knap
Imaš u FIS-u u Vitezu. Bar sam ja tamo kupila prije 8-9 mjeseci. Malo je "komotnija" u odnosu na ostale.
- JanuaryJones
#6943 Re: Bebe - ALL ABOUT!
I mi smo u potrazi pa ako nadješ javiCherryLips wrote:Ima li kakva tuta da je siri onaj gornji dio,znaci da je veca od nekog standarda? Imam dvije od starijeg djecaka a ovom malom guzlanu najveca knap
- manekenka u penziji
#6944 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Vezano za AS
Da li sjedalice bez naslona mogu koristiti djeca od 15+kg?
Malo mi je ova moja sa naslonom nezgodna za ubaciti curicu, a uz to mi izgleda kao da joj je knap.
Poprilicno je visoka za svoj uzrast iako nema neku veliku kilazu.
Hvala!
Malo mi je ova moja sa naslonom nezgodna za ubaciti curicu, a uz to mi izgleda kao da joj je knap.
Hvala!
- JanuaryJones
#6945 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Misliš samo booster?manekenka u penziji wrote:Vezano za AS
Hvala!
- CherryLips
#6946 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Ja ne bih,i moj je stariji djecak povisok i kupili smo sjedalicu 18-36 kg,super mu i komotna a i sam sjede,samo ga ja svezem. Ako se ne varam tvoja je jos mladja od mog djecaka. Ipak na sjedalicama ima ona zastita sa strana,nekako mi djeca djeluju sigurnije.manekenka u penziji wrote:Vezano za AS
Hvala!
- manekenka u penziji
#6947 Re: Bebe - ALL ABOUT!
@JanuaryJ: ako se tako zove onaj donji dio, onda da.
@CherryLips: ima smisla to sto govoris
- JanuaryJones
#6948 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Ako je samo ovomanekenka u penziji wrote:@JanuaryJ: ako se tako zove onaj donji dio, onda da.
onda ne prije 4-te godine zbog kontrole glave i vrata.- manekenka u penziji
#6949 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Jeste, to je to.
Šteta, bas bi dobro došlo da može jer mi je pravo teško podizati malenu svaki put kad negdje same idemo. Ova nasa AS ide do 19 kg, a malena ima 15kg i skoro 100 cm. Bas ju je zeznuto ubaciti u sjedalicu sa ovim mojim stomakom i kontrakcijama.
Hvala na pomoci zene moje drage, super ste!
Šteta, bas bi dobro došlo da može jer mi je pravo teško podizati malenu svaki put kad negdje same idemo. Ova nasa AS ide do 19 kg, a malena ima 15kg i skoro 100 cm. Bas ju je zeznuto ubaciti u sjedalicu sa ovim mojim stomakom i kontrakcijama.
- JanuaryJones
#6950 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Znam kako ti je. Moj ima 18 kg i metar, ko tuč težakmanekenka u penziji wrote:Jeste, to je to.