FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
MisterNo1

#6926 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MisterNo1 »

Srebrni wrote:Dobiti prava ne može. Može ih kupiti. I zato mnogi koji se žale na komentatore itd. trebali bi biti zahvalni što imaju priliku gledati HD sliku umjesto što gledaju neki usrani stream u kom ne razaznaješ šta je šta. A ako BAŠ BAŠ ne možeš slušati, smanji i uživaj. Ima ljudi koji vole Bahu. Ima onih koji vole Marjana, ako niste u toj grupi, a vi ili nemojte gledati utakmicu ili smanjite ton. Ili u najgorem slučaju zamolite javni servis da otkupi prava na utakmice, ali ćete gledati isti kvalitet slike kao na streamu, ali bez štopanja ( valjda ).
E čuj, a ja mislio neko poklanja prava na emitovanje. Logično je da kupovinom dobijaš prava, al eto ti nam to malo objasni. Stručnjak jedan!
Srebrni

#6927 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

MisterNo1 wrote:
Srebrni wrote:Dobiti prava ne može. Može ih kupiti. I zato mnogi koji se žale na komentatore itd. trebali bi biti zahvalni što imaju priliku gledati HD sliku umjesto što gledaju neki usrani stream u kom ne razaznaješ šta je šta. A ako BAŠ BAŠ ne možeš slušati, smanji i uživaj. Ima ljudi koji vole Bahu. Ima onih koji vole Marjana, ako niste u toj grupi, a vi ili nemojte gledati utakmicu ili smanjite ton. Ili u najgorem slučaju zamolite javni servis da otkupi prava na utakmice, ali ćete gledati isti kvalitet slike kao na streamu, ali bez štopanja ( valjda ).
E čuj, a ja mislio neko poklanja prava na emitovanje. Logično je da kupovinom dobijaš prava, al eto ti nam to malo objasni. Stručnjak jedan!

E onda malo naučiš da se izražavaš i problema nema. Poenta, u svakom slučaju, nije bila ukazati na tvoju grešku, već opaliti figurativni šamar svima ovima koji se preseravaju vezano za komentatore koji i krešte i nisu odavno radili prijenose, koji ne valjaju šta god da urade. Poenta je, drug moj, da u trenutno katastrofalnoj ekonomskoj situaciji ima neko ko vidi korist (ne samo svoju, iako zaradi on ponešto na tim utakmicama) u kupovini utakmica koje , PROVJERENO, niko ne želi - naročito javni servis, koji em grca u finansijskim problemima, em se vodi razmišljanjem u stilu "'ta će naši klubovi, ispadaju u drugom ili trećem pretkolu, pa ne vrijedi ni paliti opremu". Takav javni servis, koji usput rečeno ima višak radnika (govorimo o stotinama ljudi) ne ispunjava svoju svrhu i OBAVEZU da, između ostalog prenosi važnije sportske događaje.
MisterNo1

#6928 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MisterNo1 »

ti znaš pravo puno pričati ali prave informacije nema.

evo još jednom da postavim pitanje, hoće li na FaceTv biti prijenosa utakmica sa Standardom?
StupskaBitanga

#6929 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

dezurni_ucenik wrote:Evo krenula su pusenja kurceva. "Hvala dugogodisnjem prijatelju Senadu..."
to je jako licemjerno nakon onih izjava u Mediacentru
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#6930 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Srebrni wrote:E onda malo naučiš da se izražavaš i problema nema. Poenta, u svakom slučaju, nije bila ukazati na tvoju grešku, već opaliti figurativni šamar svima ovima koji se preseravaju vezano za komentatore koji i krešte i nisu odavno radili prijenose, koji ne valjaju šta god da urade. Poenta je, drug moj, da u trenutno katastrofalnoj ekonomskoj situaciji ima neko ko vidi korist (ne samo svoju, iako zaradi on ponešto na tim utakmicama) u kupovini utakmica koje , PROVJERENO, niko ne želi - naročito javni servis, koji em grca u finansijskim problemima, em se vodi razmišljanjem u stilu "'ta će naši klubovi, ispadaju u drugom ili trećem pretkolu, pa ne vrijedi ni paliti opremu". Takav javni servis, koji usput rečeno ima višak radnika (govorimo o stotinama ljudi) ne ispunjava svoju svrhu i OBAVEZU da, između ostalog prenosi važnije sportske događaje.
To je to :thumbup:
Nego, na Bahu sam se skroz navikla... iako sam bila na utakmici , pa ga nisam slušala, odgledala sam poslije snimak, ima tu srčanost koju cijenim kod komentatora više nego tehničke detalje, tačnost , "cambio" :D itd... Zaista se vidi da srcem radi taj posao i da je srcem uz naše klubove.
Srebrni

#6931 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

MisterNo1 wrote:ti znaš pravo puno pričati ali prave informacije nema.

evo još jednom da postavim pitanje, hoće li na FaceTv biti prijenosa utakmica sa Standardom?
Ja nisi sam Senad Hadžifejzović, niti sam u menadžmentu TVFace , niti tamo radim da bih mogao da ti odgovor na to pitanje. I ne razumijem što se ložiš na to što sam iskoristio nešto što si rekao, ne protiv tebe, već protiv dušebrižnika.
mousstapha

#6932 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

Jel' ovo Šurković prešo na arenu?
drugtito2011

#6933 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by drugtito2011 »

"Sarajevska FACE televizija je osigurala direktan prijenos prvog susreta trećeg pretkola Evropske lige između Standarda iz Liježa i Željezničara.

Specijalna emisija posvećena ovom fudbalskom spektaklu na našem programu počinje u 19:45 sati, a susret između Standarda i Željezničara je na našem programu od 20 sati. Saopćeno je iz sarajevske televizijske kuće...."

:thumbup: :bih:
Magarece_godine

#6934 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Magarece_godine »

Sta je ovo SNG na Zeljinoj utakmici ?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6935 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Velkoski »

Šta ste ovo kupili? :mrgreen:
Magarece_godine

#6936 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Magarece_godine »

Velkoski wrote:Šta ste ovo kupili? :mrgreen:
Ovo je prenos za news .... senci nam opet muda pod bubtege uvaljuje...
karanana

#6937 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

pa pustite shkoljku ili neki drugi spot 3-4 minute, a ne ovo burence non stop da slusam dok sto puta reprizirate ove sanse i golove iz prvog poluvremena.
archi_a

#6938 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Baho, uz dužno poštovanje, ne može svaki put vezano za prenos i signal neke utakmice, biti kriv neko tamo. Postaje više smiješno. :-)
Nebitno, čak i ovako, kako kažeš amaterski signal i snimanje je na nivou svih onih prenosa koje rade tv kuće iz BiH. Ništa gore,ništa bolje.
Prije bih rekao da je problem, ko i kako dogovara i pregovara oko tv prava. Ona čuvena BH improvizacija. U tome smo šampioni.
Željo prema prikazanom, odron. :evil:
archi_a

#6939 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Uhhh. :-D Bravo plavi. :bih:
mousstapha

#6940 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

Platili odron prijenos i onda se zale sto su fakat dobili odron. :D
dezurni_ucenik

#6941 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

Standardna suplja. Vjecito drugi krivi za njihove greske. Stvarno su jadna i pickasta ekipa. "Mi ovo", "mi ono", sad mi je bas svejedno ko ce sta da prenosi. I onako im se komentari svode na svrsavanje na ajatolaha Senada. Doduse, Baho nije rekao "Mi smo najbolja tv u regiji". Nije primljen jos za stalno pa bira rijeci. Ako ostane, nece ni on biti daleko od zmarenja suhomesnatih proizvoda.
sWeeT_Companion

#6942 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sWeeT_Companion »

Ljudi dragi, užasna im je novinarska i reporterska ekipa. (s izuzetkom Topalbećirevića) Nevjerovatno da ne porade nešto, neki konkurs, toliko mladih diplomiranih žurnalista čeka šansu. A njima programu uživo vode likovi koji kad pričaju imaš osjećaj da im je viljuška u ustima... :?
afannedim

#6943 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afannedim »

Sabahudine Baho dupelizac si postao ogroman, pun racku hvaljenja I Senada I FACE TV
karanana

#6944 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

pa probava da rezurektira svoju karijeru. ne moze nigdje drugo pa to radi na face-u kojeg je donedavno pljuvo.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#6945 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

mousstapha wrote:Platili odron prijenos i onda se zale sto su fakat dobili odron. :D
Prijenos ide preko EBU odjela za sport... tako da nije FACe Tv imao a, b, c, mogućnost otkupa, dobar, srednji, loš :D :D

Vidjela sam Marijana u Bolnici jutros, dobro izgleda, udebljan i nekako baš zdravo ..
karanana

#6946 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

e hvala na info za marjana jer u zadnjih 7 dana nikakvih vijesti o njemu, jel operisan ili nije....
koliko je bio nezadovoljan kvalitetom prenosa kolega baho je vjerovatno zaboravio da spomene i pozdravi bolesnog kolegu.
burekodsira

#6947 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by burekodsira »

nije komentatorovo da u eteru ocjenjuje prenos kao "smece". sto se sportskog dijela tice komentari su bili onakvi na koje smo navili od njega :OK:

sto se rezije tice, bili su amateri. ako vec dobijaju signal (pa makar i reziran/sjecen prva-druga kamera) opet su mogli pripremiti svoje grafike i reprize itd isl. uistinu je bilo par prikazivanja scena ali manje vise osakacenih amaterskih...
mousstapha

#6948 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

KatarinaKosaca wrote: Prijenos ide preko EBU odjela za sport... tako da nije FACe Tv imao a, b, c, mogućnost otkupa, dobar, srednji, loš :D :D
Htio sam sam reci da su vjerovatno i dobili ono sto su dogovorili. Ali je prema Bahinim komentarima ispalo da su im uvalili ovakav prijenos za iste pare. Odnosno da su ih izlevatili.
cenecimoveocino

#6949 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by cenecimoveocino »

7000 postova :jedekolac:
supercali

#6950 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by supercali »

Komotno su onda mogli pustiti stream kao protiv nekog u americi kad smo igrali ne mogu se sjetiti
Locked