Hvala vam za pozitivu, euforiju, to da i mi konacno u nesto vjerujemo, necemu se nadamo, svi zajedno disemo... Kako god, i sta god bilo, od mene, od srca HVALA!
I SRETNO!
PS: Ima l' kakvih linkova?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Hvala!

Druze mi smo davno prestigli engleze po ovom pitanju mi smo mozda izmedzu 2-3 najbolje organizovane navijacke skupine u svijetu bar sto se tice reprezentacije.....redred wrote:
Vidite atmosfere...
Ovo nema niko u evropi osim englezi mozda.
Da po nasem vremenu u 22 hredred wrote:Hvala!![]()
Po nasem vremenu pocinje u 22:00?
Sasvim_Obican wrote:Ne znam... Da je dobro što pada kiša - nije ! Strah me onih Ronaldovih bolesnih šuteva i loše procjene našeg Asmira...![]()
Gledam na FTV-u onu euforiju i pitam se - eto Bog dao tim Njemcima, Francuzima, Špancima, Portugalcima.. sve. Dao im dobru državu, pare, standarde i na to sve - dao im ogromne sportske uspjehe (da, da znam da jedno povlači drugo ). Mi, nažalost nemamo nijedno od toga. I zato te molim Bože da nam večeras daš samo jedno - malo sreće !
Ništa od toga nije njima s neba palo, nego su sami ostvarili... OK vjerovat u Boga, al čekat da ti sve s neba padne...Sasvim_Obican wrote:Ne znam... Da je dobro što pada kiša - nije ! Strah me onih Ronaldovih bolesnih šuteva i loše procjene našeg Asmira...![]()
Gledam na FTV-u onu euforiju i pitam se - eto Bog dao tim Njemcima, Francuzima, Špancima, Portugalcima.. sve. Dao im dobru državu, pare, standarde i na to sve - dao im ogromne sportske uspjehe (da, da znam da jedno povlači drugo ). Mi, nažalost nemamo nijedno od toga. I zato te molim Bože da nam večeras daš samo jedno - malo sreće !
Kad mi neko kaze dao im bog osip dobijem zajedno sa kiselinom!cyprus wrote:Ništa od toga nije njima s neba palo, nego su sami ostvarili... OK vjerovat u Boga, al čekat da ti sve s neba padne...Sasvim_Obican wrote:Ne znam... Da je dobro što pada kiša - nije ! Strah me onih Ronaldovih bolesnih šuteva i loše procjene našeg Asmira...![]()
Vjerovatno svi ochekujemo navalu emocija, erupciju odushevljenja, grotlo u Titovoj i Titovim shirom zemlje, ali vjerujem da cu se osjecati kao i akon svake bitne stvari u zhivotu nad kojom sam strepio, strahovao, borio se za nju a ne uspijevao iz prve, osjecao da je nepremostiva prepreka a ipak je nekako prelazio - vjerujem da cu biti pomijeshanih osjecanja, shrvan kao da samboksovao protiv Tysona iz najboljih dana, a sa druge strane pun elana, radosti, srece, ponosa, zadovoljstva.arzuhal wrote:Što reče neko danas:
- Šta ako ih prođemo, kako da se ponašam?
Nova situacija za nas![]()
![]()
Dao im je. Rodis se u jednoj od tih zemalja i samim tim ti je "bog dao". Dalje imas sistem uspostavljen da u njemu uspijes. Kod nas je obrnuto, pa trebas biti mnogo bolji da bi bio jednak sa ovim na zapadu.cyprus wrote:Ništa od toga nije njima s neba palo, nego su sami ostvarili... OK vjerovat u Boga, al čekat da ti sve s neba padne...Sasvim_Obican wrote:Ne znam... Da je dobro što pada kiša - nije ! Strah me onih Ronaldovih bolesnih šuteva i loše procjene našeg Asmira...![]()
To ba!burek_in_space wrote:Vjerovatno svi ochekujemo navalu emocija, erupciju odushevljenja, grotlo u Titovoj i Titovim shirom zemlje, ali vjerujem da cu se osjecati kao i akon svake bitne stvari u zhivotu nad kojom sam strepio, strahovao, borio se za nju a ne uspijevao iz prve, osjecao da je nepremostiva prepreka a ipak je nekako prelazio - vjerujem da cu biti pomijeshanih osjecanja, shrvan kao da samboksovao protiv Tysona iz najboljih dana, a sa druge strane pun elana, radosti, srece, ponosa, zadovoljstva.arzuhal wrote:Što reče neko danas:
- Šta ako ih prođemo, kako da se ponašam?
Nova situacija za nas![]()
![]()
I zato molim Te uchini da se vecheras osjecam isto tako.
Jer nashi Zmajevi to MOGU!
Budemo li ikad vise sa ovim gurbetima igrali, zaratit cemo pravo.SaMaster wrote:http://--- SPAM ---/vijesti.aspx?id=29286
Lafo smeta im uzoran teren...Mamu im cigansku...
Isti sam ti.odesveuhonduras wrote:mrzim ovu fudbalsku nervozu - samo šampi čovječe, svako 20 minuta trči u wc, a ne pijem
Ni NATO im ne bi mogao pomoći, kad bi krenuli na njih. Toliko su nam se zazrili.pirmin wrote:Budemo li ikad vise sa ovim gurbetima igrali, zaratit cemo pravo.SaMaster wrote:http://--- SPAM ---/vijesti.aspx?id=29286
Lafo smeta im uzoran teren...Mamu im cigansku...