Rukometna reprezentacija BiH

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Muhamed Đakmić

#6926 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Muhamed Đakmić »

shalla wrote:Koliko raja gorljivo brane EHF, čovjek bi reko sve Majke Tereze zaposlene u istom :roll:
A u naravi, čitav svijet pizdi kako je rukomet zatvoren sport koji će uskoro spasti na zatvoreni krug 10 reprezentacija i opleti...

Ne spori niko da je greška ali toliko uživate svi u tom nipodaštavanju nečeg našeg da mi je zaista ružno čitati... Meni, koji sam inače uvijek kritičar neradnika po Savezima, uhljeba i sl... Hrasno vam gore 8x piše da analogija nije ista, niko se i ne obazire na to, bitno je samo hraknuti... Taj jadni Nuić je IMAO pravo da igra, onaj Legijin NIJE IMAO pravo da igra, Cheryshev NIJE IMAO pravo da igra za Real u Kupu, ogromna ogromna razlika u naravi. Slažem se da je diletantski propust od strane Muzurovića ali evo pitao sam rođaka koji je delegat na košarkaškim utakmicama, i on smatra da nismo trebali biti kažnjeni i da je najveća odgovornost na delegatu ali ne, ovdje svi pišu "ali EHF rek'o tako, ko nas jebe", a EHF zadnjih 30 godina poznat kao najkorumpiraniji sportski savez... Mislim da se razumijemo, svakako će Norvežani otresti i jedne i druge ali meni je malo tužno koliko vas sviju boli kurac što oni momci na čelu sa selektorom neće imati priliku da se sportski bore za plasman...
Ali nije imao pravo da igra. On je tu imao jednako pravo da igra kao neko sa tribina da se skinuo i ušao na parket. Nije čovjek bio na finalnom zapisniku.
Muhamed Đakmić

#6927 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Image

I guru se oglasio, strašno! :D
zipoo

#6928 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by zipoo »

Muhamed Đakmić wrote:Image

sto se neofirno predstavi
shalla

#6929 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by shalla »

Muhamed Đakmić wrote:
shalla wrote:Koliko raja gorljivo brane EHF, čovjek bi reko sve Majke Tereze zaposlene u istom :roll:
A u naravi, čitav svijet pizdi kako je rukomet zatvoren sport koji će uskoro spasti na zatvoreni krug 10 reprezentacija i opleti...

Ne spori niko da je greška ali toliko uživate svi u tom nipodaštavanju nečeg našeg da mi je zaista ružno čitati... Meni, koji sam inače uvijek kritičar neradnika po Savezima, uhljeba i sl... Hrasno vam gore 8x piše da analogija nije ista, niko se i ne obazire na to, bitno je samo hraknuti... Taj jadni Nuić je IMAO pravo da igra, onaj Legijin NIJE IMAO pravo da igra, Cheryshev NIJE IMAO pravo da igra za Real u Kupu, ogromna ogromna razlika u naravi. Slažem se da je diletantski propust od strane Muzurovića ali evo pitao sam rođaka koji je delegat na košarkaškim utakmicama, i on smatra da nismo trebali biti kažnjeni i da je najveća odgovornost na delegatu ali ne, ovdje svi pišu "ali EHF rek'o tako, ko nas jebe", a EHF zadnjih 30 godina poznat kao najkorumpiraniji sportski savez... Mislim da se razumijemo, svakako će Norvežani otresti i jedne i druge ali meni je malo tužno koliko vas sviju boli kurac što oni momci na čelu sa selektorom neće imati priliku da se sportski bore za plasman...
Ali nije imao pravo da igra. On je tu imao jednako pravo da igra kao neko sa tribina da se skinuo i ušao na parket. Nije čovjek bio na finalnom zapisniku.
Ma kontam ali jasno ti je šta mislim, nije imao nikakvu zabranu igranja, kartone, suspenziju i sl... I što je najžalosnije, uredno bio u zapisniku 3 dana prije...
Muhamed Đakmić

#6930 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Ma slika je kopirana, nije moja :D
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#6931 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by mali_milojica »

A daj :pisnuo:
cassius

#6932 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by cassius »

mali_milojica wrote:

A daj :pisnuo:
hahahah

baho kralj :D
spree

#6933 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by spree »

baho i sasa vugdalic doajeni bh sportskog novinarstva :izet: . sport nam je jos i dobar kakve sportske novinare imamo.
megaman4

#6934 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by megaman4 »

spree wrote:baho i sasa vugdalic doajeni bh sportskog novinarstva :izet: . sport nam je jos i dobar kakve sportske novinare imamo.
Baho se provaljuje u srednjim godinama :-)

Lik uopste nije profesionalni novinar nego je koliko sam upoznat muzicar. Prije rata se bavio pjevanjem a vidi sada :roll:

Gasi masinu, motaj kablove.
hostapler

#6935 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hostapler »

Pamtit ću te cijelog života
By Sabahudin Topalbecirevic Baho
al-em

#6936 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by al-em »

Baho je kriv
red evil

#6937 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by red evil »

Očigledno je da potpis ne smatramo važnim i ne cijenimo njegovu težinu. Potpsuješ ugovor za nešto, npr posao, i poslodavac ti da ugovor na potpis sa manjom platom nego što ste se dogovorili usmeno na neki period, i ti potpišeš bez čitanja. I dođe prvi i tebi manja plata, možeš se žaliti koliko hoćeš ti si potpisao to, što nisi čitao ko ti je kriv.

Da li je delegat imao loše namjere ne znam ali mi smo dali saglanost da je spisak tačan i da će igrati samo ti igrači na tom spisku. Tako je kako je. Sjede nam nesposobni ljudi u savezu, naravno, i delegat snosi dio krivice a mi najviše. i nije ljubav prema nećemu na svaku grešku tražiti neko opravdanje, niko ovdje ne likuje, svima nam je podjednako krivo ali neke stvari treba nazivati pravim imenom. Svaka akcija ima i svoju reakciju.
It_is_a_Leclerc

#6938 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

mali_milojica wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Ko je tebe spomenuo? :? No, drago mi je da si se prepoznao u mojoj opasci.

U najkraćem, potpis Gordana Muzurovića jeste propust i jeste za kaznu, ali ovakva odluka u potpunosti amnestira niz propusta delegata koji je, u konačnici, i dao usmeno obećanje da će "sport pobijediti".

Uzmimo to ovako - ljekar umjesto 4 mg apaurina napiše 40 mg. Pacijent u apoteci dobije recept na kome piše 40 mg, i izda ga. Pacijent umre. I ti kažeš - pa krivnja je samo na apotekaru.

Nije i ne može biti.

P.s. U našem rukometu ima i časnih i vrijednih ljudi koji ne mogu doći do izražaja upravo zbog klupskih i inih talova koji prevladavaju i ruše svaku šansu za uspjeh.
U ovo vjeruju samo djeca,Baho i glupi Bosanac.
Muzurovic kad je stavio paraf na spisak i nije reagovao na to da na njemu nema Nuica,tu je za sav normalan svijet kraj. Osim za nas :roll:
Delegat je poručio da je to do njega i da se nada da će pobijediti rukomet. Da će on u izvješaju priznati grešku - istaknuo je Muzurović.
Još jedanput, po ko zna koji put ovdje, dokazuje se da o ovom slučaju, o EHF-u i rukometu generalno znam bolje od sviju vas zajedno. A da je to što sam pisao istina, pokazuje evo i izjava direktora reprezentacije saa današnjeg pressa.

Koga zanima hronologija javašluka, printanje zapisnika u Omegi sa sticka, ima detaljno opisano u njegovoj obraćanju :lol:

Nepravda.
Steph

#6939 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Steph »

It_is_a_Leclerc wrote: o EHF-u i rukometu generalno znam bolje od sviju vas zajedno.
:lol:

mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#6940 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by mali_milojica »

Samo ga jebe jedna činjenica. U barazu su Švicarci,a ne mi.
Vjerujmo Muzurovicu,glupanu koji potpisuje a da nije ni pročitao sta potpisuje.
A u rukomet i EHF se razumiješ kao Mara u kriv Q.
hostapler

#6941 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hostapler »

It_is_a_Leclerc wrote:
mali_milojica wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Ko je tebe spomenuo? :? No, drago mi je da si se prepoznao u mojoj opasci.

U najkraćem, potpis Gordana Muzurovića jeste propust i jeste za kaznu, ali ovakva odluka u potpunosti amnestira niz propusta delegata koji je, u konačnici, i dao usmeno obećanje da će "sport pobijediti".

Uzmimo to ovako - ljekar umjesto 4 mg apaurina napiše 40 mg. Pacijent u apoteci dobije recept na kome piše 40 mg, i izda ga. Pacijent umre. I ti kažeš - pa krivnja je samo na apotekaru.

Nije i ne može biti.

P.s. U našem rukometu ima i časnih i vrijednih ljudi koji ne mogu doći do izražaja upravo zbog klupskih i inih talova koji prevladavaju i ruše svaku šansu za uspjeh.
U ovo vjeruju samo djeca,Baho i glupi Bosanac.
Muzurovic kad je stavio paraf na spisak i nije reagovao na to da na njemu nema Nuica,tu je za sav normalan svijet kraj. Osim za nas :roll:
Delegat je poručio da je to do njega i da se nada da će pobijediti rukomet. Da će on u izvješaju priznati grešku - istaknuo je Muzurović.
Još jedanput, po ko zna koji put ovdje, dokazuje se da o ovom slučaju, o EHF-u i rukometu generalno znam bolje od sviju vas zajedno. A da je to što sam pisao istina, pokazuje evo i izjava direktora reprezentacije saa današnjeg pressa.

Koga zanima hronologija javašluka, printanje zapisnika u Omegi sa sticka, ima detaljno opisano u njegovoj obraćanju :lol:

Nepravda.
Jel tvoji ukućani znaju da si glup?
It_is_a_Leclerc

#6942 Re: Rukometna reprezentacija BiH

A ne znam omladino, izgleda da je sve što sam ja napisao o događajima 13.1. istina, što potvrđuju izjave i dokazi.
Ono na što se nije moglo utjecati je odluka EHF-a koja je strašno nepoštena i nepravedna. To ne amnestira naš javašluk i indolentnost.

Vi sa druge strane, samo znate mene vrijeđati i nešto pametovati, a ovdje ste veličali Bahu koji vam je obećavao brda i dolina. Svu tu silnu pamet i razumijevanje ste otkrili jutros dok ste se umivali.

It_is_a_Leclerc

#6943 Re: Rukometna reprezentacija BiH

hostapler wrote: Jel tvoji ukućani znaju da si glup?
Ili što bi rekao lakej Steph - "Ti si prvi počeo s uvredama"

Steph

#6944 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Steph »

Pa ti nisi sposoban ni da citiraš korektno. :mrgreen:

Je l' taj lakej neka krajiška doskočica? Dodaj i uzvičnik.
hostapler

#6945 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hostapler »

Nego ko bolje zna pravila?
Mrkonja ili EHF?
Ti ili EHF?
:maca:
kudrilo

#6946 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by kudrilo »

Moje mišljenje: planski odrađeno, poklopili našu neprofesionalnu seljadiju na detalju.
Inače smo poznati kao narod koji čita. Ne znam jeste li primijetili, ovaj nijednom nije rekao da je on lično potpisao, već da njegov potpis stoji tu. Isto ko da je nekog poslao da potpiše za njega.
bingov buraz

#6947 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by bingov buraz »

Ja sam sve vise sklon povjerovati da nam ga je delegat smjestio.Zar nije kaznjavan vec za namjeatanje utakmica?
Svicarci su znali da nemaju sanse da prodju nakon prve utakmice a poznaju i nasu poslovicnu slampavost.
Nije nemoguce uopste.
hostapler

#6948 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hostapler »

Ja sam častan čovjek, potpisao sam taj zapisnik, možda i nisam, ali preuzimam odgovornost.
Dragi Muzurovicu,jesi li uopste bio u Mejdanu tu noć :-) :lol:
insaneinthebrain

#6949 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by insaneinthebrain »

PRAVDA ZA BAHU TOPLOGBEĆIRA, SVI SMO MI BAHO :izet: :zzzz:
kudrilo

#6950 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by kudrilo »

hostapler wrote:
Ja sam častan čovjek, potpisao sam taj zapisnik, možda i nisam, ali preuzimam odgovornost.
Dragi Muzurovicu,jesi li uopste bio u Mejdanu tu noć :-) :lol:
Ko da gledam frajer poslao nekog i reko mu da šarne :lol:
Post Reply