FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Quaresma
#6928 Re: FK Sarajevo - Europa League
moze li neko nesto napisati o Grcima, kakva je ekipa?
uh kad bi bilo 0-0 na kosevu a u gostima 1-1

uh kad bi bilo 0-0 na kosevu a u gostima 1-1
- Dino777
- Dino777
- Cossack
#6931 Re: FK Sarajevo - Europa League
Eto i finih parica od prava na tv prenos...Dino777 wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/veliki- ... eva/136668
- Dino777
#6932 Re: FK Sarajevo - Europa League
''Bit ce plate,bit ce premije,bit ce premije,bit ce premije''Cossack wrote:Eto i finih parica od prava na tv prenos...Dino777 wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/veliki- ... eva/136668![]()
-
north
#6933 Re: FK Sarajevo - Europa League
Treba ih odrat za prenos......ne znam kako se kreću cijene tih tv prava, koliko npr. je BHT plaćala kad je zadnji put prenosila Sarajevo u Evropi, kad je to uopšte bilo zadnji put
, je li ono Orebro zadnji njihov prenos, ustvari prenosili su Kukesi sa Koševa, e na tu cijenu udariti grcima puta 5 ili više...jedno 100 milja eura ih udarit, ako neće neka fataju strimove, ha ja...a platiće vjerujem, nije to BHT futava, samo naši moraju biti namazani i udariti enornmno visoku cijenu za naše uslove 
- Logovan
#6934 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sumnjam vala da će 100 milja platiti, da nisi malo pretjerao?north wrote:Treba ih odrat za prenos......ne znam kako se kreću cijene tih tv prava, koliko npr. je BHT plaćala kad je zadnji put prenosila Sarajevo u Evropi, kad je to uopšte bilo zadnji put, je li ono Orebro zadnji njihov prenos, ustvari prenosili su Kukesi sa Koševa, e na tu cijenu udariti grcima puta 5 ili više...jedno 100 milja eura ih udarit, ako neće neka fataju strimove, ha ja...a platiće vjerujem, nije to BHT futava, samo naši moraju biti namazani i udariti enornmno visoku cijenu za naše uslove
- hodža
#6935 Re: FK Sarajevo - Europa League
kakvih 100 milja, ljudi kokuzi
dati im džabe i zaradit sevapa, samo nek oni nama obezbjede fin signal sa revanša
dati im džabe i zaradit sevapa, samo nek oni nama obezbjede fin signal sa revanša
- Impavidus
#6936 Re: FK Sarajevo - Europa League
Oni debili iz BHT-a za derbi ponude 10.000 KM ili koliko je već bilo...north wrote:Treba ih odrat za prenos......ne znam kako se kreću cijene tih tv prava, koliko npr. je BHT plaćala kad je zadnji put prenosila Sarajevo u Evropi, kad je to uopšte bilo zadnji put, je li ono Orebro zadnji njihov prenos, ustvari prenosili su Kukesi sa Koševa, e na tu cijenu udariti grcima puta 5 ili više...jedno 100 milja eura ih udarit, ako neće neka fataju strimove, ha ja...a platiće vjerujem, nije to BHT futava, samo naši moraju biti namazani i udariti enornmno visoku cijenu za naše uslove
Ja bih BHT-u stavio cijenu od 100.000 KM svaki meč, makar nijedan više ne prenijeli Sarajeva, a FACE TV bi imao 5 puta povoljnije od njih koja god cifra da je u pitanju.
-
north
#6937 Re: FK Sarajevo - Europa League
Šta ima veze
? Treba prema tim grčkim futavcima krenuti s visokom licitacijom, pa pomalo spustiti, ali odrediti donji prag ispod koga ne može...ispod petobanke im vala ne bi dao kad bi ne znam šta bilo...dosta smo se prodavali za šaku riže, i ovo je jedan primjer gdje treba pokazati da nismo više sitna buranija....ne pretjerujeb, ja bih krenuo s cifretinom, pa ako budu raspoloženi za cjenkanje, može se pričati 
- R2D2_SA
#6938 Re: FK Sarajevo - Europa League
Obavezno FACE- u dati, pod uslovom da Marijan bude komentator. Navest cu samo jedan primjer. Covjek je showman, mobilizator. U trenu smisli neki nadimak, Milos je postao Veliki, Sevko Revolveras a to je nesto sto nam treba, nesto sto mobilizira navijace i dovodi ih na utakmice. Sjetite se Saida i Levskog, prvi put poslije rata pocela raja spontano da printao majice sa Saidovim likom, zvijezda, zbog kojeg su mnogi dosli narednu utakmicu. Sjetite se Crvene zvezde devedesete. Meni je bilo deset godina i cega se sjecam jeste onaj komentator, u kasne sate mi je,mozak stao, ali mislim da je Pantić. Neko ko ti se ureze u pamcenje i koga ces vjecno povezivati sa nekim klubom, zato trebamo i Marijana forsirati, ako moze:) Toliko od mene.
1946
1946
- Kemal Malovčić
#6939 Re: FK Sarajevo - Europa League
Mi njima tražimo 100 milja, tražiće i oni našim televizijama.
-
north
#6940 Re: FK Sarajevo - Europa League
Marijan je iritantan kada se na terenu ništa ne dešava posebno, onda oplete s pričom o taksisitima, krajišnicima, ljubavi, šta je radio za vikend, koga je vidio ovih dana, s kim je pio kafu i sl.budalaštinama..s druge strane odlično reaguje kada damo gol
, golove protiv Levskog i sada protiv norvežana je odlično emotivno prenio i evo već deset puta puštam naše ove golove iz Norveške sa pojačanim tonom i stvarno dobro zvuči...naježi se čovjek što jest-jest 
-
Nuken
#6941 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ko da su nama sad pare problem.Barem na to ne moramo misliti i strahovati.Ima Amidža 
-
missko
#6942 Re: AW: FK Sarajevo - Europa League
Ko zna dokle ce Amidza Allah ga pozivio, bitno je sto prije biti samoodrziv klub a ono sto Amidza uplati nek bude prideNuken wrote:Ko da su nama sad pare problem.Barem na to ne moramo misliti i strahovati.Ima Amidža
- pinokio04
#6943 Re: FK Sarajevo - Europa League
GandalfSivi wrote:Nego gdje nam je Pinokio? Nestade lik...
Tu sam, srce ko planina
Spremam se za 2 praznika, jedan sutra a drugi u četvrtak akb na sjeveru
Sent from my kuky using Tapatalk
- Butmiran
- Muhamed Đakmić
#6945 Re: FK Sarajevo - Europa League
Da su bar napisali da su u pitanju procjene transfermarkta
Izgleda niko mimo transfermarkta ništa i ne zna napisati
Inače, face tv je jedina veća odrončina od BHT-a
Izgleda niko mimo transfermarkta ništa i ne zna napisati
Inače, face tv je jedina veća odrončina od BHT-a
- ZonFon
#6946 Re: FK Sarajevo - Europa League
Face makar zna napraviti uvodnu emisiju, dovesti goste i malo analizirati za razliku od onih bogalja sa drzavne televizije.
- Maharadza
#6947 Re: FK Sarajevo - Europa League
A da ne spominjemo tek razliku u kvaliteti slike!ZonFon wrote:Face makar zna napraviti uvodnu emisiju, dovesti goste i malo analizirati za razliku od onih bogalja sa drzavne televizije.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#6948 Re: FK Sarajevo - Europa League
BHT kao da snima vga kameromMaharadza wrote:A da ne spominjemo tek razliku u kvaliteti slike!ZonFon wrote:Face makar zna napraviti uvodnu emisiju, dovesti goste i malo analizirati za razliku od onih bogalja sa drzavne televizije.Face je opet UltraHD/4K za onaj odron od javnog emitera!
- Muhamed Đakmić
#6949 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ne valjaju ni jedni ni drugi 
Mada na fejsu ima ok ljudi, prije svega mislim na Vedada npr, ali cijeli koncept sa Senadom i Marjanom je malo naopak.
Mene generalno nervira svaki medij koji nas se sjeti samo kad je Evropa u pitanju. Postoji sezona i mimo jula i augusta i ako nije logično da radiš prenose utakmica, onda se bar udostoji da posjetiš press konferencije.
Mada na fejsu ima ok ljudi, prije svega mislim na Vedada npr, ali cijeli koncept sa Senadom i Marjanom je malo naopak.
Mene generalno nervira svaki medij koji nas se sjeti samo kad je Evropa u pitanju. Postoji sezona i mimo jula i augusta i ako nije logično da radiš prenose utakmica, onda se bar udostoji da posjetiš press konferencije.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#6950 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nek prenose Listicu i Zrinjski jebali ih oni... A ustvari ne mogu prenositi jer su fasisti ispali. Da se mene pita nemaju sta traziti na Kosevu.
A FACE nas uredno ispostuje svaki put. I trebamo i mi njih, i pokusati napraviti dugorocnu saradnju sa tom kucom.
Bolje je imati jednu TV kucu s kojom konstantno suradjujes a ja sam zadovoljan kvalitetom i prenosa i emisija prije utakmice. Ne treba ni govoriti o voditeljima Surka i Marjan...
TV Kuca sa kojom bi trebalo dugotocno razvijati odnose mozda i nekad da imamo redovnu svoju emisiju ili nesto slicno.
Usput kad je bio ovaj prenos utakmice iz Norveske, meni je stopalo na analognom, medjutim kad sam prebacio na digiratlni signal, slika je bila vrh i nije stopalo sekunde...
FACE
A FACE nas uredno ispostuje svaki put. I trebamo i mi njih, i pokusati napraviti dugorocnu saradnju sa tom kucom.
Bolje je imati jednu TV kucu s kojom konstantno suradjujes a ja sam zadovoljan kvalitetom i prenosa i emisija prije utakmice. Ne treba ni govoriti o voditeljima Surka i Marjan...
TV Kuca sa kojom bi trebalo dugotocno razvijati odnose mozda i nekad da imamo redovnu svoju emisiju ili nesto slicno.
Usput kad je bio ovaj prenos utakmice iz Norveske, meni je stopalo na analognom, medjutim kad sam prebacio na digiratlni signal, slika je bila vrh i nije stopalo sekunde...
FACE