Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hercegovac_pravi wrote:
A sad ozbiljnije malo, nikako ne mogu da iščeprkam šta natjera OHR da ovako "iznenada i ničim izazvan" opali šamarčinu Čoviću i Dodiku? Meni izgleda da Evropa polako pušta Srbiju "niz vodu". Najbolje od svega je to što više nećemo biti taoci Kosovske politike. Dakle, burno i vruće ljeto je pred nama....malo roštilja, hladnu pivu i zavili se negdje u hladovinu...sad nek oni što su nam navlačili ludačku košulju istu raskroje i pocjepaju. Mi smo svoje odradili...
Jesi li pratio konferenciju iz Mostara?
I Dodik i Covic se zalili sto se OHR ne oglasava (cak je Dodik spominjao i NATO)
Pa, eto, OHR se oglasio.
hercegovac_pravi wrote:
A sad ozbiljnije malo, nikako ne mogu da iščeprkam šta natjera OHR da ovako "iznenada i ničim izazvan" opali šamarčinu Čoviću i Dodiku? Meni izgleda da Evropa polako pušta Srbiju "niz vodu". Najbolje od svega je to što više nećemo biti taoci Kosovske politike. Dakle, burno i vruće ljeto je pred nama....malo roštilja, hladnu pivu i zavili se negdje u hladovinu...sad nek oni što su nam navlačili ludačku košulju istu raskroje i pocjepaju. Mi smo svoje odradili...
....kaže Mur da pod hitno treba da se prekine opstrukcija u kantonima. Ja mislim da su i oni a i mi svi svjesni da izborni zakon treba bolje definisati a to se mora raditi u skupštini a ne po kafanama. OHR će zamjeniti evropsko predstavništvo ali ne može dok se ne usvoje novi zakoni.....zato OHR ''gura'' formiranje vlasti......ne bi me čudilo da poslije presude Ustavnog suda pokrenu pregovore za formiranje vlasti na nivou BiH..........
A SDP se mora izboriti za mjesto ministra vanjskih poslova i onda u ofanzivu.
da budem iskren, ja sam za treći entitet u okviru večne crpcke - SNSD će kao HDZ-ova bratska partija sigurno na mobu dragančeta dati HDZ-u pola xerojcke crpcke i tako zaštititi majorizovane ercegovce - za hrvatski stolni grad Banjaluku
Dodik je previse napinjao misice po obicaju. Previse price o referendumu za ulazak u Nato. Susret sa Putinom.Susret u Mostaru. Dolazak Cvetkovica u sa vladom Srbije u Bl.
Rekoh ja da se sve negdje pise u tefter.
Odlican potez u Savjetu Bezbjednosti dugorocno gledajuci!
Dan D:Danas cemo znati je li SAD od Hrvata u BiH odlucila napraviti europske Indijance
Ukoliko se informacije koje su se danas pojavile u medijima pokažu točnima i ukoliko OHR danas doista poništi odluku CIK-a posložit će se se mozaik tajnog lobiranja stranih činovničića u ovoj zemlji. Konačno, javnost u BIH će saznati koja je to Siva Eminencija koja kriminaliziranom reketaru Lagumdžiji daje tolika krila da tako brutalno krši zakon i Ustav ove zemlje...
DRAGAN COVIC
BOZO LJUBIC
LEO PLOCKINIC
Sa sastanka dva HDZ-a
Novi visoki predstavnik za BiH,gospodin George Armstrong Custer
joj onog harisa,pa nemamo mi pravo nikome nista prigovarati pored ovog bosnjackog nacionalistickog smeca u liku doticnog i ostalih sda proizvoda......velikosrbi su odradili posao krajem osamdesetih efikasno
Zbog licnih obaveza vise nisam u stanju ucestvovati na forumu, pa rekoh da se pozdravim ljudski
sve najbolje
sta,da nije kapnula kakva sluzba u samoupravi.sretno i srecno ti bilo,pa navrati kadkad kod nas kad budes prolazio ovuda.
mozda su ga pozvali na izdrzavanje kazne
ma nije to..gorstak je ljudina i veliki patriota BIH...vidio covjek da je sve leglo na rudu i da neprijatelji BIH su porazeni,pa sebi covjek uzima malo odmora jerj e situacija iza njega ostala pod kontrolom..
zagusti li eto gorstaka nama opet i na forum i na stvarnu liniju odbrane BIH