Ocekivao sam da ce Dc dobiti, ali na ovaj nacin ni u snu. Volio bih da je Cain onaj stari pa da se njih dvojica sudare iako znam da su sanse minimalne, jos sad ova glupost sa Lesnarom u najavi.
MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Dead Man Walking
#6926 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kakav cirkus na kraju sa Brockom.
Ocekivao sam da ce Dc dobiti, ali na ovaj nacin ni u snu. Volio bih da je Cain onaj stari pa da se njih dvojica sudare iako znam da su sanse minimalne, jos sad ova glupost sa Lesnarom u najavi.
-
zipoo
#6927 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Stipe ko amater
-
klosar pravi
#6928 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Joj hrvati su plakali jutros ono je bila komedija slušati, a šta reci za Nganou - Lewis?
Stipe ga uništio ono je nevjerovatno naprosto.
Ne treba isključivati da se kladio protiv sebe na kladari isto baš ne treba.
Stipe ga uništio ono je nevjerovatno naprosto.
Ne treba isključivati da se kladio protiv sebe na kladari isto baš ne treba.
-
alpacino32
#6929 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
borba Nganou - Lewis je u rangu borbe kimbo slice vs dada 5000
katastrofa
katastrofa
-
klosar pravi
#6930 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
alpacino32 wrote:borba Nganou - Lewis je u rangu borbe kimbo slice vs dada 5000
katastrofa
Ma nije u nikakvom rangu jednostavno niti jedan nije krenuo na drugog Lewis k'o nesto pokušao..
Nganou-u je totalno slomljen duh ono je nevjerovatno stvarno..
- Sodom1
#6932 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Fino je ovo sve , ali raja koliki je Lesner 
- Rugafet
#6933 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Izbio ga DC zasluzeno...Stipe po obicaju tvrdoglav ko mazga, uopce ne slusa trenere, nigdje garda faca na izvol'te i to je to. Da stvar bude gora ovaj najavio da ce ga tu cekat.
- bingov buraz
#6934 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jebo ih Brock Lesnar i kečeri,Overeem ga zgazio ko muhu ono bi nešto se kurčilo tu gdje nema scenarija.
Miočić razocarenje svaka čast D.C ali za mene ne može biti velikan kad se sjetim kako ga je Jon Jones zlostavljao.Ta je budaletina mogao biti najveći svih vremena.
Nganou propao ko kauč,sad lagano utabanom stazom Bob Sappa
Miočić razocarenje svaka čast D.C ali za mene ne može biti velikan kad se sjetim kako ga je Jon Jones zlostavljao.Ta je budaletina mogao biti najveći svih vremena.
-
Rob_Atl
#6935 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jon jones jeste opasan, ali prednost nad comierom mu je vazda bila visina, plus nabio mu je kompleks neki. Comier mu je u drugoj borbi zado dosta udaraca, al jebiga jednom noga sjevne i zdravo
. Ma McCgregor je poceo sa ovim fazonima ko u kecerima sad svi koriste jer vide da to prodaje borbu. Malo se peglaju po onim sjednicama, i onda se ovi ameri naloze i to je to. Nesto kao Mcgregor i Mayweather, borba karina, ali digli su bruku love.
- Sodom1
#6936 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kad se sjetim sta je Armstrong radio , a tek Ben Johnson

-
klosar pravi
#6937 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Znaš li ko je Brock Lesnar i koliko ce se ljudi ukljuciti da ga gleda?bingov buraz wrote:Jebo ih Brock Lesnar i kečeri,Overeem ga zgazio ko muhu ono bi nešto se kurčilo tu gdje nema scenarija.
Misliš da ga je Cormier prozvao zbog konkurencije?
Pa ismijavali su ga na presici kad je bila borba jones - dc 2, samo što je fazon što se recimo sad borio i super borba je protiv Stipe, a znaš koliko je para dobio?
Preko miliona nije, dok ce za borbu protiv Lesnara dobiti oko 2 ili blizu bez problema.
Evo bukvalno reko da provjerim da nisam pogriješio i pazi sad
UFC heavyweight champion Stipe Miocic (18-2 MMA 12-2 UFC) is set to take home a flat $750,000 payday for his title super fight against light heavyweight champ Daniel Cormier (20-1 MMA, 9-1 UFC), who will take home a flat $500,000.
Znaci
Protiv Lesnara mora biti 2 i više zbog prodaje sve je do prodaje zato je Mcregor tolika zvijezda.
Last edited by klosar pravi on 09/07/2018 00:42, edited 1 time in total.
- Sodom1
#6938 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pa ovo oko ufca kao da je malo u krizi ali biznis je biznis , ljudi vecinom hoce show , to ce i dobti
- muhafuca
#6939 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
bice interesantno vidjeti Lesnara kad nije na steroidima..
DC u post-fight intervjuu rekao da ce u ugovoru za fight traziti USADA testiranje plus
dodatno koje ce ako treba sam placati - i da je to jedini nacin da se borba dogovori.
Brock po prvi put u zivotu nece biti na steroidima
DC u post-fight intervjuu rekao da ce u ugovoru za fight traziti USADA testiranje plus
dodatno koje ce ako treba sam placati - i da je to jedini nacin da se borba dogovori.
Brock po prvi put u zivotu nece biti na steroidima
-
Beavis
#6940 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jel iko gledo Felder-Pery rat, demolirali jedan drugog. I onda poslije njih dodju Luis i Ngano ko dvije tetke u kavezu, tuga.
-
cassius
#6941 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Top borba, ocekivao sam da ce ga Felder dobit, ali popravio se Perry kako je presao u JacksonWink.Beavis wrote:Jel iko gledo Felder-Pery rat, demolirali jedan drugog. I onda poslije njih dodju Luis i Ngano ko dvije tetke u kavezu, tuga.
Plus sto mi je ko lik onako lud do bola, samo pogledaj ovo.
https://www.instagram.com/p/Bk6dOJXF1OQ/
-
zipoo
#6942 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Sve ce vise u ufc biti boraca showmana i "divljih" boraca. Floyd i Conor su probili led. Joshua vrebaju i ispituju teren. Sve sto pare donosi... A Lesnar realno je jedini od svih wweasa da se zna marisati, a da je i veliko ime.
- MaD_ProfessoR
#6943 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
DC odradio kako je i najavio, samo za čestitati. Stipe me razočarao taktikom; upuštanje u klinč, bez low kickova, bez držanja distance nije moglo drugačije završiti.
Ngannou VS Lewis jebena uspavanka
Saki tugy plaky, šteta, nikad nije izgledao fizički spremniji
Borba večeri po meni Felder i Perry, kakva životinja je Felder, pa ono je nevjerovatno, sa slomljenom rukom dvije runde, izdržati do kraja, još bacati spinnin back fist slomljenom - respekt
Pettis opet u šampionskoj formi, Chiesa po meni suviše kreativan
adrenalin valjda ponese, kao je pokušavao previše toga odjednom, trebao se držati kombinacija rukama i svoje distance, pa tek onda ići na obaranje, GnP, eventualno submission ako se otvori.
Costa VS Hall, dokaz da kad su oba borca tehnički jednaka da čista sila odnosi prevagu, Hall jednostavno nije mogao izdržati snagu onih udaraca. očekivano.
P.S.
dobro bi bilo vidjeti trilogiju Jones VS DC, al u heavyweightu
pa pobjednik da ide na Lesnara 
Ngannou VS Lewis jebena uspavanka
Saki tugy plaky, šteta, nikad nije izgledao fizički spremniji
Borba večeri po meni Felder i Perry, kakva životinja je Felder, pa ono je nevjerovatno, sa slomljenom rukom dvije runde, izdržati do kraja, još bacati spinnin back fist slomljenom - respekt
Pettis opet u šampionskoj formi, Chiesa po meni suviše kreativan
Costa VS Hall, dokaz da kad su oba borca tehnički jednaka da čista sila odnosi prevagu, Hall jednostavno nije mogao izdržati snagu onih udaraca. očekivano.
P.S.
dobro bi bilo vidjeti trilogiju Jones VS DC, al u heavyweightu
-
zigson
#6944 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
kakva bolan visina, pobijedio ga u hrvanju jbtRob_Atl wrote:Jon jones jeste opasan, ali prednost nad comierom mu je vazda bila visina, plus nabio mu je kompleks neki. Comier mu je u drugoj borbi zado dosta udaraca, al jebiga jednom noga sjevne i zdravo. Ma McCgregor je poceo sa ovim fazonima ko u kecerima sad svi koriste jer vide da to prodaje borbu. Malo se peglaju po onim sjednicama, i onda se ovi ameri naloze i to je to. Nesto kao Mcgregor i Mayweather, borba karina, ali digli su bruku love.
-
Rob_Atl
#6945 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kolko me pamcenje sluzi u drugoj borbi ga je nogom zakacio i zaljuljao ga dobro, onda ga na pod oborio i laktovima ga dokrajcio. A ne sjecam se da su se i hrvali puno u borbi.
-
klosar pravi
#6946 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
U prvoj je Jones bio bolji u svemu, u drugoj ga poslao na spavanje
-
cassius
#6947 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Dc je bio aktivniji drugu borbu, ali bez nekog efekta. Jones je imao odgovor na sve njegovo.Rob_Atl wrote:Kolko me pamcenje sluzi u drugoj borbi ga je nogom zakacio i zaljuljao ga dobro, onda ga na pod oborio i laktovima ga dokrajcio. A ne sjecam se da su se i hrvali puno u borbi.
Da se prva njihova borba nije desila nikako, da je samo doslo do ove druge, vjerujem da bi ga mozda DC i dobio.
Ali u prvoj njihovoj borbi Jon Jones ga je izmaltretirao totalno, da mu je nabio kompleks samo takav. Prvo sto je DC prije prve borbe, pricao mnogo shit-a prema Jonesu.
-
klosar pravi
#6948 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Bones je bolji u svakom aspektu.
- MaD_ProfessoR
#6949 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Max Blessed: opće zdravstveno stanje za reumala
-
klosar pravi
#6950 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
MaD_ProfessoR wrote:Max Blessed: opće zdravstveno stanje za reumala
Max " Incurable " blessed.