RedJohn wrote:Jeli ovo kod nas u Sa ,u "Kineskoj Cetvrt"mina-sana wrote:
Ne,put Doboj-Modriča:)
Moderator: Chloe
RedJohn wrote:Jeli ovo kod nas u Sa ,u "Kineskoj Cetvrt"mina-sana wrote:
Aha , nemogu opisati svoja osjećanja kad gledam ovu kuću.Kiki_Musampa wrote:RedJohn wrote:Jeli ovo kod nas u Sa ,u "Kineskoj Cetvrt"mina-sana wrote:
Koliko se sjećam, blizu raskrsnice Doboj - Modriča - Derventa, sa leve strane.Kiki_Musampa wrote:RedJohn wrote:Jeli ovo kod nas u Sa ,u "Kineskoj Cetvrt"mina-sana wrote:
Ja sam prvo mislio da je kuća Kineza nekognihil_ wrote:neukus onaj bas balkanski, osjecaj za estetiku zdrao
Jaoooo, znam ovo. hahahhaha Treba neko i vanjski WC uslikatimina-sana wrote:
jel se šališ ili šta? Unutra restoran napucan pravo, a kakav tek hagraš imaju.sheilak wrote:Jaoooo, znam ovo. hahahhaha Treba neko i vanjski WC uslikatimina-sana wrote:
![]()

Not My Idea wrote:koliko god bili simpaticni i smijesni, ja ne vjerujem da su djeca tih godina dala ove odgovore. no way
Not My Idea wrote:koliko god bili simpaticni i smijesni, ja ne vjerujem da su djeca tih godina dala ove odgovore. no way
+1Not My Idea wrote:koliko god bili simpaticni i smijesni, ja ne vjerujem da su djeca tih godina dala ove odgovore. no way

I ja mislim da je lazno ko i vecina ovakvih omg stvariNot My Idea wrote:koliko god bili simpaticni i smijesni, ja ne vjerujem da su djeca tih godina dala ove odgovore. no way
to je iz "Olovka piše srcem".bijela wrote:e, moguće je da djeca kažu ogromne izjave, samo im treba dati priliku i slušati ih..
sjećam se, baš je ovdje neko pisao, neko dijete je bilo upitano:
- šta je to sumrak?
- sumrak je kad mali ljudi bacaju veliku sjenu.
![]()