pjanic u izboru za gol sedmice znate šta vam je radit.
napomena:samo se jednom moze glasati.Trenutno je pjanic prvi sa 29 posto,da naguramo to na 50 pa da se osigura
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Koliko nas ovi Englezi vole, to je za ne povjerovati. Munir, tipično englesko imeYahel wrote:Munir
Miralem goal was the best
![]()
![]()
Otprilike je tako. Nesto kasnije je pokazao kvalitet a i kostala ga je narav da je u Lokomotivi pola godine cekao da istekne ugovor a da nije igrao. To je bilo presudno da naredne destinacije ne budu jaci klubovi.Sarajevo1946 wrote:Kasno je došao na neki viši nivo, ako sam u pravu, sa nekih 26 godina u Lokomotivu.
Ovaj transfer po mom sudu dobar, osim sa finansijskog i sa aspekta karijere. Spahiću 32 godine, hoće da zaigra Ligu prvaka, sa Sevillom to sigurno neće uspjeti, a Anzhi iduće sezone igra Ligu prvaka, njegovo iskustvo će im dobro doći.
Too MunireeeYahel wrote:Munir
Miralem goal was the best
![]()
![]()
A ja baš imam neki osjećaj da će ga Ibešević zabit (frlja)Artest wrote:Spahine odluke se ne preispituju. Anzi je spejs satl za raspalu Sevillu. Nama je najbitnije da ima dobar klub do ljeta 2014. jer poslije se vjerovatno oprasta. (uz nastup na Svjestkom)
Vidim Medunjanin zamjenjen u 58. min. u Turskoj. Ako ovaj momak ne moze protiv Grcke istrcati najmanje 10,5 km - ne treba ni sjedat u avion. Ne treba nam krepana macka na terenu. Cak mi vise ni Misimovic u prvoj postavi ne zvuci tako gadljivo, kao prije par mjeseci. Isti kurac.
Ibisevica bih zadrzao u prvoj postavi samo zbog skidanja tereta s Dzeke. Inace, ako bi cekali da on zabije gol Grckoj, nema nas nigdje.
Sto si ga onda pratioDead Man Walking wrote:Evo pogledah Hajduk i Dinamo i odusevljen sam igrom malog Tina Jedvaja. Otac mu je Zdenko Jedvaj, Mostarac, nekad igrao u Velezu. Sanse da zaigra za nas nekad su vjerovatno skoro pa nikakve, al eto...
limeni wrote:ma jebo vise i ta glasanja to je za gubitike
_terminaš_ wrote:Danas odluka o državljanstvu Anela Hadžića
http://sportsport.ba/bh_fudbal/danas-od ... zica/99404
![]()
Kako ekskluzivno saznaje Repreznetacija.ba portal fudbaler austrijskog Rieda Anel Hadžić prije nekoliko je minuta, odlukom Vijeća ministara BiH upisan u knjigu državljana Bosne i Hercegovine.
Bičakčić nije bio na tom spisku danas, samo Hadžić. Valjda će i ovaj drugi uskoro doći na red, Baković je neki dan rekao da je dostavio sve potrebne papire. Možda ovi u vijeću ministara idu po abecedi,ali odozdosamo_ti wrote:A jel i onaj Bicakcic u ovoj turi sa njim ?
Odlično.Infaze Studio wrote:Evo kazu da je dobio Hadzic drzavljanstvo.
Kako ekskluzivno saznaje Repreznetacija.ba portal fudbaler austrijskog Rieda Anel Hadžić prije nekoliko je minuta, odlukom Vijeća ministara BiH upisan u knjigu državljana Bosne i Hercegovine.
Ma vjerovatno su papiri za Hadžića dostavljeni prije, pa idu tim redom ko prije dostavi papire.lopovjack wrote:Bičakčić nije bio na tom spisku danas, samo Hadžić. Valjda će i ovaj drugi uskoro doći na red, Baković je neki dan rekao da je dostavio sve potrebne papire. Možda ovi u vijeću ministara idu po abecedi,ali odozdosamo_ti wrote:A jel i onaj Bicakcic u ovoj turi sa njim ?...
Da ista valja davno bi njega Austrija u svoje redove ubacilafortaleza wrote:Gdje igra taj Hadžić?
Jeste izvor Reprezentacije.baInfaze Studio wrote:Evo kazu da je dobio Hadzic drzavljanstvo.