Ja sam se svo vreme pitao šta znači ovo Srebrenica, pa ispod 92.
Mislio sam da se autor zajebao u vezi godine.
Ali to nije godina.
To je potpis autora.

To 92. Postaja ... e sad ima smisla.Duka Dizel II wrote: ↑03/09/2020 22:28 Dabome da je rukopis policije
Ja sam se svo vreme pitao šta znači ovo Srebrenica, pa ispod 92.
Mislio sam da se autor zajebao u vezi godine.
Ali to nije godina.
To je potpis autora.
Zasto da ne? Mladic u Srebrenici samo dijelio cokoladice, za Markale, Tuzlanska Kapija itd... sami smo sebe granatirali, logori smrti ma ne to su samo sabirni centri...
Kao ne bi se oni nikad time bavili niti bi im to palo na pamet.MorningStar wrote: ↑03/09/2020 22:34
To 92. Postaja ... e sad ima smisla.![]()
Nego salu na stranu mislim da ovdje ovi novi pro-serbia imaju dobru sansu da poentiraju - jer im malo fale da zavrte pricu na mila da podmece sve ove izljeve mrznje.Dobra fora sa branjenjem dzamija![]()
Sudeci po ovom mitingu danas miki je ostao i bez podrske nema ni nekog otpora naboja da se suprotsavlja.
Well done.
Bgm dobro se iglaju politike![]()
Vidjećeš u nedjelju ima li podrške.Man of steel wrote: ↑03/09/2020 22:41 Sudeci po ovom mitingu danas miki je ostao i bez podrske nema ni nekog otpora naboja da se suprotsavlja.
ovako je puno jasnije, nije taj Dritan uopšte neki mladi i neiskusni političar koji je uz to i idealista.Banksy wrote: ↑03/09/2020 18:57 Ništa od toga.
Već su otišli oni kojima je smetao novi, najavljeni pravac.
Par sedmica pred izbore, otkrio je karte, sve je bilo jasno.
14/08
Pale maske: Abazović hoće koaliciju sa Demokratskim frontom
https://www.cdm.me/politika/kako-i-kada ... crne-gore/
14/08
Pajković: Napuštam GP URA, razlog je Abazović
Ne mogu da prihvatim izdaju Crne Gore i njenih interesa
24/08
Potpredsjednik Foruma mladih GP URA napustio stranku nezadovoljan politikom Abazovića
15/08
Abazovića napustila i kandidatkinja za poslanicu: Kako može za isti sto sa četnicima
24/08
Akademski slikar Aldemar Ibrahimović istupa iz platforme Crno na bijelo
Vučić iz Vašingtona: Nisam prihvatio papir o priznanju Kosova
Predsdnik Srbije Aleksandar Vučić izajvio je večeras da nije mogao da prihvati dokument u kojem je stajala odredba o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova.
Ovako ću,Blek Stena wrote: ↑03/09/2020 23:01 Runneru pazi da se ne zbunis u nedelju, sad moras dodavat a ne oduzimat od broja ucesnika skupa.![]()

Zanimljivo. Neko malo laže, Vučić ili Grenell. Vjerovatno Grenell, nebeski ne lažu.Challenger_ wrote: ↑03/09/2020 23:04 BTW, Vučić odbio dokument iz Vašingtona:
Predsdnik Srbije Aleksandar Vučić izajvio je večeras da nije mogao da prihvati dokument u kojem je stajala odredba o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova.
EDIT: Ko malo dublje sagledava, vidjeće zašto su se ratni i poratni profiteri iz regiona uz*ebali. Ne brine njih sudbina Bošnjaka u Pljevljima, već ih brine Zakon o porijeklu imovine i Zakon o lustraciji.
Laze odlazeca administracija i lazu siptari:RunnerX wrote: ↑03/09/2020 23:06Zanimljivo. Neko malo laže, Vučić ili Grenell. Vjerovatno Grenell, nebeski ne lažu.Challenger_ wrote: ↑03/09/2020 23:04 BTW, Vučić odbio dokument iz Vašingtona:
Pa sta sad kao nisu im poturili da priznaju kosovo ??RunnerX wrote: ↑03/09/2020 23:06Zanimljivo. Neko malo laže, Vučić ili Grenell. Vjerovatno Grenell, nebeski ne lažu.Challenger_ wrote: ↑03/09/2020 23:04 BTW, Vučić odbio dokument iz Vašingtona: