garant nestalo njegovih dresova pa daj tudju samo "zakrpi"

Moderators: Charuga, Tomahawk11

HahaTimotije wrote:Adidas je usrao motku. Cija je odgovornost, ne znam ,ali neke glave definitivno moraju da lete.missko wrote:Jel iko vise provalio sta je sa adidasom i nasim dresom? Savez nije predstavio novi dres, adidas nit predstavlja nit reklamira nit prodaje nit distribuira a nasi igraci i treniraju i igraju u novoj opremi. Mora da taj neki ugovor s Legeom jos nije raskinut
Gesendet von meinem SM-N9005
Direktor marketinga ili tome slicno, imas novu zemlju, po prvi puta na nekom velikom takmicenju, vrlo siromasnu ali sa milion stanovnika koji zive napolju i koji to sebi mogu i hoce priustiti....
Radi li iko ikakve statistike i ispitivanja trzista, katastrofa od tako ozbiljne firme....
Pa šta?phillie wrote:Od 23 prijavljena, mi imamo igraca sa brojem 24 na ledjima
plavi bolji-LIBERO- wrote:Bijeli su i definitivno k'o trening majice.
Meni tamanHouse wrote:Manja veličina i bijeli će biti dobar , izgleda kao XXL jbt
Postoji li način da se dođe do ovih ugovora za dresove, da se i javnost upozna sa uslovima?missko wrote:Uporedite ovu stranicu
http://legea-shop.de/?gclid=CKLwkcnd7b4CFTLMtAod3zEAZw
I stranicu adidasa pa mi recite da ugovor legeom jos nije u igri.
Kod legee samo BiH a kod adidasa nas nema na mapi
halo ba manite se prozivanja, vidis ko drzi ovaj sajt (u dnu pise)homega wrote:Postoji li način da se dođe do ovih ugovora za dresove, da se i javnost upozna sa uslovima?missko wrote:Uporedite ovu stranicu
http://legea-shop.de/?gclid=CKLwkcnd7b4CFTLMtAod3zEAZw
I stranicu adidasa pa mi recite da ugovor legeom jos nije u igri.
Kod legee samo BiH a kod adidasa nas nema na mapi
Pa neda Adidas više, sedam je u ugovoruRob_Atl wrote:Pa nisu valjda ponjeli 7 dresova, koliko je potrebnoo utakmica da osvojis svjetsko
Ma daj ba, dresovi se nekad mijenjaju i na poluvremenu. Dzeko je protiv Obale slonovace u dva poluvremena imao razlicitu majicu, pregledaj snimak.insomnia78 wrote:Pa neda Adidas više, sedam je u ugovoruRob_Atl wrote:Pa nisu valjda ponjeli 7 dresova, koliko je potrebnoo utakmica da osvojis svjetsko
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Hehe, i meni stigo bas danas i iz iste radnje.noiserr wrote: http://www.worldsoccershop.com/
Pa ja, nafuro se da je u City-ju, zato Vedo nema dresaisx wrote: Ma daj ba, dresovi se nekad mijenjaju i na poluvremenu. Dzeko je protiv Obale slonovace u dva poluvremena imao razlicitu majicu, pregledaj snimak.
Haha dobar si.jeza u ledja wrote:Hehe, i meni stigo bas danas i iz iste radnje.noiserr wrote: http://www.worldsoccershop.com/![]()
Samo nisam stavio ni broj ni ime, jer upravo sam se bojao da nemaju dijakritike u fontu. Necu da mi pise "Dzeko" pa makar. Prvo sam upisivao "Seo", pa onda nisam znao da li da upisem "SEO" ili "S E O" i da li ce odvojiti i reko pisat ga. Jos uz to $25 manje.![]()
Fino mi stoji "L". Taman konture mi se fino naziru.
PS: Bolje mi stoji bordo dres od HAADa.
Jedno od Fifinih pravila vezano za SP:Logovan wrote:Pa šta?phillie wrote:Od 23 prijavljena, mi imamo igraca sa brojem 24 na ledjima![]()
vise na:The final list (showing the full last name(s), all first names, popular name,
number on the shirt, position, place and date of birth, passport number, name
and country of the club, height, weight, number of caps won, number of
international goals scored) shall be submitted to the FIFA general secretariat,
using the offi cial form for this purpose. Only the numbers 1 to 23 may be
allocated to these players, with number 1 being reserved exclusively for one of
the goalkeepers.
I meni je to palo u oci...u prvih 15 minuta vec im se dres prilijepio za tijelo. Prvo sam mislio, jebote kakva je ovo vlaznost u zraku, pa onda onaj rece kisa pada.... pa i onom "manekenu" se vidio bijeli kais ispod bijelog dresa, tako da je vjerovatno dres k'o flis papir. Nadam se samo da ovo nije dres u kojem ce igrati svoje utakmice.OldMayor wrote:Jel samo do mene ili su ovi bijeli dresovibili tanki ko papir.
Jos igraci oznojeni, ono se na njih zalijepilo, providno.Nadam se samo da to nisu ti pravi bijeli dresovi i da su ovo bili neke trening majice, jer su nigdje veze.