Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
north

#6926 Re: FK Sarajevo

Post by north »

cigara wrote:Jebi ga, Jaha je ovo trebo pogoditi...
Ma nije, haj dešava se.... :-)

E da imamo trenera ko što nemamo, pa lagano večeras pali reflektore na AFH i ovoga našeg "golgetera" samog satima ostaviti da se ispucava na prazan gol....

Ali naš stručnjak je zadovoljan igračkim kadrom, igračima se nema šta prigovoriti, nemamo sreće, sudija nas zakida, svi se urotili protiv nas, CIA, KGB, svemirci, .....

I na to sve Blekić koga su navijači dočekali kao spasioca, govori za "stručnjaka"ovo što je Balthazar prethodno spomenuo ... :run:
north

#6927 Re: FK Sarajevo

Post by north »

fole13 wrote::sad: :sad: ostali bez brata hordasa .. pogin'o je jedan momak iz vogosce :( :(
:shock: :shock: :shock:

Reci da nije provjereno......
Obuca9

#6928 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Molim vas nemojte o tome, bar do ujutro, dok se sve ne sazna tačno.

Trenutno su zatvorena oba naša foruma. Istina, ostali smo bez momka, ali nemojte o tome. Najbolje bi bilo, ako je moguće da moderatori zatvore ovja podforum, bar do ujutro.
Imamopobjednika

#6929 Re: FK Sarajevo

Post by Imamopobjednika »

Baltazar_khan wrote:
fole13 wrote::sad: :sad: ostali bez brata hordasa .. pogin'o je jedan momak iz vogosce :( :(
nije valjda :(

jel ovo provjereno? nadam se da je dezinformacija
Nazalost 100% :( jebem ti oktobar!!!!
Frank Sinatra

#6930 Re: FK Sarajevo

Post by Frank Sinatra »

Apelujem na moderatore da ne dopuste pricu na ovu temu bar do sutra. Molim i ostale navijace Sarajeva da se suzdrze od komentarisanja ili diskusije na ovu temu barem do sutra. Hvala svima na razumjevanju.
nanda_

#6931 Re: FK Sarajevo

Post by nanda_ »

1946 wrote:
nanda_ wrote:za lerdi
svjestan sam ja da nema para i da je tesko al brate zar jedna sloboda ima vise, jedna zvijezda itd. nabrajam ove timove jer tu je ima par finih napadaca(smajlovic,dajic,tosunovic)
Tražili ugovore na godinu, a fino se reklo da više nema ugovora na manje od 2 godine, jer se sve u klubu radi na duže staze. Takve ugovore su potpisali u klubovima u kojima trenutno nastupaju.

A sad jel realna situacija da mozemo cak i ove igrace zadrzat na te 2 godine,da se ne lazemo svaki od tih igraca da sad dobije malo bolju ponudu ode al ipak se slazem da od igraca sa 1 godinom ugovora nemas puno hajra ali treba vidjet kome treba dati visegodisnje ugovore (npr.juniorima i mladim igracima kao suljevic) a s kim i taj na eventualno 1 godinu (igraci koji su skupi al dobri jer bas klub nije u stanju velike ugovore dugo placat ) e to je o cemu ja pricam 8-)
Obuca9

#6932 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Adimini, molim vas zaključajte topik.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#6933 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Tema kao i tema Horde Zla su zakljucane do sutra zbog pogibije jednog naseg navijaca, zamolio bi forumashe da na drugim temama ne pisu o ovom događaju.
Hvala.

Pozivamo navijace Sarajeva kao i sve one koji hoce da pomognu u ovoj teskoj situaciji da sutra ujutro posjete transfuziologiju kantonalne bolnice u Zenici. Potrebna je krv za nastradale u teskoj saobracajnoj nesreci koja se dogodila danas. Situacija je jako ozbiljna.

Zalihe koje bolnica ima su dovoljne za veceras, ali sutra ce se osjetiti nedostatak. Kantonalna bolnica Zenica se nalazi u naselju Crkvice

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 54&t=80691
Samo HZ

#6934 Re: FK Sarajevo

Post by Samo HZ »

:(
Obuca9

#6935 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Image
north

#6936 Re: FK Sarajevo

Post by north »

hz__semir wrote:Image
Solidna provjera....nadam se da će igrati u najjačem mogućem sastavu da vidimo gdje smo sa ekipama iz regiona, iako Split nije čemu u smislu atraktinosti, mada dobro guraju u HNL....
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#6937 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Stigla bogata ponuda
Kapiten Džakmić odlazi na polusezoni?
U prostorije FK "Sarajevo" ovih dana na stol je stigla izuzetno dobra finansijska ponuda za usluge Muhameda Džakmića.
Kako smo uspjeli saznati jedan klub, mada nam nisu htjeli otkriti ime, rado bi želio vidjeti kapitena bordo tima u svojim redovima.

Mnogi navijači tim sa Koševa spoznali su koliko je pomenuti nogometaš bitan za bordo svlačionicu.

Ipak, Džakmić je ostvario većinu zamišljenih ambicija na najvećem bh. stadionu, pa se odlazak na zimu nameće kao logičan.

Ono što se u ovom trenutku može reći jeste da se ne radi o klubu koji ne nastupa u ligama petice, ali je prema tonu jednog člana Uprave FK "Sarajevo", ponuda je za naše uslove i više nego dobra.

Transfer bi trebao biti realizovan na zimu, a finansijska injekcija koja bi bila ubrizgana znatno bi olakšala dovođenje novih pojačanja.

Osim toga popravila bi loše finansijsko stanje u Titovoj 38/b.
north

#6938 Re: FK Sarajevo

Post by north »

don_emir wrote:Stigla bogata ponuda
Kapiten Džakmić odlazi na polusezoni?
U prostorije FK "Sarajevo" ovih dana na stol je stigla izuzetno dobra finansijska ponuda za usluge Muhameda Džakmića.
Kako smo uspjeli saznati jedan klub, mada nam nisu htjeli otkriti ime, rado bi želio vidjeti kapitena bordo tima u svojim redovima.

Mnogi navijači tim sa Koševa spoznali su koliko je pomenuti nogometaš bitan za bordo svlačionicu.

Ipak, Džakmić je ostvario većinu zamišljenih ambicija na najvećem bh. stadionu, pa se odlazak na zimu nameće kao logičan.

Ono što se u ovom trenutku može reći jeste da se ne radi o klubu koji ne nastupa u ligama petice, ali je prema tonu jednog člana Uprave FK "Sarajevo", ponuda je za naše uslove i više nego dobra.

Transfer bi trebao biti realizovan na zimu, a finansijska injekcija koja bi bila ubrizgana znatno bi olakšala dovođenje novih pojačanja.

Osim toga popravila bi loše finansijsko stanje u Titovoj 38/b.
Navodno, radi se o turskoj ligi, i ako je vjerovati, cifra je na naše uslove strašna, oko 300.000 eura. Ukoliko se radi o ovoj cifri, ja sam za, nije ok što je na polusezoni, ali sa ovim parama bi se popravila finansijska situacija i naravno moglo bi se na polusezoni dovesti 2-3 igrača. Samo u ovoj situaciji, ja bi bio za......jebi ga, bez para nas nema nigdje...
samo_ovaj_put

#6939 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

dogodine bi za njega uzeli duplo vise,nakon nastupa u evropi
Obuca9

#6940 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Hametu ugovor ističe na kraju ove sezone, tako da ako ga ne prodaš sad u zimskom periodu, na ljeto ode đaba.

Jedino mu ponuditi novi ugovor, ali pitanje je koliko on ima više ambicija da ostaje ovdje, u ovoj Ligi je je uradio sve:
- osvojio titulu
- osvojio Kup
- igrao treće pretkolo LP
- igrao četvrto pretkolo EL
- postao kapiten Sarajeva

25 mu je godina, a od 19. je član prvog tima i pri tome odigrao preko 160 utakmica, prema tome čisto sumnjam da momak ima više razloga da ostaje ovdje. Ako je tačan podatak o obeštećenju od 600.000 KM, cifri koja iznosi 20% od ukupnog duga FK Sarajevo, onda ne vidim razlog zbog čega bi mu pravili probleme pri odlasku.
jovanbl

#6941 Re: FK Sarajevo

Post by jovanbl »

hz__semir wrote:Hametu ugovor ističe na kraju ove sezone, tako da ako ga ne prodaš sad u zimskom periodu, na ljeto ode đaba.

Jedino mu ponuditi novi ugovor, ali pitanje je koliko on ima više ambicija da ostaje ovdje, u ovoj Ligi je je uradio sve:
- osvojio titulu
- osvojio Kup
- igrao treće pretkolo LP
- igrao četvrto pretkolo EL
- postao kapiten Sarajeva

25 mu je godina, a od 19. je član prvog tima i pri tome odigrao preko 160 utakmica, prema tome čisto sumnjam da momak ima više razloga da ostaje ovdje. Ako je tačan podatak o obeštećenju od 600.000 KM, cifri koja iznosi 20% od ukupnog duga FK Sarajevo, onda ne vidim razlog zbog čega bi mu pravili probleme pri odlasku.

ako bi to bilo tacno to bi bio prvi primjer da je neko iz bih prodan za cijenu koju vrijedi po transfermarktu
The profile for Muhamed Dzakmic

© unbekannt Date of birth: 23.08.1985
Place of birth: Sarajevo
Height: 1,78
Nationality: Bosnia-Herzegovina
Position: Midfield - Central Midfield
Foot: right
Market value: 292.500 £- 325.000 €

to bi meni bilo drago zbog drugih klubova, al cisto sumnjam
PriNc_ba

#6942 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

north wrote:
hz__semir wrote:Image
Solidna provjera....nadam se da će igrati u najjačem mogućem sastavu da vidimo gdje smo sa ekipama iz regiona, iako Split nije čemu u smislu atraktinosti, mada dobro guraju u HNL....
ma po meni je i vise nego solidna provjera s obzirom da sam gledao 3 tekme splita ove sezone i fkt su pravo borbena ekipa i kompaktni su. tako da mislim da ce prije svega tekma biti dobra u slucaju da i nasi nesto pokazu a i poraz ne treba shvatiti kao nesto lose jer su oni dosta jaki :) al eto moja prognoza 1-1 :)
limeni

#6943 Re: FK Sarajevo

Post by limeni »

dzakmica tek pustiti ako neko ponudi 500.000 eura ili vise..zasto uvijek prodavati kada dodje 1. ponuda? zar vi mislite da bi dinamo uzeo 20 miliona za modrica ako bi ga pustili nakon prve ponude? uspjeh reprezentacije u proslim kvalifikacijama je podigao malo i cijene premijer lige ;-)
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#6944 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

limeni wrote:dzakmica tek pustiti ako neko ponudi 500.000 eura ili vise..
Ili da sačekamo kraj sezone i da ga prodamo za 0 € (ukoliko ne bude htio produžiti ugovor, a sumnjam da bi) pitanje je sad :D
kokuz_sa

#6945 Re: FK Sarajevo

Post by kokuz_sa »

limeni wrote:dzakmica tek pustiti ako neko ponudi 500.000 eura ili vise..zasto uvijek prodavati kada dodje 1. ponuda? zar vi mislite da bi dinamo uzeo 20 miliona za modrica ako bi ga pustili nakon prve ponude? uspjeh reprezentacije u proslim kvalifikacijama je podigao malo i cijene premijer lige ;-)
al Sarajevo nit je Dinamo..nit je Dzakmic luka modric..nit sarajevo ima nekog tipa zdravka mamica..
KPGS

#6946 Re: FK Sarajevo

Post by KPGS »

e baš da vidimo koliko će uzeti
nanda_

#6947 Re: FK Sarajevo

Post by nanda_ »

Slazem se s kokuzom_sa najbitnije mi nemamo mamica koji bi to upakovo nit imamo rejting dinama u evropi zato ako je ovo tacna cifra i vise nego dobro jer samo kad pomislim koliko je realno boljih igraca prodano za manje pare ovo je super I jos, zabrinuo sam se ovih dana kako je poceo da kuka Blekic kako nema para i mislim da bi ova finansijska inekcija dobro dosla sta ces kad od tih transfera jedino mozemo prezivjet :sad:
Impavidus

#6948 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

izgleda da smo izgubili 2:0 od splita...golovi postignuti u 80' i 82'...
Impavidus

#6949 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

sastav danas protiv splita:
prvo poluvrijeme: Hamzić, Šehović, Todorović, Torlak, Gutić, Ihtijarević, Nuhić, Suljić, Avdić, Džakmić, Trebinjac. drugo poluvrijeme: Hodžić, Šehović, Kadić, Todorović, Čakal, Čomor, Bečirević, Čampara, Handžić, Pliska, Peljto

cudo je poveo suljica malog i dao mu da odigra nakon mjesec dana, treb'o je i dupovca povest.
KPGS

#6950 Re: FK Sarajevo

Post by KPGS »

I opet Juninha nema.
Locked