Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fazon je u tome sto se za Heat svira sve i svasta.
zalete se james i wade pod koš i eto ti faula za protivnike
na stranu ove njihove sudije koje me ne prestaju iznenadjivati, al cinjenica je ipak da kad james ili wade krenu na polaganje ili zakucavanje, jedno 90 posto je ispravan faul nad njima, nista novo u tome, jednostavno su ljudi zivotinje sa onim svojim prodorima, sta ces
al ovaj celo mi je najmrzi, odvratan totalno
jasko_ba wrote:
na stranu ove njihove sudije koje me ne prestaju iznenadjivati, al cinjenica je ipak da kad james ili wade krenu na polaganje ili zakucavanje, jedno 90 posto je ispravan faul nad njima, nista novo u tome, jednostavno su ljudi zivotinje sa onim svojim prodorima, sta ces
al ovaj celo mi je najmrzi, odvratan totalno
je li to ovaj?
prejako. ja mislim da ovo ne bi smio svirati world peace-u
Ma taj je jedini mogao dati Jordanu tehničku Kad je Jordan bio na vrhuncu i kad ga niko nije smjeo ružno pogledat, Crawford mu je jedini znao hladno tehničku pokazat
Smiješno je ovo...Pierce prodaje one jeftinee finte sa ulicnog basketa, fol fintira šut i saceka da James skoci i onda se zabije u njega....jao odvratnog i ofirnog fola i onaj još puši te fore ...izvuce 3 licne i 6 laganih sl.bacanja na taj fol
pobjeda!
Sudjenje preofirno za nas, cista kompenzacija za lakrdiju u obje tekme dole kod njih. Slijedecu ocekujem da nas sudije opet sahrane i gurnu nogom u 3:1. Daj Boze da grijesim ali jebo ovo njihovo upravljanje pobjednicima. To je sve Sternova politika.
Kako god, lijepo je malo odahnuti, barem ova 2 dana. Bravo C's!
cim jedan stane od dvojca, gube mec sigurno plus batier nije trojku pogodio
ako i prodju nekako u veliko finale, nemaju sanse nikakve
sudjenje ponovo haos, ali nista novo
Suđenje jest bilo malo kompenzacijski ali ni blizu šta su suci radili u Miamiu, ovo je bilo više zbog pritiska publike, obožavam komentar kad su rekli da se nečuju međusobom pa grješe u napadu...Garden!!! Realno sad će neko reći da su i u jednom trenutku imali šanse, doduše prvu četvrtinu nisam gledao...više su došli misleći da su im već slomili kičmu, ali malo su se prevarili...Go Celtics