Slike vaših kućnih ljubimaca
Moderator: anex
-
enkoo83
#6926 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Nisam ni mislio tipa lanac avlija i to je to.prvo pas nece biti na lancu skoro pa nikako a setnja svakodneva se podrazumjeva.u blizini imam ogromnu livadu gdje ljudi slabo zalaze tako da cemo tu najvise vremena provodit.a komsija mi ima staforda i samo rijeci hvale imam o njima.izuzetni psi opasni izgledom a velike maze i veoma dobri psi za igru
Josip Broz Celik
Josip Broz Celik
-
anjaistkrank
#6927 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Belgijaneri su vrh psi i svaka cast na izboru. Da treba vremena oko njih, treba. I to kolko god ti neko kaze da treba vremena, treba jos duplo toliko. Hiperaktivni su 200 na sat. Dodji nekad na vils i pitaj za Zobru, i svi ce ti reci da je najveci "izmarac" svih ostalih cuka.
Drugo, sto je jako bitno je da je to pas koji zahtjeva "jakog" vlasnika. Uvijek i u svakom trenutku ce se truditi da preuzme dominaciju nad tobom. Ako ikada popustis makar i u igri, donji si do kraja. Veoma su inteligenti i vole rad. Vole da koriste mozak, tako da uvijek moras biti kreativan i izmisljati neke nove nacine da im okupiras mozak, jer ako pocne sam da namislja sta da radi eto ti belaja. Kad nabavis belgijanera, javi se na PP, pa cu ti reci sta god te bude interesovalo.
A ovim smaracima sto rokaju kerove i misle da se "metal" sila saljem jedno mahanje od mene i od Zo

A ovim smaracima sto rokaju kerove i misle da se "metal" sila saljem jedno mahanje od mene i od Zo

-
febo_acm
#6928 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Trebali bi se mi negdje na livadi naći da vidimo čiji je luđi keranjaistkrank wrote:Belgijaneri su vrh psi i svaka cast na izboru. Da treba vremena oko njih, treba. I to kolko god ti neko kaze da treba vremena, treba jos duplo toliko. Hiperaktivni su 200 na sat. Dodji nekad na vils i pitaj za Zobru, i svi ce ti reci da je najveci "izmarac" svih ostalih cuka.Drugo, sto je jako bitno je da je to pas koji zahtjeva "jakog" vlasnika. Uvijek i u svakom trenutku ce se truditi da preuzme dominaciju nad tobom. Ako ikada popustis makar i u igri, donji si do kraja. Veoma su inteligenti i vole rad. Vole da koriste mozak, tako da uvijek moras biti kreativan i izmisljati neke nove nacine da im okupiras mozak, jer ako pocne sam da namislja sta da radi eto ti belaja. Kad nabavis belgijanera, javi se na PP, pa cu ti reci sta god te bude interesovalo.
-
anjaistkrank
#6929 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
MozeZhìxin wrote:Trebali bi se mi negdje na livadi naći da vidimo čiji je luđi ker
- propalismo
#6930 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Covjek je u pravu sve sto je rekao za belgijanere

Ludi totalno

Ludi totalno
-
anjaistkrank
#6931 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Moram da kontriram ovoj strasnoj slici. Ipak su oni i dobrice i maze i vole malu raju.propalismo wrote:Covjek je u pravu sve sto je rekao za belgijanere
Ludi totalno

-
febo_acm
#6932 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
To moja Lilly nije fina?anjaistkrank wrote:MozeZhìxin wrote:Trebali bi se mi negdje na livadi naći da vidimo čiji je luđi ker. Ova moja voli da se igra sa finim stafonjama. Doduse do sad se samo sa muzijacima igrala, koji su padali nakon 10 min.
-
anjaistkrank
#6933 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Lilly je najdivniji stafonja medju cukama. Cak i medju svim ostalim rasama
A stvarno se mozemo dogovoriti jedan dan, da da ih pustimo malo na neku livadu, ali pod uslovom da ne bude momaka sa "metalom" 
- Cholina_Lokica
#6934 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Izazivam vas na boj ubrzo, samo da se malo oporavimojer smo ponovo na phenobarbitonima pa je happy ofalila, doduse moze i sad potegnuti ali nije u najboljem svjetluZhìxin wrote:To moja Lilly nije fina?anjaistkrank wrote:MozeZhìxin wrote:Trebali bi se mi negdje na livadi naći da vidimo čiji je luđi ker. Ova moja voli da se igra sa finim stafonjama. Doduse do sad se samo sa muzijacima igrala, koji su padali nakon 10 min.
Lilly se znala po 3-4 sata ganjati sa staffordima po livadi. Obično zadnja ostane na nogama. Sad nismo u formi 100%, ali ludi smo i dalje
I moze li ko ukinut ove delegate, idite jebite sta popustite nas
-
febo_acm
#6935 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Ja sam za uvijek kad je u pitanju "kerodruženje", a za ove što "pucaju" ja imam riječ puc-puc 
- Cholina_Lokica
#6936 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Carli nazalost ne moze, panicni napad dobije od stafova i pitova, pustali na njega pa... ali mala moze
-
febo_acm
#6937 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Ja imam maltezera koji neopisivo liči na stafforda ili na pita. Možda i može proćiCholina_Lokica wrote:Carli nazalost ne moze, panicni napad dobije od stafova i pitova, pustali na njega pa... ali mala moze
- Cholina_Lokica
#6938 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Ma dzaba, kako ugleda iz daljine, poludi, baca se, dernja... bio se malo smirio imamo super stafa ulaz pored, pa je jedno vrijeme tolerisao da se mimoidju, i proslo ljeto, kuja neka se zaleti na happy pa i na njega, odmah se panika aktivirala i sad sve dzabaZhìxin wrote:Ja imam maltezera koji neopisivo liči na stafforda ili na pita. Možda i može proćiCholina_Lokica wrote:Carli nazalost ne moze, panicni napad dobije od stafova i pitova, pustali na njega pa... ali mala moze
- cherokeejeep
#6939 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
ne brini se ima nas i sto nismo goloruki i spremni da odgovorimo istom mjeromBadCopy wrote: A to sta bi bilo kasnije,o tom po tom.a sumnjam da bi ista bilo.daj mi pokazi tog heroja koji ide golim rukama na zeljezo
-
mefistofilis
#6940 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
cherokeejeep wrote:ne brini se ima nas i sto nismo goloruki i spremni da odgovorimo istom mjeromBadCopy wrote: A to sta bi bilo kasnije,o tom po tom.a sumnjam da bi ista bilo.daj mi pokazi tog heroja koji ide golim rukama na zeljezo
hahahahaha jebo ti ovo kad kera naoruzan moras vodati
ko da smo u tijuani a ne ne znam ti ni ja gdje
- Jazzy.ba
#6941 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Koji vam je klinac, uvijek upadnem da vidim sliku, a ono kamara prepucavanja. Modovi reagujte.
-
febo_acm
- cherokeejeep
-
pakica_
#6944 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
evo i ja gledam koji im je klinac.. postavim slike svojih zivotinja i ocekujem salve odusevljenja kako su predivni i prekrasni, kad ono porokase se ovdje internet mafijasi s normalnim narodomJazzy.ba wrote:Koji vam je klinac, uvijek upadnem da vidim sliku, a ono kamara prepucavanja. Modovi reagujte.
-
febo_acm
#6945 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Nego jel Basta glavni u ovoj raji?
Najveći je mangup svakako 
-
pakica_
#6946 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
normalaZhìxin wrote:Nego jel Basta glavni u ovoj raji?Najveći je mangup svakako
zato se i moze s ovom rajom, jer ga mudonje iz copora postuju, pa nema picvajza
-
febo_acm
#6947 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Tako i treba, respect za Bastu 
Učim je, ali slabo konta

Učim je, ali slabo konta

-
pakica_
#6948 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
hjoj usi moje najljepse!
al' nemoj ti meni s njom primicat, to je terijer, upucat cu ti je ako mi primakne bez brnjice

al' nemoj ti meni s njom primicat, to je terijer, upucat cu ti je ako mi primakne bez brnjice
-
febo_acm
#6949 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
OŠ SE TI TO POPUCAT SA MNOM? AAAA OCAM?pakica_ wrote:hjoj usi moje najljepse!
al' nemoj ti meni s njom primicat, to je terijer, upucat cu ti je ako mi primakne bez brnjice![]()
![]()
- propalismo
#6950 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Jarane pripazi je kad izadjes u setnju ima ovih net krimosa da je ne ispragijaju a i tebe ce ako se budes bunio
Nego sto joj nisi usi kupirao bila bo mnogo ljepsa
Nego sto joj nisi usi kupirao bila bo mnogo ljepsa