Citati koje bi podijelili s drugima
Moderator: Chloe
- Saian
#6926 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
Do not be afraid to throw whatever you want into the universe and wait for it to come back. Cuz you know they say that space never ends... So there's a likelihood that it's gonna float around in space, and come right back to you... BLAWW in your face! ~JB Smoove
- Saian
#6927 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
You work to keep the lights on...everything else is gravy, baby.

- LaLuna
#6928 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing.
George Bernard Show
George Bernard Show
- mayab
#6929 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
“Float like a butterfly, sting like a bee. The hands can't hit what the eyes can't see.”
― Muhammad Ali
― Muhammad Ali
- hadzinicasa
#6930 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
Knowing is not enough; we must apply.
Willing is not enough; we must do.
J.W. Goethe
Willing is not enough; we must do.
J.W. Goethe
- shmizlica
#6931 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
Ako nemate što raditi ne radite to ovdje

- ¤ jelena ¤
#6932 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
kad se volovi bodu trava nastrada...
evo sad pročitah na forumu... nisam dosad čula ovu... mudru i vrlo aktuelnu narodnu umotvorinu.
evo sad pročitah na forumu... nisam dosad čula ovu... mudru i vrlo aktuelnu narodnu umotvorinu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6933 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
obraza nema, guzici se ne stidi 
- hadzinicasa
#6934 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
"Civilisation is communication", the doctor said. "That which is not expressed doesn't exist. Understand? A big fat zero. Let's say you want something to eat. All you need to do is say the words, 'I'm hungry.' Then I give you cookies. Go ahead, take them (I grabbed a cookie.) If you don't speak, then there are no cookies (As if to be mean, the doctor snatched the plate of cookies and hid it under his desk.) Zero. Got it? You don't want to talk. But you're hungry. So you want to tell people without using the words. Like a game of pantomime. Try it."
I grabbed my stomach and made a painful face. The doctor laughed. "You look like you've got a stomachache," he said.
A stomachache.....
Murakami - Hear the wing sing.
I grabbed my stomach and made a painful face. The doctor laughed. "You look like you've got a stomachache," he said.
A stomachache.....
Murakami - Hear the wing sing.
-
pashasolidni
#6935 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
Želim da se igramo žmurke i da ti poklonim svoju odeću i kažem da mi se sviđaju tvoje cipele i da sedim na stepenicama dok se kupaš i masiram tvoj vrat i ljubim tvoja stopala i držim te za ruku i da idemo negde da jedemo i da mi ne smeta kad pojedeš moju porciju i da se nađemo kod Rudija i pričamo o proteklom danu i da kucam tvoja pisma i nosim tvoje kutije i smejem se tvojoj paranoji i da ti poklanjam kasete koje ne slušaš i da gledamo sjajne filmove i da gledamo očajne filmove i da negodujem zbog radio programa i da te fotografišem dok spavaš i da ustajem da ti spremim kafu i pecivo i da idemo kod Florent da ispijamo kafu u ponoć i da mi ti kradeš cigarete i nikad ne možeš da nađeš šibicu i da ti pričam o TV programu od prošle noći i da te vodim kod očnog lekara i ne smejem se tvojim šalama i da te želim ujutru ali te puštam da spavaš još malo i da ljubim tvoja leđa i milujem ti kožu i kažem ti koliko volim tvoju kosu tvoje oči tvoje usne tvoj vrat tvoje grudi tvoju zadnjicu i da sedim na stepeništu pušeći dok tvoj komšija ne dođe kući i da sedim na stepeništu pušeći dok ti ne dođeš kući i da se brinem kad kasniš i obradujem kad stigneš ranije i da ti poklonim suncokrete i dođem na tvoju zabavu i igram dok sve ne zadivim i da mi je krivo kad zabrljam i da se radujem kad mi oprostiš i da gledam tvoje slike i želim da si oduvek bila tu i da čujem tvoj glas u svom uhu i osećam tvoju kožu na svojoj koži i da se uplašim kad pobesniš i jedno oko ti pocrveni a drugo poplavi i tvoja kosa očešljana nalevo i tvoje lice orijentalno i da ti kažem da izgledaš divno i da te smirujem kad se uznemiriš i grlim kada te boli i da te želim kad osetim tvoj miris i da te vređam svojim dodirom i da cmizdrim kad sam pored tebe i da cmizdrim kad nisam i da se odmaram na tvojim grudima i ušuškam te noću i da se smrznem kad ti uzmeš ćebe i skuvam kad ga ne uzmeš i topim kad se osmehuješ i rastapam kad se smeješ i da ne razumem zašto misliš da te odbacujem kad te ne odbacujem i da se čudim kako možeš i da pomisliš tako nešto i da se pitam ko si ali te prihvatam bez obzira na to i da ti pričam o anđelu drveta i začaranom šumskom dečaku koji je preleteo okean zato što te je voleo i da ti pišem pesme i pitam se zašto mi ne veruješ i da osećam to tako duboko da ne mogu da nađem reči i da ti kupim mače koje posle zamrzim jer mu posvećuješ više pažnje nego meni i da te zadržavam u krevetu kad moraš da kreneš i plačem kao beba kad konačno odeš i da ubijam bubašvabe i kupujem ti poklone koje ne želiš i posle ih nosim nazad i da ti predložim da se udaš za mene i ti ponovo kažeš ne i da nastavim da te pitam jer iako ne veruješ da mislim ozbiljno mislim od prvog puta i da lutam kroz grad osećajući kako je pust bez tebe i da želim ono što ti želiš i mislim kako gubim sebe ali znam da mogu da ti verujem i da ti ispričam najgore o sebi i pokušavam da ti dam najbolje od sebe jer ti ne zaslužuješ ništa manje i da odgovaram na tvoja pitanja i kad radije ne bih i kažem ti istinu i kad ne želim i pokušavam da ne prećutim ništa jer znam da ti tako više voliš i da mislim da je sve gotovo ali ostajem još samo deset minuta dok me ne izbaciš iz svog života i zaboraviš na mene i da pokušavam da ti priđem bliže jer je divno upoznavati te i u potpunosti vredno truda i da pričam s tobom na lošem nemačkom i još gorem hebrejskom i vodim ljubav s tobom u tri ujutru i nekako nekako nekako uspevam da izrazim delić sveprožimajuće bezuslovne nepokolebljive posvećene beskrajne ljubavi koju osećam za tebe.
-
pashasolidni
#6936 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
Svjestan sam da je za nas ljubavni čin bio samo mali dio cjelovite slike koju je projektovala duševna prisnost što je svakodnevno bujala i granala oko nas.Dok smo razgovarali neosjetno bismo se približili jedno drugom sve dok se ne bismo uhvatili za ruke, ili skoro pali jedno drugom u zagrljaj: ne iz uobičajene čulnosti koja muči ljubavnike, nego kao da je tjelesni dodir mogao da ublaži bol istraživanja po sopstvenoj duši.
- Dr Kova
#6937 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
"Ja sam jednostavan čovjek. Zovneš me na pivo i ja dođem"
- shmizlica
#6938 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
malo čika Frojda
Prije nego što sebi dijagnosticirate depresiju i nisko samopouzdanje, obavezno se uvjerite da niste okruženi idiotima.
Prije nego što sebi dijagnosticirate depresiju i nisko samopouzdanje, obavezno se uvjerite da niste okruženi idiotima.
- simonese
#6939 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
Nikad ne znaš koliko si jak, sve dok biti jak ne postane jedini izbor koji imaš
Bob Marley
Bob Marley
- Saian
#6940 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
Klitemnestraaa wrote:Ako se to desi to je onda šlag na vrhu torte, ali to nije temelj torte, niti se ta torta pravi zbog šlaga na vrhu. U tom je razlika.
- Donnie Smith
#6941 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živjeti. Meša Selimović.
Nije Meša imao zakazan pregled kod gastroenterologa, pa se mogao ovako junačiti
Nije Meša imao zakazan pregled kod gastroenterologa, pa se mogao ovako junačiti
-
pashasolidni
#6942 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
Stide se ljubavi, misli gone,
trguju svojom slobodom,
klanjaju se idealima,
i mole za novce i okove.
trguju svojom slobodom,
klanjaju se idealima,
i mole za novce i okove.
- cLo
#6943 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
Everyday is leg day when you're running from your problems.
Satra se!

Satra se!

- SmokingMan
#6944 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
"Men build too many walls and not enough bridges." Isaac Newton
-
zijancer
#6945 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
'znao sam ja da ce tebi ostati jos za zvrcic' 
- hadzinicasa
#6946 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
Ako netko čini samo ono što se od njega traži, on je rob. Ako čini više no što se od njega traži, on je slobodan čovjek.
- Dr Kova
#6947 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
"Volio bih da sam upoznao Semira Osmanagića" - Tutankamon
- Dr Kova
#6948 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
"Najbolji način da osjetite unutrašnji mir je da ga izdrkate" - Konfučije
- medvjed23
#6949 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
BITI JAK SAMO PO SEBI NIJE LOŠE. MEĐUTIM, KAD SE SADA OSVRNEM NA TO, UVIĐAM DA SAM BILA PREVIŠE NAVIKNUTA NA TO DA BUDEM JAKA, I DA NIKAD NISAM POKUŠALA DA RAZUMIJEM ONE SLABIJE. BILA SAM PREVIŠE NAVIKNUTA DA BUDEM SREĆNA I NISAM POKUŠAVALA DA RAZUMIJEM MANJE SREĆNE. PREVIŠE NAVIKNUTA DA BUDEM ZDRAVA I NISAM POKUŠAVALA DA RAZUMIJEM BOL ONIH KOJI NISU BILI ZDRAVI. KAD GOD BIH VIDJELA NEKOGA U NEVOLJI, NEKOGA KOGA SU PARALISALI DOGAĐAJI, RAČUNALA SAM DA JE TO U POTPUNOSTI NJIHOVA GREŠKA - DA SE NE TRUDE DOVOLJNO. LJUDI KOJI SE ŽALE BILI SU JEDNOSTAVNO LIJENI. MOJ POGLED NA ŽIVOT BIO JE NEPOKOLEBLJIV I PRAKTIČAN, ALI NIJE IMAO NIMALO LJUDSKE TOPLINE. A NIKO OKO MENE NIJE ISTICAO TO.
- Helena Trojanska
#6950 Re: Citati koje bi podijelili s drugima
"Ocito je imao nesto za sakriti
s obzirom da je otvoreno pricao o svemu.
Bilo je nemoguce saznati koju tajnu je sakrio
Time sto ju je ispricao. "A.G.
s obzirom da je otvoreno pricao o svemu.
Bilo je nemoguce saznati koju tajnu je sakrio
Time sto ju je ispricao. "A.G.