Ako Filip može biti Mursel onda zašto neki drugi Mursel ne bi mogao biti gay?jefff wrote:SEDMIČNI ČASOPIS ZA POLITIKU, DRUŠTVO I KULTURU
https://stav.ba/i-on-ti-je-lutija/
Povorka ponosa u Sarajevu
-
Škobo Habu
#6926 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- salik79
#6927 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ako hotel moze bit motel, sto ona ne bi mogla bit murva?Škobo Habu wrote:Ako Filip može biti Mursel onda zašto neki drugi Mursel ne bi mogao biti gay?jefff wrote:SEDMIČNI ČASOPIS ZA POLITIKU, DRUŠTVO I KULTURU
-
Škobo Habu
#6928 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Čovjek nosi ime jednog od dvanaest Kristovih apostola, skupa sa arapskim imenom Mursel što znači - glasnik ili vijesnik, prema tome - u čemu je problem?salik79 wrote:Ako hotel moze bit motel, sto ona ne bi mogla bit murva?Škobo Habu wrote:Ako Filip može biti Mursel onda zašto neki drugi Mursel ne bi mogao biti gay?jefff wrote:SEDMIČNI ČASOPIS ZA POLITIKU, DRUŠTVO I KULTURU
Identitarno je kompleksan kao osoba, ne samo u religijskom smislu, već i nacionalno , jer dolazi iz mješovitog braka, prema tome - čemu je problem?
- Ramzess Veliki
#6929 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa sa nama su vec zavrsili skoro sve manipulacije i na sve smo nasjeli, ovo sad je slag na tortu.Korisničkoime wrote:Gdje su nasli pedere da preko njih eksperimentisu kod toliko drugih, ako bi neko i zelio da s BiH ekperimentise nebi se hudljak znao s kim da pocne jer smo mi drustvo izrazito pogodno za manipulaciju, vidi nam politicke scene.mali Ninja wrote:Rajčugo, prateci ovu temu ne mogu da se nacudim kako su se ovi "nasi" maljavi pakasi i ostale anomalije izlozili na paradu, kao da ce im ona promijeniti zivot, a nisu svjesni da su izmanipulisani sakom placenika koji eksperimentisu na nasoj drzavi...
Ili ona tresnjica ...
-
KIseljak12
#6930 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nisam znao da je tako zajebano i na Filipinima pa i vi nasjeli.
- Euridika
- Globalna šefica
#6931 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nije moj rejon. A i previše je aktivna da bi išla pod katanac.allem_77 wrote:allem_77 wrote:Nabaci katanac. Jedino ti možeš daEuridika wrote:Joj da hoće više što prije proći ovaj vikend i ove dvije najavljene povorke, samo da ljudi prestanu više pisati po svakom mogućem online mediju na ovu temu. Ne znam više ko me je gore smorio - simpatizeri ili protivnici LGBT povorke, u posljednjih 15 dana sam samo čitala razne vrste bljuvotina koje je nemoguće izbjeći, bukvalno su na svakom ćošku.![]()
Zato ja nisam diskriminatorna ni po kojem pitanju - mrzim "i crnce i rasiste".![]()
Šala, ne mrzim nikoga, samo ne mogu više da čitam i slušam o ovoj temi. I došla sam ovdje da se izjadam. Jer ne mogu više ovo ovako.
sve učesnike.
- Euridika
- Globalna šefica
#6932 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Što, je li to jedva čekaš vikend da se odmoriš?insomnia78 wrote:Nemoj bgt da prolazi. Nije. I poceoEuridika wrote:Joj da hoće više što prije proći ovaj vikend i ove dvije najavljene povorke, samo da ljudi prestanu više pisati po svakom mogućem online mediju na ovu temu. Ne znam više ko me je gore smorio - simpatizeri ili protivnici LGBT povorke, u posljednjih 15 dana sam samo čitala razne vrste bljuvotina koje je nemoguće izbjeći, bukvalno su na svakom ćošku.![]()
Zato ja nisam diskriminatorna ni po kojem pitanju - mrzim "i crnce i rasiste".![]()
Šala, ne mrzim nikoga, samo ne mogu više da čitam i slušam o ovoj temi. I došla sam ovdje da se izjadam. Jer ne mogu više ovo ovako.
- славянин
#6933 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Najbitnije je ono liberalno - da se cuju sva misljenja ako se slazu sa paradom 
- beni-bu-man
#6934 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Elhamdulillahславянин wrote:Najbitnije je ono liberalno - da se cuju sva misljenja ako se slazu sa paradom
- muha_sa
#6935 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
jarabi šucurbeni-bu-man wrote:Elhamdulillahславянин wrote:Najbitnije je ono liberalno - da se cuju sva misljenja ako se slazu sa paradom
- Ramzess Veliki
#6936 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ovdje sam samo u prolazu, par godina i nazad. Tacnije iduce godine najvjerovatnije na ljeto i dosta je terena.KIseljak12 wrote:Nisam znao da je tako zajebano i na Filipinima pa i vi nasjeli.
- Bloo
- Globalna šefica
#6937 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
I arguumentovana koja se ne slazu.славянин wrote:Najbitnije je ono liberalno - da se cuju sva misljenja ako se slazu sa paradom
- славянин
#6938 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Naravno oni koji podrzavaju paradu ce da odluce koja su argumentovana a koja neBloo wrote:I arguumentovana koja se ne slazu.славянин wrote:Najbitnije je ono liberalno - da se cuju sva misljenja ako se slazu sa paradom
- Bloo
- Globalna šefica
#6939 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa zapravo i ne.moras podrzavati povorku da bi skontao da rezonovanja tipa:славянин wrote:Naravno oni koji podrzavaju paradu ce da odluce koja su argumentovana a koja neBloo wrote:I arguumentovana koja se ne slazu.славянин wrote:Najbitnije je ono liberalno - da se cuju sva misljenja ako se slazu sa paradom
- fuj sarene cune i polugoli likovi koji ce nekad se mozebit ukazati na paradi ...think of the children!
- mmmmmm polugole lezbe koje se zvale...mmm moraju bit dobre..
Je cisti sovinisticki bullshit malog trola
Capisci?
- славянин
#6940 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Za sve ima mjesto i vrijeme , osim za etiketiranje sviju koji nisu za dosadjivanje seksualnim opredjeljenjem drugim - sovinistima 
Razmjera bullshita u drustvu je davno prevrsila sve mjere .
- Bloo
- Globalna šefica
#6941 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ne budi CPT.славянин wrote:Za sve ima mjesto i vrijeme , osim za etiketiranje sviju koji nisu za dosadjivanje seksualnim opredjeljenjem drugim - sovinistima
Znam da znaš šta je šovinizam.
Ali, svako ima pravo na mišljenje. I lične preferencije šta želi da gleda po ulici....
Ćune stop!
Vajayjays comeeeeeee onnn in
- славянин
#6942 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa ako si muskarac i protiv si parada onda si naravno homofob + sovinista za zene vrijedi samo homofob-na a za ove fluidne ne znamBloo wrote:Ne budi CPT.славянин wrote:Za sve ima mjesto i vrijeme , osim za etiketiranje sviju koji nisu za dosadjivanje seksualnim opredjeljenjem drugim - sovinistima
Razmjera bullshita u drustvu je davno prevrsila sve mjere .![]()
Znam da znaš šta je šovinizam.
Ali, svako ima pravo na mišljenje. I lične preferencije šta želi da gleda po ulici....
Ćune stop!
Vajayjays comeeeeeee onnn insmall pussies, big pussies, hairy pussies (oops nemogute), black pussies, asian pussies....
From dusk till dawn
If you find cheaper pussy anywhere - f*ck it
-
aerodinamika
#6943 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... ona-487982
Fotografije su sinoć postavljene preko puta Ambasade SAD u BiH kod "Importane centra", zatim na Dobrinji, gdje je planirana izgradnja trga bosansko-američkog prijateljstva, ispred Američkog univerziteta, po ulicama.
-
aerodinamika
#6944 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
u africi postoje plemena u amazoniji kokoja hodaju gola, i pred djecom i nema zgražavanja?Rugafet wrote:Ma neeee otkud ti to da nekome smeta da pored njega hoda go lik? Svasta
- insomnia78
#6945 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
aerodinamika wrote:
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... ona-487982Fotografije su sinoć postavljene preko puta Ambasade SAD u BiH kod "Importane centra", zatim na Dobrinji, gdje je planirana izgradnja trga bosansko-američkog prijateljstva, ispred Američkog univerziteta, po ulicama.
-
1Dante1
#6947 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa dobro oni su ocito ispred nas, koliko povorki su morali odrzat da bi to postigli?aerodinamika wrote:u africi postoje plemena u amazoniji kokoja hodaju gola, i pred djecom i nema zgražavanja?Rugafet wrote:Ma neeee otkud ti to da nekome smeta da pored njega hoda go lik? Svasta
- Bloo
- Globalna šefica
#6948 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Oni su necivilizirani divljaci i nisu svjesni stida kojeg treba da osjecaju povodom izloženosti reproduktivnih organa i mliječnih žlijezdi.aerodinamika wrote:u africi postoje plemena u amazoniji kokoja hodaju gola, i pred djecom i nema zgražavanja?Rugafet wrote:Ma neeee otkud ti to da nekome smeta da pored njega hoda go lik? Svasta
Njihova djeca bivaju izložena tom besramnom načinu života i usvoje ga kao nešto normalno te nastave taj začarani krug golotinje....
Da ne govorimo kako nije praktično...bježiš od lava il tigra i spotakneš se od vlastitu sisu il jajce...bože PEtra!
- славянин
#6949 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Mogao bi ja toljagu u ruke pa kad mi se neka svidi zvajz pa za kosu i u pecinu1Dante1 wrote:Pa dobro oni su ocito ispred nas, koliko povorki su morali odrzat da bi to postigli?aerodinamika wrote:u africi postoje plemena u amazoniji kokoja hodaju gola, i pred djecom i nema zgražavanja?Rugafet wrote:Ma neeee otkud ti to da nekome smeta da pored njega hoda go lik? Svasta
- arzuhal
#6950 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa kućeš bježat sa 60 godina od lava...Bloo wrote:Oni su necivilizirani divljaci i nisu svjesni stida kojeg treba da osjecaju povodom izloženosti reproduktivnih organa i mliječnih žlijezdi.aerodinamika wrote:u africi postoje plemena u amazoniji kokoja hodaju gola, i pred djecom i nema zgražavanja?Rugafet wrote:Ma neeee otkud ti to da nekome smeta da pored njega hoda go lik? Svasta
Njihova djeca bivaju izložena tom besramnom načinu života i usvoje ga kao nešto normalno te nastave taj začarani krug golotinje....
Da ne govorimo kako nije praktično...bježiš od lava il tigra i spotakneš se od vlastitu sisu il jajce...bože PEtra!