MOSALJOZE wrote:Oj snimak![]()
š'aeeeeeeeeeee
idući put cha cha cha i maorski kišni ples
budi spreman
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
MOSALJOZE wrote:Oj snimak![]()
Tomahawk11 wrote:nači, snimak je sadomazohizam, ne preporučuje se osobama mlađim od 16 godina, ono mislim stvarno![]()
Jutub hau tu dens cha cha cha oleeeee oleeeeeeeBloo wrote:MOSALJOZE wrote:Oj snimak![]()
![]()
![]()
![]()
š'aeeeeeeeeeee![]()
idući put cha cha cha i maorski kišni ples
budi spreman
Da ... ona gara je perverzija ... Da, nisam plesao sam ... bilo je jos dogadjanja oko stangle.mad_max_ba wrote:eiscendlerbing wrote:
Kako ne može...fino kaže čovjek da ima snimak
snimak je xxx rated![]()
![]()
![]()
Da ... jos nisam prezalio onu plavu ... ako je neko vidi molim da joj otme broj telefona, sazna gdje radi ...Tomahawk11 wrote:Jel to ono iz Vrba![]()
Biće da nije...
sta fali snimkuMOSALJOZE wrote:Sad sam guglao,mrka kapa...
Dobar je.Belay Queen wrote:sta fali snimkuMOSALJOZE wrote:Sad sam guglao,mrka kapa.....ne valja vam jeeeeeeeeeel
sad hocu da te pitam jesu li ti poslaliEuridika wrote:Dobar je.Belay Queen wrote:sta fali snimkuMOSALJOZE wrote:Sad sam guglao,mrka kapa.....ne valja vam jeeeeeeeeeel
![]()
Jesu, vidjela sam rasplesanu Bloo. Doduše, u sjenama, ali ona se fino razaznaje. Ostali slabije, ali ok je sve to. Uživali ste i to je bitno.Belay Queen wrote:Euridika wrote:sad hocu da te pitam jesu li ti poslali![]()
ako nisu da ti ja posaljem![]()
To ćemo idući put kad tvoju staru povedemo.zoomba wrote:Imal kakvih 18+ uradaka
Bloo wrote:To ćemo idući put kad tvoju staru povedemo.zoomba wrote:Imal kakvih 18+ uradaka
Bloo wrote:To ćemo idući put kad tvoju staru povedemo.zoomba wrote:Imal kakvih 18+ uradaka
Onaj sto ste mene snimali moze pod 18+ ???Euridika wrote:Bloo wrote:To ćemo idući put kad tvoju staru povedemo.zoomba wrote:Imal kakvih 18+ uradaka![]()
![]()
Neću taj snimak da gledam.