Da mu dragi Allah podari dzennet,sevap je otici na Dzenazu i prouciti Fatihu
Taptalk'd
zateznistub wrote:Jednostavno nemam snage da citam sve ovo to je "majka" izjavila...
To nam može biti jedina mala, ali vrlo mala satisfakcija u cijelom slučaju.JThomas wrote:njima će u zatvoru biti gore nego da ih objese. moraju se i ostali kažnjenici malo ispuhati, a usput se osjećaju moralno superiornim i da i od njih ima većeg smeća
ko razumije, ko je bio ili bio u kontaktu s kažnjenicima i shvatiće.
ne znam jesam li u zivotu osjetila dozu bijesa kao nakon citanja ove "potresne" izjave majke, monstruma.hopcup wrote:ja fakat ne mogu da vjerujem da postoje ovakvi ljudi... nema adekvatne kazne za njih, šta god im uradiš, malo je
kaze, ustala da ide u toalet i vidjela dijete svezano, sto je nije sprijecilo ni u toalet da ode, jer je tek u povratku vidjela da se mali odvezao u medjuvremenu.Black swan wrote:dok sam imao psa... u pidžami s metlom u pola 2 noću sam 4 psa otjerao od njegovog boksa u koji nisu mogli provaliti za svaki slučaj
fakat ko rano poludi čitav mu život prođe u veselju
MedenoSrce wrote:Drustvo u kojem zivimo, iz nekog meni nejasnog razloga, podrzava I njeguje sociopatsko ponasanje. Cak se odredjene manifestacije (kao sto je nedostatka empatije I egoizam) poticu odgojem. Ovakvih "porodica" je masa na sirem podrucju BiH. Sve ove price ja bih ovako ili ja sam, su sada besmislene, pozovite nadlezne institucije kad primijetite slicno ponasanje ili nasilje u porodici u svojoj okolini.
ne kontam nanu i deduO'zone wrote:Jebem ti mene duša boliimam klinju od tri godine ..............................jebem ti...džaba nema kazne jednostavno nema