Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hvala vidio sam, al ta brzina ni za vibera nije dovoljna. i hvala na ponudi, ovo je prica o penzinerima, nije to za njih.
Pitanje dodatno:
Zasto su Kanal TV5 i RTV Bir zakjucani u osnovnom paketu?
Hvala unaprijed
@juan,
Dostavite nam u pp broj Ugovora i kontakt telefon kako bismo mogli provjeriti koje pakete usluga koristite. U okviru opisa paketa ,lista kanala je označena rozom bojom https://telemach.ba/paketi/paketi
E vala ako je EPG toliki problem kakvim se predstavlja, onda ne znam.. I to je samo problem s EPG-om na Pinkovim kanalima, koliko ja znam. I kad je neka fula na tom planu, fino uzmem mobitel i nađem tv program određenog kanala i to je to. Naravno, treba se to riješiti, jer plačaš sve to, ali sad praviti neku veliku frku mi je besmisleno.
semirsar wrote:na sta se ono crni zalio, nakav top play i epg na nekim kanalima, zaboravih... nije valjda da tebi sve radi
Cekaj malo, pricamo o problemima, to sto top play koji ima dvije serije ne radi i epg na 6-7 kanala nije ok, ne znaci da usluga nije ok. U Top Play servisu su one serije koje su se emitovale na TOP kanalu (Konak kod Hilmije i Ubice moga oca).
Meni na resiverima radi Top Play ali nedostaju 3 zadnje epizode Konaka kod Hilmije, a na EON-u taj servis ne radi.
Ja pricam o netu i digitalnoj, sa te strane je sve ok. Zalbe se odnose na brzinu neta putem wifi-a a to je vec nesto drugo..
Zalbe se odnose i na lan povezivanje, odnosno na pad u odredjenom periodu, kod nekih korisnika. Wi-Fi ni ja ne smatram da je neki problem, ko zna sam ce ga namjestiti da valja, a ionako ga ne nude kao dio paketa. Mozemo se ti i ja 'vako dopisivati koliko hos', ti si sa svojim zadovoljan i to postujem, ali, isto tako vidim da neki ovdje imaju problema koji se vec poduze vuku i ne rjesavaju, takodje u komsiluku vidim nenormalne oscilacije interneta i degradaciju digitalnog signala, navodno ljudi zvali i receno im da je kod tehnicara sve OK, e pa... usluga kod tebe jest u redu, medjutim... usluga nije u redu svugdje i na svakom mjestu. Davno ja pisao na forumu da je usluga u redu dok se samo sprat nize ne uvjerih da je usluga sranje... kako kome se zalomi
semirsar wrote:
medjutim... usluga nije u redu svugdje i na svakom mjestu. Davno ja pisao na forumu da je usluga u redu dok se samo sprat nize ne uvjerih da je usluga sranje... kako kome se zalomi
Odgovor na ovo imas u mom prethodnom postu koji sam tebi pisao, a vezano je za infrastrukturu.
semirsar wrote:
medjutim... usluga nije u redu svugdje i na svakom mjestu. Davno ja pisao na forumu da je usluga u redu dok se samo sprat nize ne uvjerih da je usluga sranje... kako kome se zalomi
Odgovor na ovo imas u mom prethodnom postu koji sam tebi pisao, a vezano je za infrastrukturu.
Nova digitalna programska shema u kojoj su Pink kanali prebačeni u poseban paket, i izbačen je kanal "RTM Mostar", koji je izgubio licencu za emitiranje programa od strane RAK-a: https://telemach.ba/Binary/10632/D3-dig ... a-sema.pdf
Također na Telemach stranici piše da se kanali "BN" i "BN Music" emituju u HD rezoluciji, iako i dalje imamo SD verzije, pa je to možda hint da nam stižu HD verzije ovih kanala.
fusion_ba wrote:sad odjednom frka oko pink kanala a odmah se znalo da idu u poseban paket. imali ste 6 mjeseci da obnovite ugovor i dobijete ih besplatno.
fusion_ba wrote:sad odjednom frka oko pink kanala a odmah se znalo da idu u poseban paket. imali ste 6 mjeseci da obnovite ugovor i dobijete ih besplatno.