Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
juan
#69201 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nije analogna, kanali su u HD.
nazalost nigdje na stranici nemogu naci da je to osnovna pretplata. ili sam corav...
nazalost nigdje na stranici nemogu naci da je to osnovna pretplata. ili sam corav...
- semirsar
#69202 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da, ali putem DVB-C tunera koji se mogu gledati free. to je od njih 'nako, gratis, kad tad ce i to ukinutjuan wrote:nije analogna, kanali su u HD.
EDIT: da te ne zbuni to sto je paket 3, 5 ili 10KM, na to se treba dodati onih 19.90KM i to ti je tad puna cijena. Naravno, moze se uzeti i neki duo ili trio paket u kojima je to sve objedinjeno
-
juan
#69203 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
evo nasao sam nesto na stranici HS:semirsar wrote:Da, ali putem DVB-C tunera koji se mogu gledati free. to je od njih 'nako, gratis, kad tad ce i to ukinutjuan wrote:nije analogna, kanali su u HD.
http://www.hs-ktv.ba/wp-content/uploads ... .2018..pdf
kako sam shvatio, ovaj osnovni Paket je 19.90KM, ako zelis taj Start Paket ide + 3KM itd...
- Telemach
#69204 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@juan,juan wrote:nije analogna, kanali su u HD.
Aktivna usluga analogne televizije je preduvjet za sve dodatne usluge, a na cijenu analogne televizije se dodatno fakturišu birani paketi D3 digitalne televizije.
-
juan
#69205 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da, dobro sam onda skuzio. Hvala na informacijama.
Pa mogli su bar ove lokalne (Radio Bir, TV5 i Kanal 6 itd.) TV-Stanice odkljucati umjesto ovih RTS-ova i sl. iz drugih drzava. nisu trebali bar toliko ofirni biti i pokazati gdje im je sjediste....
Pa mogli su bar ove lokalne (Radio Bir, TV5 i Kanal 6 itd.) TV-Stanice odkljucati umjesto ovih RTS-ova i sl. iz drugih drzava. nisu trebali bar toliko ofirni biti i pokazati gdje im je sjediste....
- semirsar
#69206 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako placa 19.90KM, tad mu je samo analogna aktivna, na osnovu toga moze traziti digitalni prikljucak i izabrati paket koji zelijuan wrote:evo nasao sam nesto na stranici HS:semirsar wrote:Da, ali putem DVB-C tunera koji se mogu gledati free. to je od njih 'nako, gratis, kad tad ce i to ukinutjuan wrote:nije analogna, kanali su u HD.
http://www.hs-ktv.ba/wp-content/uploads ... .2018..pdf
kako sam shvatio, ovaj osnovni Paket je 19.90KM, ako zelis taj Start Paket ide + 3KM itd...
-
juan
#69207 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
da, skuzio sam.
sad trazim dal imaju sta za penzionere kakve ponude...
-
juan
#69208 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
hahahha bolje da ne gledam:juan wrote:da, skuzio sam.
DUO TELGRANDE SENIOR
Internet:
256/128 Kbps
hahahha pa ovo je ko prije 15 god, kad ima brzu konekciju od 56k Modema
- Telemach
#69209 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@juan,juan wrote:da, skuzio sam.
U ponudi imamo Duo Tel Grande Senior paket koji je namijenjen penzionerima: https://telemach.ba/paketi/paketi?tab=duo-tel
- zateznistub
#69210 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Upravo takoAltsa wrote:svi smo to znali ali to opet ne znaci da se telemach ne ponasa shupacki.fusion_ba wrote:sad odjednom frka oko pink kanala a odmah se znalo da idu u poseban paket. imali ste 6 mjeseci da obnovite ugovor i dobijete ih besplatno.
- Telemach
#69211 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@juan,juan wrote:hahahha bolje da ne gledam:juan wrote:da, skuzio sam.
DUO TELGRANDE SENIOR
Internet:
256/128 Kbps
hahahha pa ovo je ko prije 15 god, kad ima brzu konekciju od 56k Modema![]()
![]()
Preporučujemo Vam neki od Trio Grande paketa koji sadrže sve usluge, a najniža internet brzina je 40/6 Mb/s. Možete nam u pp dostaviti kontakt i kolege će Vas pozvati i prezentovati ponudu.
-
juan
#69212 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
hvala vidio sam, al ta brzina ni za vibera nije dovoljna. i hvala na ponudi, ovo je prica o penzinerima, nije to za njih.Telemach wrote:@juan,juan wrote:da, skuzio sam.
U ponudi imamo Duo Tel Grande Senior paket koji je namijenjen penzionerima: https://telemach.ba/paketi/paketi?tab=duo-tel
Pitanje dodatno:
Zasto su Kanal TV5 i RTV Bir zakjucani u osnovnom paketu?
Hvala unaprijed
- Rugafet
#69213 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znaci, moguce je da budemo donji za 7 kanala. Fino. Nije sad nesto ni da sam ih gledao, ali brate ovakve stvari bole. Sad ce ubacit mozda neka dva kanala kao umjesto njih a ustvari ta dva su trebala nam doci u semu svakako...Ali hajde kanali i nekako ako se crni ne vrati to je belaj i pravi gubitak 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#69214 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dajte HD Arene svima 
- semirsar
#69215 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
joj tebe, pa da daju SD nejma sanse bez parafa na 24mj.Velkoski wrote:Dajte HD Arene svima
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#69216 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
E'o ja mijenjam sve PinkEve, N1, BHT, FTV, OBN i sva ta ostala sranja za HD Arene

-
Mustang1
#69217 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mogao si i ovako reci, mijenjam sve kanale u ponudi za sportklub i arena sport hd 
-
PhilCou
#69218 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Šta je na tom CBS-u?
-
MrRango
#69219 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kakva je trenutno situacija sa Telemach-om, citam zadnjih par stranica, nesto je puno zalbi. Uskoro mi istice ugovor kod drugog operatera, pa razmisljam o prelasku na Telemach, pa me zanima kakva je njihova usluga. U mom mjestu su skoro postavili kablove preko bandera, mada do moje kuce ima nekih 100-ak metara od zadnje kuce koja ima Telemach, ne znam da li mogu dobiti i ja prikljucak, buduci da je veca razdaljina.
Kakva je stabilnot konecije, da li cesto puca, takodjer cuo sam da se mnogi zale da tv slika cesto "ledi"
Kakva je stabilnot konecije, da li cesto puca, takodjer cuo sam da se mnogi zale da tv slika cesto "ledi"
- semirsar
#69220 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
standardna, ja evo od novembra prosle godine prelazim i jos nijesam, uvijek ista prica jos od 200x i neke godineMrRango wrote:Kakva je trenutno situacija sa Telemach-om, citam zadnjih par stranica, nesto je puno zalbi. Uskoro mi istice ugovor kod drugog operatera, pa razmisljam o prelasku na Telemach, pa me zanima kakva je njihova usluga. U mom mjestu su skoro postavili kablove preko bandera, mada do moje kuce ima nekih 100-ak metara od zadnje kuce koja ima Telemach, ne znam da li mogu dobiti i ja prikljucak, buduci da je veca razdaljina.
P.S. Kako vidim ti si na bht i mtv, ... ja bih na tvom mjestu presao na T-mach barem su novi kablovi, jos ako snijeg nije previse mokar tamo u vaske...
- Benq
#69221 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na stranu sve ono sto se pisalo oko izlazaka tehnicara i slicnim stvarima, usluga je u redu.semirsar wrote:standardna, ja evo od novembra prosle godine prelazim i jos nijesam, uvijek ista prica jos od 200x i neke godineMrRango wrote:Kakva je trenutno situacija sa Telemach-om, citam zadnjih par stranica, nesto je puno zalbi. Uskoro mi istice ugovor kod drugog operatera, pa razmisljam o prelasku na Telemach, pa me zanima kakva je njihova usluga. U mom mjestu su skoro postavili kablove preko bandera, mada do moje kuce ima nekih 100-ak metara od zadnje kuce koja ima Telemach, ne znam da li mogu dobiti i ja prikljucak, buduci da je veca razdaljina.
- semirsar
#69222 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ne treba generalizovati, usluga nije u redu... ako tebi sve radi a ne radi, ne mora i kod drugih biti tako.Benq wrote:Na stranu sve ono sto se pisalo oko izlazaka tehnicara i slicnim stvarima, usluga je u redu.semirsar wrote:standardna, ja evo od novembra prosle godine prelazim i jos nijesam, uvijek ista prica jos od 200x i neke godineMrRango wrote:Kakva je trenutno situacija sa Telemach-om, citam zadnjih par stranica, nesto je puno zalbi. Uskoro mi istice ugovor kod drugog operatera, pa razmisljam o prelasku na Telemach, pa me zanima kakva je njihova usluga. U mom mjestu su skoro postavili kablove preko bandera, mada do moje kuce ima nekih 100-ak metara od zadnje kuce koja ima Telemach, ne znam da li mogu dobiti i ja prikljucak, buduci da je veca razdaljina.
- Benq
#69223 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta mi ne radisemirsar wrote: ne treba generalizovati, usluga nije u redu... ako tebi sve radi a ne radi, ne mora i kod drugih biti tako.
Ti koristis samo digitalnu, a ja Trio paket. Kvaliteta signala zavisi o kvaliteti infrastrukture u dijelu gdje zivis, ja ni sa HS-om nisam nikad imao vecih problema pa ni sada.
Last edited by Benq on 31/07/2018 18:08, edited 1 time in total.
- semirsar
#69224 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
na sta se ono crni zalio, nakav top play i epg na nekim kanalima, zaboravih... nije valjda da tebi sve radi

- Benq
#69225 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Cekaj malo, pricamo o problemima, to sto top play koji ima dvije serije ne radi i epg na 6-7 kanala nije ok, ne znaci da usluga nije ok. U Top Play servisu su one serije koje su se emitovale na TOP kanalu (Konak kod Hilmije i Ubice moga oca).semirsar wrote:na sta se ono crni zalio, nakav top play i epg na nekim kanalima, zaboravih... nije valjda da tebi sve radi![]()
Meni na resiverima radi Top Play ali nedostaju 3 zadnje epizode Konaka kod Hilmije, a na EON-u taj servis ne radi.
Ja pricam o netu i digitalnoj, sa te strane je sve ok. Zalbe se odnose na brzinu neta putem wifi-a a to je vec nesto drugo..