daddy-kool wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-u ... /190115083
Pa dokle će više ova dvojica džihadista opstruirati rad institucija tzv BiH i formiranje demokratske vlasti??"Žao mi je što se oko toga digla velika galama, ali to nije dobro za odnose u BiH. Smatramo da je u svim civilizovanim zemljama svijeta veoma važno poštovanje najviših pravnih dokumenata, kao što je kod nas Ustav BiH", poručio je Dodik.
On je naglasio da je ključno pitanje za funkcionisanje BiH odlazak visokog predstavnika.
"Јa neću opstruisati rad Predsjedništva BiH,iako ga neki opštruišu, što se vidi u vezi s pitanjem imenovanja predsjedavajućeg Vijeća ministara", rekao je predsjedavajući Dodik i dodao da su opstrukcije vezane za uslovljavanja, koja za BiH nikada nisu bila dobra.
![]()
![]()
![]()
Kod Guardiana je civilizacija i stabilnost najvažnija, a kako je postao preCednik tzv BiH, najvažniji dokument i sveto slovo je ustav tzv BiH!![]()
Ja sam više puta istakao da je za vrhovnog komandanta Guardiana Ustav BiH svetinja!
boljitak naroda,investicioni ciklusi,oplodnja nerotkinja,ustavna pozicija šumske,porodični život,stabilnost,civilizacijske tekovine,monetarna
reforma
Ovim putem pozivamo ekstremiste Komšića i Džihadi Džafera da prestanu s blokadama i opstrukcijama,te dozvole formiranje demokratske vlasti
oslobođene ucjena NATO monstruma!
Podrška vrhovnom komandantu!