Ja ne al oficijalno je oficijalno. Jos nema nista na telemach.ba i telemach.si. Sve ostalo Total, SBB ima obavijest.Forumerrer wrote:Zar zivite u iluziji da ce grupacija zadrzati kanale u BiH?
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- MTV
#69176 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
rizibizi
#69177 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Samo nek ne puca. Ovamo anketa o neka tri bezze kanala, a onda kad slozise 7 komada sve jedan za drugim i niti jedan od ova tri
Sto se mene tice najsretniji bi bio kad bih mogao kupiti dovoljan broj EON usera i dobar internet ovo sve ostalo mi visak.
-
nlt
#69178 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
baj baj pinkovi hahahah
evo vec su zakljucani
evo vec su zakljucani
-
nlt
#69179 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
jedno pitanje, ako neko sad recimo raskine ugovor, sačeka koji dan, onda ga ponovo potpiše, je li se on tretira kao novi korisnik pa može koristiti one promotivne cijene paketa? haahhaa
-
Kralj Tvrtko I.
#69180 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zar postoje ovi kanali?MTV wrote:AMC, Minimax, CBS Reality, Jim Jam, Sundance, Extreme sports i Outdoor channelMustang1 wrote: Kojih?
telemach-all-about-4-t103412s69100.html#p14831916
Halal bilo telemache...nek nije šta drugo.
I de prestanite srat svega vam...15 stranica budaleštine...
- Benq
#69181 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne mozenlt wrote:jedno pitanje, ako neko sad recimo raskine ugovor, sačeka koji dan, onda ga ponovo potpiše, je li se on tretira kao novi korisnik pa može koristiti one promotivne cijene paketa? haahhaa
- fusion_ba
#69182 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U većini slučajeva kad istekne ugovor i potpišeš novi dobijaš iste pogodnosti kao novi korisnici.Benq wrote:Ne mozenlt wrote:jedno pitanje, ako neko sad recimo raskine ugovor, sačeka koji dan, onda ga ponovo potpiše, je li se on tretira kao novi korisnik pa može koristiti one promotivne cijene paketa? haahhaa, trebao bi biti bar 3 mjeseca bez usluge da bi se tretirao kao novi korisnik.
-
Mustang1
#69183 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hajd mogu razumiti ovaj minimax radi djece ko ima, cini mi se da je popularan medju klincima. Ali ostalo nisam ni znao da postojiKralj Tvrtko I. wrote:Zar postoje ovi kanali?MTV wrote:AMC, Minimax, CBS Reality, Jim Jam, Sundance, Extreme sports i Outdoor channelMustang1 wrote: Kojih?
telemach-all-about-4-t103412s69100.html#p14831916![]()
Halal bilo telemache...nek nije šta drugo.
I de prestanite srat svega vam...15 stranica budaleštine...
- drug_profi
#69184 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne znam da sam ikad ista na ovome pogledao.
- Benq
#69185 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Od svih tih kanala, jedino bi mi bilo zao CBS Reality-a, mada su i tamo repriza reprize
, ali sigurno ne bih pao u depresiju zbog toga 
- Telemach
#69186 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@nlt,nlt wrote:jedno pitanje, ako neko sad recimo raskine ugovor, sačeka koji dan, onda ga ponovo potpiše, je li se on tretira kao novi korisnik pa može koristiti one promotivne cijene paketa? haahhaa
Postojeći korisnici mogu uživati u odličnim pogodnostima, uz obnovu Ugovora. Dostavite nam podatke Ugovora u pp i kolege će Vas rado pozvati.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#69187 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Šta je sa pinkovima, ovi kod mene kuci pizde vec
?
- Benq
#69188 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
https://telemach.ba/a33391/podrska/vije ... -31.7.htmlBobi wrote:Šta je sa pinkovima, ovi kod mene kuci pizde vec?
-
nlt
#69189 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ja pitam, ako osoba X čije je ime na ugovoru, raskine ovaj ugovor,
a osoba Y, koja živi na istoj adresi potpiše potpuno novi ugovor, da li se onda osoba Y tretira kao novi korisnik?
a osoba Y, koja živi na istoj adresi potpiše potpuno novi ugovor, da li se onda osoba Y tretira kao novi korisnik?
- Telemach
#69190 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Bobi,Bobi wrote:Šta je sa pinkovima, ovi kod mene kuci pizde vec?
Ukoliko niste obnovili Ugovor u prethodnih šest mjeseci, Pink paket kanala će biti deaktiviran. Svi korisnici, Duo i Trio Grande paketa, u PInk paketu kanala mogu i dalje uživati bez nadoknade, uz obnovu Ugovora. Ugovor možete potpisati u najbližem korisničkom centru.
-
Daughter of clitoris
#69191 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Od 28. avgusta kanali CBS Reality, Jim Jam, Minimax, AMC HD i Sundancr neće više biti dio Total TV ponude.
Svim korisnicima će na raspolaganju biti novi kanali Nick Jr. i Cinestar TV Comedy&Family.
Svim korisnicima će na raspolaganju biti novi kanali Nick Jr. i Cinestar TV Comedy&Family.
- kokikol
#69192 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
sram može da vas bude pink kanale uvrštavate u neke tzv.posebne pakete ,radite ono što nijedan drugi kabel operater ne radiTelemach wrote:@Bobi,Bobi wrote:Šta je sa pinkovima, ovi kod mene kuci pizde vec?
Ukoliko niste obnovili Ugovor u prethodnih šest mjeseci, Pink paket kanala će biti deaktiviran. Svi korisnici, Duo i Trio Grande paketa, u PInk paketu kanala mogu i dalje uživati bez nadoknade, uz obnovu Ugovora. Ugovor možete potpisati u najbližem korisničkom centru.
- fusion_ba
#69193 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
sad odjednom frka oko pink kanala a odmah se znalo da idu u poseban paket. imali ste 6 mjeseci da obnovite ugovor i dobijete ih besplatno.
-
juan
#69194 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vidim da ovdje neko iz telemacha odgovara, pa se nadam da mogu dobiti informacije:
kako vidim na vasoj stranici (https://telemach.ba/Televizija/TV-Paketi), vasi TV-Paketi se krecu izmedju 3KM i 10KM.
U posjeti sam mom Puncu i on je bio klijent HS-Kablovskoj. Kako sam shvatio, telemach ga kupio.
nazalost nemogu nigdje niti na racunima niti na stranici naci, koji TV-Paket punac ima.
zbunjuju je me, jer su Kanali ko TV5, Radio Bir (Kanal na 54) ili Kanal 6 zakljucani tj. signal kodiran, ali po tim paketima na stranici ti kanali su otvoreni.
Trebam dodati, da punac direktno gleda preko TV (Samsung ima DVB-C uredjaj) i ima HD Kanale ko Hayat i BHT il ALJ i da ima samo TV, ne i internet ili telefon preko kablovske.
Mozda mi mozete pomoci.
Unaprijed hvala!
kako vidim na vasoj stranici (https://telemach.ba/Televizija/TV-Paketi), vasi TV-Paketi se krecu izmedju 3KM i 10KM.
U posjeti sam mom Puncu i on je bio klijent HS-Kablovskoj. Kako sam shvatio, telemach ga kupio.
nazalost nemogu nigdje niti na racunima niti na stranici naci, koji TV-Paket punac ima.
zbunjuju je me, jer su Kanali ko TV5, Radio Bir (Kanal na 54) ili Kanal 6 zakljucani tj. signal kodiran, ali po tim paketima na stranici ti kanali su otvoreni.
Trebam dodati, da punac direktno gleda preko TV (Samsung ima DVB-C uredjaj) i ima HD Kanale ko Hayat i BHT il ALJ i da ima samo TV, ne i internet ili telefon preko kablovske.
Mozda mi mozete pomoci.
Unaprijed hvala!
- Altsa
#69195 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
najbolje ti je da ih nazoves. oni odmah prema korisnickom imenu ti kazu koji ima paket.juan wrote:Vidim da ovdje neko iz telemacha odgovara, pa se nadam da mogu dobiti informacije:
Mozda mi mozete pomoci.
Unaprijed hvala!
- Altsa
#69196 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
svi smo to znali ali to opet ne znaci da se telemach ne ponasa shupacki.fusion_ba wrote:sad odjednom frka oko pink kanala a odmah se znalo da idu u poseban paket. imali ste 6 mjeseci da obnovite ugovor i dobijete ih besplatno.
-
juan
#69197 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ok, imas li broja gdje?Altsa wrote:najbolje ti je da ih nazoves. oni odmah prema korisnickom imenu ti kazu koji ima paket.juan wrote:Vidim da ovdje neko iz telemacha odgovara, pa se nadam da mogu dobiti informacije:
Mozda mi mozete pomoci.
Unaprijed hvala!
vidim placaju 19,95KM a na stranici paket najskuplji 10KM, kako to?
- Altsa
#69198 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
telemach 1360 centrala.
- fusion_ba
#69199 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa da ali eto postoji izbor pa svako sebi može birati operatera i ponuduAltsa wrote:svi smo to znali ali to opet ne znaci da se telemach ne ponasa shupacki.fusion_ba wrote:sad odjednom frka oko pink kanala a odmah se znalo da idu u poseban paket. imali ste 6 mjeseci da obnovite ugovor i dobijete ih besplatno.
- semirsar
#69200 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
to je samo osnovna preplata za analognu, odnosno za odrzavanje. Nema na sebi nikakav paket ili sto.juan wrote:ok, imas li broja gdje?Altsa wrote:najbolje ti je da ih nazoves. oni odmah prema korisnickom imenu ti kazu koji ima paket.juan wrote:Vidim da ovdje neko iz telemacha odgovara, pa se nadam da mogu dobiti informacije:
Mozda mi mozete pomoci.
Unaprijed hvala!
vidim placaju 19,95KM a na stranici paket najskuplji 10KM, kako to?