Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
MTV

#69176 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Forumerrer wrote:Zar zivite u iluziji da ce grupacija zadrzati kanale u BiH?
Ja ne al oficijalno je oficijalno. Jos nema nista na telemach.ba i telemach.si. Sve ostalo Total, SBB ima obavijest.
rizibizi

#69177 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by rizibizi »

Samo nek ne puca. Ovamo anketa o neka tri bezze kanala, a onda kad slozise 7 komada sve jedan za drugim i niti jedan od ova tri :D Sto se mene tice najsretniji bi bio kad bih mogao kupiti dovoljan broj EON usera i dobar internet ovo sve ostalo mi visak.
nlt

#69178 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by nlt »

baj baj pinkovi hahahah
evo vec su zakljucani
nlt

#69179 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by nlt »

jedno pitanje, ako neko sad recimo raskine ugovor, sačeka koji dan, onda ga ponovo potpiše, je li se on tretira kao novi korisnik pa može koristiti one promotivne cijene paketa? haahhaa
Kralj Tvrtko I.

#69180 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kralj Tvrtko I. »

MTV wrote:
Mustang1 wrote: Kojih?
AMC, Minimax, CBS Reality, Jim Jam, Sundance, Extreme sports i Outdoor channel
telemach-all-about-4-t103412s69100.html#p14831916
Zar postoje ovi kanali? :D

Halal bilo telemache...nek nije šta drugo.

I de prestanite srat svega vam...15 stranica budaleštine...
Benq

#69181 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

nlt wrote:jedno pitanje, ako neko sad recimo raskine ugovor, sačeka koji dan, onda ga ponovo potpiše, je li se on tretira kao novi korisnik pa može koristiti one promotivne cijene paketa? haahhaa
Ne moze :) , trebao bi biti bar 3 mjeseca bez usluge da bi se tretirao kao novi korisnik.
fusion_ba

#69182 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

Benq wrote:
nlt wrote:jedno pitanje, ako neko sad recimo raskine ugovor, sačeka koji dan, onda ga ponovo potpiše, je li se on tretira kao novi korisnik pa može koristiti one promotivne cijene paketa? haahhaa
Ne moze :) , trebao bi biti bar 3 mjeseca bez usluge da bi se tretirao kao novi korisnik.
U većini slučajeva kad istekne ugovor i potpišeš novi dobijaš iste pogodnosti kao novi korisnici.
Mustang1

#69183 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Kralj Tvrtko I. wrote:
MTV wrote:
Mustang1 wrote: Kojih?
AMC, Minimax, CBS Reality, Jim Jam, Sundance, Extreme sports i Outdoor channel
telemach-all-about-4-t103412s69100.html#p14831916
Zar postoje ovi kanali? :D

Halal bilo telemache...nek nije šta drugo.

I de prestanite srat svega vam...15 stranica budaleštine...
Hajd mogu razumiti ovaj minimax radi djece ko ima, cini mi se da je popularan medju klincima. Ali ostalo nisam ni znao da postoji :D
drug_profi

#69184 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Ne znam da sam ikad ista na ovome pogledao.
Benq

#69185 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Od svih tih kanala, jedino bi mi bilo zao CBS Reality-a, mada su i tamo repriza reprize :) , ali sigurno ne bih pao u depresiju zbog toga :mrgreen:
Telemach

#69186 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@nlt,
Postojeći korisnici mogu uživati u odličnim pogodnostima, uz obnovu Ugovora. Dostavite nam podatke Ugovora u pp i kolege će Vas rado pozvati.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#69187 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Bobi »

Šta je sa pinkovima, ovi kod mene kuci pizde vec :mrgreen: ?
Benq

#69188 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Bobi wrote:Šta je sa pinkovima, ovi kod mene kuci pizde vec :mrgreen: ?
https://telemach.ba/a33391/podrska/vije ... -31.7.html
nlt

#69189 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by nlt »

ja pitam, ako osoba X čije je ime na ugovoru, raskine ovaj ugovor,
a osoba Y, koja živi na istoj adresi potpiše potpuno novi ugovor, da li se onda osoba Y tretira kao novi korisnik?
Telemach

#69190 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@Bobi,
Ukoliko niste obnovili Ugovor u prethodnih šest mjeseci, Pink paket kanala će biti deaktiviran. Svi korisnici, Duo i Trio Grande paketa, u PInk paketu kanala mogu i dalje uživati bez nadoknade, uz obnovu Ugovora. Ugovor možete potpisati u najbližem korisničkom centru.
Daughter of clitoris

#69191 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Daughter of clitoris »

Od 28. avgusta kanali CBS Reality, Jim Jam, Minimax, AMC HD i Sundancr neće više biti dio Total TV ponude.

Svim korisnicima će na raspolaganju biti novi kanali Nick Jr. i Cinestar TV Comedy&Family.
kokikol

#69192 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kokikol »

Telemach wrote:
@Bobi,
Ukoliko niste obnovili Ugovor u prethodnih šest mjeseci, Pink paket kanala će biti deaktiviran. Svi korisnici, Duo i Trio Grande paketa, u PInk paketu kanala mogu i dalje uživati bez nadoknade, uz obnovu Ugovora. Ugovor možete potpisati u najbližem korisničkom centru.
sram može da vas bude pink kanale uvrštavate u neke tzv.posebne pakete ,radite ono što nijedan drugi kabel operater ne radi
fusion_ba

#69193 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

sad odjednom frka oko pink kanala a odmah se znalo da idu u poseban paket. imali ste 6 mjeseci da obnovite ugovor i dobijete ih besplatno.
juan

#69194 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by juan »

Vidim da ovdje neko iz telemacha odgovara, pa se nadam da mogu dobiti informacije:

kako vidim na vasoj stranici (https://telemach.ba/Televizija/TV-Paketi), vasi TV-Paketi se krecu izmedju 3KM i 10KM.
U posjeti sam mom Puncu i on je bio klijent HS-Kablovskoj. Kako sam shvatio, telemach ga kupio.
nazalost nemogu nigdje niti na racunima niti na stranici naci, koji TV-Paket punac ima.
zbunjuju je me, jer su Kanali ko TV5, Radio Bir (Kanal na 54) ili Kanal 6 zakljucani tj. signal kodiran, ali po tim paketima na stranici ti kanali su otvoreni.

Trebam dodati, da punac direktno gleda preko TV (Samsung ima DVB-C uredjaj) i ima HD Kanale ko Hayat i BHT il ALJ i da ima samo TV, ne i internet ili telefon preko kablovske.
Mozda mi mozete pomoci.
Unaprijed hvala!
Altsa

#69195 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Altsa »

juan wrote:Vidim da ovdje neko iz telemacha odgovara, pa se nadam da mogu dobiti informacije:

kako vidim na vasoj stranici (https://telemach.ba/Televizija/TV-Paketi), vasi TV-Paketi se krecu izmedju 3KM i 10KM.
U posjeti sam mom Puncu i on je bio klijent HS-Kablovskoj. Kako sam shvatio, telemach ga kupio.
nazalost nemogu nigdje niti na racunima niti na stranici naci, koji TV-Paket punac ima.
zbunjuju je me, jer su Kanali ko TV5, Radio Bir (Kanal na 54) ili Kanal 6 zakljucani tj. signal kodiran, ali po tim paketima na stranici ti kanali su otvoreni.

Trebam dodati, da punac direktno gleda preko TV (Samsung ima DVB-C uredjaj) i ima HD Kanale ko Hayat i BHT il ALJ i da ima samo TV, ne i internet ili telefon preko kablovske.
Mozda mi mozete pomoci.
Unaprijed hvala!
najbolje ti je da ih nazoves. oni odmah prema korisnickom imenu ti kazu koji ima paket.
Altsa

#69196 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Altsa »

fusion_ba wrote:sad odjednom frka oko pink kanala a odmah se znalo da idu u poseban paket. imali ste 6 mjeseci da obnovite ugovor i dobijete ih besplatno.
svi smo to znali ali to opet ne znaci da se telemach ne ponasa shupacki.
juan

#69197 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by juan »

Altsa wrote:
juan wrote:Vidim da ovdje neko iz telemacha odgovara, pa se nadam da mogu dobiti informacije:

Mozda mi mozete pomoci.
Unaprijed hvala!
najbolje ti je da ih nazoves. oni odmah prema korisnickom imenu ti kazu koji ima paket.
ok, imas li broja gdje?

vidim placaju 19,95KM a na stranici paket najskuplji 10KM, kako to?
Altsa

#69198 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Altsa »

telemach 1360 centrala.
fusion_ba

#69199 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

Altsa wrote:
fusion_ba wrote:sad odjednom frka oko pink kanala a odmah se znalo da idu u poseban paket. imali ste 6 mjeseci da obnovite ugovor i dobijete ih besplatno.
svi smo to znali ali to opet ne znaci da se telemach ne ponasa shupacki.
pa da ali eto postoji izbor pa svako sebi može birati operatera i ponudu
semirsar

#69200 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

juan wrote:
Altsa wrote:

Mozda mi mozete pomoci.
Unaprijed hvala!
ok, imas li broja gdje?

vidim placaju 19,95KM a na stranici paket najskuplji 10KM, kako to?
to je samo osnovna preplata za analognu, odnosno za odrzavanje. Nema na sebi nikakav paket ili sto.
Locked