Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na pitanje novinara kako gleda na smjenu Del Vechija Milorad Dodik je rekao:
- U politici su bitne namjere,a ne posljedice.Kao zahvalnost Del Vechio je izabran za licnost godine u srpskoj.Sabotaza od strane Velike Britanije potpomognute politckim Sarajevom,ambasadama SAD i Njemacke,Vatikanom,Sosrosem nije uspjela.
Ovim cinom smo dokazali svima da je srpska über alles.
tabloid wrote:Ivan Del Vechio - licnost godine u srpskoj
Na pitanje novinara kako gleda na smjenu Del Vechija Milorad Dodik je rekao:
- U politici su bitne namjere,a ne posljedice.Kao zahvalnost Del Vechio je izabran za licnost godine u srpskoj.Sabotaza od strane Velike Britanije potpomognute politckim Sarajevom,ambasadama SAD i Njemacke,Vatikanom,Sosrosem nije uspjela.
Ovim cinom smo dokazali svima da je srpska über alles.
osim Dodika imali ko ista u glavi u malo bih entitetu koji smije nesto da odluci??
p206 wrote:kažu da Mile organizuje čelendž u proljeće kad se snijeg počne topiti
ko prvi popije Drinu dobije orden
Ja sam trenutno na visinskim pripremama za ispijanje rijeke Drine, prosjek mi je 3l svaka dva sata.
Malo me muči što onda moram često da uriniram, ali to je sitna cijena za veliki zadatak - spojiti šumsku sa liderom regiona.
U proljeće ima da zagazimo do pasa i ne izlazimo dok ne popijemo Drinu ..... ili nam se pripiša.
Šta prvo bude...
"Žao mi je što se oko toga digla velika galama, ali to nije dobro za odnose u BiH. Smatramo da je u svim civilizovanim zemljama svijeta veoma važno poštovanje najviših pravnih dokumenata, kao što je kod nas Ustav BiH" , poručio je Dodik.
On je naglasio da je ključno pitanje za funkcionisanje BiH odlazak visokog predstavnika.
"Јa neću opstruisati rad Predsjedništva BiH, iako ga neki opštruišu, što se vidi u vezi s pitanjem imenovanja predsjedavajućeg Vijeća ministara", rekao je predsjedavajući Dodik i dodao da su opstrukcije vezane za uslovljavanja, koja za BiH nikada nisu bila dobra.
Pa dokle će više ova dvojica džihadista opstruirati rad institucija tzv BiH i formiranje demokratske vlasti??
Kod Guardiana je civilizacija i stabilnost najvažnija, a kako je postao preCednik tzv BiH, najvažniji dokument i sveto slovo je ustav tzv BiH!
"Žao mi je što se oko toga digla velika galama, ali to nije dobro za odnose u BiH. Smatramo da je u svim civilizovanim zemljama svijeta veoma važno poštovanje najviših pravnih dokumenata, kao što je kod nas Ustav BiH" , poručio je Dodik.
On je naglasio da je ključno pitanje za funkcionisanje BiH odlazak visokog predstavnika.
"Јa neću opstruisati rad Predsjedništva BiH, iako ga neki opštruišu, što se vidi u vezi s pitanjem imenovanja predsjedavajućeg Vijeća ministara", rekao je predsjedavajući Dodik i dodao da su opstrukcije vezane za uslovljavanja, koja za BiH nikada nisu bila dobra.
Pa dokle će više ova dvojica džihadista opstruirati rad institucija tzv BiH i formiranje demokratske vlasti??
Kod Guardiana je civilizacija i stabilnost najvažnija, a kako je postao preCednik tzv BiH, najvažniji dokument i sveto slovo je ustav tzv BiH!
''Ko bi reko cuda da se dese...'' pa da Dodu patriotizam ponese...
2019.god. preCednik zuri da formira drzavnu vlast, pali euroatlantsku lokomotivu, zeli da sve sluzbe i agencije rade, da se sve komisije formiraju...ali zle dzihatlije ne daju.
Nace preCednik nacina da svoje jarane negdje drugo uhljebi ako ovi osporavaju uspostavu drzavne vlasti.
A ne tako davno...
Dodik: Sudije Ustavnog suda BiH odluku o 9. januaru mogu okačiti mačku o rep