Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
afannedim

#69126 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

MTV wrote::(
Image
Ja konto zajebancija kad ono fakat
avaks

#69127 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

Vratiće se crni, jači nego ikada :thumbup:
Telemach stid da vas bude...
MTV

#69128 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Nek uradi rebranding nek bude jaci nego ikad :evil:
afannedim

#69129 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

Boli njih k.rac za vraga čak mislim i da mu se smiju zbog njegovih postova kako ide sa foruma kako ljubav puca itd
CooK

#69130 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by CooK »

afannedim wrote:Boli njih k.rac za vraga čak mislim i da mu se smiju zbog njegovih postova kako ide sa foruma kako ljubav puca itd
Slazem se i mislim da im je cak drago sto je otisao jer ih je bas on cesto upozoravao na neke propuste. U pocetku su mu vjerovatno bili i zahvalni jer su imali namjeru raditi a sad je vec ocigledno da Telemach polako posustaje i neke stvari nemaju namjeru popravljati pa im je tu Crni Vrag samo smetao jer je upozoravao na te propuste. Jedini gubitnici eventualnim potpunim odlaskom Crnog Vraga smo mi Telemachovi pretplatnici ali ja se nadam da ce se vratiti.
I jedno pitanje za @Telemach. Kojim kanalom mislite zamijeniti kanal CBS Reality ako stvarno bude izbacen? Vec 10 godina ga gledam prije spavanja i jedino me on uspavljuje(ne za*ebavam se).
semirsar

#69131 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

razocarenje je gadna boljka, toliko se trudio da im ukaze na greske da budu jos bolji... ali, izgleda im dokurcilo raditi, sad bi da djabalebaju i samo muzu korisnike, e ne mre to tako dugo, neko spomenu bhtelecom... ja dvaput nadrapah zbog istog provajdera koji je mjenjao naziv i vlasnike, pa tesko da ikom vise vjerujem anamotamo u njiha dan danas, koga guja ujede... :evil:
Svakim danom u svakom pogledu... dokazuju da se ne zajebah sto ne predjoh, tuj sam di sam... svoj, dignem sidro kad mi cejf :thumbup:
zateznistub

#69132 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Šta je vama, za par dana i tm i mi ovdje na forumu ćemo se pitati "ko ono bi crni vrag?"
afannedim

#69133 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

Oni će na kraju imati samo kanale čiji su oni vlasnici kako su krenuli
MTV

#69134 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Za total TV je receno Cinestar Comedy & Family i Nick Jr. @Vito potvrdio na satelitskom forumu.
SBB i TM vec imaju Nick Jr.. oni ce nesto drugo dobiti.

U svom vlasnistvu imaju jos Doma TV, Mini TV, Pink M, Cinemaniu, SNTV.
Last edited by MTV on 30/07/2018 21:07, edited 1 time in total.
Telemach

#69135 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

CooK wrote:
afannedim wrote:Boli njih k.rac za vraga čak mislim i da mu se smiju zbog njegovih postova kako ide sa foruma kako ljubav puca itd
Slazem se i mislim da im je cak drago sto je otisao jer ih je bas on cesto upozoravao na neke propuste. U pocetku su mu vjerovatno bili i zahvalni jer su imali namjeru raditi a sad je vec ocigledno da Telemach polako posustaje i neke stvari nemaju namjeru popravljati pa im je tu Crni Vrag samo smetao jer je upozoravao na te propuste. Jedini gubitnici eventualnim potpunim odlaskom Crnog Vraga smo mi Telemachovi pretplatnici ali ja se nadam da ce se vratiti.
I jedno pitanje za @Telemach. Kojim kanalom mislite zamijeniti kanal CBS Reality ako stvarno bude izbacen? Vec 10 godina ga gledam prije spavanja i jedino me on uspavljuje(ne za*ebavam se).
@CooK,
U slučaju da nastanu izmjene, bilo kakve, bit ćete obaviješteni. Kanal je dio programske sheme.
alipasijaner

#69136 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by alipasijaner »

Meni je CV-a pomalo zao.. previse se poistovjetio sa Telemachom i onda se razocarao.. al' svakako je to tema za slomljena srca..
afannedim

#69137 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

Telemach wrote:
CooK wrote:
@CooK,
U slučaju da nastanu izmjene, bilo kakve, bit ćete obaviješteni. Kanal je dio programske sheme.
Do kada
dembele

#69138 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

Treba malo pratiti sta se desava kod one prekodrinske ekipe u SBB-u i sta pisu njihovi insajderi.

Ako kod njih najave izbacivanje kanala, isti scenario slijedi i kod nas.

Kad udjoh na temu i vidjeh koliko se postova nakucalo danas pomislih dodao se neki kanal(i)...kad ono obrnuto. Sto se zakucavalo, zakucavalo se. izgleda.

Crnom je ovo deseti jubilarni odlazak sa foruma, ali eto njega za dva-tri dana cim bljesne kakva obavijest na telemach.ba :D
PhilCou

#69139 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by PhilCou »

Ovaj me raskid više rasplakao nego Titanic.. Aww kakav twist.. :zoka:
odmor

#69140 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

alipasijaner wrote:Meni je CV-a pomalo zao.. previse se poistovjetio sa Telemachom i onda se razocarao.. al' svakako je to tema za slomljena srca..
Nije me bilo nekoliko dana, ali da ne lisam sad temu unazad.. sta je bilo sa vragom.. ko ga je sad naljutio?
MTV

#69141 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Telemach. Kae promjenja uprava kojoj izgleda vise nije stalo do poboljsanja i ukidanje AMC kanala (AMC, Minimax, Outdoor, Sundance, Jim Jam, CBS Reality i Extreme Sports)
Kralj Tvrtko I.

#69142 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kralj Tvrtko I. »

Telemache...ubio si vraga?!?!?

:?
Benq

#69143 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Kralj Tvrtko I. wrote:Telemache...ubio si vraga?!?!?

:?
Ma nije :) , Crni je malo u pms-u trenutno :mrgreen:
Benq

#69144 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

MTV wrote:Telemach. Kae promjenja uprava kojoj izgleda vise nije stalo do poboljsanja i ukidanje AMC kanala (AMC, Minimax, Outdoor, Sundance, Jim Jam, CBS Reality i Extreme Sports)
:shock:

Je li imas neku provjerenu info da se ukidaju ti kanali u Telemach BiH ?
MTV

#69145 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Benq wrote:
MTV wrote:Telemach. Kae promjenja uprava kojoj izgleda vise nije stalo do poboljsanja i ukidanje AMC kanala (AMC, Minimax, Outdoor, Sundance, Jim Jam, CBS Reality i Extreme Sports)
:shock:

Je li imas neku provjerenu info da se ukidaju ti kanali u Telemach BiH ?
Nemam. Ali ako Total TV (BiH HR i SRB), Telemach Slo i SBB ukidaju mislis da ce preziviti u Telemach BiH. Slazem se da treba pricekati 28.08. al kad svi ukidaju nisam bas optimistican.

O upravi je crni pisao ne ja.
Benq

#69146 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

MTV wrote: Nemam. Ali ako Total TV (BiH HR i SRB), Telemach Slo i SBB ukidaju mislis da ce preziviti u Telemach BiH. Slazem se da treba pricekati 28.08. al kad svi ukidaju nisam bas optimistican.

O upravi je crni pisao ne ja.
Ne pisem o upravi niti me taj dio zanima :)

Nema veze ako oni izbace te kanale opet mogu kod nas ostati u BiH. Isto tako SBB ima neke stvari koje mi nemamo, Total takodje.. nigdje nije ista programska shema.
diablobih

#69147 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

CooK wrote:
Probaj BBC Earth kada bude australian coastline ili kako vec, onaj brat sa naglaskom bas uspava ili ako si sretan pa bude nekad navecer ona oko kitova i morskih dubina.
duffy_duck

#69148 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by duffy_duck »

#VRATITE_NAM_CRNOG_VRAGA
Telemaše
rizibizi

#69149 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by rizibizi »

dowydyenya wrote:
rizibizi wrote:Ima li negdje uputstvo za pds 3 daljinski kako da ga naucim kodove od tv?Znaci ono drzi blinkaj pritisni na daljinskom od tv nauci...Radio sam to nekad davno nemam pojma gdje mi je ono uputstvo,a bilo je bas davno da se sjecam.
https://www.youtube.com/watch?v=sDGEkEFrufY
Hvala na pomoci nije to taj daljinski, ovo je onaj stariji veci koji je dolazio uz ne znam ni ja koji model.
Forumerrer

#69150 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Forumerrer »

A sta je bilo sa @crnivrag?

@Telemach - sram vas bilo ako ste ga otjerali.
Locked